Jump to content
Dogomania

Galeria pod kundelkiem (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

On często bywa u weta, ale już zrezygnowałam z pytania o obcięcie tych pazurków, bo za każdym razem słyszę tą samą odpowiedź. Może faktycznie udam się do innego.

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sonix napisał(a):
Zaba14, to ja myslalam, ze wy w Piszu na czystej byliscie ;)
Co do pazurków to ja obcinam sama, bardzo łatwy zabieg :D

No ja bede sie musiala nauczyc obcinac.. bo mi sie to przyda :evil_lol: ale na innym modelu niz moj Miki bo by mnie predzej pogryzł :evil_lol: u weta trzeba go bardzo mocno trzymac... :cool3:

Posted

To kilka nowych zdjęć maluszka, 20 pażdziernika będzie miała już 3 miesiące, w tej chwili waży już 7,5 kg :crazyeye: .

Zdjęcia robione 5 października.

Posted

od miesiąca jestem właścicielką Luny (zwanej Zmorą), odebranej beznadziejnym sąsiadom (szkoda gadać co się z nią działo). Wyglądała tak:

a teraz jest odkarmiona, po lekkim trymowaniu i zadowolona
czyż nie Zmora???

Posted

To i ja pochwalę się moją pysiulą, bo w końcu mam aparat i trochę zdjęć jej porobiłam.
Oto Hexia na łóżku, zastanawia się co pani od niej chce:

Na spacerku prosi o zabawkę:

I zaspana

Posted

Jak widze Twojego Rexia śpiącego w koszyku to normalnie Ci zazdroszczę :cool3: Mojej Etnie vel Lufie musiałabym kupić kosz kilka razy więkrzy bo ona preferuje spać w pozycji na 'syrenke' tzn łapy przednie jak i tyle wyprostowane ( przednie przed sienie tylne za siebie , leżąc na brzuszku) głowa płasko na ziemi :evil_lol: :lol: Jak dorwe aparat to zrobie jej zdjęcie w jej ulubionej pozycji.
Dla mnie kundelki i mixy to najcudowniejsze psiaki :loveu: wszystkie są śliczne :loveu:

Posted

On jest spuszczany kilka razy w ciągu dnia i w nocy i w weekendy dłuuuuugie spacerki ze mną(jak tylko można to bez smyczy). Musze biedakowi wynagrodzić okrucieństwo babci

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...