Jump to content
Dogomania

Galeria pod kundelkiem (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękujemy, jako dziewczynie Choculce będzie bardzo miło. Zawiadomimy Was kiedy w Blogu pojawi się więcej naszch zdjęć, narazie troszkę więcej jest w Galerii.
Pozdrawiamy

Posted

Ja pokaże moją Lunę chociaz pisałam już w wątku "przedstawcie swoje psiaki" ale napisze jeszcze raz ok :eviltong: :eviltong: :eviltong: ?

Narazie mam dwie fotki:

Tak wyglądała po przyjściu do domu:

a teraz wyląda tak:

a obok zabaweczka :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Wczoraj bawiła się w ogrodniczke :diabloti: :diabloti:

Najpierw wlazła do takiej długiej doniczki takiej z balkonu, i ładnie oddała mocz do donicy (naszczescie nic w niej nie było), a co sie bedzie

pozniej zabrała mi łyżke do przesadzania i uciekałą z nią i jeszcze nażarła sie ziemi (chyba jej nic nie będzie :-o )

Posted

tamiczek napisał(a):
Sonix ale masz fajna kudłasie :multi: :multi: a jakiego ma pisklaka hoho :cool3:

Dzięki ;) ;) To jej ulubiony pluszak :lol:

Posted

loozerka napisał(a):
Amara...są przesliczne :))))

A Ty jeszcze dalej nie masz Galerii dla Gangusia? Czy wszystko jest w wątku"Przerażony psiak.."?

Też powtórzę że są prześliczne - chociaż cytat mi sie przesunął..

Posted

Czoko, galerii nie mam, wklejam czasem jego zdjecia na zaprzyjaznionych wątkach. Prowadząc własny watek poświecony gangsterowi tylko chyba czułabym się pod jakąs presją - ten pt. przerażony psiak jakoś tak mimowolnie mi wyszedł, w sumie faktycznie on jest teraz wątkiem głownie gangsterowym, bo temat rozwija się także na inne aspekty jego wychowania. Ale to wyszło tak naturalnie :)
Amara- pies moich rodziców miał na imię Filip i ja go tak nazwałam..ale był kompletnie innym wyglądowo psiakiem :)

Posted

[quote name='Amara123']To jest Filip.

Zabawa z Arią.:bluepaw:

Troszke się zmęczyliśmy.:laugh2_2:

hi,hi

dawno niewidziałam filipa chyba aż z 5 dni pozdrów go odemnie i wejdż na wątek o tym że jak sie psy głaszcze one odbierają to jako niedobry pies!!!!!!!!!!!!:crazyeye:

Posted

agatakowalewska napisał(a):
dawno niewidziałam filipa chyba aż z 5 dni pozdrów go odemnie i wejdż na wątek o tym że jak sie psy głaszcze one odbierają to jako niedobry pies!!!!!!!!!!!!:crazyeye:

wytłumacz to Arii, która sama się o głaskanie dopomina, nie wspominając już o przytulaniu :diabloti:

Posted

a Filipek to w rodzinie ma jakiego pit bulla? :) sliczny piesek :loveu:

Bzb fajny ten Twoj kundelek, moj typ :P duzy, rudy i jeszcze z bialymi znaczeniami, a te cudowne uszka... :loveu:

Posted

puchu napisał(a):
wytłumacz to Arii, która sama się o głaskanie dopomina, nie wspominając już o przytulaniu :diabloti:

A dokładniej - gdzie można znaleźć wątek o głaskaniu psów...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...