*zaba* Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 BlackSheWolf napisał(a):... a jaki ma brzuch... czym ty go karmiłas? ? ? haha :D Moja droga, zeby uzyskac taki efekt nalezy karmic psa mydlem i kartonem :evil_lol: , jesli chcesz wiedziec wiecej,zapraszam do galerii Kamczyslawa,link wyzej podany.
puchu Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Zapomniałaś o przekąsce z folii :eviltong: Ariuchowe kopytka Aria&Hexa
solciaa Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 tak, to blizniaczki :) a z kudlata moja ma sie tak,ze za nic nie moge jej rozczesac tych klakow,chyba bede musiala ja podciac ... :( ale juz sie sonka zaklimatyzowala, wczoraj nawet sobie ostentacyjnie szczeknela :D tyle ze nie przyzywczajona do domu, zrobila niespodzianke na dywanie (juz jej to wybaczylam) no i na dworzu tez za bardzo nie wie jak ma sie zachowac (dzisiaj nasikala na srodku ulicy) ale mysle ze to kwestia przyzwyczajenia sliczne pieski macie!!!
monika083 Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 solciaa,z naszym Brunolkiem mielismy podobny problem..zalatwial sie w domu i to przez jakies pierwsze trzy tygodnie,oczywiscie nie codziennie ,ale co kilka dni mu sie zdazylo,czesto tez w nocy.Teraz juz nie mamy z nim takiego problemu:) Poza tym jest jeszcze troche nieufny do obcych i obszczekuje ludzi ,juz jest tez spokojniejszy ale z poczatku spacer z brunolem to byl czysty stresior:diabloti: On wlasnie na poczatku szczekal wiecej,np jak uslyszal kogos na klatce schodowej,badz pod oknem(ponoc psy tak reaguja w nowym otoczeniu)teraz juz nie zwraca uwagi na halasy,no chybaze jak brunusia''tatus'' wraca z pracy to juz odglos silnika poznaje i szczeka z radosci:) Sonka jest przesliczna ,jak doprowadzisz jej kudly do porzadku ,bedzie jak maskotka wygladac:loveu:, narazie jej moze nie kap,bo dosc wrazen juz ma,a koltuny faktycznie obetnij,sa tez takie spraye do siersci, po ktorych sie latwiej rozczesuje.
*zaba* Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 puchu no wlasnie,jeszcze folia byla w jadlospisie :) Ariuchowe kopytka fajniaste. solciaa jak juz sobie szczeknela,tzn,ze juz zaczyna sie czuc jak u siebie.Moj Kamczyslaw dlugo milczal,za to teraz nadrabia,a czesac sie nie daje. A Sonia nauczy sie czystosci,musi tylko ochlonac.
INU Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Wszyscy właściciele kastrowanych samców! Zamierzam wykastrować mojego psiaka, możecie cosik napisać o zabiegu, opiece przed i po operacji/zabiegu:cool3:???
monika083 Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 INU, na tej sronce znajdziesz szczegoly dot.kastracji. http://www.vetserwis.pl/kastracja_pies.html My Brunusia zabralismy ze schronu dzien po kastracji.Mogl juz normalnie jesc i pic,nie bylo konieczne podawanie srodkow przeciwbolowych.Zachowywal sie normalnie,tylko przez jakis tydzien czesto lizal ta blizne.Teraz minelo poltora miesiaca,blizna ladnie sie zagoila,prawie nic nie widac.Jesli chodzi o zmiane w zachowaniu to nie mam pojecia czy sa jakies zmiany,bo wczesniej go nie znalismy.Ponoc psy po kastracji staja sie spokojniejsze....jesli tak jest to nie potrafie sobie wyobrazic jaki brunol byl przed zabiegiem;)bo teraz jest strasznym lobuzem:diabloti:.
_ChiQuiTa_ Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Wklejamy tu zdjęcia psów. Jak na pogaduchy to zapraszam do OFF-MIX.
Aarionne Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 A ja obiecałam wkleić fotkę cudownych oczek mojego Niunieństwa najdroższego: A tutaj dla kontrastu nie ma oczek :) I jeszcze zdjęcie z góry - Niunia wychodzi brykać do ogrodu :)
BlackSheWolf Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 słodki z niej grubasek :) a oczy pięęękne :D
_ChiQuiTa_ Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Śliczna psinka?? Ale czy nie ma lekkiej nadwagi?
Aarionne Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Owszem - ma... Już pisałam o tym wcześniej, bo jej nadwaga to jest naprawdę skomplikowany problem. Co oczywiście nie zmienia faktu, że jest przecudna i kocham każdy milimetr jej ciałka :)
_ChiQuiTa_ Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Rozumiem. U psów ciężej niż u ludzi poradzić sobie z tym problemem.
agaciaaa Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Znowu masa ślicznych fotek :loveu: http://images26.fotosik.pl/154/e8447e615282a9e9med.jpg i kto teraz powie, że ona nie jest śliczna?! :razz: :loveu: http://images23.fotosik.pl/153/ea470117bf65d44b.jpg rzeczywiście łobuz :lol:
halgre Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=103905&page=9 str. 9 post 90 --------- tu są trzy fotki Dindusia-figurki, które zrobiła TAKS... jak się wam podoba figurka ? dzisiaj ją otrzymałam...:loveu::loveu:
Ola164 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Słodki! Tak się moje bawią: I pojedynczo : Tinka: Twardziel:
Aarionne Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Chyba jeszcze nie pokazywałam mordki w przybliżeniu...?? :)
BlackSheWolf Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Łooo ile fotek ślicznych psiaków :D :D :)
Recommended Posts