Tweety Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 nie zmarnujmy tego co zrobiła ich dzielna mamunia. Jeżeli taka mała kiciunia potrafiła obronić swoje dzieci to co dopiero dogomaniacy w ilościach hurtowych. Kto może wziąć małego kotka? Zapytajcie naszego admina coztego jak błyskawicznie człowiek zako****e się w takiej kruszynce Quote
red Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Maleństwa wyszły tylko do jedzonka i schowały się, może i dobrze, ale widać że brak im anioła stróża. Ona przekazywała im co maja robić. Była niesamowita. Polecam - maleństwa są jak z reklamy Whiskas. Może ktoś może przyjąc kotka jednego lub dwa na tymczasowo. Być może dwa umieszczę w domku tymczasowym. Quote
paros Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Rano wrzuciłam kociaki do netu :roll: eoferty.pl ale.gratka.pl koty pozostałe ale.gratka.pl koty dachowce :thumbs: :thumbs: Quote
red Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Boże, dzięki, ja nie żyję już przez te kotki. Na miau ukazują się z opóźnieniem ogłoszenia. Quote
wandul 66 Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 musicie zastawić to okienko i dawać im w piwnicy , wyjdą pod osłoną nocy i jak spotkają tego człowieka , nie bedzie już dla kogo szukać tymczasu Quote
BasiaD Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Jakie piękkne kiciołki! Trzeba szybko znależć im domki! Są urocze i wcale nie takie małe! Quote
red Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Tak wyglądają na zdjęciu, ale są małe. A te sreberka to skóra zdjęta z mamusi. Quote
Tigraa Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 Aniu moze rzeczywiscie lepiej im zatkac to okienko zeby nie wyszly co?Ten dran moze wyjsc i znow pusci psy a one...:shake: Quote
Tweety Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Ania-tygrysiczka napisał(a):Aniu moze rzeczywiscie lepiej im zatkac to okienko zeby nie wyszly co?Ten dran moze wyjsc i znow pusci psy a one...:shake: święte słowa! nikt ich wtedy nie uratuje a smierć ich mamusi pójdzie na marne! Quote
Tweety Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 jak wygląda sprawa tymczasów? ile kocich sztuk jest jeszcze do zagospodarownia? Quote
red Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Jutro zawożę całą czwórkę do Warszawy, do osoby pomagającej kotom, tam będą bezpieczne i będą w b.dobrych rękach. Jeden - czarny, jeśli to kotek, już może będzie miał domek. Pozostałe whiskaski, myślę, że tam szybciej znajdą domki. Będą u niej tymczasowo, moja córka wzięła koteczkę od tej pani rok temu, była zadbana, odrobaczona, zaszczepiona i wysterylizowana. To odpowiedzialna i oddana zwierzętom osoba. Wspólnie będziemy szukać im domków. Dziś musimy je złapać do koszyka i przenieśc do domu, oby się udało, bo są wystraszone....To dla nich szansa. Jesli się uda będę szczęśliwa... i ich mama też:-( :lol: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Bede z Toba w kontakcie , moze jednego wezmie kolezanka ale moze ... jeszcze nie wiem. Quote
wandul 66 Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 to trzymam kciuki , nie możemy ich tak zostawićź , ta kocia mama oddała za nie zycie , oby ludzkie mamy były choc trochę takie Quote
paros Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Jak nadzieja to ........... :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: i to mocno!!!! Quote
kociabanda Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 A czy kociaczki są na forum.miau? Tam zagląda bardzo dużo osób-kociarzy. Kocięta są młode i śliczne - mają naprawdę duże szanse na adopcję. :lol: Ja mogę je umieścić na kociarni - jestem zalogowana. Dajcie znaC. Quote
Tigraa Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 Są na miau na forum i na ogloszeniach tez. Quote
red Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Prosiłam o to Anię tygrysiczkę, miała zamieścić, a możesz to sprawdzić, bo mam małe doświadczenie z miau? Quote
wandul 66 Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 kociska , wytrzymajcie jeszcze tą noc , ciocie was z tzmtąd zabiorą w bezpieczne miejsce Quote
Tweety Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 red napisał(a):Jutro zawożę całą czwórkę do Warszawy, do osoby pomagającej kotom, tam będą bezpieczne i będą w b.dobrych rękach. Jeden - czarny, jeśli to kotek, już może będzie miał domek. Pozostałe whiskaski, myślę, że tam szybciej znajdą domki. Będą u niej tymczasowo, moja córka wzięła koteczkę od tej pani rok temu, była zadbana, odrobaczona, zaszczepiona i wysterylizowana. To odpowiedzialna i oddana zwierzętom osoba. Wspólnie będziemy szukać im domków. Dziś musimy je złapać do koszyka i przenieśc do domu, oby się udało, bo są wystraszone....To dla nich szansa. Jesli się uda będę szczęśliwa... i ich mama też:-( :lol: wspaniale!, świetne wieści! Quote
wandul 66 Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 oby do rana , maluszki , trzymajcie się Quote
Tweety Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 maluchy, nie dajcie się, czego was mamusia uczyła? Quote
Recommended Posts