Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 203
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie zmarnujmy tego co zrobiła ich dzielna mamunia. Jeżeli taka mała kiciunia potrafiła obronić swoje dzieci to co dopiero dogomaniacy w ilościach hurtowych. Kto może wziąć małego kotka? Zapytajcie naszego admina coztego jak błyskawicznie człowiek zako****e się w takiej kruszynce

Posted

Maleństwa wyszły tylko do jedzonka i schowały się, może i dobrze, ale widać że brak im anioła stróża. Ona przekazywała im co maja robić. Była niesamowita. Polecam - maleństwa są jak z reklamy Whiskas. Może ktoś może przyjąc kotka jednego lub dwa na tymczasowo. Być może dwa umieszczę w domku tymczasowym.

Posted

Ania-tygrysiczka napisał(a):
Aniu moze rzeczywiscie lepiej im zatkac to okienko zeby nie wyszly co?Ten dran moze wyjsc i znow pusci psy a one...:shake:

święte słowa! nikt ich wtedy nie uratuje a smierć ich mamusi pójdzie na marne!

Posted

Jutro zawożę całą czwórkę do Warszawy, do osoby pomagającej kotom, tam będą bezpieczne i będą w b.dobrych rękach. Jeden - czarny, jeśli to kotek, już może będzie miał domek. Pozostałe whiskaski, myślę, że tam szybciej znajdą domki. Będą u niej tymczasowo, moja córka wzięła koteczkę od tej pani rok temu, była zadbana, odrobaczona, zaszczepiona i wysterylizowana. To odpowiedzialna i oddana zwierzętom osoba. Wspólnie będziemy szukać im domków. Dziś musimy je złapać do koszyka i przenieśc do domu, oby się udało, bo są wystraszone....To dla nich szansa. Jesli się uda będę szczęśliwa... i ich mama też:-( :lol:

Posted

A czy kociaczki są na forum.miau? Tam zagląda bardzo dużo osób-kociarzy. Kocięta są młode i śliczne - mają naprawdę duże szanse na adopcję. :lol: Ja mogę je umieścić na kociarni - jestem zalogowana. Dajcie znaC.

Posted

red napisał(a):
Jutro zawożę całą czwórkę do Warszawy, do osoby pomagającej kotom, tam będą bezpieczne i będą w b.dobrych rękach. Jeden - czarny, jeśli to kotek, już może będzie miał domek. Pozostałe whiskaski, myślę, że tam szybciej znajdą domki. Będą u niej tymczasowo, moja córka wzięła koteczkę od tej pani rok temu, była zadbana, odrobaczona, zaszczepiona i wysterylizowana. To odpowiedzialna i oddana zwierzętom osoba. Wspólnie będziemy szukać im domków. Dziś musimy je złapać do koszyka i przenieśc do domu, oby się udało, bo są wystraszone....To dla nich szansa. Jesli się uda będę szczęśliwa... i ich mama też:-( :lol:

wspaniale!, świetne wieści!