Shikka Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 hop:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
agula Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Shikka napisał(a):hop:multi::multi::multi::multi::multi: hop, hop, hop:multi: :multi: :multi: Quote
Tweety Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 to tylko jeszcze super domki dla super kociaków i mamusia odetchnie sobie już całkiem Quote
supergoga Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Dogo chodzi mi dziś wolno i nie przeczytałam wszystkiego. Może na allegro wstawić i na inne portale. Ostatnio mamy sporo pytań o kotki z róznych regionów Polski. Quote
red Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Kotki są na miau. Czekamy na odzew. Jeśli chodzi o kotki trzeba sprawdzac ludzi, bo uprawiają radosną twórczość, a jeśli już chcą kilka naraz to w ogóle odpada. Zapytam czy są na allegro. Quote
Shikka Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 ;) Ja bym wzięła ale mam już trzy łobuzy i haskę... Ale mam nadzieję że znajdą dobre łapki... Dla [*] Mamusi... Quote
wandul 66 Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 A Ja Mam Juz 2 Swoje I Od Dzisiaj Do Jednego Szukającego Domu , Doszedł Kolejny Quote
red Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Szukam kochających domków Warszawa i okolice dla podlotków z kociej rodzinki. Są śliczne i bardzo "charakterne" Quote
BasiaD Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Kocinki, przypomnijcie się na 1 stroce, hop! Quote
bzuma Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 podnosze koteczki w gore :multi: hop po nowe domki :loveu: :multi: Quote
red Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Kociaczki ciągle są u wspaniałych ludzi na ursynowie. Dzwonię do nich i pytam. Wychodzą na podwórko skaczą po drzewkach, są grzeczne, wracają do domu bez problemu. Zintegrowały się z kotkami tej pani i dziwnie się podzieliły. Trzy, które pojechały wcześniej trzymaja się razem, a czarna, którą zawiozłam 3 dni później trzyma z czarnymi kotkam pani Aliny. W trójce dwa nadal są dzikuski, nie daja się brać na ręce. Pani Alina nie może ich trzymać zbyt długo, intensywnie też szuka domków, narazie ogłaszamy na miau dwa te oswojone.Czarna to Marysia, to imię nadała jej koleżanka, która ją łapała (z wielkim trudem) powiedziała, że modliła się w nocy do Marii, żeby kotek dał się złapać i dlatego została Marysią. Najgorsze że domków narazie nie ma a kotki rosną i przyzwyczajają się. Koteczki przypominają się również dogomaniakom, pomocy...!:shake: Quote
red Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Kocurek przylepka sreberko w prążki - przytulanka do łózka, Marysia czarna też - już szukaja domków. Może ktoś na nich czeka:-( Quote
Tweety Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 red napisał(a):Kocurek przylepka sreberko w prążki - przytulanka do łózka, Marysia czarna też - już szukaja domków. Może ktoś na nich czeka:-( na pewno czeka tylko jeszcze o tym nie wie dlatego kociuchy zmykać na pierwszą stronę Quote
red Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Trzy koteczki już mają domki. Bura koteczka została adoptowana przez pana, który wziął też drugą ale z innego miejsca. Jest trochę dzika, ale mam nadzieję, że z czasem będzie lepiej, dobrze, że jest z drugą. Marysia czarna wczoraj została adoptowana też do dobrego domku razem z inną czarną kotką od pani Aliny. No i Sreberko kotek też wczoraj został zabrany przez młodą dziewczynę. Wszystkie kotki będą w blokach. Trzymam kciuki, żeby szybko zawładnęły sercami opiekunów. Pani Alina spisuje umowy adopcyjne i utrzymuje kontakty z luźmi, którzy adoptują od niej kotki. Została jeszcze jedna srebrna kotka, ale zachorowała na koci katar i jest leczona. Trudno ją leczyć, bo też jest trochę dzika, nie daje się złapać. Bierze zastrzyki. Cieszę się, że trzy już mają swoje domki, oby były szczęśliwe! Quote
agula Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 :multi: :multi: :multi: super!!!!!!!!!!!!!!! Ostatnia mała sierotko biegnij na górę. Quote
Recommended Posts