Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[LEFT]Aniu
pilnujcie ich
koty to takie cudne stworzenia
a jakaś łajza tak okrutnie potraktowała ich mamusię
(a w przyszłym roku Ci nie odpuszczę)[/LEFT]

• Replies 203
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

irma napisał(a):
Aniu
pilnujcie ich
koty to takie cudne stworzenia
a jakaś łajza tak okrutnie potraktowała ich mamusię
(a w przyszłym roku Ci nie odpuszczę)

Kociaczki są pod dobrą i czułą opieką.
W przyszlym roku Haniu na 100% sie spotkamy :buzi:ja co roku jestem w Gdansku-kocham to miasto.Dla mnie jest najpiekniejsze na swiecie:loveu:

Posted

Przygarnę młodego kocurka, do miesiąca i nie więcej. Umaszczenie: pręgowany rudy, albo pręgowany naturalny szary. TYLKO KOCURKI. Najlepiej, żeby kotek mógł zostać dotransportowany do mojego domu. Okolice Warszawy. Więcej informacji mailem. ps. jeśli piszesz do mnie z propozycją, zamieść zdjęcia kota. inaczej nie jest ona dla mnie ważna. -> taka prośba :) tel. 880 255 297

jeszcze to.

Chcę zaadoptować kotka lub kotkę koniecznie małego do 12 tygodni w kolorze srebrnym lub szary. Oferty proszę przesyłac na adres [email protected] wraz ze zdjęcieami. Odbiorę osobiście na terenie woj śląskiego.

nie ta okolica, ale może...

Przyjmę małego kilkutygodniowgo kotka najlepiej białego lub innego o specyficznym umaszczeniu. Czekam na kontakt. Pozdrawiam
tel. 696 061 630

to ogłoszenie z Wrocławia.

Posted

na adres monolia.. wczoraj wysłałam i rozmawiałam z dziewczyną z Sosnowca. Narazie sie nie zdecydowała. Te inne obdzwonię później, bo teraz nie mogę. Kotki sa w piwnicy ale nie mojej, czasami wchodzą do pralni, maja uchylone okienko. W moim bloku ludzie zabijają okienka przed kotami, ale jedno z tyłu było wybite i tam są te małe. Okienko wychodzi na duży trawnik a za ogrodzeniem jest boisko szkolne. Moje okienko wychodzi na jezdnię - jeszcze gorzej. Nie mogę zabrać małych, mój pies nie lubi kotów. Oprócz mnie doglądają je dwie niepracujące panie z drugiego bloku.

Posted

Kotki są w Radomiu. Są malutkie ale nie ciupeńkie, mają ok.2,5 mies. Ciupeńkie też urosną i to szybko. Kotki szybko rosną. One były dobrze odżywiane.

Posted

Szarusia była nadzwyczaj troskliwą matką, była ich przewodnikiem. Można było film o macierzyństwie nakręcić. :-( Mogłam nieraz godzinami na nie patrzeć. Teraz muszą się usamodzielniać.

Posted

Radom to daleko.
Ja namawiam rodziców na przygarnięcie kota. Roxy w hodowli była wychowywana z kotem a Igor swojego nie ruszy bo kiedys przybłakał się do nas mały kotek. tylko Roxy to jeszcze szczeniak i ona nie jesgt ani ostrozna ani delikatna dlatego małego kotka mogłaby przygnieść w zabawie lub go chapnąć.

Posted

moje to "tylko";) owczarki i wychowywały się z maleńką koteczką i dorosłym kocurem i nigdy nikomu nic się nie stało, a teraz jak do domu przynoszę maleństwa to się nimi opiekują...
ale na początku musisz je mieć na oku i nie pozwolić jej za bardzo męczyć malucha (szczególnie po takich traumatycznych przeżyciach), kociak też potrafi psu pokazać, że jest mało delikatny...od czego są ząbki i pazurki:evil_lol:
jak już się kituś do psa przekona to zobaczysz co będą wyprawiać...:evil_lol:

Posted

ale u mnie każdy chciał koteczka dla siebie....:evil_lol:
ale kicia pięknie sobie psiska wychowała i teraz jak jest już dorosła (psy też) to już nie lecą do niej jak macha ogonem :lol: bo wiedzą co się święci...

Posted

wandul 66 napisał(a):
mój onek nosił koty w pysku , nigdy im nic nie zrobił , Wrocław Radom daleko?? nie zartuj , zobacz wątek transportowy:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Roxy ma 7 miesięcy gdy miała 5 ważyła 35 kg.:razz:
Teraz jest "odchudzana" bo jej to źle działa na stwy. Ale chodzi o to, ze nie jest ostrożna i taki mały kociak:shake:
Równei dobrze mogliśmy wziąść kociaka od rodziny w Krakowie jak byliśmy ostatnio, ale takie drobne były, że Roxy by mogła kosteczki im połamać:shake:
Jak na jej możliwości:cool3:

No Radom to daleko :P
Chodzi o to, że rodzice nei będa jechać aż tam po kociaki. Predzej wstąpimy do Wrocławskiego schroniska.