Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie wiem, ale szkoda, :shake: że już nie ma rodzeństwa. Słysząc rodzeństwo byłaby większa szansa na szybsze wyjście kociaka. Kociaki są bardzo nieufne i takie polowanie wymaga czasu i spokoju. Może jeszcze raz wykorzystac matkującą kocicę? :roll: Boję się o malucha :shake:

• Replies 203
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hurra. Koteczek złapany. Trwało to kilka godzin, ale udało się. Jutro spotka się ze swoją rodzinką. Odetchnęłam z ulgą. Jutro napiszę więcej, jak wrócę z Warszawy. Koteczek bardzo był zestresowany. Ale jest cudowny.:multi:

Posted

red napisał(a):
Hurra. Koteczek złapany. Trwało to kilka godzin, ale udało się. Jutro spotka się ze swoją rodzinką. Odetchnęłam z ulgą. Jutro napiszę więcej, jak wrócę z Warszawy. Koteczek bardzo był zestresowany. Ale jest cudowny.:multi:

no, to mozna iść w miarę spokojnie spać. Wspaniała wiadomość na koniec dnia. :multi: :multi: :multi: Mamusia też bedzie mogła odetchnąć z ulgą, bo pewnie kibicowała dzielnie z góry

Posted

bosze , jak się cieszę , że mogłście spełnić obietnicę daną kociej mamie !!!! tak bardzo kocham koty , też mam mamusie po przejściach , niestety bez dzieci , z mojego podpisu . Kocinki , znajdzcie dobre domki , i niech nigdy nie spotka was to , co spotkało waszą mamusie!!!!

Posted

Czarnuszek - dziewczynka spędziła noc u znajomej, która ma 3 koty, wtuliła się w kocyk w koszyczku i była b.szczęśliwa, ale na wyciągnięcie ręki w sekundę zmyka. Kurcze, żeby dały się oswoić, są jeszcze młode powinno się udać. Kocinki będą na miau, będą miały zdjęcia nowe. Już wiem, że czarna i jedna srebrna to dziewczyny, druga srebrna to kocurek - ten daje się spokojnie już brać na ręce, a burasek jeszcze nie wiem. Dziś jadę z czarna do Warszawy - Boże jak zareaguje na swoje rodzeństwo, nie mogę się doczekać. Nigdy nie byłam kociarą, ale ta rodzinka zawładbnęła moim życiem. Najwspanialsza kocia mamusiu - Twoje dzieci są bezpieczne! Dotrzymałam słowa.:multi:

Posted

To mogę spokojnie odetchnąć :lol:

Kociny jak poczują się bezpieczne to będą same domagać się pieszczot :evil_lol:

Opisz jak wyglądało powitanie z rodzeństwem :roll: Wyobrażam sobie jaka radość :lol:

Posted

paros napisał(a):
To mogę spokojnie odetchnąć :lol:

Kociny jak poczują się bezpieczne to będą same domagać się pieszczot :evil_lol:

Opisz jak wyglądało powitanie z rodzeństwem :roll: Wyobrażam sobie jaka radość :lol:

czekamy niecierpliwie przebierając nogami :evil_lol:

Posted

Reakcje kotów są zadziwiające....Poznać je do końca chyba się nie da. Czarnulka, która wczoraj pojechała, po wyjęciu z koszyka nie chciała zejść z rąk pani Kasi, potem bacznie się przyglądała rodzeństwu i wydawały jakieś dziwne odgłosy (pewnie coś rozmawiały). Obwąchiwały się jakby się nie znały. Okazało się że czarnulka jest ogromną pieszczochą, wolała się perzytulać do p.Kasi niż witać z rodzeństwem, a jeszcze dzień wcześniej nie dała się dotknąć. Nie będzie z nią problemu, również z e srebrnym kocurkiem. Już mogą iśc do ludzi, bo dają się brać na ręce, natomiast druga dziewczyna srebrna jest jeszcze płochliwa, a burasek (nie wiem jakiej płci) bardzo się boi, wymaga więcej czasu. Koteczki są szcześliwe, mają profesjonalną opiekę, cieplutki pokoik i są bezpieczne. Burczą głośno z zadowolenia. Zrobiłam 2 zdjęcia ale telefonem, Ania je wklei. Zależy mi żeby miały dobre domki będą na miau. Są śliczne... mimo że już ich nie ma koło mojego bloku, rano patrzyłam w to miejsce z przyzwyczajenia... nie ma misek, nie ma kulących się czterech łepeczków!!!!!!!!!!! Bardzo się cieszę... warto było.

Posted

Te na zdjęciach są do adopcji gotowe, milusińskie przylepki. Dwa jeszcze się oswajają. Popieram... kotki są super. Można dostać kota na punkcie kota:evil_lol: Nie dam ich na wieś do łowienia myszy. Potrzebne domki z prawdziwego zdarzenia, tyle pracy nie może iść na marne.