Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 203
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

Ostatnia koteczka, ta podobna do mamy, srebrna, nadal jest u pani A. w Warszawie. Jest niestety ciągle dzika, najgorsze jest to, że drapie i to zniechęca do adopcji. Była leczona, choć bardzo było ciężko, bo ta jej dzikość utrudnia podawanie leków, miała koci katar. Teraz jest dobrze, ale podobno często kicha. Pozostała trójka ma się dobrze, są w bardzo dobrych rękach.Każdy w innym domu. Pani A. ma z nimi kontakt. Nie wiem czy znajdzie domek, chyba, że w domu gdzie przychodzić będzie na jedzenie, a chodzić własnymi drogami. Nie lgnie do człowieka. Cieszę się, że są uratowane, bo jest coraz zimniej. Końca nie ma, bo nieco dalej jest 5 malutkich czarnych łepków po czarnej mamie i tacie. Jeśli matka da się złapać, to muszę pomyśleć o sterylizacji, bo to nie pierwsze jej potomstwo. Może ktoś by chciał czarnego kotka, ok.2 mies. to dysponuję piątką. Narazie są w piwnicy z mamą, ale do jedzenia podchodzą.

Posted

Chyba zmienię kierunek.... na strych....
Te maluszki są w innym bloku ale wychodzą na zewnątrz na jedzonko, 5 czarnych ogonków, 20 łapek, 10 świecących oczek.... kurde, idę na ten strych.

Posted

Aja Cię tu nie poprę, bo mam arachnofobię:evil_lol: nie tylko... wszystko co ma więcej jak 4 łapy budzi we mnie niemiłe odczucia, a stonoga.... okropne.
Pozdrawiam:bye:

Posted

Agula... została jedna tylko kociczka. Jest dzika... drapie. Trzeba jej może więcej czasu, nadal jest u p.Aliny. Pozostała trójka ma już domki:multi:

• 1 month later...
Posted

Niestety nie. Jest u p.Aliny. P.Alina twierdzi, że to wyjątkowo zdystansowana do człowieka koteczka, narazie jest u niej. Przy dotyku człowieka trzęsie się jak galareta i jest dzikusek. Cała trójka jest zupełnie inna, już się oswoiły i są super. A ona jest jaka jest i pewnie będzie trudno.

Posted

Mam chętną na kotka, kiedyś ogłosiłam sierotki i teraz dostałam maila :lol: Ta pani jest z okolic Mińska Maz. - komu wysłać maila? A gdzie jest ten ketek, czy gdzieś blisko?

Posted

Kicia jest w Warszawie na Ursynowie. Mogę podać tel. do p.Aliny o22-641-58-92. Ale ona nie jest przytulanką, nie wiem czego ta pani oczekuje. Jeśli możesz to podaj tej osobie tel. do p.Aliny, najlepiej jak porozmawiają. Dzięki.

Posted

Moja najstarsza koteczka też nie jest typem przytulanki, chociaż mam ją od oseska i wykarmiłam butelką. Po prostu są koty nakolanniki i koty samodzielne, niezależne. Ale wszystkie są bardzo kochane. Ja nawet wolę, że moja Milka woli spać gdzieś na uboczu, bo więcej niż 2 koty (mam 3) na kolanach mi się nie mieszczą.