Jump to content
Dogomania

Nowotwór, zaćma, i ok 10 lat na karku- DON-ka RADOM-potrzebne finanse!!!

Recommended Posts

• Replies 226
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przepraszam ale mam problemy z wysłaniem jakiejkolwiek wiadomości prywatnej za pośrednictwem dogomanii,będę próbowała.Dziękuję wszystkim za chęc pomocy Polince.

Posted

Polinka ma się bardzo dobrze,jest radosna,podskakuje,nawet obszczekuje pozostałe psy,ma wilczy apetyt.Lubi przytulać łeb do nogi i pomrukuje przy mizianiu za uchem.Ponieważ nadal nie mogę wysłać żadnej prywatnej wiadomości za pośrednictwem dogo dlatego jeśli ktoś z was chciałby wesprzeć Polinke wszelkie dane prześlę mailem.Mój adres: [email protected]

Posted

Polisia ma się dobrze,skacze,cieszy się,nawet próbuje bawić sie na dworze zabawkami ale nie bardzo dowidzi w którym kierunku leci zabawka i zawsze sie spóźnia i uprzedza ją koleżanka Zara.Ma wilczy apetyt,2x dziennie dostaje gotowanego kurczaka z marchewką i makaronem i cały czas ma dostep do suchej karmy,którą bardzo lubi.Sierść wygląda już znacznie lepiej,nie wypada w tak zastraszajacej ilosci i nabiera blasku.Pola czuje się już coraz pewniej w biurze i czasem zachowuje się jak pies ogrodnika,odgania Zarkę od swoich chrupek ale nie pozwala jej też dojść do jej miski.Nie interesuje się w ogóle szwem,cały czas ma na sobie kaftan ochronny ia dodatkowo ma podkoszulke wzbudzając wśród najemcó salwę śmiechu,rechoczą ze Polinka jak na pokazie mody codzien w innej bluzce.W piątek idziemy na zdjecie szwów i podejmiemy decyzje jakie leki dalej.Dziękuje raz jeszcze wszystkim za wsparcie zarówno finansowe jak i duchowe.Pod koniec tygodnia wybiorę się po wyciąg do banku i odnotuję wszystkie wpłaty

Posted

Polinka wczoraj zaczęła kuleć,widać było ze wstawanie i poruszanie sprawia jej ból:(( zruciłam to na karby przeforsowania,wczoraj biegala jak szalona,cieszyła się,podskakiwała.Niestety wiek robi swoje-przeforsowała się to jedno ale główna przyczyna tkwi w zwyrodnieniu stawów.Sunia będzie musiała być na kosztownym leku-TROCOXIL-u,miesięcznie będzie to początkowo koszt ok 120zł,Wczoraj dostała zastrzyk niesterydowy przeciwbólowy i przeciwzapalny METACAM,dziś równiez go dostanie a w czwartek TROCOXIL.Dziś już czułą się lepiej była radosna i niezdarnie próbowała podbiegać.Będziemy ją ratować i przedłużać jej żywot,gorzej z finansami.

A tak na marginesie zapraszam na wątek najnowszej naszej bidy do adopcji;
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/201418-Poraniona-maleńka-wiejska-suczyna-w-ciąży-szuka-pilnie-DS-Radom[/URL]

Posted

Bidulka. Ale dobrze ze dzis juz lepiej. Przydaloby sie porozsylac watek i moze zrobic jakis banerek? Ja niestety nie umiem, ale moze ktos bardziej zaawansowany moglby pomoc? Gdzie moglam to wyslalam watek, ale ciagle nas tu za malo.

Posted

kochani pamiętam o waszych dobrych sercach jak dam radę podskoczę do banku dziś i umieszczę wpłaty na wątku,doba jest zbyt krótka,dlatego ciągle na coś brakuje mi czasu,dziś zdjęcie szwów u Polci,no i niunia mniej utyka na łapinki

Posted

ROZLICZENIE WPŁAT NA POLINKĘ:
-Alter Ego 30zł
- moca35 25zł
- Monika G. 30zł
- od nieznajomego,bez nicku -45zł
RAZEM: 130zł
Kochani bardzo serdecznie dziękuję wszystkim za wsparcie w imieniu Polisi!!!!dzięki waszej chojności przedłużamy jej godny żywot.
Bardzo,bardzo dziękuję.Mam również nadzieję,że znajdą się też inni chętni mający możliwość finansowego wsparcia Poli