monikab Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 przepraszam ale mam problemy z wysłaniem jakiejkolwiek wiadomości prywatnej za pośrednictwem dogomanii,będę próbowała.Dziękuję wszystkim za chęc pomocy Polince. Quote
aagataa8 Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Na razie tylko zapisuję i trzymam kciuki za ślicznotkę:) Tylko tyle w tej chwili mogę zrobić:( Quote
monikab Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 Polinka ma się bardzo dobrze,jest radosna,podskakuje,nawet obszczekuje pozostałe psy,ma wilczy apetyt.Lubi przytulać łeb do nogi i pomrukuje przy mizianiu za uchem.Ponieważ nadal nie mogę wysłać żadnej prywatnej wiadomości za pośrednictwem dogo dlatego jeśli ktoś z was chciałby wesprzeć Polinke wszelkie dane prześlę mailem.Mój adres: [email protected] Quote
caldien Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 no ale już mogliście jej dać troszkę prywatności przy załatwianiu się;) sliczna sunia :) cieszę się, że je i się dobrze czuje:) Quote
Iljova Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Polinko cieszę się że jesteś taka radosna :-) trzymaj się! Quote
Alter Ego Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Kochana Polinka. Tak jak obiecalam wplace cos, najpozniej w poniedzialek/wtorek. Quote
Irvette Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 podnoszę - tylko tyle mogę zrobić trzymaj się mała! Quote
monikab Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 Polisia ma się dobrze,skacze,cieszy się,nawet próbuje bawić sie na dworze zabawkami ale nie bardzo dowidzi w którym kierunku leci zabawka i zawsze sie spóźnia i uprzedza ją koleżanka Zara.Ma wilczy apetyt,2x dziennie dostaje gotowanego kurczaka z marchewką i makaronem i cały czas ma dostep do suchej karmy,którą bardzo lubi.Sierść wygląda już znacznie lepiej,nie wypada w tak zastraszajacej ilosci i nabiera blasku.Pola czuje się już coraz pewniej w biurze i czasem zachowuje się jak pies ogrodnika,odgania Zarkę od swoich chrupek ale nie pozwala jej też dojść do jej miski.Nie interesuje się w ogóle szwem,cały czas ma na sobie kaftan ochronny ia dodatkowo ma podkoszulke wzbudzając wśród najemcó salwę śmiechu,rechoczą ze Polinka jak na pokazie mody codzien w innej bluzce.W piątek idziemy na zdjecie szwów i podejmiemy decyzje jakie leki dalej.Dziękuje raz jeszcze wszystkim za wsparcie zarówno finansowe jak i duchowe.Pod koniec tygodnia wybiorę się po wyciąg do banku i odnotuję wszystkie wpłaty Quote
monikab Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 Polinka wczoraj zaczęła kuleć,widać było ze wstawanie i poruszanie sprawia jej ból:(( zruciłam to na karby przeforsowania,wczoraj biegala jak szalona,cieszyła się,podskakiwała.Niestety wiek robi swoje-przeforsowała się to jedno ale główna przyczyna tkwi w zwyrodnieniu stawów.Sunia będzie musiała być na kosztownym leku-TROCOXIL-u,miesięcznie będzie to początkowo koszt ok 120zł,Wczoraj dostała zastrzyk niesterydowy przeciwbólowy i przeciwzapalny METACAM,dziś równiez go dostanie a w czwartek TROCOXIL.Dziś już czułą się lepiej była radosna i niezdarnie próbowała podbiegać.Będziemy ją ratować i przedłużać jej żywot,gorzej z finansami. A tak na marginesie zapraszam na wątek najnowszej naszej bidy do adopcji; [URL]http://www.dogomania.pl/threads/201418-Poraniona-maleńka-wiejska-suczyna-w-ciąży-szuka-pilnie-DS-Radom[/URL] Quote
Alter Ego Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Bidulka. Ale dobrze ze dzis juz lepiej. Przydaloby sie porozsylac watek i moze zrobic jakis banerek? Ja niestety nie umiem, ale moze ktos bardziej zaawansowany moglby pomoc? Gdzie moglam to wyslalam watek, ale ciagle nas tu za malo. Quote
Iljova Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Dobrze że pomimo tego wszystkiego potrafi być radosna i może cieszyć się życiem :-) Quote
Alter Ego Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Przelew poszedl. Polinko kochana trzymaj sie. Quote
monikab Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 kochani pamiętam o waszych dobrych sercach jak dam radę podskoczę do banku dziś i umieszczę wpłaty na wątku,doba jest zbyt krótka,dlatego ciągle na coś brakuje mi czasu,dziś zdjęcie szwów u Polci,no i niunia mniej utyka na łapinki Quote
koosiek Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Zapisuję... Finansowo niestety nie jestem w stanie pomóc :( Quote
monikab Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 ROZLICZENIE WPŁAT NA POLINKĘ: -Alter Ego 30zł - moca35 25zł - Monika G. 30zł - od nieznajomego,bez nicku -45zł RAZEM: 130zł Kochani bardzo serdecznie dziękuję wszystkim za wsparcie w imieniu Polisi!!!!dzięki waszej chojności przedłużamy jej godny żywot. Bardzo,bardzo dziękuję.Mam również nadzieję,że znajdą się też inni chętni mający możliwość finansowego wsparcia Poli Quote
puniaiwika Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Ona jej po prostu cudna jak ktos mógł pozbyć sie takiej perełki Taka gwiazdeczka. Przepraszam ale finansowo nie wpomoge ale porozsyłam watek i bede podnosic :) Quote
Recommended Posts