Jump to content
Dogomania

Nowotwór, zaćma, i ok 10 lat na karku- DON-ka RADOM-potrzebne finanse!!!

Recommended Posts

• Replies 226
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wszystko dobrze,nie mam czasu nawet zdjęć jej zrobić ale nadrobię zaległości.Polinka stała się bardzo zaborcza,czasem dochodzi do spieć z suką z którą przebywa w pomieszczeniu,jest również zaborcza o pieszczoty,tylko ona chce być miziana,przytulana,taki małpiszon z niej czasem,ale jak można jej nie kochać.Aż nie można uwierzyć w to,jakim wrakiem była gdy do nas trafiłą a teraz.Wypiekniałą,dumnie nosi ogon,ma piękną sierść i w ogóle jest cudowna,Moja kochana babulinka,głucha jak pień ale psy w boksie strasznie obszczekuje a jaka wtedy zadowolona jest.Reaguje jedynie na ruch ręki i biegnie wtedy co sił w łąpinach-widok bezcenny.24 marca dostanie kolejną dawkę trokoxilu a pieniążków na koncie nie przybywa....

Posted

ewa36 napisał(a):
Zaglądam do sunieczki i pamiętam o bazarku.
Czy ktoś moze zrobić Poluni wydarzenie na FB ?
Pliiiiiiisssssss ...........

chętnie bym zrobiła, ale niestety net mam tylko w komórce i nie mogę stworzyć porządnego wydarzenia. Za to jeśli ktoś miałby konto na FB to jeśli byłaby potrzeba to mogę dać parę wskazówek do tworzenia wydarzenia.
Polinko jesteś śliczna i taka kochana :)

Posted

zobaczcie jak babcia przybrała na wadze i jak pięknie wygląda,Pogoda była paskudna dlatego zdjęcia z pomieszczenia ale w słoneczny dzień porobię zdjęcia na zewnątrz

Posted

monikab napisał(a):
bardzo,bardzo dziękuję za fb!!!!!proszę jedynie o usunięcie z tytułu info o domu.Pola nie szuka domu a jedynie potrzebuje funduszy na leki.

Już zmieniłam. A ja proszę o rozsyłanie wydarzenia po swoich znajomych.
Monika a ty jesteś na FB. Bo jeśli tak to zrobię cię administratorem i będziesz sama mogła edytować i wstawiać nowe wiadomości.

Posted

Babulinka super i jakiego ma pięknego sierściucha :loveu:
Myszko BARDZO dziekujemy za FB :multi:
Pamiętam o Polince finansowo i ja, taka kochana staruszka

Posted

cioteczki, wydarzenie na FB nic nie da jesli się nie będzie go podtrzymywać. (tak samo jak na dogomanii). co tam mam napisać jak mnie pytaja co z Polinką ?

Posted

Pola po zabiegu usuniecia guza ma się świetnie,nie można było wykonać zabiegu sterylizacji ponieważ sunia by nie przeżyła,dodatkowo ze wzflędu na swój wiek,rasę a co za tym idzie problemy ze stawami dostaje Trocoxil który rewelacyjnie na nią działa,Pola czuje się i zachowuje jak szczeniak.Ma apetyt,jest radosna,żywiołowa,to nie ten sam pies.Niestety na jej koncie jest juz tylko 80 zł a te leki bedzie dostawać do końca życiaDodatkowo za jakiś czas musimy powtórzyc badanie krwi i zbadac mocz

Posted

wszystko dobrze,dziś zrobię trochę nowych zdjeć.Pola jest strasznym żarłokiem,ma niesamowity apetyt a nie można jej dużo dawać,odchudzamy ją,jak narazie z marnym skutkiem,poza tym jest pełna radosci,biega,skacze,i jest zadziorna.
Odnotowałam wpłatę na Polisie od ewa36-bardzo dziękujemy!!!!