monikab Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 wszystko dobrze,nie mam czasu nawet zdjęć jej zrobić ale nadrobię zaległości.Polinka stała się bardzo zaborcza,czasem dochodzi do spieć z suką z którą przebywa w pomieszczeniu,jest również zaborcza o pieszczoty,tylko ona chce być miziana,przytulana,taki małpiszon z niej czasem,ale jak można jej nie kochać.Aż nie można uwierzyć w to,jakim wrakiem była gdy do nas trafiłą a teraz.Wypiekniałą,dumnie nosi ogon,ma piękną sierść i w ogóle jest cudowna,Moja kochana babulinka,głucha jak pień ale psy w boksie strasznie obszczekuje a jaka wtedy zadowolona jest.Reaguje jedynie na ruch ręki i biegnie wtedy co sił w łąpinach-widok bezcenny.24 marca dostanie kolejną dawkę trokoxilu a pieniążków na koncie nie przybywa.... Quote
Iljova Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 ewa36 napisał(a):Zaglądam do sunieczki i pamiętam o bazarku. Czy ktoś moze zrobić Poluni wydarzenie na FB ? Pliiiiiiisssssss ........... chętnie bym zrobiła, ale niestety net mam tylko w komórce i nie mogę stworzyć porządnego wydarzenia. Za to jeśli ktoś miałby konto na FB to jeśli byłaby potrzeba to mogę dać parę wskazówek do tworzenia wydarzenia. Polinko jesteś śliczna i taka kochana :) Quote
ewa36 Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Trzeba zawołać Ciocię Mysza2 :loveu: Ona robi super wygarzenia na FB Quote
Iljova Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 ewa36 napisał(a):Trzeba zawołać Ciocię Mysza2 :loveu: Ona robi super wygarzenia na FB przed chwilą napisałam pw z prośbą o zrobienie wydarzenia. Quote
Magda-Aza Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Witam znalazłam przypadkowo wątek... Koszmar biedna dziewczynka, proszę o nr konta chciałabym parę groszy dla niej przesłać.. Trzymam kciuki Quote
monikab Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 zobaczcie jak babcia przybrała na wadze i jak pięknie wygląda,Pogoda była paskudna dlatego zdjęcia z pomieszczenia ale w słoneczny dzień porobię zdjęcia na zewnątrz Quote
Alter Ego Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Cudo! :) Monika, wielkie dzieki za zdjecia. Quote
Mysza2 Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Polinka na FB http://www.facebook.com/event.php?eid=202629319760978 Jak trzeba coś zmienić w tekście bo nie byłam wcześniej na wątku i mogłam coś pokręcić w informacjach to proszę napiszcie mi to zmienię. A może ktoś z wątku chciałby być administratorem? Quote
monikab Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 bardzo,bardzo dziękuję za fb!!!!!proszę jedynie o usunięcie z tytułu info o domu.Pola nie szuka domu a jedynie potrzebuje funduszy na leki. Quote
Mysza2 Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 monikab napisał(a):bardzo,bardzo dziękuję za fb!!!!!proszę jedynie o usunięcie z tytułu info o domu.Pola nie szuka domu a jedynie potrzebuje funduszy na leki. Już zmieniłam. A ja proszę o rozsyłanie wydarzenia po swoich znajomych. Monika a ty jesteś na FB. Bo jeśli tak to zrobię cię administratorem i będziesz sama mogła edytować i wstawiać nowe wiadomości. Quote
ewa36 Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Babulinka super i jakiego ma pięknego sierściucha :loveu: Myszko BARDZO dziekujemy za FB :multi: Pamiętam o Polince finansowo i ja, taka kochana staruszka Quote
ewa36 Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Ja takze poproszę i dane do wpłaty dla Polinki z adresem :razz: inaczej mi przekazu nie przyjmą :shake: Quote
ewa36 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Mam dane do wpłaty w tym tyogdniu przekaże dla staruszki kochanej Quote
Mysza2 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Mam pytanie na FB jak się Polinka czuje obecnie i co z przerzutami. Monika napisz coś. Quote
Iljova Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Jest taka śliczna, cudowna... Mysza2 bardzo, bardzo dziękuję za zrobienia wydarzenia Polince na FB :-) Polinko trzymaj się słoneczko ! Quote
Mysza2 Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 cioteczki, wydarzenie na FB nic nie da jesli się nie będzie go podtrzymywać. (tak samo jak na dogomanii). co tam mam napisać jak mnie pytaja co z Polinką ? Quote
monikab Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 Pola po zabiegu usuniecia guza ma się świetnie,nie można było wykonać zabiegu sterylizacji ponieważ sunia by nie przeżyła,dodatkowo ze wzflędu na swój wiek,rasę a co za tym idzie problemy ze stawami dostaje Trocoxil który rewelacyjnie na nią działa,Pola czuje się i zachowuje jak szczeniak.Ma apetyt,jest radosna,żywiołowa,to nie ten sam pies.Niestety na jej koncie jest juz tylko 80 zł a te leki bedzie dostawać do końca życiaDodatkowo za jakiś czas musimy powtórzyc badanie krwi i zbadac mocz Quote
Mysza2 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 wstawiłam informację na FB http://www.facebook.com/event.php?eid=202629319760978 proszę zaglądajcie też tam i piszcie coś od czasu do czasu. Quote
ewa36 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Przekazałam Polince na Trocoxil jutro powinna być kasa :) przecudowna staruszka :) Quote
Iljova Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Polinko co tam u Ciebie słychać ? Jak się miewasz ? Quote
Olena84 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Iljova napisał(a):Polinko co tam u Ciebie słychać ? Jak się miewasz ? Podnosze pytanie Quote
monikab Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 wszystko dobrze,dziś zrobię trochę nowych zdjeć.Pola jest strasznym żarłokiem,ma niesamowity apetyt a nie można jej dużo dawać,odchudzamy ją,jak narazie z marnym skutkiem,poza tym jest pełna radosci,biega,skacze,i jest zadziorna. Odnotowałam wpłatę na Polisie od ewa36-bardzo dziękujemy!!!! Quote
Recommended Posts