Jump to content
Dogomania

Nowotwór, zaćma, i ok 10 lat na karku- DON-ka RADOM-potrzebne finanse!!!

Recommended Posts

• Replies 226
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wszystko dobrze,juz widać efekty trocoxilu-Polisia biega jak szalona,nie utyka,ten lek naprawdę jest świetny,apetyty jej dopisuje,jest przekochana,tylko panikara-przy zapuszczaniu maści do uszu jest lament niesamowity,a nie bolą ją uszęta,tylko panikuje,trzeba ją za pysio trzymać,a potem strasznie długo sciskać po wszystkim i chwalic jaka to dzielna była

Posted

wpłaty oraz rozliczenia wydatków będą zamieszczane w 1 poście,żeby nie było bałaganu.Nadal potrzebujemy wsparcia finansowego,kto chętny wspomóc grosikiem Polisię to serdecznie zapraszam!!

Posted

Wczoraj już myślałam że znowu dłużej nie będzie mnie na dogo, ale dzięki koleżance mam doładowane konto w komórce i mogłam wykupić pakiet internetowy. :-) HURRA !!!!!!
Dzięki temu znowu mogę zaglądać do Polinki. :-) co tam u niej słychać?
Coś słabo bywają cioteczki u Ciebie. Gdzie one wszystkie są od tylu dni. Od moich ostatnich odwiedzin tak mało ich tu było. :-((((( :-((((( :-((((( Biedna Polinko taka chora i jeszcze tak pusto i cicho u Ciebie żadnych wiesci o Tobie :-((((( Nic nie wiadomo :-((((( To bardzo smutne :-((((( :-((((( :-(((((
*
Ja bardzo proszę cioteczki,
By wróciły na wątek Polineczki.
Tak smutno tu u niej na dogo,
bo prawie nie ma nikogo.
Czasami ktoś przywędruje
Zapytać jak Polinka się czuje.
Jednak nie ma kto odpowiedzieć
I nie można niczego się dowiedzieć.
Smutek mnie przez to dopada
A Polinka zawiedziona, że tak mało osób tu wpada.

Posted

Ja też się niepokoje. Na profilu Moniki odczytałam że ostatnio była aktywna na forum 24.02 napisałam dzisiaj do niej PW i cisza. Niewiem co myśleć. Czy coś z Polinką czy u Moniki. Martwi mnie to. :-(

Posted

Iljova napisał(a):
Monika a u Ciebie wszystko wporządku ?

wszystko dobrze dziękuję za troskę,nie było mnie ponad tydzień w kraju,z psinami wszystko dobrze a nawet powiedziałabym za dobrze-Pola przytyła a to nie dobrze,bo przy jej problemach ze stawami nie wolno przytyć,od jutra ograniczamy radykalnie jedzenie,wygląda cudnie,cieszyła się niesamowicie na mój widok,skakała,całowała,przytulała się,przekochane psisko,oby tak dalej!na dniach jak się ogarnę to zrobię jej nowe zdjecia