monikab Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 wszystko dobrze,juz widać efekty trocoxilu-Polisia biega jak szalona,nie utyka,ten lek naprawdę jest świetny,apetyty jej dopisuje,jest przekochana,tylko panikara-przy zapuszczaniu maści do uszu jest lament niesamowity,a nie bolą ją uszęta,tylko panikuje,trzeba ją za pysio trzymać,a potem strasznie długo sciskać po wszystkim i chwalic jaka to dzielna była Quote
monikab Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 Kolejne wpłaty Pelagia P.-20zł, Kropeczka J -50zł,bardzo,bardzo serdecznie dziękujemy!!!! Quote
Alter Ego Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Kochana Polisia. Koniecznie pochwalic i wycalowac:) Widocznie sie nacierpiala w zyciu. Quote
monikab Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 wpłaty oraz rozliczenia wydatków będą zamieszczane w 1 poście,żeby nie było bałaganu.Nadal potrzebujemy wsparcia finansowego,kto chętny wspomóc grosikiem Polisię to serdecznie zapraszam!! Quote
grzenka Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Czyżby moja wpłata nie doszła?Przelałam 07.02. Quote
monikab Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 przepraszam nie zauważyłam, mam 2 wpłty od ciebie jedna na kwotę 50 zł i druga 20 zł.Jedna była na Polisię a druga na Inezkę? Quote
puniaiwika Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Przepraszam za zaśmiecanie prosze o zaglądnięcie na wątek http://www.dogomania.pl/threads/202540-Stalowa-Wola-Dzielna-suczka-Kora-szuka-DS-DT Quote
Iljova Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Witaj słodka kochana Polinko. Jak dzisiejszy dzień? Quote
Olena84 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Iljova napisał(a):Witaj słodka kochana Polinko. Jak dzisiejszy dzień? A jak dzisiejszy? Quote
kami_23 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 witam! Chciałabym dokonać małej wpłaty. Proszę o numer konta:) Quote
Iljova Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Polinko co u Ciebie taka cisza gdzie te cioteczki się podziały??? Hej, wracajcie do Polinki !!!!!! Quote
ewa36 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Matko kochana ... musze tu Ciocię Belę Sciągnąc koniecznie i jakiś bazar dla małej zmontujemy ..... Quote
Alter Ego Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Dziekujemy, Polinka potrzebuje drogich lekow. No wlasnie, co tu taka cisza? Quote
Iljova Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Wczoraj już myślałam że znowu dłużej nie będzie mnie na dogo, ale dzięki koleżance mam doładowane konto w komórce i mogłam wykupić pakiet internetowy. :-) HURRA !!!!!! Dzięki temu znowu mogę zaglądać do Polinki. :-) co tam u niej słychać? Coś słabo bywają cioteczki u Ciebie. Gdzie one wszystkie są od tylu dni. Od moich ostatnich odwiedzin tak mało ich tu było. :-((((( :-((((( :-((((( Biedna Polinko taka chora i jeszcze tak pusto i cicho u Ciebie żadnych wiesci o Tobie :-((((( Nic nie wiadomo :-((((( To bardzo smutne :-((((( :-((((( :-((((( * Ja bardzo proszę cioteczki, By wróciły na wątek Polineczki. Tak smutno tu u niej na dogo, bo prawie nie ma nikogo. Czasami ktoś przywędruje Zapytać jak Polinka się czuje. Jednak nie ma kto odpowiedzieć I nie można niczego się dowiedzieć. Smutek mnie przez to dopada A Polinka zawiedziona, że tak mało osób tu wpada. Quote
puniaiwika Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Witaj mała niestety finansowo nie wspomoge ale podniose skarba:) Quote
Alter Ego Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Ooo, jaki ladny poemat!:Rose: No wlasnie ja tez sie zastanawiam co sie stalo. Tylko Monikab ma wiadomosci o Poli, ale juz dlugo jej tu nie bylo. Zaczynam sie niepokoic:( Quote
Iljova Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Ja też się niepokoje. Na profilu Moniki odczytałam że ostatnio była aktywna na forum 24.02 napisałam dzisiaj do niej PW i cisza. Niewiem co myśleć. Czy coś z Polinką czy u Moniki. Martwi mnie to. :-( Quote
monikab Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 kami_23 pisz na maila [email protected], podam numer konta.Nie było mnie ponad tydzień, ale u Polinki wszystko dobrze,ma się super,jest radosna,ma apetyt,postaram sie zrobić jej nowe zdjęcia na dniach Quote
monikab Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 Iljova napisał(a):Monika a u Ciebie wszystko wporządku ? wszystko dobrze dziękuję za troskę,nie było mnie ponad tydzień w kraju,z psinami wszystko dobrze a nawet powiedziałabym za dobrze-Pola przytyła a to nie dobrze,bo przy jej problemach ze stawami nie wolno przytyć,od jutra ograniczamy radykalnie jedzenie,wygląda cudnie,cieszyła się niesamowicie na mój widok,skakała,całowała,przytulała się,przekochane psisko,oby tak dalej!na dniach jak się ogarnę to zrobię jej nowe zdjecia Quote
ewa36 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Zaglądam do sunieczki i pamiętam o bazarku. Czy ktoś moze zrobić Poluni wydarzenie na FB ? Pliiiiiiisssssss ........... Quote
Recommended Posts