Jump to content
Dogomania

Nowotwór, zaćma, i ok 10 lat na karku- DON-ka RADOM-potrzebne finanse!!!

Recommended Posts

• Replies 226
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mysza2 napisał(a):
Szkoda że poza Tobą nikt mnie nie słucha :mad: ;);)

Musisz tupnąć mocniej :)
Ciotki wpisywać się Polisi na FB !
Bo żółta kartka będzie

Posted

Z tego co wiem to do wydarzenia można dodać jedno zdjęcie jedynie można wstawić link do strony wątku gdzie są zdjęcia. Jeśli wstawić link to mogę to zrobić pisząc komentarz. Chyba że mikoa to być w opisie to musi to zrobić osoba która utworzyła wydarzenie.

Posted

Iljova napisał(a):
Z tego co wiem to do wydarzenia można dodać jedno zdjęcie jedynie można wstawić link do strony wątku gdzie są zdjęcia. Jeśli wstawić link to mogę to zrobić pisząc komentarz. Chyba że mikoa to być w opisie to musi to zrobić osoba która utworzyła wydarzenie.

Ekstra by było gdybyś wstawiła ten link na FB - to by ożywiło wydarzenie :)
Dzięki Cioteczko :)

Posted

Jak tylko będę miała dostęp do komputera to to zrobię jak nie w tej chwili to napewno wieczorem :-)bo w tej chwili korzystam z netu w komórce i niestety nie mogę (jeszcze nie wszystko można zrobić tak jak w komputerze :( może za jakiś czas ... )

Posted

Iljova napisał(a):
Jak tylko będę miała dostęp do komputera to to zrobię jak nie w tej chwili to napewno wieczorem :-)bo w tej chwili korzystam z netu w komórce i niestety nie mogę (jeszcze nie wszystko można zrobić tak jak w komputerze :( może za jakiś czas ... )

Super !!!!! :) :) :)
Wielki buziak mokreym noskiem polusiowyn dla Kochanej Cioteczki :)

Posted

Iljova napisał(a):
Dziękuję Polinko za buziaka :lol:
Link zamieszczony tera jeszcze więcej osób może podziwiać Polinkę :loveu: :iloveyou:

Jejciuuuuuuuuuuuuu !!!!!!!!
Dzieki dzięki dzięki :)

Posted

Jeśli mogę coś zrobić bo potrafię czy mam taką możliwość to robię. Najważniejsze żeby pomogło Polince znaleźć wspaniały domek NA ZAWSZE ! Ona jest taka kochana. Taką ma śliczna mordkę :-)