Jump to content
Dogomania

Nowotwór, zaćma, i ok 10 lat na karku- DON-ka RADOM-potrzebne finanse!!!

Recommended Posts

• Replies 226
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wszystkich którzy pragną wesprzeć Polinkę bardzo proszę pisać na mail [email protected] Nadal nie mogę zdiagnzowac problemów z wysyłaniem wiadomości na pw.Polinka miała dziś zdejmowane szwy,straszna z niej panikara,rzucała się,wyrywała,próbowała gryźć,tylko mnie dała założyc kaganiec,3 osoby zostały zaangażowane do zdjęcia szwó,piszczała,skamlała-choc wcale ją nie bolało,po prostu jest histeryczką,chowała się za mnie i przytulała szukając ratunku.Rana ładnie się zagoiła,a lek na stawy trocoxil juz zamówiony-będzie w nast.tyg.Pola troszkę się poprawiła,choć nadal jest chudzieńka,nie widać tego bo mam długie kudełki ale czuć wszystkie gnatki.

Posted

[quote name='monikab']wszystkich którzy pragną wesprzeć Polinkę bardzo proszę pisać na mail [email protected] Nadal nie mogę zdiagnzowac problemów z wysyłaniem wiadomości na pw.Polinka miała dziś zdejmowane szwy,straszna z niej panikara,rzucała się,wyrywała,próbowała gryźć,tylko mnie dała założyc kaganiec,3 osoby zostały zaangażowane do zdjęcia szwó,piszczała,skamlała-choc wcale ją nie bolało,po prostu jest histeryczką,chowała się za mnie i przytulała szukając ratunku.Rana ładnie się zagoiła,a lek na stawy trocoxil juz zamówiony-będzie w nast.tyg.Pola troszkę się poprawiła,choć nadal jest chudzieńka,nie widać tego bo mam długie kudełki ale czuć wszystkie gnatki.

zapisuje watek

Posted

bardzo,bardzo serdecznie dziękuję za banerek!!!!!Alter Ego-zaproszeni na obydwa wątki i całe to poruszenie to dzięki Tobie-bardzo dziękuję w imieniu swoim a przede wszystkim psiaków!!!!

Posted

monikab napisał(a):
bardzo,bardzo serdecznie dziękuję za banerek!!!!!Alter Ego-zaproszeni na obydwa wątki i całe to poruszenie to dzięki Tobie-bardzo dziękuję w imieniu swoim a przede wszystkim psiaków!!!!

Alez nie ma za co.:oops: Najwazniejsze, ze troche osob sie zlitowalo i przybylo z pomoca. Serce mi sie kroilo kiedy czytalam to co napisalas o suczkach. A juz zdjecie Poli w koszulce zupelnie mnie rozczulilo. Okropny i niesprawiedliwy ten swiat. Niech no ja tylko wygram w Lotto...

Posted

dziś jedziemy do weta,zbadamy siuśki,wykonamy morfologię,biochemię,cukier.Pierwsza tabletka TROCOXILU już zakupiona-koszt 120 zł.Pół tabletki bedzie na pierwsze 2 tyg kolejne pół na następne 2.To dzięki wam kochani-dziękujemy!!!wstawie dziś nowe zdjęcia lalki

Posted

wszystko w porządku,morfologia dobrze,mocz też,bez kryształów,cukier dobrze-59,dostała maść Oridermyl do uszu,histeryczka z niej okrutna,nie dawała sobie uszek zbadać trzeba było kagańczyk załozyc,ale sami zobaczcie jak pięknieje w oczach

Posted

nadal bedziemy potrzebować funduszy na leki dl Polisi,dlatego wszystkich chętnych pragnących wesprzeć Polisię proszę o kontakt mailowy.
Rozliczenia wpłat i wydatków będą zamieszczane w 1 poście

Posted

OGROMNE PODZIĘKOWANIA DLA FUNDACJI NIECHCIANE I ZAPOMNIANE ZA POKRYCIE KOSZTÓW ZABIEGU POLINKI!!!!!!
Szczególne ukłony w stronę Pani Joli.Dziękujemy z całego serca!!!!!