caldien Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 ja też poproszę nr konta... choć trochę wesprę śliczną Polinkę... Co u psinki słychać tak w ogóle? Quote
monikab Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 wszystkich którzy pragną wesprzeć Polinkę bardzo proszę pisać na mail [email protected] Nadal nie mogę zdiagnzowac problemów z wysyłaniem wiadomości na pw.Polinka miała dziś zdejmowane szwy,straszna z niej panikara,rzucała się,wyrywała,próbowała gryźć,tylko mnie dała założyc kaganiec,3 osoby zostały zaangażowane do zdjęcia szwó,piszczała,skamlała-choc wcale ją nie bolało,po prostu jest histeryczką,chowała się za mnie i przytulała szukając ratunku.Rana ładnie się zagoiła,a lek na stawy trocoxil juz zamówiony-będzie w nast.tyg.Pola troszkę się poprawiła,choć nadal jest chudzieńka,nie widać tego bo mam długie kudełki ale czuć wszystkie gnatki. Quote
yumanji Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 [quote name='monikab']wszystkich którzy pragną wesprzeć Polinkę bardzo proszę pisać na mail [email protected] Nadal nie mogę zdiagnzowac problemów z wysyłaniem wiadomości na pw.Polinka miała dziś zdejmowane szwy,straszna z niej panikara,rzucała się,wyrywała,próbowała gryźć,tylko mnie dała założyc kaganiec,3 osoby zostały zaangażowane do zdjęcia szwó,piszczała,skamlała-choc wcale ją nie bolało,po prostu jest histeryczką,chowała się za mnie i przytulała szukając ratunku.Rana ładnie się zagoiła,a lek na stawy trocoxil juz zamówiony-będzie w nast.tyg.Pola troszkę się poprawiła,choć nadal jest chudzieńka,nie widać tego bo mam długie kudełki ale czuć wszystkie gnatki. zapisuje watek Quote
Alter Ego Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Polinka ma wreszcie swoj banerek! Dziekujemy Westie_ justa!:Rose::Rose::Rose: Quote
monikab Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 bardzo,bardzo serdecznie dziękuję za banerek!!!!!Alter Ego-zaproszeni na obydwa wątki i całe to poruszenie to dzięki Tobie-bardzo dziękuję w imieniu swoim a przede wszystkim psiaków!!!! Quote
pola53 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 No to ja też wesprę imienniczkę :). Zaraz wyślę maila z prośbą o nr konta. Quote
Alter Ego Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 monikab napisał(a):bardzo,bardzo serdecznie dziękuję za banerek!!!!!Alter Ego-zaproszeni na obydwa wątki i całe to poruszenie to dzięki Tobie-bardzo dziękuję w imieniu swoim a przede wszystkim psiaków!!!! Alez nie ma za co.:oops: Najwazniejsze, ze troche osob sie zlitowalo i przybylo z pomoca. Serce mi sie kroilo kiedy czytalam to co napisalas o suczkach. A juz zdjecie Poli w koszulce zupelnie mnie rozczulilo. Okropny i niesprawiedliwy ten swiat. Niech no ja tylko wygram w Lotto... Quote
Iljova Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Polinko spokojnej nocy i wyśnij sobie swój domek! Quote
monikab Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 Polinka dużo siusia,juro złapię mocz do badania,zrobimy też morfologię,biochemię i cukier.Poza tym ma się super,zrobię jej na dniach nowe zdjecia Quote
Enigma79 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Poproszę o dane do przelewu na [email protected] Edit : dziękuję :) przelałam dla Poli 25 zł Quote
monikab Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 zanotowałam kolejne wpłaty dla POLINKI-bardzo,bardzo gorąco dziękuję!!!!!.Wszystkie rozliczenia beda zamieszczone w 1 poście,żeby uniknąć bałaganu. Quote
Iljova Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Witaj Polinko z rana . Co tam u Ciebie słychać suniu? Quote
monikab Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 dziś jedziemy do weta,zbadamy siuśki,wykonamy morfologię,biochemię,cukier.Pierwsza tabletka TROCOXILU już zakupiona-koszt 120 zł.Pół tabletki bedzie na pierwsze 2 tyg kolejne pół na następne 2.To dzięki wam kochani-dziękujemy!!!wstawie dziś nowe zdjęcia lalki Quote
monikab Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 wszystko w porządku,morfologia dobrze,mocz też,bez kryształów,cukier dobrze-59,dostała maść Oridermyl do uszu,histeryczka z niej okrutna,nie dawała sobie uszek zbadać trzeba było kagańczyk załozyc,ale sami zobaczcie jak pięknieje w oczach Quote
Alter Ego Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Polinka jest cudna! Ten kochany, madry pysio... Fajne to zdjecie na ktorym patrza przez okno:) I Polinka w galopie:) I zblizenie mordki. Niesamowite spojrzenie. Quote
monikab Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 nadal bedziemy potrzebować funduszy na leki dl Polisi,dlatego wszystkich chętnych pragnących wesprzeć Polisię proszę o kontakt mailowy. Rozliczenia wpłat i wydatków będą zamieszczane w 1 poście Quote
monikab Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 OGROMNE PODZIĘKOWANIA DLA FUNDACJI NIECHCIANE I ZAPOMNIANE ZA POKRYCIE KOSZTÓW ZABIEGU POLINKI!!!!!! Szczególne ukłony w stronę Pani Joli.Dziękujemy z całego serca!!!!! Quote
Olena84 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 ale piekna i widac, ze juz nie taka zrezygnowana. Quote
Recommended Posts