Jump to content
Dogomania

Nowotwór, zaćma, i ok 10 lat na karku- DON-ka RADOM-potrzebne finanse!!!

Recommended Posts

• Replies 226
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Polisia musi jechać do weta,długo ma cieczkę,i dosyć intensywnie krwawi,na wszelki wypadek zrobimy usg.Czuje się dobrze i zrobiła się bezwstydna(na instynkt nie ma rady),zaczepia mojego podopiecznego 7 miesięcznego szczeniaka,prowokuje go,podchodzi,zadziera ogonek i czeka-moja babcia kochana:0,wdrapuje się na niego,liże po pysku.Malec nie wie jeszcze na szczęscie o co chodzi.W każdym razie zabawnie to wyglada,Schudla juz trochę ale głodomór z niej straszny,potrafiła przewrócić fotele,wyjac worek karmy zrobić w nim otwór i wyjadać chrupki,dlatego tak przytyła.Chrupki schowane,nie ma juz do nich dostępu ale cały czas chciałąby jeść

Posted

Iljova napisał(a):
Na wydarzeniu Polinki jest Osoba która pyta o nr konta

No właśnie, a mnie się wydarzenie nie otwiera żadne dzisiaj:(:(
tylko na mailu mam taką wiadomość
Maria Sz.napisał(a) na tablicy strony 12 LETNIA POLA Z RADOMIA
ZBIERAMY NA LEKI.

Maria napisał(a):
„jakis nr konta?”

Aby zobaczyć tablicę tego wydarzenia, kliknij poniższy link:
http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=202629319760978&mid=40e5474G5af339928f3dG7b6837G23&bcode=Quuy88rI&n_m=elakul1%40go2.pl&fragment=wall_posts

Teraz się otworzyło:):) podacie nr konta?

Posted

Mysza2 napisał(a):
Cioteczki podał ktoś nr konta Pani Marii z FB?

No kurczę nie - patrzyłam ale nie mam tego konta, kurdę skrzynkę wyczysciłam.
Monikab zbiera dla Poliusi.

Posted

Mysza2 napisał(a):
Monika mi podała i już wysłałam do pani Marii:)
Moniczko wysłałam Ci zaproszenie na FB, wejdź, weź udział to cię też wstawię jako administratora:)

Dzięki KOchana Cioteczko :)

Posted

Polisia była u weta.Morfologia jak u szczeniaka!!!!super!!!!usg wykazało lekki stan zapalny,rozmaz krwi w porządku.Rozpustnica wyje za psem,podchodzi do boksu z samcami i nadstawia dupinę,siłą ją muszę odciągać.

Posted

monikab napisał(a):
Polisia była u weta.Morfologia jak u szczeniaka!!!!super!!!!usg wykazało lekki stan zapalny,rozmaz krwi w porządku.Rozpustnica wyje za psem,podchodzi do boksu z samcami i nadstawia dupinę,siłą ją muszę odciągać.

No to tylko dobrze świadczy o dziewczynie :) co tam ją sterylką straszyć :) a nie za leciwa ona na takie zabiegi ?

Posted

A czy Polusia zostaje gdzie jest czy szuka domu ?
No ja powiem Wam Cioteczki mam watpliwości co do sterylki u takiej schorowanej staruszki, to jest poważna i rozległa operacja - duży pies.
Narkoza w jej wieku i stanie to nie żarty.

Posted

nie będzie poddawana sterylizacji chyba że z zapalenia,co sie zdarza zrobi nam się tfu,tfu ropomacicze,za miesiąc idziemy na usg(chyba ze działoby się coś wczesniej to natychmiast).Nikt na siłe nie będzie psa narażał,byłaby na wziewce ale mimo wszystko przy jej nowotworze sterylka niewiel da,narazie jest wszystko dobrze,tylko pieniążków nam brakuje,a w zapasie na badania i leki muszą być!!!!Pola nie szuka domu,pękłoby mi serce gdybym musiałą ja teraz komuś oddać,przyzwyczaiła się do nas,nie jest to dom z kanapą a biurowy pokój,ale ma miękkie posłanie,miskę dobrego jedzenia,opiekę weterynaryjna,towarzystwo psów,jest przytulana,drapana,po prostu ukochana

Posted

[quote name='monikab']nie będzie poddawana sterylizacji chyba że z zapalenia,co sie zdarza zrobi nam się tfu,tfu ropomacicze,za miesiąc idziemy na usg(chyba ze działoby się coś wczesniej to natychmiast).Nikt na siłe nie będzie psa narażał,byłaby na wziewce ale mimo wszystko przy jej nowotworze sterylka niewiel da,narazie jest wszystko dobrze,tylko pieniążków nam brakuje,a w zapasie na badania i leki muszą być!!!!Pola nie szuka domu,pękłoby mi serce gdybym musiałą ja teraz komuś oddać,przyzwyczaiła się do nas,nie jest to dom z kanapą a biurowy pokój,ale ma miękkie posłanie,miskę dobrego jedzenia,opiekę weterynaryjna,towarzystwo psów,jest przytulana,drapana,po prostu ukochana

I to jest najważniejsze :)
Buziaki Dziewczyny Kochane :)