monikab Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 Polisia musi jechać do weta,długo ma cieczkę,i dosyć intensywnie krwawi,na wszelki wypadek zrobimy usg.Czuje się dobrze i zrobiła się bezwstydna(na instynkt nie ma rady),zaczepia mojego podopiecznego 7 miesięcznego szczeniaka,prowokuje go,podchodzi,zadziera ogonek i czeka-moja babcia kochana:0,wdrapuje się na niego,liże po pysku.Malec nie wie jeszcze na szczęscie o co chodzi.W każdym razie zabawnie to wyglada,Schudla juz trochę ale głodomór z niej straszny,potrafiła przewrócić fotele,wyjac worek karmy zrobić w nim otwór i wyjadać chrupki,dlatego tak przytyła.Chrupki schowane,nie ma juz do nich dostępu ale cały czas chciałąby jeść Quote
Olena84 Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Czemu jej wydarzenie jest nieaktywne? Mam nadzieje, ze z Polinka bedzie juz dobrze. Quote
Iljova Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Na wydarzeniu Polinki jest Osoba która pyta o nr konta Quote
Mysza2 Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Iljova napisał(a):Na wydarzeniu Polinki jest Osoba która pyta o nr konta No właśnie, a mnie się wydarzenie nie otwiera żadne dzisiaj:(:( tylko na mailu mam taką wiadomość Maria Sz.napisał(a) na tablicy strony 12 LETNIA POLA Z RADOMIA ZBIERAMY NA LEKI. Maria napisał(a): „jakis nr konta?” Aby zobaczyć tablicę tego wydarzenia, kliknij poniższy link: http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=202629319760978&mid=40e5474G5af339928f3dG7b6837G23&bcode=Quuy88rI&n_m=elakul1%40go2.pl&fragment=wall_posts Teraz się otworzyło:):) podacie nr konta? Quote
Mysza2 Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Cioteczki podał ktoś nr konta Pani Marii z FB? Quote
Iljova Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Ja nie mam nr konta więc nie mogłam, a szkoda by było. Quote
Olena84 Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Napisalyscie na pw do monikib - bo to ona chyab zbiera kaske ? Quote
ewa36 Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Mysza2 napisał(a):Cioteczki podał ktoś nr konta Pani Marii z FB? No kurczę nie - patrzyłam ale nie mam tego konta, kurdę skrzynkę wyczysciłam. Monikab zbiera dla Poliusi. Quote
Mysza2 Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Monika mi podała i już wysłałam do pani Marii:) Moniczko wysłałam Ci zaproszenie na FB, wejdź, weź udział to cię też wstawię jako administratora:) Quote
ewa36 Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Mysza2 napisał(a):Monika mi podała i już wysłałam do pani Marii:) Moniczko wysłałam Ci zaproszenie na FB, wejdź, weź udział to cię też wstawię jako administratora:) Dzięki KOchana Cioteczko :) Quote
monikab Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 Polisia była u weta.Morfologia jak u szczeniaka!!!!super!!!!usg wykazało lekki stan zapalny,rozmaz krwi w porządku.Rozpustnica wyje za psem,podchodzi do boksu z samcami i nadstawia dupinę,siłą ją muszę odciągać. Quote
Olena84 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Po sterylizacji powinna nie mieć takich zachowań. Quote
ewa36 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 monikab napisał(a):Polisia była u weta.Morfologia jak u szczeniaka!!!!super!!!!usg wykazało lekki stan zapalny,rozmaz krwi w porządku.Rozpustnica wyje za psem,podchodzi do boksu z samcami i nadstawia dupinę,siłą ją muszę odciągać. No to tylko dobrze świadczy o dziewczynie :) co tam ją sterylką straszyć :) a nie za leciwa ona na takie zabiegi ? Quote
Alter Ego Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Polinka wiosne poczula:) Kochana dziewczynka. Cudownie ze morfologia w porzadku. Monika, czy Polinka szuka domu, czy dobrze jej tam gdzie jest? Quote
azalia Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Jak Pola się czuje?Przestała już prowokować facetów? Quote
ewa36 Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Zaglądam do Polusi :) Ona po prostu wiosnę poczuła :) Quote
Mysza2 Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 napiszcie coś od czasu do czasu żebym mogła na FB wstawić. Jak sie nic na wydarzeniu nie pisze to nikt nie zagląda Quote
ewa36 Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 A czy Polusia zostaje gdzie jest czy szuka domu ? No ja powiem Wam Cioteczki mam watpliwości co do sterylki u takiej schorowanej staruszki, to jest poważna i rozległa operacja - duży pies. Narkoza w jej wieku i stanie to nie żarty. Quote
monikab Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 nie będzie poddawana sterylizacji chyba że z zapalenia,co sie zdarza zrobi nam się tfu,tfu ropomacicze,za miesiąc idziemy na usg(chyba ze działoby się coś wczesniej to natychmiast).Nikt na siłe nie będzie psa narażał,byłaby na wziewce ale mimo wszystko przy jej nowotworze sterylka niewiel da,narazie jest wszystko dobrze,tylko pieniążków nam brakuje,a w zapasie na badania i leki muszą być!!!!Pola nie szuka domu,pękłoby mi serce gdybym musiałą ja teraz komuś oddać,przyzwyczaiła się do nas,nie jest to dom z kanapą a biurowy pokój,ale ma miękkie posłanie,miskę dobrego jedzenia,opiekę weterynaryjna,towarzystwo psów,jest przytulana,drapana,po prostu ukochana Quote
ewa36 Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 [quote name='monikab']nie będzie poddawana sterylizacji chyba że z zapalenia,co sie zdarza zrobi nam się tfu,tfu ropomacicze,za miesiąc idziemy na usg(chyba ze działoby się coś wczesniej to natychmiast).Nikt na siłe nie będzie psa narażał,byłaby na wziewce ale mimo wszystko przy jej nowotworze sterylka niewiel da,narazie jest wszystko dobrze,tylko pieniążków nam brakuje,a w zapasie na badania i leki muszą być!!!!Pola nie szuka domu,pękłoby mi serce gdybym musiałą ja teraz komuś oddać,przyzwyczaiła się do nas,nie jest to dom z kanapą a biurowy pokój,ale ma miękkie posłanie,miskę dobrego jedzenia,opiekę weterynaryjna,towarzystwo psów,jest przytulana,drapana,po prostu ukochana I to jest najważniejsze :) Buziaki Dziewczyny Kochane :) Quote
Recommended Posts