Jump to content
Dogomania

Psy uratowane przed schronem w swoich domach :) został dług- bardzo proszę o pomoc...

Recommended Posts

Posted

i ja zagldam.
Zostalo dwoch kawalerow do wydania,obaj niezwyklej urody, choc dla mnie Ginger to troche wyplosz...ale Chudy to piekonsci nad pieknosciami!!

• Replies 742
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

beka napisał(a):
Chudy jest młody, Bawic się chce, a nie ma z kim.....

Nie ma towarzystwa żadnego?

Nie wiem, tak intensywnie są ogłaszane, co 2 tygodnie nowe ogłoszenia, allegro wyróżnione i nawet nikt nie dzwoni :(

Posted

mysza 1 napisał(a):
Nie ma towarzystwa żadnego?

Nie wiem, tak intensywnie są ogłaszane, co 2 tygodnie nowe ogłoszenia, allegro wyróżnione i nawet nikt nie dzwoni :(

Chudy jest w części "domowej" i do towarzystwa ma moją Gaję, w późnym wieku średnim i niepełnosprawną Diunę , której nie wolno się bawić z psami...:placz:
Za dwa dni przeniosę go do części hotelowej i tam bedzie miał towarzystwo do zabawy.

Posted

Ginger piszczy i szczeka i zdarza mu się narobić w domu - tak na przykład godzinę po spacerze...
z taką urodą i charakterem chyba czeka go dożywocie u nas;)

Posted

[quote name='ronja']

Ale rewelacyjne zdjęcie :loveu::loveu::loveu: Kaluchny na na niego widoczny wpływ :evil_lol:

Spoko, znajdzie dom, niedługo, zobaczysz.
I jest ładny tylko te żabki mu czasem wystają.
Poza tym jest kochany do ludzi :loveu:

Posted

*Gajowa* napisał(a):
Ciocia beka obiecała podrzucić jedzonko dla Chudego...

Wielkie dzięki Beka :loveu:

Dziwi mnie zupełny brak telefonów w sprawie Gingera i Farcika. Na początku jakieś były, mało poważne ale zawsze a teraz zero.