mysza 1 Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 Miałam wczoraj telefon w sprawie Farta, od razu czułam, że coś jest nie tak- niby mieszkanie, dzieci, Targówek, blisko park. W końcu mąż zainteresowanej chciał koniecznie ze mną porozmawiać- był tak pijany, że ledwo bełkotał. Poradziłam, żeby wytrzeźwiał ;) i pan grzecznie podziękował i się rozłączył :evil_lol: Quote
ronja Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 bardzo się staraliśmy, ale wyszło jak wyszło ;) Quote
mysza 1 Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 Po raz kolejny zamówiłam na bazarku ogłoszenia dla Gingera i Farcika. Trzymajcie kciuki ;) Quote
mysza 1 Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 Piszę sama do siebie ale to nic- lubię ze sobą pogadać. Zrobiłam podliczenie i jestem zaledwie 1496 zł na minusie. Super.:-( Quote
gusia0106 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 [quote name='mysza 1']Piszę sama do siebie ale to nic- lubię ze sobą pogadać. Zrobiłam podliczenie i jestem zaledwie 1496 zł na minusie. Super.:-( Ja już zbieram rzeczy na bazarek Będę dopłacać co się da Quote
mysza 1 Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 gusia0106 napisał(a):Ja już zbieram rzeczy na bazarek Będę dopłacać co się da Dzięki, ja poszukam co mogę wystawić, mam trochę rzeczy ale głownie takie, które nie szły na poprzednich i pewnie szału nie będzie. Mam tez sporo fajnych książek ale po Twopim wystawianiu za 5 zł to nie startuję z moimi, bo ja za 5 zł nie oddam ;) Za skąpa jestem. Wiśnia i Emi się będą musiały dołożyć do tych psów, bo im zostało ze 300-400 zł. Quote
golf Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 mysza 1 napisał(a):Dzięki, ja poszukam co mogę wystawić, mam trochę rzeczy ale głownie takie, które nie szły na poprzednich i pewnie szału nie będzie. Mam tez sporo fajnych książek ale po Twopim wystawianiu za 5 zł to nie startuję z moimi, bo ja za 5 zł nie oddam ;) Za skąpa jestem. Wiśnia i Emi się będą musiały dołożyć do tych psów, bo im zostało ze 300-400 zł. ja mam nowa ksiazke i plyte.Moge oddac na bazarek Quote
mysza 1 Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 golf napisał(a):ja mam nowa ksiazke i plyte.Moge oddac na bazarek Dzięki, bardzo chętnie. Będę robić niedługo. Podeślesz zdjęcia czy mam to jakoś odebrać? Quote
3 x Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 [quote name='mysza 1']Piszę sama do siebie ale to nic- lubię ze sobą pogadać. Zrobiłam podliczenie i jestem zaledwie 1496 zł na minusie. Super.:-( kurde robi sie nieciekawie zauważyłam, że jak jest zbiórka na kilak psów to jest ciężej [quote name='mmd']Sporo. I nikt nie dokłada się. tutaj i tak w porównaniu z "moimi" kundlami z podpisu jest duży ruch Quote
mysza 1 Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 3 x napisał(a):kurde robi sie nieciekawie zauważyłam, że jak jest zbiórka na kilak psów to jest ciężej tutaj i tak w porównaniu z "moimi" kundlami z podpisu jest duży ruch Niestety... :( są wątki, na których ludzie mniej zaangażowani, nowi chcą pomagać. U nas to tylko w swoim towarzystwie siedzimy ;) Jeszcze gdyby konto fundacyjne generowało wpłaty to by było ok a w zasadzie tylko z allegra cegiełkowego coś wpada. Ale grunt to reklama, wkrótce się rozbujamy ;):evil_lol: Quote
Ewa Marta Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 [quote name='mysza 1']Piszę sama do siebie ale to nic- lubię ze sobą pogadać. Zrobiłam podliczenie i jestem zaledwie 1496 zł na minusie. Super.:-( Zawsze mówiłam, że miło jest pogadać z inteligentną osobą:-) Minus straszny:-( Czy to tylko na psiakach z tego wątku? [quote name='gusia0106']Ja już zbieram rzeczy na bazarek Będę dopłacać co się da Wspominałam Ci Gusiu, że mam jakieś rzeczy do oddania..... Gusiu, będę miała do Ciebe prośbę o wzięcie 3 malutkich przesyłek do pracy. Na pewno dla Nutusi, może dla Megii, jak się dogadamy i jeszcze dla jednej Cioteczki z bazarku. Może wtedy jakoś byś zerknęła, czy interesuje Cie coś z tych rzeczy które mam? mam dziecinne i fajne spodnie damskie - kilka par:-) Quote
mmd Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 mysza 1 napisał(a):Niestety... :( są wątki, na których ludzie mniej zaangażowani, nowi chcą pomagać. U nas to tylko w swoim towarzystwie siedzimy ;) No ja w miarę nowa :) Jeśli nie liczyć szczeniaków sprzed roku u Urwiska;) A jest tak, bo jak człek sobie radzi i nie lamentuje to każdy z przyjemnością poczyta i idzie dalej. Liczę, że 1% może coś przyniesie. Quote
mysza 1 Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 Niestety taki dług jest tylko u tych psów, a jest jeszcze trochę innych ;) Do 1 % to trzeba czekać do jesieni ale fajnie, że w ogóle jest taka opcja. Quote
golf Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 mysza 1 napisał(a):Dzięki, bardzo chętnie. Będę robić niedługo. Podeślesz zdjęcia czy mam to jakoś odebrać? moglam Ci dac w weeknd, gapa ze mnie.zaraz wstawie linki z towarem :) Quote
beka Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 ronja napisał(a):Gingerek od kilku dni nie miał żadnej wpadki:) Czyli nie ma rzczy nie mozliwych. Gratulacje i dla Was i dla Gingerka :) Ronja moge prosic o dane nowych własciceli Balbinki vel o matko zapomniałam.... Czy ona była chipowana? Golf pamiętasz? może jest gdzies bazarek z pigułkami na pamięc bo coraz ze na gorzej.... Quote
golf Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 ksiazka: http://www.amazonka.pl/ksiega-aforyzmow-najwazniejsze-w-zyciu_aldona-rozanek-wyb,99901623794.bhtml plyta niestety gdzies mi zginela,ale bede szukac. poki co dodaje ksiazke: http://www.empik.com/psi-rok-katz-jon,prod650175,ksiazka-p twarda okładka obie książki nowe. Quote
golf Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 [quote name='beka'] Ronja moge prosic o dane nowych własciceli Balbinki vel o matko zapomniałam.... Czy ona była chipowana? Golf pamiętasz? na 99% tak.Ale mozna to sprawdzic zagladajac do ksiazeczki, bo jesli byla, beda w niej naklejki czipowe. Quote
ronja Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 do mnie książeczka Koli nie trafiła, więc nie wiem czy byla chipowana dane właścicieli Koli zna Mysza Quote
Recommended Posts