Jump to content
Dogomania

Psy uratowane przed schronem w swoich domach :) został dług- bardzo proszę o pomoc...

Recommended Posts

Posted

[quote name='mysza 1']O matko, co one z tymi kupami mają...

A przytył? Na pewno tak. Muszę go odwiedzić tylko ciągle nie mam czasu jakoś.[/QUOTE]

Trochę przytył ale w dalszym ciągu pasuje do niego imię Chudy ;)...

• Replies 742
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Znowu dzwoniła jakas dziewczyna, brzmiała sensownie ale już się nie odezwała. A ja zachwalam Gingerka, bo jest bardzo fajny, kochany taki :loveu:
Ale niestety :(

Posted

[quote name='mysza 1']Nic Asia nie mówiła czyli nie ma dramatu ;)[/QUOTE]

ufff.
Jak bedziesz cos wiedziala wiecej o nim to daj znac
tzn
czy zachowuje czystosc w domu, jak z innymi psami, czy juz nauczyl sie sam zostawac w domu,jak do ludzi, czy wiadomo o stosunku do dzieci itp.
Mysle ze trzeba mu zmienic tresc ogloszenia, bo te ktore jest ,jest b ubogie.Przydaly by sie tez nowe fotki, takie kolorowe,wesole.
Jest mozeliwsc zeby DT zrobil?moge pomoc przy jego ogloszeniach.

Posted

[quote name='asiaf1']Na szczęście dom tymczasowy jest bardzo wytrzymały na szaleństwa Koksa, na tyle wytrzymały, że podpisali umowę adopcyjną :-)[/QUOTE]

ale umowe adopcyjna na DT, czy jako nowi właściciele Koksa!!!???

Posted

[quote name='gusia0106']A uzupełnisz rozliczeniowy, żeby zobaczyć jak bardzo jest kicha?[/QUOTE]
Uzupełnię chociaż nie ogarniam już tego, w robocie mam koniec świata.

Posted

[quote name='mysza 1']Uzupełnię chociaż nie ogarniam już tego, w robocie mam koniec świata.[/QUOTE]

Oki, na spokojnie, pewnie wiele na plus to się niestety nie zmieniło

Posted

gusia0106 napisał(a):
Oki, na spokojnie, pewnie wiele na plus to się niestety nie zmieniło

Na pewno jest wpłata od Ciebie na 101 zł, po Budyniu. Dzięki. Poza tym dopiszę kasę po Emi i Misiu ale jeszcze coś podaruję Sisi i Amelce. Egoistycznie ale sytuacja mnie do tego zmusza.

Wszystko dopisałam tutaj, Sisi i Amelka nie dostały ;)
Dług się zmniejszył do ok 1000 zł, niestety za dwa tygodnie przyjdzie czas opłat i się powiększy ;)

Jutro zrobię bazarek.

Posted

mamy wrażenie (zapachowe głównie), że Gingerek popuszcza siku. Zalatuje trochę moczem od niego i jego kocyk też trochę. Na razie dostaje furagin - potem zobaczymy

Posted

A Chudy/Fart czeka i strasznie rozrabia... oprócz "swoich zabawek" /rzeczy które juz poświęciłam/ stale łapie coś nowego, psuje, gryzie i układa w jednym miejscu pod dużym cisem :evil_lol:... jednym słowem niszczyciel ;).

Posted

*Gajowa* napisał(a):
A Chudy/Fart czeka i strasznie rozrabia... oprócz "swoich zabawek" /rzeczy które juz poświęciłam/ stale łapie coś nowego, psuje, gryzie i układa w jednym miejscu pod dużym cisem :evil_lol:... jednym słowem niszczyciel ;).

Albo kolekcjoner ;)