Jump to content
Dogomania

Psy uratowane przed schronem w swoich domach :) został dług- bardzo proszę o pomoc...

Recommended Posts

• Replies 742
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mmd napisał(a):
Słuchajcie, mam już zgłaszać Romeo z tekstem z allegro na bazar czy będzie jakies podrasowywanie?

Może być z tym :) On ładny jest (jakiś jeden ładny nam się trafił cudem :evil_lol: ) to nie trzeba chyba podrasowywać :)

Posted

gusia0106 napisał(a):
Może być z tym :) On ładny jest (jakiś jeden ładny nam się trafił cudem :evil_lol: ) to nie trzeba chyba podrasowywać :)

Już mnie nie dobijaj ;) i tak mam dosyć.
Ładny, bo Ty wyszukałaś :evil_lol:

Posted

*Gajowa* napisał(a):
O Farciku ciotki zapomniały...

O nie, co to to nie. Miałam nawet dzisiaj telefon do pilnowania działki i budowy ale niestety, ja do czegoś takiego go nie oddam.

Posted

mysza 1 napisał(a):
O nie, co to to nie. Miałam nawet dzisiaj telefon do pilnowania działki i budowy ale niestety, ja do czegoś takiego go nie oddam.

Farcik nadaje się co najwyżej do zalizania... chociaż bardzo czujny jest :evil_lol:.

Posted

Dzisiejsze zabawy z Brutusem wielkopsem, którego Chudy/Fart rozruszał

Farcik jest niezmordowany w psich zabawach , potrafi szaleć przez cały dzień. Domek z psem/sunią pożądany...

Posted

Wczoraj dzwoniła miła Pani z Targówka, dom z ogrodem, podałam numer do Gajowej, mieli go zobaczyć. A dzisiaj jakiś pan, też miał dzwonić.
Nie wiem czy coś z tego wyszło.

Posted

mysza 1 napisał(a):
Wczoraj dzwoniła miła Pani z Targówka, dom z ogrodem, podałam numer do Gajowej, mieli go zobaczyć. A dzisiaj jakiś pan, też miał dzwonić.
Nie wiem czy coś z tego wyszło.

Farcik miał dziś odwiedziny, państwo z W-wy z bloku właśnie stracili swojego pupila /nowotwór/ . Farcik sie bardzo podobał, stwierdzili, że jest dużo ładniejszy niż na zdjęciach. W poniedziałek mają oglądać jeszcze sunię i wtedy podejmą decyzję.
Dom z ogrodem nie zadzwonił :shake:.

Posted

mysza 1 napisał(a):
Dzisiaj dzwonił pan z Wilanowa, mają oglądać Farcika. Zobaczymy czy przyjadą i zadzwonią...

Niestety do mnie sie nikt nie odezwał :shake: coś nie ma szczęścia nasz Farcik.