Jump to content
Dogomania

Psy uratowane przed schronem w swoich domach :) został dług- bardzo proszę o pomoc...

Recommended Posts

Posted

ronja napisał(a):
do mnie książeczka Koli nie trafiła, więc nie wiem czy byla chipowana
dane właścicieli Koli zna Mysza

ja ksiazeczke Koli zostawiłam wraz z Kola na Kosiarzy.

• Replies 742
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety zabierając Kolę zapomniałam o książeczce, muszę odebrać z Kosiarzy ale to nie moje okolice i ciężko z czasem.

Danych właścicieli Koli też jeszcze nie mam, umowa jest w drodze pocztowej.

dzięki za fanty, nie wystawiłam dzisiaj bazarku, jutro mam ważne sprawy służbowe, do których musiałam się przygotować.

Posted

golf napisał(a):
a jak Koksik vel Demon?

A Koksik jest w drugim DT od ponad tygodnia, sprawia kłopoty, wyje zostawiony w domu, jeździ z ludźmi do pracy, nie jest podatny na naukę czystości, generalnie Demon. Modlimy się, żeby go nie oddali.

Posted

mysza 1 napisał(a):
A Koksik jest w drugim DT od ponad tygodnia, sprawia kłopoty, wyje zostawiony w domu, jeździ z ludźmi do pracy, nie jest podatny na naukę czystości, generalnie Demon. Modlimy się, żeby go nie oddali.

qrwa ale klopot...cud wogle ze sie cos dla niego znalazlo.
Jesli Ci ludzi sa z moich okolic, mogliby go co jakis czas mi go podrzucac na kilka godzin w awaryjnych sytuacjach.Nie wyrywam sie, ale moze potrzebne chlopakowi zmiany otoczenia co jakis czas.

Posted

golf napisał(a):
qrwa ale klopot...cud wogle ze sie cos dla niego znalazlo.
Jesli Ci ludzi sa z moich okolic, mogliby go co jakis czas mi go podrzucac na kilka godzin w awaryjnych sytuacjach.Nie wyrywam sie, ale moze potrzebne chlopakowi zmiany otoczenia co jakis czas.

Dzięki, nawet nie wiem gdzie on mieszka, Asia to załatwiała. Trochę durny ten pies ;)

Posted

asiaf1 napisał(a):
książeczkę odebrałam, ma nawsadzane nalepki z kodami więc chyba była chipowana

w takim razie jest zaczipowana na 100%

Posted

miał. tyle, ze ten pół normalny (takie mniejsze pół) umówił się w sobotę na 12 (potwierdził godzinę w piątek po południu) i olał - nie zadzwonił, nie przyjechał:angryy:

Posted

Widziałam, że ma wyróżnione gumtree. Może jak sie skończy wyróżnienie, zmień mu rejon? Może inne miasto - Poznań, Kraków... ładniutki jest i nie moge tego pojąć.

Posted

[quote name='mmd']Widziałam, że ma wyróżnione gumtree. Może jak sie skończy wyróżnienie, zmień mu rejon? Może inne miasto - Poznań, Kraków... ładniutki jest i nie moge tego pojąć.[/QUOTE]
Ma i zero telefonów. Dziwne. Może następnym razem zmienię, tak jak mówisz. Na początku było więcej telefonów o niego, teraz jakiś zastój.

Posted

[quote name='*Gajowa*']A w sprawie Farcika też zero telefonów ? :-([/QUOTE]
Zero, załamana jestem. Cały czas allegro wyróżnione, zdjęcia ma ładne, nie wiem o co chodzi.
Na początku było kilka ale bez konkretów... Nie wiem co się stało, Farcik jest bardzo fajny akurat...

Posted

[quote name='mysza 1']Zero, załamana jestem. Cały czas allegro wyróżnione, zdjęcia ma ładne, nie wiem o co chodzi.
Na początku było kilka ale bez konkretów... Nie wiem co się stało, Farcik jest bardzo fajny akurat...[/QUOTE]

Wiśnia tez był fajny a ile czekał?
ale za to jaki ma teraz dom :)

Posted

Wiśnia....:loveu:

Wczoraj rozmawiałam z właścicielką Koli czyli Limy, Państwo są nią zachwyceni :loveu: Jest kochana, przytulaśna i w ogóle super :loveu:
Kto by pomyslał ;)

Posted

[quote name='mysza 1']Zero, załamana jestem. Cały czas allegro wyróżnione, zdjęcia ma ładne, nie wiem o co chodzi.
Na początku było kilka ale bez konkretów... Nie wiem co się stało, Farcik jest bardzo fajny akurat...[/QUOTE]

On jest w rzeczywistości ładniejszy niż na zdjęciach... słyszę czasami komplementy przechodniów pod jego adresem, podoba się chłopak. Farcik jest psem bardzo proludzkim niestety jest nachalny w swoim wielbieniu człowieka.
Ma jeszcze jedną wadę /oprócz niezachowywania czystości/- jest "kupożercą" ale swoimi się nie interesuje. Podaję mu już trzeci tydzień mieszankę witamin i minerałów Wita-Vet ale to nie pomaga.

Posted

[quote name='ronja']miał. tyle, ze ten pół normalny (takie mniejsze pół) umówił się w sobotę na 12 (potwierdził godzinę w piątek po południu) i olał - nie zadzwonił, nie przyjechał:angryy:[/QUOTE]

o kurcze, a ja w sobote dostałam sms i nie wiedziałm o co chodzi? może pomylili nr bo mój tez kiedys był w ogłoszeniach?
masz ich nr tel?
tresc nie przyjedziemy do państwa po pieska, bo uznalismy że w naszym przypadku lepiej jeśli to bedzie suczka i jdziemy własnie do schroniska. Pozd Bożena.

Chciałam żwacze kupic, ale sklep zamkneli na czas remontu. a innego duzego zoologa nie ma

Posted

A ja mam awarię netu w domu, ciągle pod górkę. Zrywa mi połączenie co kilka chwil.

Zaraz spróbuję bazarek zrobić, korzystając z tego, że jestem w pracy ;)