Jump to content
Dogomania

Psy uratowane przed schronem w swoich domach :) został dług- bardzo proszę o pomoc...

Recommended Posts

Posted

Ewa Marta napisał(a):
No właśnie, ja też czekam jak na szpilkach:-) Może tylko załóż mu nowy wątek, bo taki zbiorczy jak widać po saldzie nie jest za dobry:-(
Żeby jakoś ratować tę wielką dziurę moja sąsiadka Agnieszka Sz. przekazała na dług psiaków 100 zł:-)

Aga, jeśli czytasz, to i tu w pas Ci się kłaniam za pomoc naszym bidom:-)

Bardzo, bardzo dziękuję za pomoc naszym biedakom :loveu::loveu::loveu:

asiaf1 napisał(a):
Mysza kiedy pochwalisz się nowym znaleziskiem:-)

beka napisał(a):
Ooooo, co znalazłas? pokaz nie wstydz się

gusia0106 napisał(a):
O dżizas :) Co znowu? :)

Ewa Marta napisał(a):
No wiesz, Mysza miała wolny dzień i jechała samochodem;-)

Śmiejcie się śmiejcie, po prostu nie mogłam jej nie zabrać.
Przyszła na stację benzynową, przemoknięta, śmierdząca jakąś kanalizacją, z masą kleszczy... Bardzo grzeczna i kochana.
Wokół stacji pola, lasy i droga szybkiego ruchu...
Jest malutka, daje wszystko ze sobą zrobić, grzeczna, wdzięczna, słodka. Zakochałam się :loveu:

Zdjęliśmy z niej kilkanaście kleszczy, kilka chodzących dopiero po sierści, potem u Marty kolejnych kilka.
Bardzo, bardzo fajna, mam nadzieję, ze nie złapie babeszji, bo jest wymęczona, nie jadała dobrze i na pewno osłabiona.
Mam tylko zdjęcie w komórce, słabo widac i nie mam kabelka, żeby zgrać.

Marta ma dzisiaj zrobić jej jakieś zdjęcia.

Widziałam też 3 szczeniaki bawiące się tuż przy rowie i drodze szybkiego ruchu, nieopodal były zabudowania ale do drogi miały krok; poza tym jakie życie będą miały... o ile w ogóle przeżyją. Wzięłabym ale miałam już ją i zero pomysłow na szczeniaki... ale ciągle o nich myślę :-(

• Replies 742
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o matko w tym naszym za... kraju chyba nigdy sie nieskończy bezdomność zwierząt.
Czarna Anda tez wczoraj wyjechała samochodem, tylko na chwilę. Widać o złej porze. Tez wróciła z małą sunią, ktora wybrała sobie jej samochód żeby się pod niego rzucic.
U Jamora jest 7 letnia donka co 4 miesiące koczowała w jakims syfie po smierci własciceli. Golf przytardała onke przywiązana gdzies na wileńszczaku, a ja nie śpię przez 2 donki ze schroniska (5 i 10 lat) :(
Mysza dobrze ze tamtędy jechałaś

Posted

Kiepsko jest :( jak się gdzies wyjedzie poza miasto to masakra, nie wiadomo kogo brać, wszystkie takie biedne :( ale ta to mi w ręce prosto wpadła ;)
biedna jest, przestraszona bardzo :(

Posted

mysza 1 napisał(a):
Kiepsko jest :( jak się gdzies wyjedzie poza miasto to masakra, nie wiadomo kogo brać, wszystkie takie biedne :( ale ta to mi w ręce prosto wpadła ;)
biedna jest, przestraszona bardzo :(

Tereska jest kochana, grzeczna. Ogonek już nieśmiało merda. Czyściutka w domu, na smyczy chodzi ładnie (w szelkach). Wczoraj została odrobaczona i w czwartek zakropelkowana. Sierść fatalna, w dotyku szorstka, sztywna i przełysienia na nosku. Pokażemy ją wetowi w najbliższym czasie. Na razie będzie dostawała witaminki i rybkę suszoną.

Posted

Ponieważ Gusia mnie wyprzedziła z ogłoszeniami dla Aresa, mam jeden wolny pakiecik. Komu, komu?
Typuj Mysza, albo Fart, albo ta malutka Tereska - ona może by i prędzej się załapała...

Posted

gusia0106 napisał(a):
Dawaj wątek !

Nie ma jeszcze, nie mam zdjęc i imienia. Taki z niego skrzacik ;) śmieszny.

mmd napisał(a):
Ponieważ Gusia mnie wyprzedziła z ogłoszeniami dla Aresa, mam jeden wolny pakiecik. Komu, komu?
Typuj Mysza, albo Fart, albo ta malutka Tereska - ona może by i prędzej się załapała...

Może i Tereska ale musimy jej więcej zdjęć i tekst ułożyć, czy to może ze 2 dni poczekać? Bo jeśli nie to mamy jeszcze Romeo Gusi bez ogłoszeń albo Sisi, z ogłoszeniami ale taka jest urodziwa, że im więcej ogłoszeń, tym lepiej ;)
Wielkie dzięki, daj znać kogo wybierasz to się dostosujemy ;)

Posted

To ja się miałam dostosować.
Na pewno można poczekać, a mogę też każdego innego gada, byle któryś poszedł do domu - co i tak wiele w sumie nie zmieni, jak znam życie ;)

Posted

Znasz życie ;) trzeba powiedzieć :evil_lol:

O tej małej Żabce mało wiemy jeszcze ale w sumie możemy ja ogłosić. Albo Romea, bo on gotowy do domu, ładny to szybko powinien pójść.
Dla obu tekst jest potrzebny. Poczekasz chwilę, coś wyskrobiemy ;)

Gusia, chcesz ogłoszenia dla Romeo?

Posted

mysza 1 napisał(a):
Znasz życie ;) trzeba powiedzieć :evil_lol:

O tej małej Żabce mało wiemy jeszcze ale w sumie możemy ja ogłosić. Albo Romea, bo on gotowy do domu, ładny to szybko powinien pójść.
Dla obu tekst jest potrzebny. Poczekasz chwilę, coś wyskrobiemy ;)

Gusia, chcesz ogłoszenia dla Romeo?

Yyyyy, może być, znaczy poproszę ;)

Posted

mysza 1 napisał(a):
Dopisałam psiakom kasę z moich dwóch bazarków, z jednego 200, z drugiego 87,5 zł.

Co w zasadzie niewiele zmienia a masakrycznym stanie ich finansów