mysza 1 Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 Ewa Marta napisał(a):No właśnie, ja też czekam jak na szpilkach:-) Może tylko załóż mu nowy wątek, bo taki zbiorczy jak widać po saldzie nie jest za dobry:-( Żeby jakoś ratować tę wielką dziurę moja sąsiadka Agnieszka Sz. przekazała na dług psiaków 100 zł:-) Aga, jeśli czytasz, to i tu w pas Ci się kłaniam za pomoc naszym bidom:-) Bardzo, bardzo dziękuję za pomoc naszym biedakom :loveu::loveu::loveu: asiaf1 napisał(a):Mysza kiedy pochwalisz się nowym znaleziskiem:-) beka napisał(a):Ooooo, co znalazłas? pokaz nie wstydz się gusia0106 napisał(a):O dżizas :) Co znowu? :) Ewa Marta napisał(a):No wiesz, Mysza miała wolny dzień i jechała samochodem;-) Śmiejcie się śmiejcie, po prostu nie mogłam jej nie zabrać. Przyszła na stację benzynową, przemoknięta, śmierdząca jakąś kanalizacją, z masą kleszczy... Bardzo grzeczna i kochana. Wokół stacji pola, lasy i droga szybkiego ruchu... Jest malutka, daje wszystko ze sobą zrobić, grzeczna, wdzięczna, słodka. Zakochałam się :loveu: Zdjęliśmy z niej kilkanaście kleszczy, kilka chodzących dopiero po sierści, potem u Marty kolejnych kilka. Bardzo, bardzo fajna, mam nadzieję, ze nie złapie babeszji, bo jest wymęczona, nie jadała dobrze i na pewno osłabiona. Mam tylko zdjęcie w komórce, słabo widac i nie mam kabelka, żeby zgrać. Marta ma dzisiaj zrobić jej jakieś zdjęcia. Widziałam też 3 szczeniaki bawiące się tuż przy rowie i drodze szybkiego ruchu, nieopodal były zabudowania ale do drogi miały krok; poza tym jakie życie będą miały... o ile w ogóle przeżyją. Wzięłabym ale miałam już ją i zero pomysłow na szczeniaki... ale ciągle o nich myślę :-( Quote
beka Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 o matko w tym naszym za... kraju chyba nigdy sie nieskończy bezdomność zwierząt. Czarna Anda tez wczoraj wyjechała samochodem, tylko na chwilę. Widać o złej porze. Tez wróciła z małą sunią, ktora wybrała sobie jej samochód żeby się pod niego rzucic. U Jamora jest 7 letnia donka co 4 miesiące koczowała w jakims syfie po smierci własciceli. Golf przytardała onke przywiązana gdzies na wileńszczaku, a ja nie śpię przez 2 donki ze schroniska (5 i 10 lat) :( Mysza dobrze ze tamtędy jechałaś Quote
mysza 1 Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 Kiepsko jest :( jak się gdzies wyjedzie poza miasto to masakra, nie wiadomo kogo brać, wszystkie takie biedne :( ale ta to mi w ręce prosto wpadła ;) biedna jest, przestraszona bardzo :( Quote
ronja Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 mysza 1 napisał(a):Kiepsko jest :( jak się gdzies wyjedzie poza miasto to masakra, nie wiadomo kogo brać, wszystkie takie biedne :( ale ta to mi w ręce prosto wpadła ;) biedna jest, przestraszona bardzo :( Tereska jest kochana, grzeczna. Ogonek już nieśmiało merda. Czyściutka w domu, na smyczy chodzi ładnie (w szelkach). Wczoraj została odrobaczona i w czwartek zakropelkowana. Sierść fatalna, w dotyku szorstka, sztywna i przełysienia na nosku. Pokażemy ją wetowi w najbliższym czasie. Na razie będzie dostawała witaminki i rybkę suszoną. Quote
asiaf1 Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Ale śliczna, a jakiej jest wielkości bo na zdjęciu wygląda na dość dużą? Quote
3 x Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 uszy prawie stojące wiec nie jest z myszą tak żle ;) Quote
mysza 1 Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 3 x napisał(a):uszy prawie stojące wiec nie jest z myszą tak żle ;) Całkiem nieźle, dzisiaj zgarnęłam psiaka z całkiem stojącymi :) Quote
mysza 1 Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 Wątek Tereski Żabki http://www.dogomania.pl/threads/205792-Malutka-przera%C5%BCona-sunia-ze-stacji-benzynowej-pom%C3%B3%C5%BCcie-nie-ma-za-co-jej-utrzyma%C4%87-%28 Quote
gusia0106 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 mysza 1 napisał(a):Całkiem nieźle, dzisiaj zgarnęłam psiaka z całkiem stojącymi :) Dawaj wątek ! Quote
mmd Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Ponieważ Gusia mnie wyprzedziła z ogłoszeniami dla Aresa, mam jeden wolny pakiecik. Komu, komu? Typuj Mysza, albo Fart, albo ta malutka Tereska - ona może by i prędzej się załapała... Quote
ronja Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Tereska jeszcze pewnie chwilę - nie wiadomo co ze skórą i zdjęć nie ma ładnych Quote
mysza 1 Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 gusia0106 napisał(a):Dawaj wątek ! Nie ma jeszcze, nie mam zdjęc i imienia. Taki z niego skrzacik ;) śmieszny. mmd napisał(a):Ponieważ Gusia mnie wyprzedziła z ogłoszeniami dla Aresa, mam jeden wolny pakiecik. Komu, komu? Typuj Mysza, albo Fart, albo ta malutka Tereska - ona może by i prędzej się załapała... Może i Tereska ale musimy jej więcej zdjęć i tekst ułożyć, czy to może ze 2 dni poczekać? Bo jeśli nie to mamy jeszcze Romeo Gusi bez ogłoszeń albo Sisi, z ogłoszeniami ale taka jest urodziwa, że im więcej ogłoszeń, tym lepiej ;) Wielkie dzięki, daj znać kogo wybierasz to się dostosujemy ;) Quote
mmd Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 To ja się miałam dostosować. Na pewno można poczekać, a mogę też każdego innego gada, byle któryś poszedł do domu - co i tak wiele w sumie nie zmieni, jak znam życie ;) Quote
mysza 1 Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Znasz życie ;) trzeba powiedzieć :evil_lol: O tej małej Żabce mało wiemy jeszcze ale w sumie możemy ja ogłosić. Albo Romea, bo on gotowy do domu, ładny to szybko powinien pójść. Dla obu tekst jest potrzebny. Poczekasz chwilę, coś wyskrobiemy ;) Gusia, chcesz ogłoszenia dla Romeo? Quote
gusia0106 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 mysza 1 napisał(a):Znasz życie ;) trzeba powiedzieć :evil_lol: O tej małej Żabce mało wiemy jeszcze ale w sumie możemy ja ogłosić. Albo Romea, bo on gotowy do domu, ładny to szybko powinien pójść. Dla obu tekst jest potrzebny. Poczekasz chwilę, coś wyskrobiemy ;) Gusia, chcesz ogłoszenia dla Romeo? Yyyyy, może być, znaczy poproszę ;) Quote
mysza 1 Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Allegro ale trochę za krótki ten tekst wg mnie, Gusia, podrasuj ;) http://allegro.pl/show_item.php?item=1556684119 Quote
mysza 1 Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Zapraszam do drugiej mojej znajdki ze stacji (chyba przestanę tankować ;)) http://www.dogomania.pl/threads/205877-Niepotrzebny-wyrzucony-maluszek-ze-stacji-benzynowej-b%C5%82aga-o-wsparcie-nie-ma-nic-%28?p=16676630#post16676630 Quote
mysza 1 Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Dopisałam psiakom kasę z moich dwóch bazarków, z jednego 200, z drugiego 87,5 zł. Quote
gusia0106 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 mysza 1 napisał(a):Dopisałam psiakom kasę z moich dwóch bazarków, z jednego 200, z drugiego 87,5 zł. Co w zasadzie niewiele zmienia a masakrycznym stanie ich finansów Quote
mysza 1 Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 gusia0106 napisał(a):Co w zasadzie niewiele zmienia a masakrycznym stanie ich finansów Idzie ku lepszemu ;) dzisiaj jestem optymistką :p Quote
mysza 1 Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Dotarła jeszcze wpłata od Agnieszki Sz, przekazana za pośrednictwem Ewy Marty. Bardzo bardzo dziękuję :loveu: Quote
Recommended Posts