Jump to content
Dogomania

Psy uratowane przed schronem w swoich domach :) został dług- bardzo proszę o pomoc...

Recommended Posts

• Replies 742
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chudy dostał wczoraj pierwszą porcję Dehinet Plus i od dziś robale z niego wyłażą :angryy:...
Zawsze podaję tabletki odrobaczające najpóźniej drugiego dnia po przyjeździe psa ale w tym wypadku pies z lecznicy, odrobaczony więc nie naciskałam... pchły pewnie też ma.
Koniecznie trzeba mu podać Fiprex .
Chudy jest już ponad trzy tygodnie i tak naprawdę trzeba by podać tabletki wszystkim
psiakom.
Ginger dostał Dehinet Plus 18,19 i 20 stycznia ale mieszkał razem z Chudym.

Posted

*Gajowa* napisał(a):
Chudy dostał wczoraj pierwszą porcję Dehinet Plus i od dziś robale z niego wyłażą :angryy:...
Zawsze podaję tabletki odrobaczające najpóźniej drugiego dnia po przyjeździe psa ale w tym wypadku pies z lecznicy, odrobaczony więc nie naciskałam... pchły pewnie też ma.
Chudy jest już ponad trzy tygodnie i tak naprawdę trzeba by podać tabletki wszystkim
psiakom.

Fatalnie... na dniach odrobaczymy wobec tego Gingera i Kolę. Beka wyjechała a ja chora, nie wiem jak z tym Fiprexem zrobić...
asiaf1 napisał(a):
Ruszyła sprzedaż cegiełek na operację Lolki. Dostała nawet pozdrowienia z Londynu :-)

Super, cieszę się :) wypromowałam na FB, moze ktos się skusił ;)

Posted

3 x napisał(a):
zobiłyscie jej wydarzenie na fb na tej mega szpiegowskiej stronie?
końskie allegro na sianko poszło bardzo dobrze własnie przez fb

Nie, poreklamowałam allegro na FB przez wklejanie na tablicy różnych grup pomagających zwierzętom i na naszej a mamy w znajomych prawie 600 osób.

Wydarzenie wczoraj Amelii robiłam i mam dość, zresztą większość ludzi nie odklikała, nawet znajomi obecni na tym wątku ;)

Posted

gusia0106 napisał(a):
Bo jest mnóstwo wydarzeń na fb.
Ludzie mają dosyć i nie klikają, najnowsze badania mam w łapie właśnie ;)

w sumie się nie dziwię, ja jak tam wchodzę i widzę tysiace wpisów osob ktorych nawet nie kojarzę
nie wspomnę o tym że nie ogarniam gdzie trzeba kliknąc ;)

może u nas kupowali bo jednak końi jest ciut mniej niż psiaków

Posted

Te wydarzenia mnie drażnią, codziennie jest kilkanaście do odklikania jako Psom na pomoc i kilkanaście jako ja ;)

Ale mam jazdę z moim tymczasem, popytajcie ludzi czy by go nie wzięli do DT. Chwilowo mam zwolnienie ale tylko do konca tygodnia.

Posted

*Gajowa* napisał(a):
psiakom.

qrwa co sie dzieje!!
oni tam wszystko odrobaczaja, czy skutecznie, to syskusyjne moze byc, ale fiprex podaje wet...wiec skad pchly??
jesli nabyl je ostatnio, to podany w lecznicy fiprex powinien jeszcze dzialac...
Ja swoje fiprexowe resztki oddalam juz.A tak wogle to kilka dni temu,podczas odwilzy,tesciowa znalazla u swojego psa kleszcza...
Zapytam jutro, czy nie odpala mi w lecznicy w ramach gratisu odrobaczenia i fiprexu dla Chudego.

Posted

golf napisał(a):
qrwa co sie dzieje!!
oni tam wszystko odrobaczaja, czy skutecznie, to syskusyjne moze byc, ale fiprex podaje wet...wiec skad pchly??
jesli nabyl je ostatnio, to podany w lecznicy fiprex powinien jeszcze dzialac...
Ja swoje fiprexowe resztki oddalam juz.A tak wogle to kilka dni temu,podczas odwilzy,tesciowa znalazla u swojego psa kleszcza...
Zapytam jutro, czy nie odpala mi w lecznicy w ramach gratisu odrobaczenia i fiprexu dla Chudego.

Odrobaczenie kupiła Beka i zawiozła do Gajowej, dostał i dlatego wyłażą te robaki.
A za Fiprex moge zapłacić, nie ma problemy tylko gdybyś mogła podrzucić i podała mi swoje konto ;)
Dzięki :)

Posted

Dzisiaj Gingerek i Kola byli oglądani przez potencjalny dom ale nie spodobali się... To znaczy byli troszkę zbyt żywiołowi a jeszcze Ginger dostał extra powera :evil_lol: a Państwo spokojni, na emeryturze, szału by z każdym z nich dostali ;)

Posted

Ja nie wiem i nie zrozumiem, dlaczego taki zajebisty z urody i charakteru psiak nie ma jeszcze domu. Niech już będzie ta wiosna, może się obudza ludzie z letargu.

Mysza, a Misia proponowałaś? On bardzo spokojny;)

Posted

mysza 1 napisał(a):
Odrobaczenie kupiła Beka i zawiozła do Gajowej, dostał i dlatego wyłażą te robaki.
A za Fiprex moge zapłacić, nie ma problemy tylko gdybyś mogła podrzucić i podała mi swoje konto ;)
Dzięki :)

latam jak z pieprzem, i nie ogarniam.W lecznicy znow dwa male ok 3 mies szczeniaki, male naprawde...
Mysza podeslij mi na prv nr do Gajowej, bo ja gdzies posialam..

Posted

WARSZAWO, POMOCY!
Dziewczyny kochane,szukam kogoś do wizyty przedadopcyjnej w Warszawie na ul. Irysowej (rejon al. Lotników-Puławska-Wałbrzyska) - bardzo proszę o pomoc!

Posted

golf napisał(a):
latam jak z pieprzem, i nie ogarniam.W lecznicy znow dwa male ok 3 mies szczeniaki, male naprawde...
Mysza podeslij mi na prv nr do Gajowej, bo ja gdzies posialam..

Juz wysyłam. My Koksikowi domu nie możemy znaleźć ... :(
malagos napisał(a):
WARSZAWO, POMOCY!
Dziewczyny kochane,szukam kogoś do wizyty przedadopcyjnej w Warszawie na ul. Irysowej (rejon al. Lotników-Puławska-Wałbrzyska) - bardzo proszę o pomoc!

Oj nie moje rejony zupełnie.

Posted

Ogłoszeń ma 2 pakiety po 60 portali, ostatnie robione pod koniec ubiełego tygodnia, nawet tydzień nie minął. Do tego allegro wyróżnione.

Psiaki dostały od Mmd 205 zł z bazarku, bardzo dziękujemy. :loveu:
Wczoraj kupiłam karmę Koli i Gingerowi więc saldo niewiele się zmieniło niestety.

Posted

Przyszłam donieść z przyjemnością, że na ciasteczkowym bazarku wpadł komuś w oko ten biały Kapsel z banerka Myszy:)

Demon/Koksik od dziś lansuje się w Krakowie na gumtree.