mysza 1 Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 Ale wojna ;) na pierwszym zdjęciu. Quote
*Gajowa* Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Chudy dostał wczoraj pierwszą porcję Dehinet Plus i od dziś robale z niego wyłażą :angryy:... Zawsze podaję tabletki odrobaczające najpóźniej drugiego dnia po przyjeździe psa ale w tym wypadku pies z lecznicy, odrobaczony więc nie naciskałam... pchły pewnie też ma. Koniecznie trzeba mu podać Fiprex . Chudy jest już ponad trzy tygodnie i tak naprawdę trzeba by podać tabletki wszystkim psiakom. Ginger dostał Dehinet Plus 18,19 i 20 stycznia ale mieszkał razem z Chudym. Quote
asiaf1 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Ruszyła sprzedaż cegiełek na operację Lolki. Dostała nawet pozdrowienia z Londynu :-) Quote
mysza 1 Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 *Gajowa* napisał(a):Chudy dostał wczoraj pierwszą porcję Dehinet Plus i od dziś robale z niego wyłażą :angryy:... Zawsze podaję tabletki odrobaczające najpóźniej drugiego dnia po przyjeździe psa ale w tym wypadku pies z lecznicy, odrobaczony więc nie naciskałam... pchły pewnie też ma. Koniecznie trzeba mu podać Fiprex . Chudy jest już ponad trzy tygodnie i tak naprawdę trzeba by podać tabletki wszystkim psiakom. Ginger dostał Dehinet Plus 18,19 i 20 stycznia ale mieszkał razem z Chudym. Fatalnie... na dniach odrobaczymy wobec tego Gingera i Kolę. Beka wyjechała a ja chora, nie wiem jak z tym Fiprexem zrobić... asiaf1 napisał(a):Ruszyła sprzedaż cegiełek na operację Lolki. Dostała nawet pozdrowienia z Londynu :-) Super, cieszę się :) wypromowałam na FB, moze ktos się skusił ;) Quote
Ewa Marta Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 asiaf1 napisał(a):Ruszyła sprzedaż cegiełek na operację Lolki. Dostała nawet pozdrowienia z Londynu :-) A podrzucisz Asiu link do allegro, żeby rozesłać dalej? Quote
mysza 1 Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 Ewa Marta napisał(a):A podrzucisz Asiu link do allegro, żeby rozesłać dalej? proszę http://allegro.pl/pomoz-niewidomej-l...460023820.html Jaki masz ładny podpis ;) Quote
3 x Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 mysza 1 napisał(a):proszę http://allegro.pl/pomoz-niewidomej-l...460023820.html Jaki masz ładny podpis ;) zobiłyscie jej wydarzenie na fb na tej mega szpiegowskiej stronie? końskie allegro na sianko poszło bardzo dobrze własnie przez fb Quote
mysza 1 Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 3 x napisał(a):zobiłyscie jej wydarzenie na fb na tej mega szpiegowskiej stronie? końskie allegro na sianko poszło bardzo dobrze własnie przez fb Nie, poreklamowałam allegro na FB przez wklejanie na tablicy różnych grup pomagających zwierzętom i na naszej a mamy w znajomych prawie 600 osób. Wydarzenie wczoraj Amelii robiłam i mam dość, zresztą większość ludzi nie odklikała, nawet znajomi obecni na tym wątku ;) Quote
gusia0106 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Bo jest mnóstwo wydarzeń na fb. Ludzie mają dosyć i nie klikają, najnowsze badania mam w łapie właśnie ;) Quote
3 x Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 gusia0106 napisał(a):Bo jest mnóstwo wydarzeń na fb. Ludzie mają dosyć i nie klikają, najnowsze badania mam w łapie właśnie ;) w sumie się nie dziwię, ja jak tam wchodzę i widzę tysiace wpisów osob ktorych nawet nie kojarzę nie wspomnę o tym że nie ogarniam gdzie trzeba kliknąc ;) może u nas kupowali bo jednak końi jest ciut mniej niż psiaków Quote
Ewa Marta Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 mysza 1 napisał(a):Jaki masz ładny podpis ;) Też mi się podoba;-) Quote
mysza 1 Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 Te wydarzenia mnie drażnią, codziennie jest kilkanaście do odklikania jako Psom na pomoc i kilkanaście jako ja ;) Ale mam jazdę z moim tymczasem, popytajcie ludzi czy by go nie wzięli do DT. Chwilowo mam zwolnienie ale tylko do konca tygodnia. Quote
golf Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 *Gajowa* napisał(a):Chudy dostał wczoraj pierwszą porcję Dehinet Plus i od dziś robale z niego wyłażą :angryy:... Zawsze podaję tabletki odrobaczające najpóźniej drugiego dnia po przyjeździe psa ale w tym wypadku pies z lecznicy, odrobaczony więc nie naciskałam... pchły pewnie też ma. Koniecznie trzeba mu podać Fiprex . Chudy jest już ponad trzy tygodnie i tak naprawdę trzeba by podać tabletki wszystkim psiakom. Ginger dostał Dehinet Plus 18,19 i 20 stycznia ale mieszkał razem z Chudym. qrwa co sie dzieje!! oni tam wszystko odrobaczaja, czy skutecznie, to syskusyjne moze byc, ale fiprex podaje wet...wiec skad pchly?? jesli nabyl je ostatnio, to podany w lecznicy fiprex powinien jeszcze dzialac... Ja swoje fiprexowe resztki oddalam juz.A tak wogle to kilka dni temu,podczas odwilzy,tesciowa znalazla u swojego psa kleszcza... Zapytam jutro, czy nie odpala mi w lecznicy w ramach gratisu odrobaczenia i fiprexu dla Chudego. Quote
mysza 1 Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 golf napisał(a):qrwa co sie dzieje!! oni tam wszystko odrobaczaja, czy skutecznie, to syskusyjne moze byc, ale fiprex podaje wet...wiec skad pchly?? jesli nabyl je ostatnio, to podany w lecznicy fiprex powinien jeszcze dzialac... Ja swoje fiprexowe resztki oddalam juz.A tak wogle to kilka dni temu,podczas odwilzy,tesciowa znalazla u swojego psa kleszcza... Zapytam jutro, czy nie odpala mi w lecznicy w ramach gratisu odrobaczenia i fiprexu dla Chudego. Odrobaczenie kupiła Beka i zawiozła do Gajowej, dostał i dlatego wyłażą te robaki. A za Fiprex moge zapłacić, nie ma problemy tylko gdybyś mogła podrzucić i podała mi swoje konto ;) Dzięki :) Quote
mysza 1 Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 Dzisiaj Gingerek i Kola byli oglądani przez potencjalny dom ale nie spodobali się... To znaczy byli troszkę zbyt żywiołowi a jeszcze Ginger dostał extra powera :evil_lol: a Państwo spokojni, na emeryturze, szału by z każdym z nich dostali ;) Quote
ronja Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Gingerek skakał jak na sprężynie;) plusy są takie,że jest bardzo proludzki Quote
mmd Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Ja nie wiem i nie zrozumiem, dlaczego taki zajebisty z urody i charakteru psiak nie ma jeszcze domu. Niech już będzie ta wiosna, może się obudza ludzie z letargu. Mysza, a Misia proponowałaś? On bardzo spokojny;) Quote
golf Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 mysza 1 napisał(a):Odrobaczenie kupiła Beka i zawiozła do Gajowej, dostał i dlatego wyłażą te robaki. A za Fiprex moge zapłacić, nie ma problemy tylko gdybyś mogła podrzucić i podała mi swoje konto ;) Dzięki :) latam jak z pieprzem, i nie ogarniam.W lecznicy znow dwa male ok 3 mies szczeniaki, male naprawde... Mysza podeslij mi na prv nr do Gajowej, bo ja gdzies posialam.. Quote
malagos Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 WARSZAWO, POMOCY! Dziewczyny kochane,szukam kogoś do wizyty przedadopcyjnej w Warszawie na ul. Irysowej (rejon al. Lotników-Puławska-Wałbrzyska) - bardzo proszę o pomoc! Quote
mysza 1 Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 golf napisał(a):latam jak z pieprzem, i nie ogarniam.W lecznicy znow dwa male ok 3 mies szczeniaki, male naprawde... Mysza podeslij mi na prv nr do Gajowej, bo ja gdzies posialam.. Juz wysyłam. My Koksikowi domu nie możemy znaleźć ... :( malagos napisał(a):WARSZAWO, POMOCY! Dziewczyny kochane,szukam kogoś do wizyty przedadopcyjnej w Warszawie na ul. Irysowej (rejon al. Lotników-Puławska-Wałbrzyska) - bardzo proszę o pomoc! Oj nie moje rejony zupełnie. Quote
golf Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 no wlasnie, co z ty Koksiem!!! duzo ma ogloszen??!! bardzo psoci w DT? rany,co robic!!??ja nie pomoge, bo mam u siebie Dt caly czas, qrwa!! Quote
mysza 1 Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 Ogłoszeń ma 2 pakiety po 60 portali, ostatnie robione pod koniec ubiełego tygodnia, nawet tydzień nie minął. Do tego allegro wyróżnione. Psiaki dostały od Mmd 205 zł z bazarku, bardzo dziękujemy. :loveu: Wczoraj kupiłam karmę Koli i Gingerowi więc saldo niewiele się zmieniło niestety. Quote
mysza 1 Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 Dopisałam dochód z mojego bazarku to się dług zmniejszył ;) Quote
mmd Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Przyszłam donieść z przyjemnością, że na ciasteczkowym bazarku wpadł komuś w oko ten biały Kapsel z banerka Myszy:) Demon/Koksik od dziś lansuje się w Krakowie na gumtree. Quote
Recommended Posts