mysza 1 Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 Tekst sobie zachowam Fart jest młodym psem w wieku około roku. Ma bardzo pogodne usposobienie i pozytywny charakter. Przyjacielski, bardzo lubi kontakt z człowiekiem, głaskanie i pieszczoty. Jest posłuszny, karny, grzecznie chodzi na smyczy, przychodzi na zawołanie. Lubi inne psy, nie wykazuje agresji, dogaduje się z każdym. Farcik jest inteligentny, bardzo chętnie się uczy. Będzie idealnym towarzyszem człowieka. Jest zaszczepiony, odrobaczony i wykastrowany. Przebywa w Warszawie. Kontakt w sprawie adopcji: tel. 507 443 597 Quote
mmd Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Farta sobie też włączę do zestawu na polowanie:) Gumtree miewa fochy - a może już jest zrobione - czasem wyłapują. Doszły opatrunki Adasia, dziś będę w lecznicy. Dzięki! Quote
mysza 1 Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 mmd napisał(a):Ładne. Metro w sobotę wychodzi? bo nie wiem, czy brać się do roboty... Chyba nie, ja zwykle w niedzielę dopiero dodawałam, po 14 ;) Quote
mysza 1 Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 [quote name='mmd']Farta sobie też włączę do zestawu na polowanie:) Gumtree miewa fochy - a może już jest zrobione - czasem wyłapują. Doszły opatrunki Adasia, dziś będę w lecznicy. Dzięki! Dzięki, chyba tez był w Metrze ale złapało się kiepskie zdjęcie. Teraz daję te: Quote
mmd Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Ładne. Metro w sobotę wychodzi? bo nie wiem, czy brać się do roboty... Quote
mysza 1 Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 Dzisiaj Beka do mnie zadzwoniła, bo dowiedziała się o suni po operacji, która była drodze do schroniska w Kolnie... to okropne miejsce. Megii zgodziła się ją przyjąć i okazało się, że sunia miała dzisiaj operację wieloodłamowego złamania łapy, ma założone druty, jest grzeczna i bardzo biedna :( Nawet nie poczekali aż dojdzie do siebie... Zalożę jej później wątek... Quote
mysza 1 Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 W sprawie Koksika były 2 telefony, niestety nikt godny zaufania... Quote
mmd Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 mysza 1 napisał(a):W sprawie Koksika były 2 telefony, niestety nikt godny zaufania... To i tak sukces. W sprawie Kory odezwał się do Ani pan i zaproponował, że jej pokaże to i owo swoje :D Quote
beka Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Podrzuciłam Farcikowi środki na odrobaczenie i worek karmy. Iwonka a dowiadywałaś się o te antybiotyki itp? Jak założysz watek to podeślij Anetce (anett). Ja rano wyjeżdżam i wracam 19. Bede odcięta od wiadomości :( Quote
mysza 1 Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 beka napisał(a):Podrzuciłam Farcikowi środki na odrobaczenie i worek karmy. Iwonka a dowiadywałaś się o te antybiotyki itp? Jak założysz watek to podeślij Anetce (anett). Ja rano wyjeżdżam i wracam 19. Bede odcięta od wiadomości :( Dziękuję, ile jestem Ci winna? Dzwoniłam do dra Bisennika, polecił Dalacin C (odpowiednik Linospectinu) ale w tabletkach i tańszy, Magda ma akurat w domu i jeszcze dokupi. Rucha ograniczamy na razie. Ok, podeslę ;) Quote
mysza 1 Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 Udało mi się wznowić allegro wszystkim ;) Quote
mysza 1 Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 ronja napisał(a):dzieciakom kończy się karma:) Zamówię ;) Zajrzyjcie do bezimiennej bidulki po operacji, bardzo biedna :( http://www.dogomania.pl/threads/202236-Zachudzona-bieda-ONka-po-operacji-zawr%C3%B3cona-z-drogi-do-schronu-b%C5%82aga-o-pomoc?p=16304360#post16304360 Quote
mysza 1 Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 Zaraz uzupełnię rozliczenia, bo mam tyły ;) Quote
mysza 1 Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 No to uzupełniłam, prawie 800 zł długu :( Quote
mmd Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 mysza 1 napisał(a):No to uzupełniłam, :( Teraz to jeszcze, ale luty (cały miesiąc) dopiero pokaże dziurę budżetową:/ Quote
asiaf1 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Kolejna nasza a właściwie moja podopieczna-niewidoma Lola. To jeden z psów znad Wisły. Oślepła w ciągu 2 miesięcy. Tam gdzie obecnie żyje nie ma szans na dalszą egzystencję w takim stanie:-( Do tego stwierdzono u niej niedoczynność tarczycy i do końca życia będzie usiała brać hormony Zbieramy na jej operację u dr. Gancarza http://allegro.pl/pomoz-niewidomej-loli-odzyskac-wzrok-operacja-i1460023820.html Quote
mysza 1 Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 Zlewa się z tłem ;) i te wystające ząbki ;) Zaraz Lolę na Facebooku jeszcze poreklamuję ;) Quote
mysza 1 Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 asiaf1 napisał(a):a kiedy pokażesz Twoją nową zdobycz? Proszę http://www.dogomania.pl/threads/201590-W-wa-Wawer-koczuj%C4%85ca-psia-bida!!!-POTRZEBUJE-DT!!!/page6 Jutro czy pojutrze ma do tanitki jechać, zobaczymy jak będzie Quote
Recommended Posts