Jump to content
Dogomania

Psy uratowane przed schronem w swoich domach :) został dług- bardzo proszę o pomoc...

Recommended Posts

Posted

Widziałam dzis Farcika , jest taki kochany.
Tylko nadal taki chudy. . Mysza moze go jeszcze raz odrobaczyć? chociaż Gajowa mówiła że kupale normalne

• Replies 742
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poluję mu na metro. Na gumtree ma mnóstwo wejść. Dostałam maila, że jest śliczny. Podoba się. MUSI znaleźć szybko dom, to szczeniak. Wytrzymajcie jeszcze trochę, wiem, że w końcu się uda go wyadoptować.

Posted

mmd napisał(a):
Poluję mu na metro. Na gumtree ma mnóstwo wejść. Dostałam maila, że jest śliczny. Podoba się. MUSI znaleźć szybko dom, to szczeniak. Wytrzymajcie jeszcze trochę, wiem, że w końcu się uda go wyadoptować.

On już był w Metrze i nic :( sami wariaci dzwonili.

Posted

beka napisał(a):
Widziałam dzis Farcika , jest taki kochany.
Tylko nadal taki chudy. . Mysza moze go jeszcze raz odrobaczyć? chociaż Gajowa mówiła że kupale normalne

Jeśli chodzi o mnie to jasne, że można. Zapłacę oczywiście, nie każcie mi tylko jechać do Konstancina ;) bo dopiero wróciłam po jakimś koszmarze ;)

Posted

mysza 1 napisał(a):
On już był w Metrze i nic :( sami wariaci dzwonili.

Wczoraj to samo o innego psiaka, bo upolowałam dla jednego. Jakiś popapraniec tylko.

Posted

gusia0106 napisał(a):
A ten Koksik to terroryzuje sunię czy robi coś jeszcze dodatkowego - nie wiem, niszy, wyje?

Asiu, co on jeszcze robi?
ronja napisał(a):
Kola już nie sika w domu:)
Gingerek łapie wpadki

Fajnie, że Kola już załapała :)

Posted

3 x napisał(a):
to wasz Demon jest w metrze?
zdaje się ze tak :)

O proszę, nawet nei wiedziałam. Rozmawiałam z Asią ale nie mówiła, żeby ktoś dzwonił...
mmd napisał(a):
Serio? Polowałam wczoraj z ustalonych pozycji...

No - faktycznie... dwa psiaki z mojego polowania się złapały:Cool!:

Dzięki:loveu: trzymamy kciuki za fajny telefon.

Posted

mmd napisał(a):
Serio? Polowałam wczoraj z ustalonych pozycji...

No - faktycznie... dwa psiaki z mojego polowania się złapały:Cool!:

czy mogę Cię utłuc w ramach zwalczania uczciwej konkurencji? ;)

Posted

[quote name='mmd']Mam już przynajmniej z jednego bazarku całość kasy. Zrobiłam przelew 205 zł dla dzieciaków.
To ten "ciasteczkowy":)
http://www.dogomania.pl/threads/201289-Ciasteczka-w%C4%85tr%C3%B3bkowe-torebki-kosmetyki-na-Aresa-i-4-psiaki-od-Myszy1-do-6.02?p=16218475#post16218475
Wielkie dzięki, bo bieda, aż piszczy :(

A ja wrzuciłam na gumtree Kolę i Gingera a Farta próbuję po raz piąty i wyskakuje komunikat, że treść niezgodna z regulaminem, oszaleję zaraz.

W sprawie Koksika nie było ani jednego telefonu na razie :(