mmd Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='gusia0106']NIe ma sensu, wyślij mi zdjęcia[/QUOTE] Zaopiekujemy się bazarkiem:) Quote
mysza 1 Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 Jak tam Gingerek? Dalej narzeka? A Farcik? Łapka boli? Quote
ronja Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Gingerek już narzeka coraz mniej. Niestety Kola już 3 dzień załatwia się w domu. Wychodzą teraz osobno, bo chyba za bardzo skupiają się na gonitwach i siku zapominają zrobić... Quote
mysza 1 Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 [quote name='ronja']Gingerek już narzeka coraz mniej. Niestety Kola już 3 dzień załatwia się w domu. Wychodzą teraz osobno, bo chyba za bardzo skupiają się na gonitwach i siku zapominają zrobić...[/QUOTE] O masz, popsuła się. Gdybyś mogła zrobic jej zdjęcia, takie jak ostatnie statyczne tylko jak jest jasno, bo tamte trochę ciemne wyszły. Zamówiłam znowu bazarek z ogłoszeniami. Dzisiaj miałam telefon o Gingera ale średni... Pan ma pomyśleć. Quote
ronja Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 tylko te zdjęcia musimy we dwójkę zrobić. jutro wracam późno, postaram się w czwartek przed pracą Quote
*Gajowa* Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Farcikowa łapka dalej boli, ale chyba mniej , bo trzyma ją w górze coraz rzadziej. Ja na niego wołam Chudy bo on reaguje na to imię, a nowy właściciel może nada mu nowe, więc nie chce mu mącić we łbie. A tak naprawdę to powinien nazywać się Lizak, bo stale wszystko liże - ubranie, buty, o rękach i twarzy nie wspomnę a również mordki wszystkich psiaków. Quote
beka Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='*Gajowa*']Farcikowa łapka dalej boli, ale chyba mniej , bo trzyma ją w górze coraz rzadziej. Ja na niego wołam Chudy bo on reaguje na to imię, a nowy właściciel może nada mu nowe, więc nie chce mu mącić we łbie. A tak naprawdę to powinien nazywać się Lizak, bo stale wszystko liże - ubranie, buty, o rękach i twarzy nie wspomnę a również mordki wszystkich psiaków.[/QUOTE] mhhhh, ale słodziak Quote
mysza 1 Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 Ja mu zmieniałam imię tylko do ogłoszeń, bo Chudy nie brzmi ładnie. Fajny z niego psiak, szkoda, że zupełnie nikt się nim nie interesuje :shake: Quote
mmd Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Jak się ogarnę to zrobię jakieś ogłoszenia. Jak się ogarnę.... Quote
mmd Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Mam wrażenie, że stanęły adopcje. Ferie czy inny diabeł... Zawsze jakoś mi szło, co ogłosiłam to wcześniej czy później dom znalazło, a teraz miałam powyróżniane, z masą wejść i pupa blada... Quote
mysza 1 Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 [quote name='mmd']Jak się ogarnę to zrobię jakieś ogłoszenia. Jak się ogarnę....[/QUOTE] Dzięki :loveu:ale szkoda Twojej pracy. Wszystkie mają na 60 portalach i allegro a wczoraj znowu kupiłam po 60 portali, żeby miały świeże na weekend. Co tydzień- dwa odnawiamy. Quote
mysza 1 Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 Zaglądam do psiaków, trochę niedobre są... Quote
mmd Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Co Wy od wczoraj... jeden niby sika, a to dach przecieka, teraz te słodziaki niedobre:) To są notoryczne pomówienia. Quote
ronja Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 zaczynamy z Kolą i Gingerem naukę czystości od podstaw;) za to Gingerek już tak nie pieje w domu:) tylko trzeba go karmić osobno, bo jest bardzo zły, gdy któryś z psów zbliża się w okolice jego miski. obszczekuje też bardzo psy za płotem - normalnie w tym drobnym ciałku mieszka mega groźny brytan;) Quote
asiaf1 Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 czy ktoś może wziąć na tymczas Koksika-jeżeli nie znajdzie się jakiś dom to będę go musiała wydac ludziom którzy się zgłosili choć nie jestem w 100% przekonana co do tego domu :-( Proszę o pomoc! Quote
mysza 1 Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 Kiepska sprawa z Koksikiem, okropnie daje czadu... Quote
gusia0106 Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [quote name='mysza 1']Kiepska sprawa z Koksikiem, okropnie daje czadu...[/QUOTE] Co on robi? On nie jest w stałym domku? Quote
mysza 1 Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 [quote name='gusia0106']Co on robi? On nie jest w stałym domku?[/QUOTE] Nie, jest w DT. Rozrabia, hałasuje a wycofana sunia, która tam mieszka i juz doszła do siebie, wycofała się i zaczęła mieszkać w szafie... Quote
mmd Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Zawsze mówię, że szczeniaki to najgorsza plaga jest. Mysza, on ma wyróżnione gumtree? Jak nie ma to moge zrobić albo zapłacić - szczeniaki szybko znajdują domy. Quote
mysza 1 Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 [quote name='mmd']Zawsze mówię, że szczeniaki to najgorsza plaga jest. Mysza, on ma wyróżnione gumtree? Jak nie ma to moge zrobić albo zapłacić - szczeniaki szybko znajdują domy. Też tak myślałam ;) Koksik i Ginger miały szybko znaleźć domy... Akurat Koksika nie ja ogłaszałam i na pewno ma gumtree, bo go tam widziałam w niedzielę ale czy wyróżnione to nie wiem. Jak możesz to pewnie, nie zaszkodzi. Dzięki. Ja już na taki luksus rzadko sobie pozwalam, potem mam takie rachunki jak na allegro :shake: przez wyróżnianie głownie. Quote
mmd Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Bo ostatnio totalny zastój jest. Pisałam już. Zrobiłam: http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Ma-3-miesiace-i-szuka-domu-W0QQAdIdZ258283557 niewiele wiem o nim, ale może coś będzie... no i tylko jedno zdjęcie - chyba nie przegapiłam? - nie ma więcej? jakby co to będę edytować Quote
mysza 1 Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 [quote name='mmd']Bo ostatnio totalny zastój jest. Pisałam już. Zrobiłam: http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Ma-3-miesiace-i-szuka-domu-W0QQAdIdZ258283557 niewiele wiem o nim, ale może coś będzie... no i tylko jedno zdjęcie - chyba nie przegapiłam? - nie ma więcej? jakby co to będę edytować Dzięki, dopisz jeśli możesz, że jest w typie jamnika, będzie małym psiakiem na krótkich łapkach. Odrobaczony, zaszczepiony. A kontakt w sprawie adopcji zmień na tel; 601 92 56 96 Zdjęcia są w poście 22 i 23, pierwsza strona ;) Dziękuję:loveu: Quote
mmd Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Już pozmieniałam. Widziałam te zdjęcia i zaćmiło mnie. Jakaś nieprzytomna się zrobiłam. Quote
mysza 1 Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 Dzięki. Może ktoś fajny w końcu zadzwoni... Quote
golf Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 czy dla Demona czyli Koksika znalazl sie jakis alternatywny DT? Quote
Recommended Posts