Jump to content
Dogomania

Psy uratowane przed schronem w swoich domach :) został dług- bardzo proszę o pomoc...

Recommended Posts

• Replies 742
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gingerek już narzeka coraz mniej. Niestety Kola już 3 dzień załatwia się w domu. Wychodzą teraz osobno, bo chyba za bardzo skupiają się na gonitwach i siku zapominają zrobić...

Posted

[quote name='ronja']Gingerek już narzeka coraz mniej. Niestety Kola już 3 dzień załatwia się w domu. Wychodzą teraz osobno, bo chyba za bardzo skupiają się na gonitwach i siku zapominają zrobić...[/QUOTE]
O masz, popsuła się. Gdybyś mogła zrobic jej zdjęcia, takie jak ostatnie statyczne tylko jak jest jasno, bo tamte trochę ciemne wyszły. Zamówiłam znowu bazarek z ogłoszeniami.
Dzisiaj miałam telefon o Gingera ale średni... Pan ma pomyśleć.

Posted

Farcikowa łapka dalej boli, ale chyba mniej , bo trzyma ją w górze coraz rzadziej.
Ja na niego wołam Chudy bo on reaguje na to imię, a nowy właściciel może nada mu nowe, więc nie chce mu mącić we łbie.
A tak naprawdę to powinien nazywać się Lizak, bo stale wszystko liże - ubranie, buty, o rękach i twarzy nie wspomnę a również mordki wszystkich psiaków.

Posted

[quote name='*Gajowa*']Farcikowa łapka dalej boli, ale chyba mniej , bo trzyma ją w górze coraz rzadziej.
Ja na niego wołam Chudy bo on reaguje na to imię, a nowy właściciel może nada mu nowe, więc nie chce mu mącić we łbie.
A tak naprawdę to powinien nazywać się Lizak, bo stale wszystko liże - ubranie, buty, o rękach i twarzy nie wspomnę a również mordki wszystkich psiaków.[/QUOTE]

mhhhh, ale słodziak

Posted

Mam wrażenie, że stanęły adopcje.
Ferie czy inny diabeł...
Zawsze jakoś mi szło, co ogłosiłam to wcześniej czy później dom znalazło, a teraz miałam powyróżniane, z masą wejść i pupa blada...

Posted

[quote name='mmd']Jak się ogarnę to zrobię jakieś ogłoszenia.
Jak się ogarnę....[/QUOTE]
Dzięki :loveu:ale szkoda Twojej pracy.
Wszystkie mają na 60 portalach i allegro a wczoraj znowu kupiłam po 60 portali, żeby miały świeże na weekend. Co tydzień- dwa odnawiamy.

Posted

zaczynamy z Kolą i Gingerem naukę czystości od podstaw;)

za to Gingerek już tak nie pieje w domu:) tylko trzeba go karmić osobno, bo jest bardzo zły, gdy któryś z psów zbliża się w okolice jego miski. obszczekuje też bardzo psy za płotem - normalnie w tym drobnym ciałku mieszka mega groźny brytan;)

Posted

czy ktoś może wziąć na tymczas Koksika-jeżeli nie znajdzie się jakiś dom to będę go musiała wydac ludziom którzy się zgłosili choć nie jestem w 100% przekonana co do tego domu :-(

Proszę o pomoc!

Posted

[quote name='gusia0106']Co on robi? On nie jest w stałym domku?[/QUOTE]
Nie, jest w DT. Rozrabia, hałasuje a wycofana sunia, która tam mieszka i juz doszła do siebie, wycofała się i zaczęła mieszkać w szafie...

Posted

Zawsze mówię, że szczeniaki to najgorsza plaga jest.

Mysza, on ma wyróżnione gumtree? Jak nie ma to moge zrobić albo zapłacić - szczeniaki szybko znajdują domy.

Posted

[quote name='mmd']Zawsze mówię, że szczeniaki to najgorsza plaga jest.

Mysza, on ma wyróżnione gumtree? Jak nie ma to moge zrobić albo zapłacić - szczeniaki szybko znajdują domy.
Też tak myślałam ;) Koksik i Ginger miały szybko znaleźć domy...
Akurat Koksika nie ja ogłaszałam i na pewno ma gumtree, bo go tam widziałam w niedzielę ale czy wyróżnione to nie wiem.
Jak możesz to pewnie, nie zaszkodzi. Dzięki.
Ja już na taki luksus rzadko sobie pozwalam, potem mam takie rachunki jak na allegro :shake: przez wyróżnianie głownie.

Posted

[quote name='mmd']Bo ostatnio totalny zastój jest. Pisałam już.
Zrobiłam:
http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Ma-3-miesiace-i-szuka-domu-W0QQAdIdZ258283557

niewiele wiem o nim, ale może coś będzie...
no i tylko jedno zdjęcie - chyba nie przegapiłam? - nie ma więcej?

jakby co to będę edytować
Dzięki, dopisz jeśli możesz, że jest w typie jamnika, będzie małym psiakiem na krótkich łapkach.
Odrobaczony, zaszczepiony.

A kontakt w sprawie adopcji zmień na tel; 601 92 56 96
Zdjęcia są w poście 22 i 23, pierwsza strona ;)

Dziękuję:loveu: