Jump to content
Dogomania

Psy uratowane przed schronem w swoich domach :) został dług- bardzo proszę o pomoc...

Recommended Posts

Posted

[quote name='golf']czy dla Demona czyli Koksika znalazl sie jakis alternatywny DT?[/QUOTE]
Niestety :( a ludzie, którzy rozważali jego adopcję w końcu nie zadzwonili więcej.

• Replies 742
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dostałam taki mail:

JESTEM BARDZO BARDZO ZAINTERESOWANA TYM PIESKIEM-OD RAZU PODBIŁ MOJE SERCE-tylko go zobaczyłam i od razu pokochałam . czy on jest do adopcji? jakie koszty byłyby związane z wzięciem go? mieszkamy 40 km od warszawy , mamy ogródek , parę metrów od domu jest las i pola -więc dużo miejsca na spacery i zabawę . jak i kiedy można obejrzeć tą śliczność? może jest jakiś kontakt tel z państwe żeby się umówić mój tel................

Posted

Gingerek pozytywnie dziś przeszedł test na kotkę:)
Bardziej zainteresowany byl mną niż kotką. Kotka zresztą od razu na niego nasyczała, więc Gingerek nie próbował więcej jej wąchać.

Posted

[quote name='mmd']Dostałam taki mail:

JESTEM BARDZO BARDZO ZAINTERESOWANA TYM PIESKIEM-OD RAZU PODBIŁ MOJE SERCE-tylko go zobaczyłam i od razu pokochałam . czy on jest do adopcji? jakie koszty byłyby związane z wzięciem go? mieszkamy 40 km od warszawy , mamy ogródek , parę metrów od domu jest las i pola -więc dużo miejsca na spacery i zabawę . jak i kiedy można obejrzeć tą śliczność? może jest jakiś kontakt tel z państwe żeby się umówić mój tel................
Właśnie jak pisałam w mailu, Pani była bardzo zainteresowana, umówiona ze mną na wizytę, wysłała smsa, że mąz się nie zgadza na psa, po godzinie, że jednak się zgadza i żebym przyjechała... Poprosiłam, żeby przemyślała ten temat do jutra i dała mi znać. Osobiście słabo widzę takie adopcje... ale zobaczymy.
[quote name='ronja']Gingerek pozytywnie dziś przeszedł test na kotkę:)
Bardziej zainteresowany byl mną niż kotką. Kotka zresztą od razu na niego nasyczała, więc Gingerek nie próbował więcej jej wąchać.
Fajnie :) może mieszkać z kotami :)

Posted

Szkoda, bo liczyłam, że nam się trafi jak tej ślepej kurce:)
Jakby ten mały demon znalazł dom, to zaraz bym się zabrała za następnego z tej ferajny na fali sukcesu, a tak doopa.

W kwestii finansowo-humorystycznej: zobaczcie, co się na bazarku ciasteczkowym porobiło:) Zejdę niedługo;)

Posted

Fajnie bardzo :) o ciasteczkach napisz że masz dostępne dwa opakowania i już ;) Już opisałas widzę skrzętnie wszystko ;)

Juz kiedyś brałam przepis na te ciastka od Gusi i miałam robić bazar, chyba wrócę do tego pomysłu ;)

Posted

Śliczny jest Farcik, mnie on się bardzo podoba. I taki dobrotliwy :loveu:
Wiecie, że z allegro wyróżnionego i tych wszystkich portali nie było ani jednego tel? :-(

Teraz niestety psiaki nie mają allegro, jak wrócę to uskutecznię jakiś napad na bank i wznowię ogłoszenia ;)
No i Farcik będzie miał odnowiony pakiet 60 ogłoszeń, może wreszcie ktoś go zauważy...

Wczoraj dodałam znowu Kolę na gumtree ale nie mogę dodać zdjęć, nie wiem dlaczego, ani wczoraj ani dziś. Trudno.

Posted

[quote name='mysza 1']Śliczny jest Farcik, mnie on się bardzo podoba. I taki dobrotliwy :loveu:
Wiecie, że z allegro wyróżnionego i tych wszystkich portali nie było ani jednego tel? :-(

Teraz niestety psiaki nie mają allegro, jak wrócę to uskutecznię jakiś napad na bank i wznowię ogłoszenia ;)
No i Farcik będzie miał odnowiony pakiet 60 ogłoszeń, może wreszcie ktoś go zauważy...

od 9 lutego allegro zmienia stawki za wyroznienia,ma byc taniej!

Posted

mysza 1 napisał(a):

Wczoraj dodałam znowu Kolę na gumtree ale nie mogę dodać zdjęć, nie wiem dlaczego, ani wczoraj ani dziś. Trudno.

Coś się im potaśtało, ja dodałam po wielu próbach.