Jump to content
Dogomania

"Powystawowe jaja jak berety i inne pierdoły...!!!"

Recommended Posts

• Replies 834
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiem , że teraz wszyscy myślą o klubówce, ale ja właśnie zgłosiłam Barda na Poznań i mam pytanie : Kto się wybiera na światówkę ?
Mam nadzieję , że ogarów będzie równie dużo jak w Świerklańcu ...a może nawet więcej :-)

Posted

A gończych będzie mam nadzieję, że hoho...

W końcu może usłyszymy...

Wtedy po prostu trzeba być. pokazać nasze gończaki. że rasa, że odrĘbna, że rodowodowe, że populacja niczego sobie, że dużo pracuje, polują , że... nakręcam się. Ale tak właśnie , nadzieja na rejestrację kończyłam mój artykuł o gończarstwie ogarów i gończych w PSIE ('96). I trzyma mnie to bardziej niż MISS WORLD, ME w piłce nożnej czy OLIMPIADA.

Posted

musia napisał(a):
A gończych będzie mam nadzieję, że hoho...

W końcu może usłyszymy...

trzyma mnie to bardziej niż MISS WORLD, ME w piłce nożnej czy OLIMPIADA.

Mam też taką nadzieje,że usłyszymy!!!
Mnie już nic nie interesuje ONLY DOGS!!!

Posted

samograj napisał(a):

MY CHCEMY SZCZENIAKI!!! ŚLICZNOŚCI POMARSZCZONE!!!
Widać na avatarze jak ŻMIŁKA hołubi haszczątka:loveu: :loveu: :loveu:

No, właśnie - te zmarchy są nie do wytrzymania! Mój syn już snuje plany, gdzie te zmarchate będą spały i gdzie je będzie zabierał ( np. 8! - chłe chłe chłe!).
:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

samograj napisał(a):

Na Świerklaniec czekam ,żeby wreszcie was poznać osobiście i jakoś poukładać sobie WHO IS WHO:razz:

No to do zobaczenia i... obwąchania się przez niektórych..

:bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::Dog_run::olympic::olympic::olympic::olympic::olympic::olympic::olympic::olympic::olympic::olympic: :bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::Dog_run: :cool2:

Posted

samograj napisał(a):
dogaja
jak to sie robi,żeby cytować kilka postów???:oops:

Nie wiem, jak to się robi, zgodnie z instrukcją. Napiszę Ci, jak ja to robię:

Cytuję, taką np.: Samograjkę, potem urzynam z dłuższej wypowiedzi to, co zbędne (tzn.: zaznaczam niechciany fragment, uważając, żeby nie wyciąć znaczników , bo będzie kicha). Potem sobie zaznaczam jeszcze raz tę wiadomość, kopiuję i wycinam to, co już było. Reszta, jak wyżej.
Tak to sobie wymyśliłam i to działa.:lol:

Posted

[quote name='samograj']dogaja
jak to sie robi,żeby cytować kilka postów???:oops:

Na dole postu, po prawej masz [quote] a za nim ["] - i to drugie zaznaczasz we wszystkich postach, które chcesz kopiować.

A mnie interesuje jak kopiujecie, bo u mnie kopiuj jakoś nie działa.

Posted

Hania napisał(a):

Ale jakie "kopiuj" nie działa, Haniu? :???: :???: :???:

Przecież tę funkcję masz po paluchem, naciskającym prawy klawisz myszy albo w górnym pasku, włażąc w "edycję".

Posted

Hania napisał(a):

U mnie działa pod warunkiem, że kopiuje z posta bezpośradnio, a nie z cytatu!!!:razz:

dogaja napisał(a):

Przecież tę funkcję masz po paluchem, naciskającym prawy klawisz myszy albo w górnym pasku, włażąc w "edycję".

sprawdzam czy mi zacytuje!!!
UDAŁO SIĘ!!!

Posted

KUMPELka napisał(a):
A dlaczego Kumpel taki odosobniony :-(

Oszukuję - odosobniona była Gaja. W poście w "Part II..." (post nr 1454 chyba ) napisałam Dogaji, ze spotka 37 innych ogarów. Chodziło mi o inne poza Gają. Czyli razem 38.
Cieszę się bardzo na spotkanie, chociaż szkoda, że Kumpla jutro nie będzie :mad::mad::mad:

Posted

Hania napisał(a):
Cieszę się bardzo na spotkanie, chociaż szkoda, że Kumpla jutro nie będzie :mad::mad::mad:

Nawet mi nie wspominaj :shake: bo Sławkowi już powiedziałam co o tym myślę :angryy:
Byłam pewna, że go zgłosił :placz: ale powiedział, że są jeszcze nie gotowi :placz: Wielka szkoda !!

Posted

Pozostaje mi powiedzieć...przepraszam i postawić Kumpliskowi wielką kość.
Przemyślałem sobie parę rzeczy po ostatniej rozmowie z Hanią i...doszedłem do wniosku ze faktycznie popełniłem bład. Powinniśmy pojechać i zdobywać doświadczenie - moze zbyt ambitnie podchodzę do wszystkiego - a przecież "nie od razu Kraków zbudowano" wiec jak to tylko będzie możliwe rozpoczynamy "nową przygodę" i będziemy zbierać doświadczenia

Posted

dogaja napisał(a):

No własnie ten pod paluchem. Tzn "kopiuj" działa, ale potem "wklej" się nie pokazuje.

Posted

Hania napisał(a):
No własnie ten pod paluchem. Tzn "kopiuj" działa, ale potem "wklej" się nie pokazuje.

Może w takim razie użyj ZAPISZ JAKO... i wrzuć na pulpit czy w jakis folder i potem wklejaj:razz:
A co kopiujesz: tekst czy zdjęcie???

Posted

Hania napisał(a):

Bo może u Ciebie "wklej" jest tylko w "edycji"?
Czyli : paluch - kopiuj, edycja - wklej! :user:

Posted

A nie lepiej skróty klawiaturowe??:cool1:
Zaznaczamy to co chcemy skopiować (a jak całośc to "ctrl+a") i wciskamy "ctrl+c" po czym udajemy sietam gdzie chcemy wkleić i wciskamy "ctrl+v" pojawia się nam to co chcemy wkleić
Jesli chcemy zacytowac to uzywamy komend
[ quote ]

tu klepiemy tekst, wklejamy cos itp itd...
[ / quote ] (spacje wstawiłem żeby było widać)
i już mamy zacytowane, nie lubie myszli i dla mnie o wiele lepsza jest klawiatura i umiłowane skróty klawiaturowe, mam nadzieje ze znow nie mieszam....:D

Posted

[quote name='jorge30']A nie lepiej skróty klawiaturowe??:cool1:
Zaznaczamy to co chcemy skopiować (a jak całośc to "ctrl+a") i wciskamy "ctrl+c" po czym udajemy sietam gdzie chcemy wkleić i wciskamy "ctrl+v" pojawia się nam to co chcemy wkleić
Jesli chcemy zacytowac to uzywamy komend
[ quote ][ / quote ] (spacje wstawiłem żeby było widać)
i już mamy zacytowane, nie lubie myszli i dla mnie o wiele lepsza jest klawiatura i umiłowane skróty klawiaturowe, mam nadzieje ze znow nie mieszam....:D

O Jesuuuuuuuuu, Jorge! Ale żeś biednej Hani namieszał (jak, nie przymierzając, wczaśniej z tą mapą - chociaż ostatnio, w kwestii mapy, wyszło Ci lepiej!).
:shithappens:

Haniu, są też skróty, ale według mnie to te akurat sraaaaaaaaaaasznie się dłużą.

Czyż "paluch - kopiuj, edycja - wklej!" nie brzmi cudownie krótko?

P.S. Jorge: I TAK CIĘ LUBIĘ!

Posted

Dojechalam z wystawy, jestem wykończona!!!
Ale impra super!!! To było przemiłe spotkanie towarzyskie ogaro i gończomanów, atmosfera cudowna!!!
WIELKIE GRATKI DLA WSZYSTKICH ZWYCIĘZCÓW!!!
JA TYM RAZEM NA TARCZY!!! 6 MIEJSCE!!!
ALE CIESZĘ SIĘ Z SUKCESÓW INNYCH!!!:multi: :multi: :multi:
JUTRO PRZEKAŻĘ SZCZEGÓŁY!!!

JESTEM ,DOŚĆ POWAŻNIE ZAWIEDZIONA(NIE WIEM JAK TO MOŻLIWE), ŻE POMIMO ,ŻE ZGŁASZAŁAM SIĘ JAKO PIERWSZA NA TESTY PSYCHICZNE , PILNOWAŁAM TEGO, CZEKAŁAM NA SKSEROWANE PROTOKOŁY ( ŻMIŁKA NIE MIAŁA ŻADNEGO PROBLEMU Z ZALICZENIEM TESTU!!!) I JAKO JEDYNA PROTOKOŁU NIE OTRZYMAŁAM( CO SIE Z NIM STAŁO???). NIE UKRYWAM, ŻE JESTEM WKURZONA, BO JECHAŁAM GŁÓWNIE W CELU ZALICZENIA TESTÓW, TO BYŁ MÓJ PRIORYTET!!!. TO NIE POWINNO MIEĆ MIEJSCA!!!:shake: :shake: :shake: NO I TO BEZPRODUKTYWNE CZEKANIE!!!:mad: :mad: :mad:
Ja to jestem jakaś pechowa baba, najpierw nie dojechałam na czas do Będzina, teraz te testy , nie potwierdzone protokołem!!!

Ale generalnie bardzo sie cieszę z poznania tylu przemiłych , sympatycznych i życzliwych psiarzy:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Anka, nie denerwuj się

Jeśli dobrze zrozumiałam nie otrzymałaś protokołu. Ale on chyba jest fizycznie. Upomnisz się to ci prześla.
Ja też czekałam na ksero przegladu i w końcu bym go przegapiła , gdyby nie... dobra dusza (Dalibóg, nie pamietam kto zacz) - do rak mi wcisnęła.

Będzie dobrze.

No Opus dzisiaj wypadł dobrze, podobnie jak wczoraj.

A "nasza" hodowla - też całkiem dobrze.:evil_lol: