Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agga']

Komar wiadomośc do ciebie:

Właśnie słucham o_zone -Numa numa iei. Mam nadzieje, że masz nadal ten tekst i Jej czarne oczy- Ivan i Delfin. Mam tez nadzieje, że nauczyłeś sie czegoś nowego.

O cholera, mam nadzieję, że na zlocie będzie także cosik ambitniejszego:help1::evil_lol::evil_lol:

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

PAGAJ -czarna M-nick na rękawie-tył sam adres serwera
Szamanka- czarna M-nick pod logo-tył adres serwera
beria -czarna rozmiar M, nick na rękawie, tył adres serwera
saint- koszulka

1.Asiunia+1pies - domek

2.Agga -namiot+Koszulka czarna S-nick na rękawie- przód logo -tył 4 OZDM 2006

3.PaY-namiot+ koszulka

4.AnTu -namio+koszulka granatowa s-nick na rekawie- tyl 4ozdm 2006

5.Komar - namiot+koszulka czarna XL-przód nick na piersi -tył 4 OZDM 2006

6.Misiekesa + 1 osoba - namiot

7.efra_husky+1 osoba+3 psy-domek+koszulka granatowa M-nick na rękawie-tył 4OZDM 2006

8.carragan + 1 pies-domek

9.Zaba14+osoba-namiot+koszulka biała M-nick na rękawie-tył adres serwera i wszystko o psach

10.lucy*+1 osoba+pies-domek+koszulka czarnaM-nick na przodzie na piersi-tył adres serwera+koszulka niebieska M-logo-tył 4OZDM 2006

11.Jureja -domek+koszulka czarnaM-nick pod logo-tył adres srwera

12. Kara_TC+2psy-domek+Koszulka czarna XL-nick pod logo-tył 4OZDM2006

13.Bogarka - domek +koszulka czarna M-nick koło logo-tył 4 OZDm 2006

14.Olekg18 + 2 psy-namiot

15.mosii+4 psy-namiot

16.Truskawa-namiot+koszulka czarna M-logo i nick na piersi, tył 4 OZDM 2006

17.AgaCzips + 1 pies - namiot

18.Agatha i CObra +3 psy - namiot

19.ALicjaRydzewska (mam taką nadzieje)+2 osoby+pies-namiot

20.Malawaszka-namiot+koszulka czarnaM-nick na rękawie-tył4OZDM2006

21.marmara_19 + 2 psy - namiot

22.gosica + osoba + 2 psy -namiot

23.rebellia+namiot+koszulka czarna M-nick koło logo-tył 4 OZDm 2006

24.marcino -napisał, że na 90% nas odwiedzi na zlocie ( ostatnie wieści JEDZIE!!!!)

25.KalinaM+Lilly*+1osoba+2psy-namiot+koszulka niebieskaS-nick pod logo-tył nazwa serwera

26.PatikujekZabrze+2 osoby+1pies+namiot+koszulka czarnaXL-nick na rękawie-tył nazwa serwera i wszystko o psach

27.Diana14+1 pies+ domek nr 3

28. bigos+1 pies+namiot

29.Bora+1 pies+namiot

30.orzech+1pies+namiot+koszulka Czarna M-nick na rękawie-tył 4 OZDM 2006

31.jamnik+ domek nr3 + koszulka niebieska XL-nick na piersi-tył logo zlotu

32. Wfh85+1 pies+ domek nr 3

33.tanina+ 1 pies+ namiot

CZY ktoś ma wiesci od jamnika...co u niego

Posted

[quote name='bigos']

O cholera, mam nadzieję, że na zlocie będzie także cosik ambitniejszego:help1::evil_lol::evil_lol:

bigos mam nadzieje, że komar nauczył sie nowych utworów.

kochani pytanie moze ktoś kto jedzie autem moze magnetofon zabrać. Reszta wziełaby płyty co????

Posted

widze z enie znacie moich mozliwosci;D:D... ja wam zapodam kazde hity w rytmie disco i walca przy uzyciu placa:D... nawet wam zgram Eksplołżyn;P... i duuużo wiecej... mam zamir pobic moj rekord w graniu jedenj nocy... aktualnie gralem najdluzej 11 godzin:D i piosenki sie powtrzac nie beda;P... nucze sie dody;D a co do domowego przedszkola to spoko:) i moze jakies weselne bo i moze wesele bedzie jak co roku<lol2>:D

Posted

Diana... co do ustalonego dnia to sie zgadzam:) ale posilek + dodatki (nie koniecznie jedzenie i swice na stole) to juz ja ustalam:) i pamietaj ze musisz tyo zjesc bo inczej... ja zjem za ciebie:D::D... bo juz mam plan;) tylko czy bede mogl np. snidanie zqmienic na obiad??;> a co do sprwy palnikow to brac co sie da bo moze byc zonk jak nagle wszyscy zechc sobie ugotowac cos:D

Posted

[quote name='komar']widze z enie znacie moich mozliwosci;D:D... ja wam zapodam kazde hity w rytmie disco i walca przy uzyciu placa:D... nawet wam zgram Eksplołżyn;P... i duuużo wiecej... mam zamir pobic moj rekord w graniu jedenj nocy... aktualnie gralem najdluzej 11 godzin:D i piosenki sie powtrzac nie beda;P... nucze sie dody;D a co do domowego przedszkola to spoko:) i moze jakies weselne bo i moze wesele bedzie jak co roku<lol2>:D

Komar trzymam cię za słowo. Bede ci towarzyszyć:cool3: Hmmm mowisz ze zapodasz wszystkoa czy znasz to: http://czari.info/fkreeca/

tekst nr 1:
Jatsutsappari titkarilallan titkaritillan titstandullaa dipidapidallaa
ruppatirupiran kurikankukka jakilikankuu, härtsätsää
jaripidabidilla baritsdandillan dillandoo abarippattaa parippariibadibidibidi
stendellandoo, jabarillasdilla deijadoo dabadabadabadabadaba duuajavuu risdan
dillan stillan dobadakadagadagaduuduudejadoo. TYP! AAARGH

tekst nr 2:

http://netten.pl/%7Eviaderny/misc/tele.php

Nuapurista kuulu se polokan tahti
jalakani pohjii kutkutti.
Ievan äiti se tyttöösä vahti
vaan kyllähän Ieva sen jutkutti,
sillä ei meitä silloin kiellot haittaa
kun myö tanssimme laiasta laitaan.
Salivili hipput tupput täppyt
äppyt tipput hilijalleen.

Ievan suu oli vehnäsellä
ko immeiset onnee toevotti.
Peä oli märkänä jokaisella
ja viulu se vinku ja voevotti.
Ei tätä poikoo märkyys haittaa
sillon ko laskoo laiasta laitaan.
Salivili hipput.

Ievan äiti se kammarissa
virsiä veisata huijjuutti,
kun tämä poika naapurissa
ämmän tyttöä nuijjuutti.
Eikä tätä poikoo ämmät haittaa
sillon ko laskoo laiasta laitaan.
Salivili.

Siellä oli lystiä soiton jäläkeen
sain minä kerran sytkyyttee.
Kottiin ko mäntii ni ämmä se riitelj
ja Ieva jo alako nyyhkyytteek.
Minä sanon Ievalle mitäpä se haittaa
laskemma vielähi laiasta laitaa.
Salivili.

Muorille sanon jotta tukkee suusi
en ruppee sun terveyttäs takkoomaa.
Terveenä peäset ku korjoot luusi
ja määt siitä murjuus makkoomaa.
Ei tätä poikoo hellyys haittaa
ko akkoja huhkii laiasta laitaan.
Salivili.

Sen minä sanon jotta purra pittää
ei mua niin voan nielasta.
Suat männä ite vaikka lännestä ittään
vaan minä en luovu Ievasta,
sillä ei tätä poikoo kainous haittaa
sillon ko tanssii laiasta laitaan.
Salivili.

Posted

komar napisał(a):
Diana... co do ustalonego dnia to sie zgadzam:) ale posilek + dodatki (nie koniecznie jedzenie i swice na stole) to juz ja ustalam:) i pamietaj ze musisz tyo zjesc bo inczej... ja zjem za ciebie:D::D... bo juz mam plan;) tylko czy bede mogl np. snidanie zqmienic na obiad??;> a co do sprwy palnikow to brac co sie da bo moze byc zonk jak nagle wszyscy zechc sobie ugotowac cos:D

Komarku a Ty chcesz mnie otruć, ze tak koniecznie muszę wszystko zjeść:eviltong: ? Jak mówisz, ze masz plan to się zaczynam bać:shake: No ale niech będzie, ze Ci zaufam:evil_lol: A ja poprosze takie piosenki co na biegu wymyślasz:cool3:

Agguniu no jasne, ze pamiętam i ja tez cos mam dla Ciebie i Asi;) Małe coś ale coś :oops:

Posted

komar napisał(a):
czy mowisz o tym jak spiewalem wracajac pijany od harcerzy??;> i podspiewywalem tobie rozne wymyslone rzerzcy<lol>??

No a przy ognisku to nie:eviltong: ? My tam gadu gadu a Ty tam jakieś śmiszne rzeczy wyśpiewujesz:evil_lol:

Posted

aja chyba przyjadę dopiero w piątek, a w najlepszym wypadku w czwartek :placz: przyjedzie ze mną missieek ze swoją sunią arielką i z sunią która jest u niej na tymczasie Havanką

i tu prośba do zmotoryzowanych - miałam przywieźć Bogarkę z dworca, ale nie bedę niestety mogła tak wcześnie być - więc błagam Agga zorganizuj żeby ktoś odebrał Zosię :modla:

Posted

a lepiej nie gadac:P... moze w tym rtoku maja nowa bo dwa lata temu to mieli jedna kasete ktora leciala w kolko, i tam byly glownie czarne oczy:D i nie pamietam czy ozone... no ale ogolnie takie hity na maxa:P

Posted

waszko oki mam nadzieje, że ktoś jeszcze będzie autem TU sie uśmiecham łądnie do COberki i Agathy. Odpuszcze ci Coberko ten masaż.

Dianko ciekawe co masz dla mamusi.

OKi Patikujek weźmie sprzęt...OJ tak ja poprosze DODE

efra Bogarka bedzie 17 (czwartek)

Ależ mnie boli głowa grrrr.... jeszcze mi brakuje, żeby mnie choróbsko dopadło. CHYba wypakuje ten strój kąpielowy. Dziś sie prawie cała spakowałam.

Kochani kredki zapakowałąm i pisaki zelowe. Jutro kupie blok. CIekawe co ładnego zaprojektujecie dla Sabiny1.

Posted

[quote name='Agga']Kochani kredki zapakowałąm i pisaki zelowe. Jutro kupie blok. CIekawe co ładnego zaprojektujecie dla Sabiny1.

A ja dalej nie wiem o cio chodzi...mozna tak w skrócie wyjaśnić?