orzech Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='Agga']DObra dobra i tak mu tego nie daruje to nie wybaczalne orzeszku:mad: Masaż plecków mi to wynagrodzi.:cool3: Oj agus przeciez wyraznie mialem napisane w opisie, ze to nie ja:lol: To musial byc jakis wlamywacz na gg... dlatego nie odczytalem twojej wiadomosci i nie odpisalem;) Widzisz jakie to proste? i po co sie denerwowac:lol: Moge sie napic z toba piwka ale masaz odpada:eviltong: Za to tofik moze ci podeptac po pleckach:D p.s. a ja jestem krystyna z gazowni i mam 54:razz: Quote
Diana14 Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 orzech napisał(a):p.s. a ja jestem krystyna z gazowni i mam 54:razz: a czy Asia o tym wie...:roll: ? :evil_lol: :mad: :cool1: :cool3: ;) Quote
komar Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='Gosica']ja się zastaniwam czy palnik denaturowy wziąsc ,zeby cos sobie zagrzac :evil_lol: jak cos tyo j uzycze mojego palnika z butlą:) (ale tylko wybrańcom) a tak swoja drogą... ciekwe czy Diana pamieta o tym sniadaniu ktore mam jej zrobic:D:D:D Quote
orzech Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='Diana14']a czy Asia o tym wie...:roll: ? :evil_lol: :mad: :cool1: :cool3: ;) Pewnie, ze wie... ona ma 12 wiec ktos musi sie nia opiekowac... nie moja wina, ze jestem najstarszy:eviltong: Adwokat sie znalazl:siara: [quote name='komar']jak cos tyo j uzycze mojego palnika z butlą:) (ale tylko wybrańcom) a tak swoja drogą... ciekwe czy Diana pamieta o tym sniadaniu ktore mam jej zrobic:D:D:D Komar tylko nie mow, ze dianka jest wybrancem:lol!: Quote
asiunia Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 [quote name='orzech']Pewnie, ze wie... ona ma 12 wiec ktos musi sie nia opiekowac... nie moja wina, ze jestem najstarszy:eviltong: Adwokat sie znalazl:siara: Komar tylko nie mow, ze dianka jest wybrancem:lol!: Hej! Chyba najstarsza ciociu Krystyno:eviltong: Ps:zostały 4 dni Quote
orzech Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 [quote name='asiunia']Hej! Chyba najstarsza ciociu Krystyno:eviltong: Ps:zostały 4 dni No tak... pozajączkowało mi się:lol: Quote
Diana14 Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 [quote name='komar']jak cos tyo j uzycze mojego palnika z butlą:) (ale tylko wybrańcom) a tak swoja drogą... ciekwe czy Diana pamieta o tym sniadaniu ktore mam jej zrobic:D:D:D Komarku no jasne, ze ja pamiętam:diabloti: Tylko pozwól, ze sama dzień wybiorę:evil_lol: Tomeczku no pewno że to ja jestem wybrańcem:cool1: Masz jakies wątpliwości co do tego:mad: ? Quote
Gosica Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Dzieki komar za pozwolenie :lol:, ja sprobuje odpalić to moje ...(palinik) bo to tyle lat juz na strychu leży ze chyba wojne widziało:eviltong:, tylko ktora :evil_lol:. Pozdrówka Quote
olekg89 Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Ja całe szczescie nikomu śniadań robić nie musze :D No psom tylko ,ale w sumie z głodu powinny upolować coś sami :) Quote
asiunia Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 [quote name='olekg18']Ja całe szczescie nikomu śniadań robić nie musze :D No psom tylko ,ale w sumie z głodu powinny upolować coś sami :) Hej! Jak tak bardzo chcesz mozesz mnie zrobic:evil_lol: Quote
olekg89 Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Orzech ci zrobi :DMnie też bo jakoś bedziecie musieli sie odwdzięczyć za to co dla was robie :P Quote
asiunia Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 olekg18 napisał(a):Mnie też bo jakoś bedziecie musieli sie odwdzięczyć za to co dla was robie :P Hej! Taa wyprowadzimy Cie czasem na spacer:evil_lol:czego sie nie robi dla przyjaciol?:eviltong: Quote
olekg89 Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Moje 2 kumpele tez zawsze tak mówią jak idziemy gdzies sie przejsc. Że idą mnie wybiegać :D Quote
Patikujek Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Ale twoja rodzinka ma się dobrze z twoimi znajomymi, nie muszą cię osobiście na spacerki wyprowadzać tylko inni ich wyręczją:evil_lol: Quote
Agga Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 [quote name='orzech']Oj agus przeciez wyraznie mialem napisane w opisie, ze to nie ja:lol: To musial byc jakis wlamywacz na gg... dlatego nie odczytalem twojej wiadomosci i nie odpisalem;) Widzisz jakie to proste? i po co sie denerwowac:lol: Moge sie napic z toba piwka ale masaz odpada:eviltong: Za to tofik moze ci podeptac po pleckach:D Orzech co ty mnie sciamniasz kochany co:mad: To sie odezwij do mnie to bedzie dobrze. A masaż i tak cie nie minie. :p O nie nie kochany masaż nie odpada. CObra plecki ty stópki i bede jak w 7 niebie:lol: A piwko to z przyjemnością. Agusia teraz żyje pełną piersią:diabloti: No co ty zwierzaka wykorzystać do masażu:roll: Olek no to łądnie załatwiłęś, że ORZECH olewa co niektóych na gg:mad: Nie moge byc zbyt agresywana do OLka bo on mi tam miejsce będzie grzał:p Olek z tego co wiem chciałes spac u mnie w namiocie. Jesli tak to w zamina codziennie śniadanie do namiotu prosze :cool3: tak wiem tez cie kocham :lol: Olek ty juz zostaw te dwa gołąbki w spokoju - oni sobie juz poradza:eviltong: :megagrin: Gosica no palnik możesz wziąć przyda się. Na II zlocie to mielismy dwa palniki. Carragan ja nie mowie o upałach, ale zeby znowu nie padało i nie było za zimno. Ja wiem, że martwisz sie o nasze maleństwo my też i będzie pogoda w sam raz dla niego. Asik i Dianka nie zapomnijcie, że mamuia chce z wami pogadac dobrze kochane?:siara: Mamusia coś dla dziewczynek ma:new-bday: :BIG: :knuje: Quote
olekg89 Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Ja im tylko pomogłem , teraz wszystko w łapkach orzecha,(orzeszki mają łapki?)HIHIHI Nie nie ja wole spac sam.ewentualnie z Orzechem , który proponuje mi na gg upojne noce hahahaha Quote
Agga Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Olek no wiesz co Jeszcze pare dni temtu to chciałes co innego. DObra dobra zapamietam to sobie. Mam swoja godność.:mad: :lol: Orzech woli dziewczynki zwałaszcza jedna.:cool3: Quote
olekg89 Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Wiesz , on tam ma swoje za uszami :P Oj aggus śniadanko moge ci zrobić tak bez okazji:D Quote
Agga Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Komar wiadomośc do ciebie: Właśnie słucham o_zone -Numa numa iei. Mam nadzieje, że masz nadal ten tekst i Jej czarne oczy- Ivan i Delfin. Mam tez nadzieje, że nauczyłeś sie czegoś nowego. Teraz wiadomość do reszty dogomaniaków: Kochani pewnie większość z was zagląda na galerie i tam jest temat dla SABINY1. Wpadłąm na pomysł, że wyślemy jej kartkę z MORSKA z naszymi podpisami. Ale to nie wszystko kartka kartką. Ale zrobimy jeszcze coś dla niej. Wśród nas będą udolnieni plastycznie dogomaniacy więc Agusia z domu akcesoria takowe weźmie a wy kochani dokonacie reszty:evil_lol: No wiecie blok techniczny i kredki dacie rade no nie. Pozniej ładnie jej to wyślemy:multi: Poczujecie sie jak w przedszkolu. KOmar wam zagra na gitarze piosenke "DOMOWE PRZEDSZKOLE" Powrócą dawne dziecięce czasy. A pozatym czuje się wyśmienicie.:cool3: :multi: Ahhhh noromalnie mam wene twórcza:D:razz: Quote
Agga Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 [quote name='olekg18']Wiesz , on tam ma swoje za uszami :P Oj aggus śniadanko moge ci zrobić tak bez okazji:D Ja nie wiem co orzech ma za uszami nie sprawdzałam . Dobrze Olek sniadanko bez okazji:multi: Quote
Cimi Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Agga.. Olek nawet dobre śniadania robi :lol:. Mi nawet kiedyś zrobił :evil_lol:. Quote
kalina. Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 [quote name='Agga'] Kochani pewnie większość z was zagląda na galerie i tam jest temat dla SABINY1. Wpadłąm na pomysł, że wyślemy jej kartkę z MORSKA z naszymi podpisami. Ale to nie wszystko kartka kartką. Ale zrobimy jeszcze coś dla niej. Wśród nas będą udolnieni plastycznie dogomaniacy więc Agusia z domu akcesoria takowe weźmie a wy kochani dokonacie reszty:evil_lol: No wiecie blok techniczny i kredki dacie rade no nie. Pozniej ładnie jej to wyślemy:multi: Poczujecie sie jak w przedszkolu. KOmar wam zagra na gitarze piosenke "DOMOWE PRZEDSZKOLE" Powrócą dawne dziecięce czasy. A pozatym czuje się wyśmienicie.:cool3: :multi: Ahhhh noromalnie mam wene twórcza:-D:razz: Dobry pomysł:D:). Quote
Agga Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 cimi moze się doczekam Ja wierze w Olka. hahah włąsnie sobie zapodałąm Jej czarne oczy- Ivwan i Delfiny... hmmmm.... dobrze by było jakbyście sie nauczyli tekstu. :lol: Quote
olekg89 Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Ja potrafie robić róże rzeczy :D Gdybym sobie nie gotował zdechłbym z głodu :D Quote
Recommended Posts