Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no to od raz mówie że ja bede osiągalny dopiero 1 sierpnia;P... chyba ze wyslecie za mną posłańca w bieszcady, pinieny, gorce, podhale i beskid:)

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

PAGAJ -czarna M-nick pod logo-tył sam adres serwera
Szamanka- czarna M-nick pod logo-tył adres serwera

1.Asiunia+1 osoba+2psy - domek

2.AggA+4 osoby+namiot+Koszulka czarna S-nick na rękawie- przód logo -tył nazwa serwera

3.PaY-namiot+ koszulka

4.AnTu -namio+koszulkagranatowa s-nick na rekawie- tyl 4ozdm 2006

5.Komar - namiot+koszulka czarna XL-przód nick na piersi -zdjęcie na rękawie -tył 4 OZDM 2006

6.Misiekesa + 1 osoba - namiot

7.efra_husky+1 osoba+3 psy-domek+koszulka granatowa M-nick na rękawie-tył 4OZDM 2006

8.carragan + 1 pies-domek

9.Zaba14+osoba-namiot+koszulka biała M-nick na rękawie-tył adres serwera i wszystko o psach

10.dbbst + 1 osoba + szpila - namiot(niepewne)

11.lucy*+1 osoba+pies-domek+koszulka czarnaM-nick na przodzie na piersi-tył adres serwera+koszulka niebieska M-logo-tył 4OZDM 2006

12.Jureja -domek+koszulka czarnaM-nick pod logo-tył adres serwera

13. Kara_TC+2psy-domek+Koszulka czarna XL-nick pod logo-tył 4OZDM2006

14.Bogarka - domek +koszulka czarna M-nick koło logo-tył 4 OZDm 2006

15.Olekg18 + 2 psy-namiot

16.mosii+4 psy-namiot

17.Truskawa-namiot+koszulka czarna M-nick na rękawie, tył 4 OZDM 2006

18.AgaCzips + 1 pies - namiot

19.Agatha i CObra +3 psy - namiot

20.ALicjaRydzewska (mam taką nadzieje)+2 osoby+pies-namiot

21.Malawaszka-namiot+koszulka czarnaM-nick na rękawie-tył4OZDM2006

22.marmara_19 + 2 psy - namiot

23.gosica + osoba + 2 psy -namiot

24.rebellia+ pies+koszulka

25.usia+osoba+2 psy- namiot+koszulka czarna M-nick na rękawie-tył 4OZDM 2006( nie jedzie)

26.marcino -napisał, że na 90% nas odwiedzi na zlocie( wielki znak ?)

27.KalinaM+Lilly*+1osoba+2psy-namiot+koszulka niebieskaS-nick pod logo-tył nazwa serwera

28.PatikujekZabrze+2 osoby+1pies+namiot+koszulka czarnaXL-nick pod logo-tył nazwa serwera i wszystko o psach

29.Diana14+1 pies+ domek nr 3

30. bigos+1 pies+namiot

31.Formica+1 osoba+ 2 psy+namiot

32.Bora+1 pies+namiot

33. Jotka+1 osoba+1 pies+domek nr 3+ koszulka czarna M-tylko tył logo+ koszulka czarna XL- logo ,nick na rękawie Jotka

34.*luthien* +1 pies+namiot

35.orzech+1pies+namiot+koszulka Czarna M-nick na rękawie-tył 4 OZDM 2006

36.jamnik+ domek nr3 + koszulka niebieska XL-nick na piersi-tył logo zlotu

37. Wfh85+1 pies+ domek nr 3

38.tanina+ 1 pies+ namiot

Posted

Cześć!
Jak nie znajdę jakieś fajnej pracy na sierpień to się stawię na zlocie:cool3: Mieszkać będę w namiocie tylko ktoś będzie musiał mi pomóc przy rozkładaniu namiotu:oops: Kto chętny?:razz: I biorę swojego psa i będą 2 mopsiki na zlocie:multi::loveu:
pozdrawiam,
Karolina

Posted

tanina napisał(a):
Cześć!
Jak nie znajdę jakieś fajnej pracy na sierpień to się stawię na zlocie:cool3: Mieszkać będę w namiocie tylko ktoś będzie musiał mi pomóc przy rozkładaniu namiotu:oops: Kto chętny?:razz: I biorę swojego psa i będą 2 mopsiki na zlocie:multi::loveu:
pozdrawiam,
Karolina

Aaaa ... !! :multi: :multi: :multi: :multi: super !! i wymizam Olcia (tego mopsiego oczywiście :P ) :multi: :multi: :multi:

Posted

olekg18 napisał(a):
A powiedz jak objawia się agresja twojego psa czy on atakuje tak ,żeby sie grysc czy tylko przekotłuje psa i zostawia go w spokoju?
Mój Czarek to taki typ zapobiegawczo obwarcze co by sobie nie myśleli ,ze można mnie grysc! Ale od kiedy u mnie jest z zadnym psem sie nie gryzł!W schronisku tez chodził luzem między psami i z tego co wiem utarczki miewał tylko z poj***** dobermanem który sam go zachecał do bójki:/
A jezeli panujesz nad swoim psem to myśle ,ze nie byłoby problemów! Np Teresa od maleństwa panuje nad nim i choć malutek nie przepada za hasiorami to wszystkie husky a było az sztuk 2 wróciły do domu :)

Felek raczej tylko pogoni psa (chyba, że to jamnik, wtedy jest gożej). Ale to już nieaktualne, bo okazało się, że termin mi nie pasuje. Dzięki za pomoc i miłego zlotu :)

Posted

tanina napisał(a):
Ania - oj wymiziasz, bo ostatnio Olo jest okropnie całuśny i chętny na pieszczoty :crazyeye:

Oby mu się nie odmieniło :evil_lol: bo na siłę go wezmę :cool3: :lol:

Posted

Koszulki można zamawiać tylko do jutra :razz:
To ja proszę rozmiar M, czarna, nick na rękawie, tył adres serwera :cool3:
Przyjadę odwiedzić Was na zlocie, ale na całym zostać nie mogę :shake:
Mam niedaleko :eviltong: Namiotu, ani domku nie rezerwuję, bo kto by tam spał :evil_lol: Najwyżej TZ odbierze moje zwłoki :evil_lol:

Posted

mam nadzieje ze nie bierzecie mnie pod uwage pod wzgledem koszulek- niestety bo nie wyrobie sie :( ani finansowo ani z czasem.Przepraszam was jeszcze raz, długo tu do was nie właziłam bo głupio mi było z powodu tej poprawki po za tym przykro mi było wszyscy piszecie o wyjezdzie a ja nie moge jechać:-(

Posted

PAGAJ -czarna M-nick pod logo-tył sam adres serwera
Szamanka- czarna M-nick pod logo-tył adres serwera
beria -czarna rozmiar M, nick na rękawie, tył adres serwera

1.Asiunia+1 osoba+2psy - domek

2.AggA+4 osoby+namiot+Koszulka czarna S-nick na rękawie- przód logo -tył nazwa serwera

3.PaY-namiot+ koszulka

4.AnTu -namio+koszulkagranatowa s-nick na rekawie- tyl 4ozdm 2006

5.Komar - namiot+koszulka czarna XL-przód nick na piersi -zdjęcie na rękawie -tył 4 OZDM 2006

6.Misiekesa + 1 osoba - namiot

7.efra_husky+1 osoba+3 psy-domek+koszulka granatowa M-nick na rękawie-tył 4OZDM 2006

8.carragan + 1 pies-domek

9.Zaba14+osoba-namiot+koszulka biała M-nick na rękawie-tył adres serwera i wszystko o psach

10.dbbst + 1 osoba + szpila - namiot(niepewne)

11.lucy*+1 osoba+pies-domek+koszulka czarnaM-nick na przodzie na piersi-tył adres serwera+koszulka niebieska M-logo-tył 4OZDM 2006

12.Jureja -domek+koszulka czarnaM-nick pod logo-tył adres serwera

13. Kara_TC+2psy-domek+Koszulka czarna XL-nick pod logo-tył 4OZDM2006

14.Bogarka - domek +koszulka czarna M-nick koło logo-tył 4 OZDm 2006

15.Olekg18 + 2 psy-namiot

16.mosii+4 psy-namiot

17.Truskawa-namiot+koszulka czarna M-logo i nick na piersi, tył 4 OZDM 2006

18.AgaCzips + 1 pies - namiot

19.Agatha i CObra +3 psy - namiot

20.ALicjaRydzewska (mam taką nadzieje)+2 osoby+pies-namiot

21.Malawaszka-namiot+koszulka czarnaM-nick na rękawie-tył4OZDM2006

22.marmara_19 + 2 psy - namiot

23.gosica + osoba + 2 psy -namiot

24.rebellia+ pies+namiot+koszulka czarna M-nick koło logo-tył 4 OZDm 2006

26.marcino -napisał, że na 90% nas odwiedzi na zlocie( wielki znak ?)

27.KalinaM+Lilly*+1osoba+2psy-namiot+koszulka niebieskaS-nick pod logo-tył nazwa serwera

28.PatikujekZabrze+2 osoby+1pies+namiot+koszulka czarnaXL-nick pod logo-tył nazwa serwera i wszystko o psach

29.Diana14+1 pies+ domek nr 3

30. bigos+1 pies+namiot

31.Formica+1 osoba+ 2 psy+namiot

32.Bora+1 pies+namiot

33. Jotka+1 osoba+1 pies+domek nr 3+ koszulka czarna M-tylko tył logo+ koszulka czarna XL- logo przód ,nick na rękawie Jotka

34.*luthien* +1 pies+namiot

35.orzech+1pies+namiot+koszulka Czarna M-nick na rękawie-tył 4 OZDM 2006

36.jamnik+ domek nr3 + koszulka niebieska XL-nick na piersi-tył logo zlotu

37. Wfh85+1 pies+ domek nr 3

38.tanina+ 1 pies+ namiot

Posted

Agnisia =) napisał(a):
Musicie potem dokładnie opowiedzieć jak było :p

To jest niewykonalne kochana...:lol:
Dzieje się tyle, że spisanie tego jest awykonalne :evil_lol:

Posted

Olek dobra myśl.:evil_lol:
DObry ze mnie obserwator wiec uważajcie, każdy będzie na celowniku u Aggi. Hmmm po poworcie bede miała swój program w TV - NA celowniku:evil_lol:

Posted

[quote name='Pagaj']Sekrzetarz zlotu, hłehłehłe - trzymam Cię za słowo Pani Protokolant :diabloti:

NO teraz mi na ambicje wjechała. ZObaczysz bedzie zeszyt zapisany. :evil_lol: Zeszyt naszykowany.