asiunia Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Agga napisał(a):Asiu zawsze pozostaniecie dziećmi...A i czasami kaganiec sie przyda. Hej! To ja chce ten kaganiec zobaczyc:evil_lol: Quote
asiunia Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 olekg18 napisał(a):Patikujek muszę cie zawiesc Coca-cole dpostanie tylko asik ,a za co to już nasza prywatna sprawa :) Bardzo tajna :D Hej! Jaka tajna?! Patikujek leniowi sie pisac rozprawek niechcialo!:diabloti: Quote
olekg89 Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 No i zdradziłas mnie!maupo!Pare rozprawek mi napisała , jeszcze z wielką łaską , teraz mi wypomina :( Quote
nathaniel Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 olekg18 napisał(a):Nathaniel jezewli od 4 lat jest co roku to znaczy ,ze za rok też bedzie ! To chyba łatwe do pojęcia :) Asia a ja nie zapomniałem ,że mam ci cole kupić :D Nie wiedziałam że co roku się zlot odbywa ;) To się pytam. Kto pyta nie błądzi ;) Quote
orzech Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 ps:wujku jaka masz piekna podobizne w podpisie! Chodzi ci o orzeszki czy surykatke? bo juz sie pogubilem:lol: Quote
Diana14 Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 orzech napisał(a):Chodzi ci o orzeszki czy surykatke? bo juz sie pogubilem:lol: Ja bym strzelała, ze o surykatke...biedne surykatki...:roll: Quote
orzech Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Diana14 napisał(a):Ja bym strzelała, ze o surykatke...biedne surykatki...:roll: No no .... widze, ze sumiennie pracujesz na ten kaganiec i kolczatke:shake: Widocznie lubisz bizuterie:evil_lol: Quote
Diana14 Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 orzech napisał(a):No no .... widze, ze sumiennie pracujesz na ten kaganiec i kolczatke:shake: Widocznie lubisz bizuterie:evil_lol: Niestety nie będzie Ci dane tego widziec....bo do tego nie dojdzie:eviltong: I nie psiocz tyle bo coś Ci na zlocie do jedzenia dosypie....:diabloti: Quote
Guest Jamnik Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Jamnik uprzejmie informuje Szanowne Toważystwo, że: 1 chce zarezerwować domek dla siebie i nie bardzo wie, jak? 2 Jest zakręconym piwoszem ale " OKOCIMSKIM" poniewż gdzieś tu ktoś pytał o gatunki Browara więc grzecznie odpowiadam: OKOCIM najchętniej light albo oczywiście Beczka, ale to mażenie ściętej głowy... Chyba, żeby w parę osób się skrzyknąć i kupić po prostu beczółkę ( taką podręczną) ... No nie wiem, czy projekt bedzie miał zwolenników... 3 Jamnik bardzo by chciał kupić koszulkę Zlotu czarną w rozmiarze XL ( jamnik jest duży!) z nickiem na puiersi, i znów nie wie jak. ( Coś zgłupiał ostatnio jamniczek)... Quote
Diana14 Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Szymon Agga tutaj zbiera zapisy więc jak przyjdzie to Cie dopisze pewnie do listy. Quote
asiunia Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Jamnik napisał(a):Jamnik uprzejmie informuje Szanowne Toważystwo, że: 1 chce zarezerwować domek dla siebie i nie bardzo wie, jak? Szanwny Jaminku,podajesz informacje w postaci czy jedziesz sam czy bierzesz psiura i czy chcesz koszulke:evil_lol: Jamnik napisał(a): 2 Jest zakręconym piwoszem ale " OKOCIMSKIM" poniewż gdzieś tu ktoś pytał o gatunki Browara więc grzecznie odpowiadam: OKOCIM najchętniej light albo oczywiście Beczka, ale to mażenie ściętej głowy... Chyba, żeby w parę osób się skrzyknąć i kupić po prostu beczółkę ( taką podręczną) ... No nie wiem, czy projekt bedzie miał zwolenników... 3 Jamnik bardzo by chciał kupić koszulkę Zlotu czarną w rozmiarze XL ( jamnik jest duży!) z nickiem na puiersi, i znów nie wie jak. ( Coś zgłupiał ostatnio jamniczek)... beczki nie obiecuje z racji finansowych;) Quote
Diana14 Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 No własnie nie naciągajcie dziewczyny....sami byście postawili jako, ze faceci jesteście... Quote
asiunia Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Diana14 napisał(a):No własnie nie naciągajcie dziewczyny....sami byście postawili jako, ze faceci jesteście... Hej! Ojj no nie mow jeszcze wzbudzisz w nich poczucie winy:evil_lol: Quote
olekg89 Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Asia Mama chyba na piwo bedzie musiała wziasc pozyczke <hahaha>(żartuje) Quote
orzech Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Diana14 napisał(a):Niestety nie będzie Ci dane tego widziec....bo do tego nie dojdzie:eviltong: I nie psiocz tyle bo coś Ci na zlocie do jedzenia dosypie....:diabloti: Najgorsze jest to, ze powoli zaczynam ci wierzyc:mdleje: :help1: czekaj czekaj mama wroci to ci da:razz: Quote
asiunia Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 olekg18 napisał(a):Asia Mama chyba na piwo bedzie musiała wziasc pozyczke <hahaha>(żartuje) Hej! Trudno siem mowi-bedziecie pic po pol lyka:lol::evil_lol: Quote
asiunia Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 orzech napisał(a): czekaj czekaj mama wroci to ci da:razz: Hej! Ale sie boimy:shake: Quote
Alicja Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 :mad:o rany ...chyba waszej mamci ciało pedagogiczne nadciągnie z pomocą :cool3: Agga , jakeś ty se te bachory wychowała .No to tak jest jak matka tyra a ojciec po swiecie się włóczy ....:shake:typowa polska rodzina :razz: A na zlocie jak wpadne w odwiedzinki to .......................................chyba padnę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
asiunia Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 olekg18 napisał(a):Patologiczna ta Wasza rodzinka :) Hej! No patologiczna!kolczatki,smycze,kagance:placz: Quote
Diana14 Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 orzech napisał(a):Najgorsze jest to, ze powoli zaczynam ci wierzyc:mdleje: :help1: czekaj czekaj mama wroci to ci da:razz: Dopiero zaczynasz mi wierzyć:crazyeye: ? Heh chyba za słabo się staram....:diabloti: A co mi da:eviltong: ? Czekolade:evil_lol: ? Quote
orzech Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 asiunia napisał(a):Hej! No patologiczna!kolczatki,smycze,kagance:placz: Dodalbym jeszcze... bicze, pejcze, maski:lol: A tak naprawde... gdyby nie pieski to faktycznie tylko patologia w tej rodzinie by byla;) Quote
Diana14 Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 orzech napisał(a):... gdyby nie pieski to faktycznie tylko patologia w tej rodzinie by byla;) A skąd wiesz? Przecież Ty do tej rodziny nie należysz:eviltong: O ile mi wiadomo jesteś z gatunku surykatek:evil_lol: Quote
orzech Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 No wlasnie nie naleze, i mam zdrowe spojrzenie patrzac na to z boku :cool1: I odczep sie od surykatek, to bardzo mile zwierzaki:eviltong: Quote
Recommended Posts