Jump to content
Dogomania

Posrebrzana Morka i podpalaniec Hasan:) Azuś [*] Negruś [*]

Recommended Posts

Posted

Dobcia napisał(a):
Jemu ciągle jest dobrze:cool3:

To co Ty z nim robisz :cool3: :eviltong:.
Trzymam kciuki.
A no i miziaki dla piesów :).

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

hej kochana... u Ciebie też zaległości się nazbierało :shake: ale to norma.... jaki piękny uśmieszek rudziaka :D ja miałam cerberowi podobną obrożę kupić, tą czarną...

Posted

[quote name='Eriu']To co Ty z nim robisz :cool3: :eviltong:.
Trzymam kciuki.
A no i miziaki dla piesów :).

Wszystko:loveu::evil_lol:

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Zbereźniak! :bigcool:

Hehehe:evil_lol:

[quote name='Cerber']hej kochana... u Ciebie też zaległości się nazbierało :shake: ale to norma.... jaki piękny uśmieszek rudziaka :D ja miałam cerberowi podobną obrożę kupić, tą czarną...

Hey:multi:
bardzo fajna ta obróżka, nie naciąga się, ale po czasie traci nieco koloru;)

[quote name='Od-Nowa']uuu jakby ktoś Azusia dusił :crazyeye: :lol: trzymam kciuki za egzamin

To ja go dusze! A niech ma za swoje, paskuda:cool3:

[quote name='wiq']
ząbki jak u dwulatka!:lol:

Tylko końce nieco starte;)

...wcale Azunia nie udusiłam, ma się całkiem dobrze:evil_lol:

;)

Posted

Dobra, dobra. Aż bije z niego taka trauma: "zabierzcie mnie, moja pani mnie dusi!". Aż chce z kadru uciec na niektórych zdjęciach. ;)

Posted

hej wam :cool1:

sliczne zdjecie
Zazdroszcze tej waszej Chorwacji, ja tez chce nad wode :placz: a nie tylko ulice wkoło.

Trzymam kciuki za jutro tzn dzisiaj juz, nie wazne, trzymam bardzo mocno i wszystkie łapy tez trzymaja ;)

Posted

Hey:multi:
Wpadałam na sekundę, bo zaraz wybije godzina prawdy...
Nieee, nie jestem uzależniona, jakby cio:cool3:
Najchętniej już dziś wracałabym do domu, ale wiadomo, biurokracja nie przelewki:diabloti:

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']
Widzisz jaki Jadziu ten Twój Azorek dzielny - Negro już ze zmęczenia dogorywa na ziemi, a ten się bez niczego utrzymuje na czterech łapach :loveu:

Kundeleczek bardzo się stara:loveu: A z jaką pasją Haska obszczekuje i to nawet jak upał na polu:evil_lol:

[quote name='Eriu']Dobra, dobra. Aż bije z niego taka trauma: "zabierzcie mnie, moja pani mnie dusi!". Aż chce z kadru uciec na niektórych zdjęciach. ;)

Azuś potrzebuje mieć swoją "niszę ekologiczną", przestrzeń życiową, nawet na zdjęciach widać, że nie lubi bliskich kontaktów z innymi psami:p

[quote name='wiq']
urocze:loveu::eviltong:

Dziękuję, dziękuję:p

[quote name='Usia']hej wam :cool1:
Zazdroszcze tej waszej Chorwacji, ja tez chce nad wode :placz: a nie tylko ulice wkoło.

Hey Usiu;)
W tej chwili też wolałabym nawet naszą kamienną Chorwacje...:roll:

...w ramach resztuni, jakie gdzieś jeszcze mam, kilka foci;)

kopareczka:loveu:

Posted

NARESZCIE WAKACJE:loveu:

[quote name='wiq']
glebogryzarka:evil_lol:

nieee.. tu nikt nie jest uzalezniony...:evil_lol:

Tak myślałam:cool3:
Wyśle go do roboty, niech zarobi na siebie w ogródkach sąsiadów:evil_lol:

[quote name='maziak']witaj witaj... zawitałam tu pierwszy raz... ale wiesz co... mój pies ma identycznie na imie tylko żenska odmiana... Negra:)

Witaj:multi:
W żeńskim wydaniu tez ładnie brzmi;) w końcu to śliczne imię;)

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Nie no kto tu w ogóle mówi o uzależnieniu? MY tu tak od niechcenia zaglądamy... :evil_lol:

Aaaale piękne :mdleje::loveu:

Pewno, zupełnie przypadkiem... człowiek chce pogodę sprawdzić albo rozkład jazdy, a tu sie dogo przypadkiem włączy to już coś napisze, a co tam...:evil_lol:

To był jedyny mak, jak wypatrzyłam a i tak z defektem;)

[quote name='despera']Nie ma to jak psia wersja glebogryzarki:evil_lol: Śliczny kwiatek:loveu:

Nie ma jak minerały prosto od matki natury:evil_lol:

...co prawda były już dziś fotki, ale taki jest piękny dzień, to coś jeszcze dam;)

Posted

a Lira ma nową koleżankę dobermankę, z którą szaleją straszliwie... ale wiesz co..... jej pupa w porównaniu z Negrowa to klapa!! nie ma to jak wypolerowana sarenka z nad potoku!! Negro górą :evil_lol: :lol: :multi: