Eriu Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Dobcia napisał(a):Jemu ciągle jest dobrze:cool3: To co Ty z nim robisz :cool3: :eviltong:. Trzymam kciuki. A no i miziaki dla piesów :). Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Eriu napisał(a):To co Ty z nim robisz :cool3: :eviltong:. Trzymam kciuki. A no i miziaki dla piesów :). Zbereźniak! :bigcool: Quote
Cerber Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 hej kochana... u Ciebie też zaległości się nazbierało :shake: ale to norma.... jaki piękny uśmieszek rudziaka :D ja miałam cerberowi podobną obrożę kupić, tą czarną... Quote
Od-Nowa Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 uuu jakby ktoś Azusia dusił :crazyeye: :lol: trzymam kciuki za egzamin Quote
wiq Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 http://img237.imageshack.us/img237/7028/123bk0.jpg ząbki jak u dwulatka!:lol: Quote
Dobcia Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 [quote name='Eriu']To co Ty z nim robisz :cool3: :eviltong:. Trzymam kciuki. A no i miziaki dla piesów :). Wszystko:loveu::evil_lol: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Zbereźniak! :bigcool: Hehehe:evil_lol: [quote name='Cerber']hej kochana... u Ciebie też zaległości się nazbierało :shake: ale to norma.... jaki piękny uśmieszek rudziaka :D ja miałam cerberowi podobną obrożę kupić, tą czarną... Hey:multi: bardzo fajna ta obróżka, nie naciąga się, ale po czasie traci nieco koloru;) [quote name='Od-Nowa']uuu jakby ktoś Azusia dusił :crazyeye: :lol: trzymam kciuki za egzamin To ja go dusze! A niech ma za swoje, paskuda:cool3: [quote name='wiq'] ząbki jak u dwulatka!:lol: Tylko końce nieco starte;) ...wcale Azunia nie udusiłam, ma się całkiem dobrze:evil_lol: ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 http://img217.imageshack.us/img217/2438/118av3.jpg Widzisz jaki Jadziu ten Twój Azorek dzielny - Negro już ze zmęczenia dogorywa na ziemi, a ten się bez niczego utrzymuje na czterech łapach :loveu: Quote
Eriu Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Dobra, dobra. Aż bije z niego taka trauma: "zabierzcie mnie, moja pani mnie dusi!". Aż chce z kadru uciec na niektórych zdjęciach. ;) Quote
wiq Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 http://img53.imageshack.us/img53/1167/113kq3.jpg urocze:loveu::eviltong: Quote
Usia Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 hej wam :cool1: sliczne zdjecie Zazdroszcze tej waszej Chorwacji, ja tez chce nad wode :placz: a nie tylko ulice wkoło. Trzymam kciuki za jutro tzn dzisiaj juz, nie wazne, trzymam bardzo mocno i wszystkie łapy tez trzymaja ;) Quote
Dobcia Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Hey:multi: Wpadałam na sekundę, bo zaraz wybije godzina prawdy... Nieee, nie jestem uzależniona, jakby cio:cool3: Najchętniej już dziś wracałabym do domu, ale wiadomo, biurokracja nie przelewki:diabloti: [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Widzisz jaki Jadziu ten Twój Azorek dzielny - Negro już ze zmęczenia dogorywa na ziemi, a ten się bez niczego utrzymuje na czterech łapach :loveu: Kundeleczek bardzo się stara:loveu: A z jaką pasją Haska obszczekuje i to nawet jak upał na polu:evil_lol: [quote name='Eriu']Dobra, dobra. Aż bije z niego taka trauma: "zabierzcie mnie, moja pani mnie dusi!". Aż chce z kadru uciec na niektórych zdjęciach. ;) Azuś potrzebuje mieć swoją "niszę ekologiczną", przestrzeń życiową, nawet na zdjęciach widać, że nie lubi bliskich kontaktów z innymi psami:p [quote name='wiq'] urocze:loveu::eviltong: Dziękuję, dziękuję:p [quote name='Usia']hej wam :cool1: Zazdroszcze tej waszej Chorwacji, ja tez chce nad wode :placz: a nie tylko ulice wkoło. Hey Usiu;) W tej chwili też wolałabym nawet naszą kamienną Chorwacje...:roll: ...w ramach resztuni, jakie gdzieś jeszcze mam, kilka foci;) kopareczka:loveu: Quote
wiq Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 http://img183.imageshack.us/img183/4838/99br9.jpg glebogryzarka:evil_lol: nieee.. tu nikt nie jest uzalezniony...:evil_lol: Quote
Nayantara Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 witaj witaj... zaeitałam tu pierwszy raz... ale wiesz co... mój pies ma identycznie na imie tylko żenska odmiana... Negra:) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Nie no kto tu w ogóle mówi o uzależnieniu? MY tu tak od niechcenia zaglądamy... :evil_lol: http://img174.imageshack.us/img174/98/89ai9.jpg Aaaale piękne :mdleje::loveu: Quote
despera Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Nie ma to jak psia wersja glebogryzarki:evil_lol: Śliczny kwiatek:loveu: Quote
Dobcia Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 NARESZCIE WAKACJE:loveu: [quote name='wiq'] glebogryzarka:evil_lol: nieee.. tu nikt nie jest uzalezniony...:evil_lol: Tak myślałam:cool3: Wyśle go do roboty, niech zarobi na siebie w ogródkach sąsiadów:evil_lol: [quote name='maziak']witaj witaj... zawitałam tu pierwszy raz... ale wiesz co... mój pies ma identycznie na imie tylko żenska odmiana... Negra:) Witaj:multi: W żeńskim wydaniu tez ładnie brzmi;) w końcu to śliczne imię;) [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Nie no kto tu w ogóle mówi o uzależnieniu? MY tu tak od niechcenia zaglądamy... :evil_lol: Aaaale piękne :mdleje::loveu: Pewno, zupełnie przypadkiem... człowiek chce pogodę sprawdzić albo rozkład jazdy, a tu sie dogo przypadkiem włączy to już coś napisze, a co tam...:evil_lol: To był jedyny mak, jak wypatrzyłam a i tak z defektem;) [quote name='despera']Nie ma to jak psia wersja glebogryzarki:evil_lol: Śliczny kwiatek:loveu: Nie ma jak minerały prosto od matki natury:evil_lol: ...co prawda były już dziś fotki, ale taki jest piękny dzień, to coś jeszcze dam;) Quote
basia bonnie Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Oo ! Jakie śliczne fotki :loveu: :loveu: Pieski Jadzi.. ahh :loveu: Jak się Negrowi ślicznie sierść błyszczy :loveu: Quote
eria Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 błyskają pieskom lampą po oczach!! dzwonię po TOZ !! :diabloti: Quote
Od-Nowa Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 a Lira ma nową koleżankę dobermankę, z którą szaleją straszliwie... ale wiesz co..... jej pupa w porównaniu z Negrowa to klapa!! nie ma to jak wypolerowana sarenka z nad potoku!! Negro górą :evil_lol: :lol: :multi: Quote
Marta_Ares Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 http://img485.imageshack.us/img485/4233/68bu3.jpg sliczne :loveu: :loveu: :loveu: Quote
despera Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Drugie zdjęcie wymiata, śliczny Negrusiowy nochal :loveu: Azuś jaki malutki przy dobku:loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Jej jaki banner!!!:loveu: :loveu: :loveu: Padłam z wrażenia, cudo, cudo, cudo! Sama robiłaś ? ;) Quote
Recommended Posts