Jump to content
Dogomania

Posrebrzana Morka i podpalaniec Hasan:) Azuś [*] Negruś [*]

Recommended Posts

Posted

[quote name='ß@$!@']Oo ! Jakie śliczne fotki :loveu: Pieski Jadzi.. ahh :loveu: Jak się Negrowi ślicznie sierść błyszczy :loveu:

Dzięki Basiu:lol:

[quote name='eria']błyskają pieskom lampą po oczach!! dzwonię po TOZ !! :diabloti:

One nie mają nic przeciwko:eviltong:

[quote name='Od-Nowa']a Lira ma nową koleżankę dobermankę, z którą szaleją straszliwie... ale wiesz co..... jej pupa w porównaniu z Negrowa to klapa!! nie ma to jak wypolerowana sarenka z nad potoku!! Negro górą :evil_lol: :lol: :multi:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: negro mistrz najładniejszego kuperka

[quote name='Marta_Ares']
sliczne :loveu: :loveu: :loveu:

...zamyślił się;)

[quote name='despera']Drugie zdjęcie wymiata, śliczny Negrusiowy nochal :loveu: Azuś jaki malutki przy dobku:loveu:

...heh Azuś jest malutki, ledwo 10 kg;) tylko czasem na fotkach wydaje się większy;)

[quote name='Od-Nowa']wakacje czterech ozorów na 14 łapkach!!:lol:

Dzięki Nówcia:evil_lol: Zawsze wiedziałam, że mam ładny ozorek:evil_lol:
[quote name='wiq']jaki pikny banner.. :mdleje:

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Jej jaki banner!!!:loveu: :loveu: :loveu:
Padłam z wrażenia, cudo, cudo, cudo! Sama robiłaś ? ;)

A pewno, że ładny, w końcu to mistrzyni eria robiła:cool3:

Dzięki Aniu:loveu:

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ostatni dzień w Krk:loveu:
W każdej chwili mogę się spodziewać pana, który ma odłączyć internet... mam nadzieję, że nie będzie za szybki;)
Kupiłam Negruli nową piłeczkę, wygląda jak tenisowa, a Hasuni i Azuni paczkę żwaczy;)
Moje chłopaki kochane:loveu:

[quote name='wiq']heloł wakacjni!:cool3:

Hellloł:cool3:

[quote name='bGirl']

HellO

bGirl też dostrzegła świeżutki banerek...
pozdrawiamy milusio

Cleo & WielkoLUD

Witaj!:multi:

...chyba Haska dawno nie było:p

"co masz dla mnie....?"

"popatrz, jak ładnie się uśmiecham!"

"zaczyna mi się robić smutno..."

"aaaa! takie coś! a mogę popatrzeć...mogę?"

"rzuć mi! rzuć!"

Posted

ciężkim trudem udało mi się do Was jednak wejść :/ po kilka minut mi się strony otwierają :/ ale Hasek uśmiechnięty na tych pierwszych fotkach, śliczny ma pyszczol! a teraz znikamy bo dogo nie jest teraz na moje nerwy :/

Posted

limoncia dzięki;)

eria napisał(a):
ciężkim trudem udało mi się do Was jednak wejść :/ po kilka minut mi się strony otwierają :/ ale Hasek uśmiechnięty na tych pierwszych fotkach, śliczny ma pyszczol! a teraz znikamy bo dogo nie jest teraz na moje nerwy :/

Chwilowo dogo śmiga aż miło;)
Hasek zawsze taki rozhahany, tylko piłka, spacer, piłka:evil_lol:

Znikam, już mnie dziś nie będzie, bo facet od neta znalazł w końcu dla nas czas i już tu jedzie:cool1:

Posted

olekg18 napisał(a):
Mi sie dogo wlecze.Jaki Hasan jest piekny :(

...to faktycznie straszne, że jest piękny:eviltong:

wiq napisał(a):

boski byczek:loveu:

mnie się dogo popsuło- szybko chodzi:evil_lol:

Mam z dogo ten sam problem, ahhh te awarie:evil_lol:

Posted

i jaki z tego morał ? : wakacje są ZŁE! Studenci powinni uczyć się przez cały rok!!
kurka brzmi ten tekst jak z jedynego słusznego radia:evil_lol: :evil_lol:

Posted

Ja Wam dam!!! Uczyć się przez cały rok??? Żebym zwariowała???:eviltong::evil_lol:

Wróciłam wczoraj póżno, a byłam tak zmęczona, że nie wiedziałam jak się nazywam, jak przyjechałam tak padłam do łóżka:p

:multi::multi::multi:MAM WAKACJE!!! :multi::multi::multi:

Wiq, pinczerko na razie nie świętuje, tylko przyzwyczajam się do nic nie robienia, bo jak dla mnie to dość nie zwykły stan rzeczy:razz: Jutro może wystawa w Ustroniu, w poniedziałek Azusia wet...

Marta, Eriu dzięki;)

...standardowa pozycja:evil_lol:

Azuś znacznie mniej je, widać że schunął, może nawet nie na tych zdjęciach /są robione rano;)/, ale żeberka czuć wyraźnie... Nie chce jeść ryżu ani warzyw, wybiera tylko mięsko... Ciekawa jestem, jak wyjdą mu teraz badania...:roll:

Pogoda w kratke, od rana dwa razy padało, choć przynajmniej służy to Azuni, który właśnie dyżuruje przy grillu:loveu:

Posted

eria napisał(a):
jedź! jedź na wystawę i przywieź dużo fot!!!! a wiesz co masz focić!:cool3:

Niufki, niufki i... tak dla odmiany... niufki?:evil_lol: A... no tak, jeszcze Kreosiopodobne śliczności, i może gdzieś tam na końcu... dobka?:evil_lol: