Dobcia Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 [quote name='ß@$!@']Oo ! Jakie śliczne fotki :loveu: Pieski Jadzi.. ahh :loveu: Jak się Negrowi ślicznie sierść błyszczy :loveu: Dzięki Basiu:lol: [quote name='eria']błyskają pieskom lampą po oczach!! dzwonię po TOZ !! :diabloti: One nie mają nic przeciwko:eviltong: [quote name='Od-Nowa']a Lira ma nową koleżankę dobermankę, z którą szaleją straszliwie... ale wiesz co..... jej pupa w porównaniu z Negrowa to klapa!! nie ma to jak wypolerowana sarenka z nad potoku!! Negro górą :evil_lol: :lol: :multi: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: negro mistrz najładniejszego kuperka [quote name='Marta_Ares'] sliczne :loveu: :loveu: :loveu: ...zamyślił się;) [quote name='despera']Drugie zdjęcie wymiata, śliczny Negrusiowy nochal :loveu: Azuś jaki malutki przy dobku:loveu: ...heh Azuś jest malutki, ledwo 10 kg;) tylko czasem na fotkach wydaje się większy;) [quote name='Od-Nowa']wakacje czterech ozorów na 14 łapkach!!:lol: Dzięki Nówcia:evil_lol: Zawsze wiedziałam, że mam ładny ozorek:evil_lol: [quote name='wiq']jaki pikny banner.. :mdleje: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Jej jaki banner!!!:loveu: :loveu: :loveu: Padłam z wrażenia, cudo, cudo, cudo! Sama robiłaś ? ;) A pewno, że ładny, w końcu to mistrzyni eria robiła:cool3: Dzięki Aniu:loveu: Quote
WinterGirl Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 HellO bGirl też dostrzegła świeżutki banerek... pozdrawiamy milusio Cleo & WielkoLUD Quote
Dobcia Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 Ostatni dzień w Krk:loveu: W każdej chwili mogę się spodziewać pana, który ma odłączyć internet... mam nadzieję, że nie będzie za szybki;) Kupiłam Negruli nową piłeczkę, wygląda jak tenisowa, a Hasuni i Azuni paczkę żwaczy;) Moje chłopaki kochane:loveu: [quote name='wiq']heloł wakacjni!:cool3: Hellloł:cool3: [quote name='bGirl']HellO bGirl też dostrzegła świeżutki banerek... pozdrawiamy milusio Cleo & WielkoLUD Witaj!:multi: ...chyba Haska dawno nie było:p "co masz dla mnie....?" "popatrz, jak ładnie się uśmiecham!" "zaczyna mi się robić smutno..." "aaaa! takie coś! a mogę popatrzeć...mogę?" "rzuć mi! rzuć!" Quote
Dobcia Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 ...i szczęśliwy pies;) ...ehh... dogo znów muli... Quote
limoncia Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 sliczne foteczki:p :lol: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
eria Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 ciężkim trudem udało mi się do Was jednak wejść :/ po kilka minut mi się strony otwierają :/ ale Hasek uśmiechnięty na tych pierwszych fotkach, śliczny ma pyszczol! a teraz znikamy bo dogo nie jest teraz na moje nerwy :/ Quote
Dobcia Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 limoncia dzięki;) eria napisał(a):ciężkim trudem udało mi się do Was jednak wejść :/ po kilka minut mi się strony otwierają :/ ale Hasek uśmiechnięty na tych pierwszych fotkach, śliczny ma pyszczol! a teraz znikamy bo dogo nie jest teraz na moje nerwy :/ Chwilowo dogo śmiga aż miło;) Hasek zawsze taki rozhahany, tylko piłka, spacer, piłka:evil_lol: Znikam, już mnie dziś nie będzie, bo facet od neta znalazł w końcu dla nas czas i już tu jedzie:cool1: Quote
wiq Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 http://img243.imageshack.us/img243/3104/72fd6.jpg boski byczek:loveu: mnie się dogo popsuło- szybko chodzi:evil_lol: Quote
Dobcia Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 olekg18 napisał(a):Mi sie dogo wlecze.Jaki Hasan jest piekny :( ...to faktycznie straszne, że jest piękny:eviltong: wiq napisał(a): boski byczek:loveu: mnie się dogo popsuło- szybko chodzi:evil_lol: Mam z dogo ten sam problem, ahhh te awarie:evil_lol: Quote
eria Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 a mi teraz śmiga aż miło :eviltong: pewnie tylko chwilowo:roll: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 http://img243.imageshack.us/img243/3104/72fd6.jpg Przystojniak :loveu: I jak Ci Jadziu ze świadomością, że masz teraz labę? :razz: Quote
Marta_Ares Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 http://img234.imageshack.us/img234/8794/26tj2.jpg jaki szczesliwy :loveu:sliczne zdjecia:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Eriu Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Wpadłam się przywitać, a tu widzę roześmianego Hasanka :D. Pozdrawiam :) Quote
eria Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 no i Jadzia nam przepadła z nastaniem wakacji :evil_lol: Quote
eria Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 i jaki z tego morał ? : wakacje są ZŁE! Studenci powinni uczyć się przez cały rok!! kurka brzmi ten tekst jak z jedynego słusznego radia:evil_lol: :evil_lol: Quote
wiq Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 :diabloti::diabloti: ale tak bez słowa zniknąć..:mad::mad: Quote
Dobcia Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 Ja Wam dam!!! Uczyć się przez cały rok??? Żebym zwariowała???:eviltong::evil_lol: Wróciłam wczoraj póżno, a byłam tak zmęczona, że nie wiedziałam jak się nazywam, jak przyjechałam tak padłam do łóżka:p :multi::multi::multi:MAM WAKACJE!!! :multi::multi::multi: Wiq, pinczerko na razie nie świętuje, tylko przyzwyczajam się do nic nie robienia, bo jak dla mnie to dość nie zwykły stan rzeczy:razz: Jutro może wystawa w Ustroniu, w poniedziałek Azusia wet... Marta, Eriu dzięki;) ...standardowa pozycja:evil_lol: Azuś znacznie mniej je, widać że schunął, może nawet nie na tych zdjęciach /są robione rano;)/, ale żeberka czuć wyraźnie... Nie chce jeść ryżu ani warzyw, wybiera tylko mięsko... Ciekawa jestem, jak wyjdą mu teraz badania...:roll: Pogoda w kratke, od rana dwa razy padało, choć przynajmniej służy to Azuni, który właśnie dyżuruje przy grillu:loveu: Quote
eria Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 jedź! jedź na wystawę i przywieź dużo fot!!!! a wiesz co masz focić!:cool3: Quote
Dobcia Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 eria napisał(a):jedź! jedź na wystawę i przywieź dużo fot!!!! a wiesz co masz focić!:cool3: Niufki, niufki i... tak dla odmiany... niufki?:evil_lol: A... no tak, jeszcze Kreosiopodobne śliczności, i może gdzieś tam na końcu... dobka?:evil_lol: Quote
wiq Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 oraz flaty, wyżły, cattle dogi (choć wątpie, że jakieś będą..) i bullowate:eviltong: Quote
Dobcia Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 Nie ma sprawy, jak pojade na pewno ufocę, bo na razie to jeszcze nic pewnego;) I pogoda u nas też nie najlepsza... Quote
Recommended Posts