Jump to content
Dogomania

Posrebrzana Morka i podpalaniec Hasan:) Azuś [*] Negruś [*]

Recommended Posts

Posted

Sliczne zdjecie, bardzo mi sie podoba :loveu: :loveu: :loveu:

Trzymam mocno kciuki za Twoje egzaminy, na pewno sie uda :) Anatomia tez :multi:

A co do DGM to nawet mnie nie denerwuj.... :angryy: Posty sie nie licza, ale jednak pracowalam te...4 lata (!)zeby moc sie pochwalic dwoma ognikami, a tu nagle dostalam tyle postow, ale moglabym napisac w tydzien.. Oj cos im nie wyszly te zmiany :shake:

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zuzolandia']
.JAKA CUDNIASTA BIEDRONECZKAAAAAAAA POEZJA
Witanko i pozdrawianko !!!!!! korzystam z okazji ze komp działa i dogo tez jakos chodzi ..do zobaczyska znowu buzioleeeeeeeee

Witam!:multi:
A ja korzystam z okazji wolnego popołudnia, bo nie ma to jak relaks na dogo;)

[quote name='despera']Śliczne fotki Świetnie tam masz, tyle terenów do biegania dla psiaków... A ja mam plaże na której już przed 6 rano jest pełno ludzi:angryy: Uściski dla pesiów!!

To nie masz za fajnie, ale przynajmniej pies dobrze z socjalizowany;)
Na moich robi wrażenie każdy przechodzący polami osobnik, bo rzadko kogoś spotykamy;)

[quote name='BBeta']Słyszałam, że chcesz się wybrać z nami na wspólny spacer ?? :cool3: Super :multi: Miło było by Cie poznać w realu ;)

Mnie też będzie miło:multi: Pewno, że chce!

[quote name='ß@$!@']w realu? A może w tesco ? :evil_lol:

Nie lubię Tesco:eviltong::evil_lol:
Ale spacerek w innym miejscu mile widziany:cool3:

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Trzymam mocno kciuki za Twoje egzaminy, na pewno sie uda :) Anatomia tez :multi:

A co do DGM to nawet mnie nie denerwuj.... :angryy: Posty sie nie licza, ale jednak pracowalam te...4 lata (!)zeby moc sie pochwalic dwoma ognikami, a tu nagle dostalam tyle postow, ale moglabym napisac w tydzien.. Oj cos im nie wyszly te zmiany :shake:

[quote name='eria']ja mam takie same odczucia jak pinczerka.............:-(

Macie racje dziewuszki, ale co począć...
Ale coś Wam powiem, policzyłam sobie, że skoro w ciągu półtora roku na dogo dorobiłam się tylu postów, co mam, to pierwszy ognik będę mieć za.............................................. 24 lata!:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Zakładając, że będę tak aktywna, jak do tej pory:p

[quote name='Od-Nowa']mi tam nie zależy na łapkach ,ognikach itd ale czemu to ma służyć?? że bezwartościowe niby to wypowiedzi?? przeciez to tyle serca włożone w każdą z nich. nie jest to tylko podbijanie jak na PWP ale długachna wątkowa-rozmowa. ech...

no a Dobcia zaniedbuje nas widze!! ani nowych wieści ani zdjeć!!
ani nawet nie powie jak sesja... no nic.. posiedzimy, poczekamy...:roll: :evil_lol:

[quote name='zuzolandia']Tak tak posiedzimy poczekamy grzecznie ;-) heehheh .witanko złociutka;-)

[quote name='wiq']łosz, gdzie nie zajrzę egzaminy...
Powodzenia!

Zaniedbuje Was, to prawda... ale co począć....już niedługo;)
Do 29 czerwca...

Co u nas... U Azusia wszystko w porządku.U reszty także.

Dziś miałam anatomie człowieka, uważam, że nie poszło mi źle;)
Poza tym jestem w sumie już po 3 egz., w tym dwa zdane:cool3: Jeszcze tylko 3....

Posted

Jaki potworek :evil_lol: :loveu:

Dobrze Jadziu, że wpadłaś na chwilę :loveu: Zdolna dziewczyna, kolejne 3 kolokwia pójdą jeszcze lepiej niż te, które masz już za sobą! ;)

Co do postów... Przez te 24 lata może się tu jeszcze wiele rzeczy zmienić... ;)

Posted

[quote name='wiq']Polakom gratulujemy Negra:evil_lol:

Taaaa, bo wszyscy Polacy to jedna rodzina, a co moje to twoje:eviltong:

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']

Jaki potworek :evil_lol: :loveu:

Dobrze Jadziu, że wpadłaś na chwilę :loveu: Zdolna dziewczyna, kolejne 3 kolokwia pójdą jeszcze lepiej niż te, które masz już za sobą! ;)

Co do postów... Przez te 24 lata może się tu jeszcze wiele rzeczy zmienić... ;)

Potfforek ma za dwa tygodnie kontrolne badania, ja już trzymam kciuki, by były dobre:loveu: Na tej fotce troszkę widać, ja ma wygolone futerko na prawej tylnej łapce, a tu znów go wygolą;)

No nie wiem, czy ostatni egzamin będzie takie super:evil_lol: Uwielbiam fizykę, hehe:p

A za te 24 lata będziemy dochodzić do emerytury i mieć duuużo czasu na pisanie:razz:

Posted

wygolonego nie widze.. ale za to minke Azusia mówiącą :"dlaczego wczoraj nie rozszarpałem aparatu??!! zapomniałem a teraz mnie dręczy":evil_lol:
trzymam kciuki za badania!! i za sesje taż. ob się zakończyła pomyślnie i szybko!!:p

Posted

Taaaa, bo wszyscy Polacy to jedna rodzina, a co moje to twoje:eviltong:

nie.. to bylo tak: co twoje, to moje, a co moje, to nie twoje:evil_lol:

Posted

Hey ludki!:multi:
Ale tu tłumy:razz: Czyżby już wszystkich na wakacje wymiotło:cool3:

[quote name='Od-Nowa']wygolonego nie widze.. ale za to minke Azusia mówiącą :"dlaczego wczoraj nie rozszarpałem aparatu??!! zapomniałem a teraz mnie dręczy":evil_lol:
trzymam kciuki za badania!! i za sesje taż. ob się zakończyła pomyślnie i szybko!!:p

Azuś to aniołek:cool3: Nic nie rozszarpuje, nawet mięsko trzeba mu kroić:evil_lol:

[quote name='wiq']nie.. to bylo tak: co twoje, to moje, a co moje, to nie twoje:evil_lol:

[quote name='Eriu']lub: "a co moje to nie ruszaj" ;)

Eeee tam! Nie znacie się! Wszystko jest dobrem ogółu:cool3:

...jak by ktoś wpadł przypadkiem, wklejam fotki;)

...i wracam do nauki, jak chce jechać do domu na weekend do szczekaczy, muszę trochę nadrobić materiału na przyszły tydzień;)

Posted

Negro-leśniczy:diabloti: Cudnie mu w towarzystwie drzew:loveu: Ech aż mi się chce na spacer. Ale gorąco niemiłosiernie, a lasu żadnego pod ręką:shake: Owocnej nauki życzę :D

Posted

[quote name='despera']Negro-leśniczy:diabloti: Cudnie mu w towarzystwie drzew:loveu: Ech aż mi się chce na spacer. Ale gorąco niemiłosiernie, a lasu żadnego pod ręką:shake: Owocnej nauki życzę :D

Mnie też się chce na spacer:placz:

[quote name='wiq']a ja się właśnie z Bystrą do lasku wybieram na rower;)

Szczęściary z Was:loveu:
...byle do piątku...;)
...a potem do następnego i koniec:multi:

Posted

ja ledwo weszłam do domu dzisiaj prosto z Wawy to od razu pognałam z psami na spacer :loveu: po trzech dniach spacerów tylko na smyczy dzisiaj normalnie je rozpierało . I sie nie dziwię, bo mnie mimo zmęczenia też:lol: taki paradoks... Ale ja tęskniłam za nimi, strasznie:roll:

Posted

[quote name='wiq']heh, jednak Ada poszła.. Bystrą wymęczyłam piłką;) teraz zdycha i zieje:evil_lol:

Jak zdycha i zieje to pełna radocha:cool3: zmęczony pies=szczęśliwy pies:loveu:

[quote name='eria']ja ledwo weszłam do domu dzisiaj prosto z Wawy to od razu pognałam z psami na spacer :loveu: po trzech dniach spacerów tylko na smyczy dzisiaj normalnie je rozpierało . I sie nie dziwię, bo mnie mimo zmęczenia też:lol: taki paradoks... Ale ja tęskniłam za nimi, strasznie:roll:

Wiem dobrze, jak to jest... tak strasznie tęsknie:roll: Nie cierpię sesji, a wiadomo że człowiek musi, inaczej nie można...
...już w piątek futerka wyściskam, wyprowadzę:loveu:
...3msc wakacji-dam rade, 3msc wakacji-dam rade.....:p

Hey goguniu! Dzięki;)

Posted

Dobcia napisał(a):

...3msc wakacji-dam rade, 3msc wakacji-dam rade.....:p

Widzę, że to taka Twoja mantra :lol:.
Trzymam tam po cichutku kciukasy.
O Negro się nie wypowiadam, bo jak zwykle przystojniacki.

Posted

[quote name='Dobcia']...jak by ktoś wpadł przypadkiem, wklejam fotki;)

Ja wpadłam, ale nie przypadkiem :cool3: Właśnie sobie uświadomiłam, że za niedługo ja też będę mogła obfocić tego przystojniaka :multi: Tylko czy zechce dla mnie tak pięknie pozować :roll: :diabloti: