pinczerka_i_Gizmo Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Sliczne zdjecie, bardzo mi sie podoba :loveu: :loveu: :loveu: Trzymam mocno kciuki za Twoje egzaminy, na pewno sie uda :) Anatomia tez :multi: A co do DGM to nawet mnie nie denerwuj.... :angryy: Posty sie nie licza, ale jednak pracowalam te...4 lata (!)zeby moc sie pochwalic dwoma ognikami, a tu nagle dostalam tyle postow, ale moglabym napisac w tydzien.. Oj cos im nie wyszly te zmiany :shake: Quote
zuzolandia Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Tak tak posiedzimy poczekamy grzecznie ;-) heehheh .witanko złociutka;-) Quote
Dobcia Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 [quote name='zuzolandia'] .JAKA CUDNIASTA BIEDRONECZKAAAAAAAA POEZJA Witanko i pozdrawianko !!!!!! korzystam z okazji ze komp działa i dogo tez jakos chodzi ..do zobaczyska znowu buzioleeeeeeeee Witam!:multi: A ja korzystam z okazji wolnego popołudnia, bo nie ma to jak relaks na dogo;) [quote name='despera']Śliczne fotki Świetnie tam masz, tyle terenów do biegania dla psiaków... A ja mam plaże na której już przed 6 rano jest pełno ludzi:angryy: Uściski dla pesiów!! To nie masz za fajnie, ale przynajmniej pies dobrze z socjalizowany;) Na moich robi wrażenie każdy przechodzący polami osobnik, bo rzadko kogoś spotykamy;) [quote name='BBeta']Słyszałam, że chcesz się wybrać z nami na wspólny spacer ?? :cool3: Super :multi: Miło było by Cie poznać w realu ;) Mnie też będzie miło:multi: Pewno, że chce! [quote name='ß@$!@']w realu? A może w tesco ? :evil_lol: Nie lubię Tesco:eviltong::evil_lol: Ale spacerek w innym miejscu mile widziany:cool3: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Trzymam mocno kciuki za Twoje egzaminy, na pewno sie uda :) Anatomia tez :multi: A co do DGM to nawet mnie nie denerwuj.... :angryy: Posty sie nie licza, ale jednak pracowalam te...4 lata (!)zeby moc sie pochwalic dwoma ognikami, a tu nagle dostalam tyle postow, ale moglabym napisac w tydzien.. Oj cos im nie wyszly te zmiany :shake: [quote name='eria']ja mam takie same odczucia jak pinczerka.............:-( Macie racje dziewuszki, ale co począć... Ale coś Wam powiem, policzyłam sobie, że skoro w ciągu półtora roku na dogo dorobiłam się tylu postów, co mam, to pierwszy ognik będę mieć za.............................................. 24 lata!:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zakładając, że będę tak aktywna, jak do tej pory:p [quote name='Od-Nowa']mi tam nie zależy na łapkach ,ognikach itd ale czemu to ma służyć?? że bezwartościowe niby to wypowiedzi?? przeciez to tyle serca włożone w każdą z nich. nie jest to tylko podbijanie jak na PWP ale długachna wątkowa-rozmowa. ech... no a Dobcia zaniedbuje nas widze!! ani nowych wieści ani zdjeć!! ani nawet nie powie jak sesja... no nic.. posiedzimy, poczekamy...:roll: :evil_lol: [quote name='zuzolandia']Tak tak posiedzimy poczekamy grzecznie ;-) heehheh .witanko złociutka;-) [quote name='wiq']łosz, gdzie nie zajrzę egzaminy... Powodzenia! Zaniedbuje Was, to prawda... ale co począć....już niedługo;) Do 29 czerwca... Co u nas... U Azusia wszystko w porządku.U reszty także. Dziś miałam anatomie człowieka, uważam, że nie poszło mi źle;) Poza tym jestem w sumie już po 3 egz., w tym dwa zdane:cool3: Jeszcze tylko 3.... Quote
Dobcia Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 A teraz fotki i lecę do was;) jeszcze troszkę polnego psa... i domowe leniuszki;) ;) Quote
wiq Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 http://img528.imageshack.us/img528/4921/152ww1.jpg duma Żywca:evil_lol: Quote
Dobcia Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 A jak!:multi: Jakieś wątpliwości.....:mad: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Jaki potworek :evil_lol: :loveu: Dobrze Jadziu, że wpadłaś na chwilę :loveu: Zdolna dziewczyna, kolejne 3 kolokwia pójdą jeszcze lepiej niż te, które masz już za sobą! ;) Co do postów... Przez te 24 lata może się tu jeszcze wiele rzeczy zmienić... ;) Quote
Dobcia Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 [quote name='wiq']Polakom gratulujemy Negra:evil_lol: Taaaa, bo wszyscy Polacy to jedna rodzina, a co moje to twoje:eviltong: [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Jaki potworek :evil_lol: :loveu: Dobrze Jadziu, że wpadłaś na chwilę :loveu: Zdolna dziewczyna, kolejne 3 kolokwia pójdą jeszcze lepiej niż te, które masz już za sobą! ;) Co do postów... Przez te 24 lata może się tu jeszcze wiele rzeczy zmienić... ;) Potfforek ma za dwa tygodnie kontrolne badania, ja już trzymam kciuki, by były dobre:loveu: Na tej fotce troszkę widać, ja ma wygolone futerko na prawej tylnej łapce, a tu znów go wygolą;) No nie wiem, czy ostatni egzamin będzie takie super:evil_lol: Uwielbiam fizykę, hehe:p A za te 24 lata będziemy dochodzić do emerytury i mieć duuużo czasu na pisanie:razz: Quote
Od-Nowa Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 wygolonego nie widze.. ale za to minke Azusia mówiącą :"dlaczego wczoraj nie rozszarpałem aparatu??!! zapomniałem a teraz mnie dręczy":evil_lol: trzymam kciuki za badania!! i za sesje taż. ob się zakończyła pomyślnie i szybko!!:p Quote
wiq Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Taaaa, bo wszyscy Polacy to jedna rodzina, a co moje to twoje:eviltong: nie.. to bylo tak: co twoje, to moje, a co moje, to nie twoje:evil_lol: Quote
Dobcia Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Hey ludki!:multi: Ale tu tłumy:razz: Czyżby już wszystkich na wakacje wymiotło:cool3: [quote name='Od-Nowa']wygolonego nie widze.. ale za to minke Azusia mówiącą :"dlaczego wczoraj nie rozszarpałem aparatu??!! zapomniałem a teraz mnie dręczy":evil_lol: trzymam kciuki za badania!! i za sesje taż. ob się zakończyła pomyślnie i szybko!!:p Azuś to aniołek:cool3: Nic nie rozszarpuje, nawet mięsko trzeba mu kroić:evil_lol: [quote name='wiq']nie.. to bylo tak: co twoje, to moje, a co moje, to nie twoje:evil_lol: [quote name='Eriu']lub: "a co moje to nie ruszaj" ;) Eeee tam! Nie znacie się! Wszystko jest dobrem ogółu:cool3: ...jak by ktoś wpadł przypadkiem, wklejam fotki;) ...i wracam do nauki, jak chce jechać do domu na weekend do szczekaczy, muszę trochę nadrobić materiału na przyszły tydzień;) Quote
despera Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Negro-leśniczy:diabloti: Cudnie mu w towarzystwie drzew:loveu: Ech aż mi się chce na spacer. Ale gorąco niemiłosiernie, a lasu żadnego pod ręką:shake: Owocnej nauki życzę :D Quote
wiq Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 a ja się właśnie z Bystrą do lasku wybieram na rower;) Quote
Dobcia Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 [quote name='despera']Negro-leśniczy:diabloti: Cudnie mu w towarzystwie drzew:loveu: Ech aż mi się chce na spacer. Ale gorąco niemiłosiernie, a lasu żadnego pod ręką:shake: Owocnej nauki życzę :D Mnie też się chce na spacer:placz: [quote name='wiq']a ja się właśnie z Bystrą do lasku wybieram na rower;) Szczęściary z Was:loveu: ...byle do piątku...;) ...a potem do następnego i koniec:multi: Quote
wiq Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 heh, jednak Ada poszła.. Bystrą wymęczyłam piłką;) teraz zdycha i zieje:evil_lol: Quote
eria Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 ja ledwo weszłam do domu dzisiaj prosto z Wawy to od razu pognałam z psami na spacer :loveu: po trzech dniach spacerów tylko na smyczy dzisiaj normalnie je rozpierało . I sie nie dziwię, bo mnie mimo zmęczenia też:lol: taki paradoks... Ale ja tęskniłam za nimi, strasznie:roll: Quote
gogunia Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Hej Dobciu:loveu::multi: , Pięknie Negro tu wyszedł: Quote
Dobcia Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 [quote name='wiq']heh, jednak Ada poszła.. Bystrą wymęczyłam piłką;) teraz zdycha i zieje:evil_lol: Jak zdycha i zieje to pełna radocha:cool3: zmęczony pies=szczęśliwy pies:loveu: [quote name='eria']ja ledwo weszłam do domu dzisiaj prosto z Wawy to od razu pognałam z psami na spacer :loveu: po trzech dniach spacerów tylko na smyczy dzisiaj normalnie je rozpierało . I sie nie dziwię, bo mnie mimo zmęczenia też:lol: taki paradoks... Ale ja tęskniłam za nimi, strasznie:roll: Wiem dobrze, jak to jest... tak strasznie tęsknie:roll: Nie cierpię sesji, a wiadomo że człowiek musi, inaczej nie można... ...już w piątek futerka wyściskam, wyprowadzę:loveu: ...3msc wakacji-dam rade, 3msc wakacji-dam rade.....:p Hey goguniu! Dzięki;) Quote
Eriu Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Dobcia napisał(a): ...3msc wakacji-dam rade, 3msc wakacji-dam rade.....:p Widzę, że to taka Twoja mantra :lol:. Trzymam tam po cichutku kciukasy. O Negro się nie wypowiadam, bo jak zwykle przystojniacki. Quote
wiq Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 teraz wszystkie zdychaja, bo mialy jeszcze jeden wodno-nocny spacer:evil_lol: juz niedlugo koniec sesji..:cool3: Quote
BBeta Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='Dobcia']...jak by ktoś wpadł przypadkiem, wklejam fotki;) Ja wpadłam, ale nie przypadkiem :cool3: Właśnie sobie uświadomiłam, że za niedługo ja też będę mogła obfocić tego przystojniaka :multi: Tylko czy zechce dla mnie tak pięknie pozować :roll: :diabloti: Quote
zuzolandia Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Helloooooooooo Buziaczki Przesylam Sloneczneeeeeee Mizianko Dla Psiokowwwwww !!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts