Jump to content
Dogomania

Posrebrzana Morka i podpalaniec Hasan:) Azuś [*] Negruś [*]

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

zostawiamy nocnego tulaska...

[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & WielkoLUD
[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]

Posted

[quote name='Dobcia']
Witaj Jadziu :p
Jak mnie dawno nie było :oops: Widzę, że Negruś jeszcze wyładniał :p Craz przystojniejszy się robi chłopak :p :p :p A jak sesja, Jadziu? Ile Ci jeszcze egzaminów zostało? Ja na szczęście juz po :) Upragnione wakacje :p

Pozdrawiam gorąco :)
Wymiziaj Negrusia, Azusia i Hasusia :p :p :p

Posted

Witajcie!:)

bGirl dziękujemy za tulaski;)

[quote name='Madzia_19']Witaj Jadziu :p
Jak mnie dawno nie było :oops: Widzę, że Negruś jeszcze wyładniał :p Craz przystojniejszy się robi chłopak :p :p :p A jak sesja, Jadziu? Ile Ci jeszcze egzaminów zostało? Ja na szczęście juz po :) Upragnione wakacje :p

Pozdrawiam gorąco :)
Wymiziaj Negrusia, Azusia i Hasusia :p :p :p

Madzia!:multi: Strasznie długo cię nie było...
Ale ci dobrze! Ja mam jeszcze jeden egzamin, dwóch wyników nie znam...
Ale za tydzień o tej porze będę już miała ukochane wakacje;)
Wszystkich wymiziam, dziękujemy:)

Negrusia poranne próby wodne:p

:evil_lol:

pyskacz kochany:loveu:

...nad rzeką byliśmy po 9, nim jest pusto, a już taki upał, że dobi nawet chętnie wchodził do głębszej wody;)

Posted

1.rewelacja!!!!!
2.a z tym zbożem to całkiem dobry pomysł - po południu skorzystam:evil_lol: i bydlaki wpakuję do jęczmienia:evil_lol:
3.ooo znowu tyłek Negra:evil_lol:
4.

ja robie w photofiltre narzędziem o nazwie "clone stamp tool"
ctrl+CST - pobierasz kolor, a potem klikasz tylko myszką w miejsce, ktore chcesz zamaskować. i tak pixel po pixelu:evil_lol::evil_lol:

co to jest CST ?

Posted

Cudne koniska!! A ten mały pysiorek najsłodszy:loveu: Chociaż mamusia najładniejsza!! Negro nad wodą też oczywiście piękny:loveu: A tyłeczek to ma taki zgrabny że nie dziwię ci się że go ciągle focisz:evil_lol:

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):

Najlepsze zdjęcie :evil_lol: :loveu:

hehehe wiedziałam, ze się spodoba:evil_lol:

eria napisał(a):

1.rewelacja!!!!!
2.a z tym zbożem to całkiem dobry pomysł - po południu skorzystam:evil_lol: i bydlaki wpakuję do jęczmienia:evil_lol:
3.ooo znowu tyłek Negra:evil_lol:
4.
co to jest CST ?

1. dzięki;)
2.na pewno się ucieszą, nie ma jak spacer w jęczmieniu:loveu:
3.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
4. to chyba ang. skrót od nazwy narzędzia;)

despera napisał(a):
Cudne koniska!! A ten mały pysiorek najsłodszy:loveu: Chociaż mamusia najładniejsza!! Negro nad wodą też oczywiście piękny:loveu: A tyłeczek to ma taki zgrabny że nie dziwię ci się że go ciągle focisz:evil_lol:

Dzięki:) cieszę się, ze koniki sie podobają. Dziś Negro obok nich trenował komendy, nawet się skupiał;)
Tyłeczek jest bohaterem baaardzo wielu zdjęć, bo ta część ciała jest zwykle skierowana do obiektywu przez większość spaceru:p

Posted

No, wpadłam po dłuugiej przerwie :). To ja już widzę do kogo będę przychodzić z poradami na temat fotografii :).
A co tam u Azunia?

Posted

[quote name='bGirl']

ale u WAS jest pięknie...
mały wędrownik z Negra

Pozdrawiamy

Cleo & WielkoLUD

Zgadzam się;)
A Negruś to prawdziwy miłośnik wędrówek;)

[quote name='wiq']CST = clone stamp tool :p

fajne te kamienie nad rzeczka:)
bo dobi of kors tez;)

No tak, same kamienie, jak to na kamieńcu;)
Tylko jak się chce na kocu nad rzeką posiedzieć, to niezbyt wygodne:p

[quote name='Eriu']No, wpadłam po dłuugiej przerwie :). To ja już widzę do kogo będę przychodzić z poradami na temat fotografii :).
A co tam u Azunia?

Dziękujemy:) Azunio mimo upałów jakoś sobie radzi. Dziś dużo ze mna siedział na polu, jak się uczyłam wolał być przy mnie, niż spać w domu;)

Posted

Chorwacje powiadasz? Niezbyt pocieszające, jak tyłek boli:evil_lol:

Myśmy dziś lenili się w cieniu na kocyku ( ja z notatkami:roll:), Azuś tulidełko spał przy mnie i nawet od czasu do czasu na coś poszczekał:loveu:
Niestety... jutro znów Kraków, ale to juz ostatni raz:multi:

Posted

Może te kamienie mają zbawienny wpływ na skórę? masaż jakiś?..:evil_lol:
always look on the bright site of life:eviltong:

Dobi, piknyś;) Bystra też dziś biegała w szorkach:cool3:
[SIZE=2]3mam kciuki za Kraków :thumbs:

Posted

[quote name='wiq']Może te kamienie mają zbawienny wpływ na skórę? masaż jakiś?..:evil_lol:
always look on the bright site of life:eviltong:

Dobi, piknyś;) Bystra też dziś biegała w szorkach:cool3:
[SIZE=2]3mam kciuki za Kraków :thumbs:

Wolę szukać dobrych stron w jutrzejszym wyjeździe, niż masujących kamieniach, bo odgnioty, siniaki i oparzenia od ich nagrzanych powierzchni na moją skóre dobrze nie wpływają:evil_lol:

Negri coraz lepiej biega w szelkach, nie ciągnie i nie zatrzymuje się nagle... może jeszcze spróbuję kiedys rowerka, jak pokanam strach:p

[quote name='Marta_Ares']witam przepraszam ze ostatnio was ie odwiedzalam, zaniedbalam kilka galerii....:oops:

piekne:loveu: :loveu: :loveu:

Hey Marta! Nie przejmuj się, fajnie że jesteś;)

Posted

eria napisał(a):
ale Azuś ma śmieszną minę :evil_lol:
a egzamin - ty jesteś dogomiszcz, będzie dobrze!

Azuś zawsze jest zadowolony:)

Czas pokarze co to będzie w środę;)

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Jaki piękny uśmiech :loveu: Temu to dobrze :cool3:

Jemu ciągle jest dobrze:cool3: