Dobcia Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 Aktywna masz babcia, że na rowerach śmiga:) Powodzenia! wrzucaj suczki w zboże i foć:cool3: Quote
basia bonnie Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 wiq napisał(a):ona ma ADHD:shake::evil_lol: :evil_lol:mój pies tez:evil_lol: Quote
WinterGirl Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 zostawiamy nocnego tulaska... [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & WielkoLUD [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS] Quote
Madzia_19 Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 [quote name='Dobcia'] Witaj Jadziu :p Jak mnie dawno nie było :oops: Widzę, że Negruś jeszcze wyładniał :p Craz przystojniejszy się robi chłopak :p :p :p A jak sesja, Jadziu? Ile Ci jeszcze egzaminów zostało? Ja na szczęście juz po :) Upragnione wakacje :p Pozdrawiam gorąco :) Wymiziaj Negrusia, Azusia i Hasusia :p :p :p Quote
Dobcia Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 Witajcie!:) bGirl dziękujemy za tulaski;) [quote name='Madzia_19']Witaj Jadziu :p Jak mnie dawno nie było :oops: Widzę, że Negruś jeszcze wyładniał :p Craz przystojniejszy się robi chłopak :p :p :p A jak sesja, Jadziu? Ile Ci jeszcze egzaminów zostało? Ja na szczęście juz po :) Upragnione wakacje :p Pozdrawiam gorąco :) Wymiziaj Negrusia, Azusia i Hasusia :p :p :p Madzia!:multi: Strasznie długo cię nie było... Ale ci dobrze! Ja mam jeszcze jeden egzamin, dwóch wyników nie znam... Ale za tydzień o tej porze będę już miała ukochane wakacje;) Wszystkich wymiziam, dziękujemy:) Negrusia poranne próby wodne:p :evil_lol: pyskacz kochany:loveu: ...nad rzeką byliśmy po 9, nim jest pusto, a już taki upał, że dobi nawet chętnie wchodził do głębszej wody;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Najlepsze zdjęcie :evil_lol: :loveu: Quote
eria Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 1.rewelacja!!!!! 2.a z tym zbożem to całkiem dobry pomysł - po południu skorzystam:evil_lol: i bydlaki wpakuję do jęczmienia:evil_lol: 3.ooo znowu tyłek Negra:evil_lol: 4. ja robie w photofiltre narzędziem o nazwie "clone stamp tool" ctrl+CST - pobierasz kolor, a potem klikasz tylko myszką w miejsce, ktore chcesz zamaskować. i tak pixel po pixelu:evil_lol::evil_lol: co to jest CST ? Quote
despera Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Cudne koniska!! A ten mały pysiorek najsłodszy:loveu: Chociaż mamusia najładniejsza!! Negro nad wodą też oczywiście piękny:loveu: A tyłeczek to ma taki zgrabny że nie dziwię ci się że go ciągle focisz:evil_lol: Quote
Dobcia Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Najlepsze zdjęcie :evil_lol: :loveu: hehehe wiedziałam, ze się spodoba:evil_lol: eria napisał(a): 1.rewelacja!!!!! 2.a z tym zbożem to całkiem dobry pomysł - po południu skorzystam:evil_lol: i bydlaki wpakuję do jęczmienia:evil_lol: 3.ooo znowu tyłek Negra:evil_lol: 4. co to jest CST ? 1. dzięki;) 2.na pewno się ucieszą, nie ma jak spacer w jęczmieniu:loveu: 3.:evil_lol::evil_lol::evil_lol: 4. to chyba ang. skrót od nazwy narzędzia;) despera napisał(a):Cudne koniska!! A ten mały pysiorek najsłodszy:loveu: Chociaż mamusia najładniejsza!! Negro nad wodą też oczywiście piękny:loveu: A tyłeczek to ma taki zgrabny że nie dziwię ci się że go ciągle focisz:evil_lol: Dzięki:) cieszę się, ze koniki sie podobają. Dziś Negro obok nich trenował komendy, nawet się skupiał;) Tyłeczek jest bohaterem baaardzo wielu zdjęć, bo ta część ciała jest zwykle skierowana do obiektywu przez większość spaceru:p Quote
WinterGirl Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 ale u WAS jest pięknie... mały wędrownik z Negra Pozdrawiamy Cleo & WielkoLUD Quote
wiq Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 CST = clone stamp tool :p fajne te kamienie nad rzeczka:) bo dobi of kors tez;) Quote
Eriu Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 No, wpadłam po dłuugiej przerwie :). To ja już widzę do kogo będę przychodzić z poradami na temat fotografii :). A co tam u Azunia? Quote
Dobcia Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 [quote name='bGirl']ale u WAS jest pięknie... mały wędrownik z Negra Pozdrawiamy Cleo & WielkoLUD Zgadzam się;) A Negruś to prawdziwy miłośnik wędrówek;) [quote name='wiq']CST = clone stamp tool :p fajne te kamienie nad rzeczka:) bo dobi of kors tez;) No tak, same kamienie, jak to na kamieńcu;) Tylko jak się chce na kocu nad rzeką posiedzieć, to niezbyt wygodne:p [quote name='Eriu']No, wpadłam po dłuugiej przerwie :). To ja już widzę do kogo będę przychodzić z poradami na temat fotografii :). A co tam u Azunia? Dziękujemy:) Azunio mimo upałów jakoś sobie radzi. Dziś dużo ze mna siedział na polu, jak się uczyłam wolał być przy mnie, niż spać w domu;) Quote
wiq Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Tylko jak się chce na kocu nad rzeką posiedzieć, to niezbyt wygodne:p macie polską Chorwację:evil_lol: Quote
Dobcia Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 Chorwacje powiadasz? Niezbyt pocieszające, jak tyłek boli:evil_lol: Myśmy dziś lenili się w cieniu na kocyku ( ja z notatkami:roll:), Azuś tulidełko spał przy mnie i nawet od czasu do czasu na coś poszczekał:loveu: Niestety... jutro znów Kraków, ale to juz ostatni raz:multi: Quote
wiq Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Może te kamienie mają zbawienny wpływ na skórę? masaż jakiś?..:evil_lol: always look on the bright site of life:eviltong: Dobi, piknyś;) Bystra też dziś biegała w szorkach:cool3: [SIZE=2]3mam kciuki za Kraków :thumbs: Quote
Marta_Ares Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 witam przepraszam ze ostatnio was ie odwiedzalam, zaniedbalam kilka galerii....:oops: piekne:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Dobcia Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 [quote name='wiq']Może te kamienie mają zbawienny wpływ na skórę? masaż jakiś?..:evil_lol: always look on the bright site of life:eviltong: Dobi, piknyś;) Bystra też dziś biegała w szorkach:cool3: [SIZE=2]3mam kciuki za Kraków :thumbs: Wolę szukać dobrych stron w jutrzejszym wyjeździe, niż masujących kamieniach, bo odgnioty, siniaki i oparzenia od ich nagrzanych powierzchni na moją skóre dobrze nie wpływają:evil_lol: Negri coraz lepiej biega w szelkach, nie ciągnie i nie zatrzymuje się nagle... może jeszcze spróbuję kiedys rowerka, jak pokanam strach:p [quote name='Marta_Ares']witam przepraszam ze ostatnio was ie odwiedzalam, zaniedbalam kilka galerii....:oops: piekne:loveu: :loveu: :loveu: Hey Marta! Nie przejmuj się, fajnie że jesteś;) Quote
wiq Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 i znalazłaś dobre strony egzaminu? 3mam ciągle kciuki!;) Quote
Dobcia Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 O tak, jest ostatni!:multi:;) pieszczoszek:loveu: ;) Quote
eria Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 http://img237.imageshack.us/img237/5315/124rl3.jpg ale Azuś ma śmieszną minę :evil_lol: a egzamin - ty jesteś dogomiszcz, będzie dobrze! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 http://img237.imageshack.us/img237/6003/122yz0.jpg Jaki piękny uśmiech :loveu: Temu to dobrze :cool3: Quote
Dobcia Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 eria napisał(a):ale Azuś ma śmieszną minę :evil_lol: a egzamin - ty jesteś dogomiszcz, będzie dobrze! Azuś zawsze jest zadowolony:) Czas pokarze co to będzie w środę;) pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Jaki piękny uśmiech :loveu: Temu to dobrze :cool3: Jemu ciągle jest dobrze:cool3: Quote
Recommended Posts