Jump to content
Dogomania

Posrebrzana Morka i podpalaniec Hasan:) Azuś [*] Negruś [*]

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ina&Fun napisał(a):
I obowiązkowo belgi :cool3: ;)

Oczywiście!!!:multi:
Zostanę nadwornym fotografem ślicznej Funny:cool3:

ß@$!@ napisał(a):
Oo, widze, że jedziesz jutro do Ustronia, tak? :cool3: To się spotkamy :multi:

Nie wiem tylko Basiu, jak ja Cię poznam:oops:
Trzeba by się jakoś umówić;)

Dziś na spacerze widziałam... dwa lisy!!! Pierwszy raz w życiu!!! Mam dwie fotki, tragicznie niewyraźne, ale są!!!

Ale mój brat konwertuje film, co zajmie mu jeszcze z pół godziny... nie wiem jak ja z nim i jednym porządnym kompem w domu wytrzymie 3 miesiące...:mad: Tak więc fotki będą... MOŻE jeszcze dziś:cool1:

Posted

ja widziałam u nas lisy już ze trzy razy, jak nie wiecej....Raz nieopodal w lasku, byłam z psami i widziałam lisa po drugiej stronie takiego kanału, Foxi chciała go pogonić,ale na szczęście zawróciła-ufff:roll: Drugi raz, już mniej fajnie, jak byliśmy z całą sforą (Foxi,Kreon,Fga,Hektor) i wszystkie za nim pobiegły (ale się strachu najadłam:roll: ) i trzeci raz martwego w lesie:roll:

Posted

Oddam brata w dobre ręce-nie chce ktoś?:diabloti:

Aniu, to faktycznie nie mieliście ciekawie.... Negro w ogóle się nie zainteresował, nawet później, jak podeszliśmy w to miejsce, gdzie one były;)
Przepraszam Cię, ze nie mogłam pisać na gg, ale brat okupił komputer:angryy:

Ale zacznę od początku. Negro kopał jak zwykle, a ja zobaczyłam je na skraju polany i myślałam, ze to psy:roll: Zrobiłam dwie fotki, nim uciekły, ale mi wyostrzyło trawę...
...to ta lepsza, próbowałam ją podrasować w PS ale nie da rady... wstawiam więc link;)
http://img520.imageshack.us/my.php?image=296ai7.jpg

...i parę foci ze spacerku;)

Posted

http://img237.imageshack.us/img237/5246/300xd2.jpg
piękne! normalnie dam se na tapete:loveu:

Jadzia, ale szczuplutka jesteś:loveu: zazdraszczam;)

Lisy widuję od czasu do czasu, ale jeden był absolutnie boski - był tak zajęty polowaniem na myszy, że nie zauważył ani mnie, ani psa:lol: podeszłam dość blisko, niestety, wiatr zmienił kierunek i nas zdradził;) lis osłupiał i w nogi:evil_lol:

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']http://img408.imageshack.us/img408/5916/297rj6.jpg

Kogo ja widzę... najpiękniejszą parę pod słońcem :loveu:

Gdzie?:razz:
Dzięki:oops:

[quote name='wiq']http://img237.imageshack.us/img237/5246/300xd2.jpg
piękne! normalnie dam se na tapete:loveu:

Jadzia, ale szczuplutka jesteś:loveu: zazdraszczam;)

Lisy widuję od czasu do czasu, ale jeden był absolutnie boski - był tak zajęty polowaniem na myszy, że nie zauważył ani mnie, ani psa:lol: podeszłam dość blisko, niestety, wiatr zmienił kierunek i nas zdradził;) lis osłupiał i w nogi:evil_lol:

Taka ze mnie chudzina, ze pies ode mnie jest tylko nieco lżejszy:evil_lol:

Heh, a ja przeżywam, bo widziałam lisy pierwszy raz w życiu:loveu:;)

Mam nadzieję, że jutro pogoda dopisze w Ustroniu;)
Dobranoc;*

Posted

wiq napisał(a):
nie no, nie dołuj mnie:evil_lol:
powiedz jeszcze, że psią obrożę używasz jako paska:lol:

A psie porcje kary jako własne:eviltong:
Nic na to nie poradzę że taki krasnal ze mnie:evil_lol:

Posted

heh, no nic na to nie poradzę, 35 cm w pasie mieć raczej nie będę, żeby nosić jako pasek obroże rudej:evil_lol: na flacie 45 też się nie załapię:evil_lol:

Posted

wiq napisał(a):
heh, no nic na to nie poradzę, 35 cm w pasie mieć raczej nie będę, żeby nosić jako pasek obroże rudej:evil_lol: na flacie 45 też się nie załapię:evil_lol:

Przynajmniej suczki nie będą zazdrosne o swoje klejnoty i inne akcesoria:evil_lol:

Wyobrażam sobie Bystrą goniącą za pancią "wiq, wiq oddaj moją obróżkę!":eviltong:

Posted

...biedaczka:eviltong:
Mnie wystarczy dwóch braci w domu, a już jestem tak umęczona i zniecierpliwiona, że tylko spacer mnie ratuje:p

Zmykam spać, bo jutro nie wstanę do Ustrnia i nici będą z fotek;)

Posted

czekamy !!

liski śliczne mimo że słabo je widać, pewnie młodziutkie:p

jak zawsze pięknie wyszliście z Negrem :loveu:

teraz się naoglądałam niufkowych fotek w wątku niufkowym i się znowu rozmarzyłam:loveu:

Posted

Cześć!!!

[quote name='wiq']udanego dnia!
pamiętaj o zdjęciach:evil_lol:

Dzięki, był bardzo udany:multi:

Zdjęcia już sie wgrywają, pomalutku...będą na jutro, ok.100;)

[quote name='eria']czekamy !!

liski śliczne mimo że słabo je widać, pewnie młodziutkie:p

jak zawsze pięknie wyszliście z Negrem :loveu:

teraz się naoglądałam niufkowych fotek w wątku niufkowym i się znowu rozmarzyłam:loveu:

Dzięki:)
Niufki obfociłam;) Ale dobci nie było za dużo...

[quote name='Marta_Ares']slicznie razem wygladacie:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

fajne te liski:evil_lol: :loveu:

Aparat czasem bywa złośliwy w najmniej odpowiednim momencie:evil_lol:

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']I jak tam na wystawie było? Czekam na jakąś szeroką fotorelację :loveu: I mam nadzieję, że uwieczniłaś jakiegoś weimarka ;)

Dzięki, było super! Pogoda dopisała, dopisało słoneczko choć dla psów to niekoniecznmie dobrze, ale skwaru nie było;)
:oops:weimarka widziałam tylko jednego, na którego natrafiłam na końcu wystawy podczas MP...
Ale mam dużo innych piesków;)

Posted

Negro jest jak zwykle cudny!!:loveu: Można się zakochać w jego oczach:loveu::loveu:
A co do lisków, widziałam ostatnio jednego na promenadzie nad morzem:crazyeye: Nie wiem skąd się tam wziął, na szczęście Nes go nie zauważył:roll:

Posted

[quote name='despera']Negro jest jak zwykle cudny!!:loveu: Można się zakochać w jego oczach:loveu::loveu:
A co do lisków, widziałam ostatnio jednego na promenadzie nad morzem:crazyeye: Nie wiem skąd się tam wziął, na szczęście Nes go nie zauważył:roll:

Lisów w ostatnich latach jest bardzo dużo, tylko w moich okolicach jakoś się nie pojawiałay, bo wolą niziny;)
Ale nad morzem? nie ma to jak wszechstronność:cool3:

[quote name='wiq']http://img407.imageshack.us/img407/4818/303ez7.jpg
absolutnie boski:loveu::loveu::loveu:

machniom?:cool3::cool3:

Nie wiem, czy to dzisiejsze zmęczenie czy nieznana gwara czy... nie wiem co tam jeszcze... ale za chiny nie mam pojęcia, co to jest to "machniom"!:evil_lol: