basia bonnie Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Oo, widze, że jedziesz jutro do Ustronia, tak? :cool3: To się spotkamy :multi: Quote
Dobcia Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 Ina&Fun napisał(a):I obowiązkowo belgi :cool3: ;) Oczywiście!!!:multi: Zostanę nadwornym fotografem ślicznej Funny:cool3: ß@$!@ napisał(a):Oo, widze, że jedziesz jutro do Ustronia, tak? :cool3: To się spotkamy :multi: Nie wiem tylko Basiu, jak ja Cię poznam:oops: Trzeba by się jakoś umówić;) Dziś na spacerze widziałam... dwa lisy!!! Pierwszy raz w życiu!!! Mam dwie fotki, tragicznie niewyraźne, ale są!!! Ale mój brat konwertuje film, co zajmie mu jeszcze z pół godziny... nie wiem jak ja z nim i jednym porządnym kompem w domu wytrzymie 3 miesiące...:mad: Tak więc fotki będą... MOŻE jeszcze dziś:cool1: Quote
eria Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 ja widziałam u nas lisy już ze trzy razy, jak nie wiecej....Raz nieopodal w lasku, byłam z psami i widziałam lisa po drugiej stronie takiego kanału, Foxi chciała go pogonić,ale na szczęście zawróciła-ufff:roll: Drugi raz, już mniej fajnie, jak byliśmy z całą sforą (Foxi,Kreon,Fga,Hektor) i wszystkie za nim pobiegły (ale się strachu najadłam:roll: ) i trzeci raz martwego w lesie:roll: Quote
Dobcia Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 Oddam brata w dobre ręce-nie chce ktoś?:diabloti: Aniu, to faktycznie nie mieliście ciekawie.... Negro w ogóle się nie zainteresował, nawet później, jak podeszliśmy w to miejsce, gdzie one były;) Przepraszam Cię, ze nie mogłam pisać na gg, ale brat okupił komputer:angryy: Ale zacznę od początku. Negro kopał jak zwykle, a ja zobaczyłam je na skraju polany i myślałam, ze to psy:roll: Zrobiłam dwie fotki, nim uciekły, ale mi wyostrzyło trawę... ...to ta lepsza, próbowałam ją podrasować w PS ale nie da rady... wstawiam więc link;) http://img520.imageshack.us/my.php?image=296ai7.jpg ...i parę foci ze spacerku;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 http://img408.imageshack.us/img408/5916/297rj6.jpg Kogo ja widzę... najpiękniejszą parę pod słońcem :loveu: Quote
wiq Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 http://img237.imageshack.us/img237/5246/300xd2.jpg piękne! normalnie dam se na tapete:loveu: Jadzia, ale szczuplutka jesteś:loveu: zazdraszczam;) Lisy widuję od czasu do czasu, ale jeden był absolutnie boski - był tak zajęty polowaniem na myszy, że nie zauważył ani mnie, ani psa:lol: podeszłam dość blisko, niestety, wiatr zmienił kierunek i nas zdradził;) lis osłupiał i w nogi:evil_lol: Quote
Dobcia Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']http://img408.imageshack.us/img408/5916/297rj6.jpg Kogo ja widzę... najpiękniejszą parę pod słońcem :loveu: Gdzie?:razz: Dzięki:oops: [quote name='wiq']http://img237.imageshack.us/img237/5246/300xd2.jpg piękne! normalnie dam se na tapete:loveu: Jadzia, ale szczuplutka jesteś:loveu: zazdraszczam;) Lisy widuję od czasu do czasu, ale jeden był absolutnie boski - był tak zajęty polowaniem na myszy, że nie zauważył ani mnie, ani psa:lol: podeszłam dość blisko, niestety, wiatr zmienił kierunek i nas zdradził;) lis osłupiał i w nogi:evil_lol: Taka ze mnie chudzina, ze pies ode mnie jest tylko nieco lżejszy:evil_lol: Heh, a ja przeżywam, bo widziałam lisy pierwszy raz w życiu:loveu:;) Mam nadzieję, że jutro pogoda dopisze w Ustroniu;) Dobranoc;* Quote
wiq Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 nie no, nie dołuj mnie:evil_lol: powiedz jeszcze, że psią obrożę używasz jako paska:lol: Quote
Dobcia Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 wiq napisał(a):nie no, nie dołuj mnie:evil_lol: powiedz jeszcze, że psią obrożę używasz jako paska:lol: A psie porcje kary jako własne:eviltong: Nic na to nie poradzę że taki krasnal ze mnie:evil_lol: Quote
wiq Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 heh, no nic na to nie poradzę, 35 cm w pasie mieć raczej nie będę, żeby nosić jako pasek obroże rudej:evil_lol: na flacie 45 też się nie załapię:evil_lol: Quote
Dobcia Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 wiq napisał(a):heh, no nic na to nie poradzę, 35 cm w pasie mieć raczej nie będę, żeby nosić jako pasek obroże rudej:evil_lol: na flacie 45 też się nie załapię:evil_lol: Przynajmniej suczki nie będą zazdrosne o swoje klejnoty i inne akcesoria:evil_lol: Wyobrażam sobie Bystrą goniącą za pancią "wiq, wiq oddaj moją obróżkę!":eviltong: Quote
wiq Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 w biedroneczki:eviltong: kolczatki raczej bym nie pożyczała:evil_lol: Quote
Dobcia Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 A kolce teraz takie modne... nie wiesz co tracisz:evil_lol: Quote
wiq Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 w masochizmy się nie bawię, nie ma bata:evil_lol: Quote
Dobcia Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 ...biedaczka:eviltong: Mnie wystarczy dwóch braci w domu, a już jestem tak umęczona i zniecierpliwiona, że tylko spacer mnie ratuje:p Zmykam spać, bo jutro nie wstanę do Ustrnia i nici będą z fotek;) Quote
eria Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 czekamy !! liski śliczne mimo że słabo je widać, pewnie młodziutkie:p jak zawsze pięknie wyszliście z Negrem :loveu: teraz się naoglądałam niufkowych fotek w wątku niufkowym i się znowu rozmarzyłam:loveu: Quote
Marta_Ares Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 slicznie razem wygladacie:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: fajne te liski:evil_lol: :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 I jak tam na wystawie było? Czekam na jakąś szeroką fotorelację :loveu: I mam nadzieję, że uwieczniłaś jakiegoś weimarka ;) Quote
Dobcia Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 Cześć!!! [quote name='wiq']udanego dnia! pamiętaj o zdjęciach:evil_lol: Dzięki, był bardzo udany:multi: Zdjęcia już sie wgrywają, pomalutku...będą na jutro, ok.100;) [quote name='eria']czekamy !! liski śliczne mimo że słabo je widać, pewnie młodziutkie:p jak zawsze pięknie wyszliście z Negrem :loveu: teraz się naoglądałam niufkowych fotek w wątku niufkowym i się znowu rozmarzyłam:loveu: Dzięki:) Niufki obfociłam;) Ale dobci nie było za dużo... [quote name='Marta_Ares']slicznie razem wygladacie:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: fajne te liski:evil_lol: :loveu: Aparat czasem bywa złośliwy w najmniej odpowiednim momencie:evil_lol: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']I jak tam na wystawie było? Czekam na jakąś szeroką fotorelację :loveu: I mam nadzieję, że uwieczniłaś jakiegoś weimarka ;) Dzięki, było super! Pogoda dopisała, dopisało słoneczko choć dla psów to niekoniecznmie dobrze, ale skwaru nie było;) :oops:weimarka widziałam tylko jednego, na którego natrafiłam na końcu wystawy podczas MP... Ale mam dużo innych piesków;) Quote
despera Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Negro jest jak zwykle cudny!!:loveu: Można się zakochać w jego oczach:loveu::loveu: A co do lisków, widziałam ostatnio jednego na promenadzie nad morzem:crazyeye: Nie wiem skąd się tam wziął, na szczęście Nes go nie zauważył:roll: Quote
wiq Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 http://img407.imageshack.us/img407/4818/303ez7.jpg absolutnie boski:loveu::loveu::loveu: machniom?:cool3::cool3: Quote
Dobcia Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 [quote name='despera']Negro jest jak zwykle cudny!!:loveu: Można się zakochać w jego oczach:loveu::loveu: A co do lisków, widziałam ostatnio jednego na promenadzie nad morzem:crazyeye: Nie wiem skąd się tam wziął, na szczęście Nes go nie zauważył:roll: Lisów w ostatnich latach jest bardzo dużo, tylko w moich okolicach jakoś się nie pojawiałay, bo wolą niziny;) Ale nad morzem? nie ma to jak wszechstronność:cool3: [quote name='wiq']http://img407.imageshack.us/img407/4818/303ez7.jpg absolutnie boski:loveu::loveu::loveu: machniom?:cool3::cool3: Nie wiem, czy to dzisiejsze zmęczenie czy nieznana gwara czy... nie wiem co tam jeszcze... ale za chiny nie mam pojęcia, co to jest to "machniom"!:evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 http://img75.imageshack.us/img75/302/302fn4.jpg Te portreciki są the best :loveu: :loveu: :loveu: A weimarka Ci mogę wybaczyć... Może nadrobisz jakimś czekoladowym dobkiem? :razz: Quote
Recommended Posts