sota36 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Znalazlam Cie! Mimo, ze napisalas u mnei w galerii, ze sie schowalas. Ludzie! Ajdzia ma male klopoty z odroznieniem 2 briardow - na zuzole powiedziala, ze to ....Gutek :) Alem sie usmiala!!!! Kochom Cie.... Quote
Eriu Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 BBeta napisał(a):Ja wpadłam, ale nie przypadkiem :cool3: Właśnie sobie uświadomiłam, że za niedługo ja też będę mogła obfocić tego przystojniaka :multi: Tylko czy zechce dla mnie tak pięknie pozować :roll: :diabloti: Jak nie będzie chciał po dobroci to siłą go, siłą kawalera :razz:! Quote
eria Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 oo tu się kolejki ustawiają do focenia Negra :evil_lol: :evil_lol: a moje ktoś obfoci ?:eviltong: Quote
Dobcia Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Witajcie!!!!:multi: Ale dziś zaduch w Krk, nie ma czym oddychać:shake: Eriu napisał(a):Widzę, że to taka Twoja mantra :lol:. To zaklęcie na przetrwanie:cool3: wiq napisał(a):teraz wszystkie zdychaja, bo mialy jeszcze jeden wodno-nocny spacer:evil_lol: juz niedlugo koniec sesji..:cool3: Wielkie odliczanie:multi: Ładnie to tak po nocy takie ślicznotki wyprowadzać? jeszcze je ktoś porwie:evil_lol: BBeta napisał(a):Ja wpadłam, ale nie przypadkiem :cool3: Właśnie sobie uświadomiłam, że za niedługo ja też będę mogła obfocić tego przystojniaka :multi: Tylko czy zechce dla mnie tak pięknie pozować :roll: :diabloti: A ja obfocę Kajusie! :multi: Z noskiem przy ziemi, ale i tak obfoce!:multi: Zechce, zechce... nie ma obawy, kabanosik lub parówka i jest twój:p zuzolandia napisał(a):Helloooooooooo Buziaczki Przesylam Sloneczneeeeeee Mizianko Dla Psiokowwwwww !!!!!!!!!!! Helo Zuzanki!:multi: sota36 napisał(a):Znalazlam Cie! Mimo, ze napisalas u mnei w galerii, ze sie schowalas. Ludzie! Ajdzia ma male klopoty z odroznieniem 2 briardow - na zuzole powiedziala, ze to ....Gutek :) Alem sie usmiala!!!! Kochom Cie.... Ehhh schowałam się, bo to wstyd, dziewczynkę z chłopczykiem pomylić:oops: Mógłby jeden być czarny, nie byłoby problemu:oops: wiq napisał(a):A flaty już rozróżnia:lol::lol: Czasami...:cool3: Eriu napisał(a):Jak nie będzie chciał po dobroci to siłą go, siłą kawalera :razz:! ...parówką!:cool3: wystarczy w zupełności:p eria napisał(a):oo tu się kolejki ustawiają do focenia Negra :evil_lol: :evil_lol: a moje ktoś obfoci ?:eviltong: Ty?:cool3: Zawsze możecie wpaść w góry, w końcu to nie daleko:razz: Quote
Dobcia Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Już jutro będę w domu:multi: Miziać swoje kudłacze:multi: I wezmę je na dłuuuuugi spacer:multi: ...a na razie jeszcze starsze foteczki;) ...obserwatorzy... ;) Quote
wiq Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 u mnie leje i jest burza:multi: łee.. kto by to paskudztwo chcial gwizdnac..:shake::evil_lol: Quote
eria Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 przepiękne,cudowne,bomba,rewelacja,fantastyczne,(...).boskie... no nie ma słowa którym mogę wyrazić zachwyt nad tym zdjęciem:loveu: :loveu: :loveu: Quote
wiq Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 a ja pisałam równocześnie z Jadzią i dopiero teraz widzę:shake: http://img485.imageshack.us/img485/579/128qn7.jpg pikne Quote
Dobcia Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 [quote name='wiq']u mnie leje i jest burza:multi: łee.. kto by to paskudztwo chcial gwizdnac..:shake::evil_lol: Teraz też tutaj pada:multi: Jest taka burza, że ho ho!:roll: Hmmm...a bo ja wiem kto... niech pomyśle...hmmm....na przykład...ja?:evil_lol: [quote name='eria'] przepiękne,cudowne,bomba,rewelacja,fantastyczne,(...).boskie... no nie ma słowa którym mogę wyrazić zachwyt nad tym zdjęciem:loveu: :loveu: :loveu: Dzięki:) Jak ja tęsknie za tą mordeczką:loveu: Tak go jutro wypucze, że sama go nie poznam:loveu::evil_lol: [quote name='wiq']a ja pisałam równocześnie z Jadzią i dopiero teraz widzę:shake: http://img485.imageshack.us/img485/579/128qn7.jpg pikne Takie inne;) Quote
wiq Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 paskudztwa spią, ale jak na szpilach, bo sie dzis nie zalapaly na spacer:evil_lol: Quote
Dobcia Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Psy... na szpilkach...biedne... a na łóżeczku to nie łaska?:cool3: Widzę, ze nie tylko ja cierpię na bezsenność:roll: Quote
Dobcia Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Heh:lol: Nie ma jak dogo, tylko pewno za chwilę i tak współlokatorka mnie wywali, bo chce spać:evil_lol: Quote
Dobcia Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Nie mogę... jej pokój, jej komp...:shake: A jutro rano mamy obie egzamin, z mysimi oczkami wiele nie napiszemy:evil_lol: A ja kocham Zoologię Kręgowców, to się muszę wykazać, szkoda września na naukę:cool3: EDIT: dobranoc!;) Quote
basia bonnie Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 :crazyeye:Nie było mnie od wtorku, a tu tyle ślicznych fot :loveu::loveu: ahh:loveu::loveu: Hej Jadzia! :multi: Quote
despera Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Piękne fotki, piękni modele:loveu: Trzymam kciuki żebyś miała wolny cały wrzesień ;) Quote
Dobcia Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 Hey dziewczyny!:multi: Witaj Basiu:) Wasze kciuki zdziałały cuda-czwóreczka z fizyki:cool3: A ja sobie miziam kudłacze! Jakie to cudowne po tylu dniach rozłąki:loveu: ...jacyś nocni Markowie?;) Quote
WinterGirl Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Hi jak się miewają roześmiane mordki... noski eskimoski [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & WielkoLUD [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS] Quote
wiq Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 gratuluje egzaminu!:multi: dla mnie ocena nieosiagalna z fizyki:evil_lol: spisz juz?..:-( Quote
eria Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 graruluję wyniku!! jesteś GENIUSZEM Jadzia!!!! :multi: :multi: :multi: Quote
Dobcia Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 Hey:) Dziś na polu tak świeżo i przyjemnie. Posiedziałam w ogródku, pogrzebałam na rabatach i od razu jestem wypoczęta:loveu: Chciałam wstawić jakieś fotki, ale IS odmawia współpracy... Postaram się coś wieczorek dać, może będą konie, jeśli się pospiesze ze spacerem i będą jeszcze na łące:cool3: Azuś wydaje się być ospały, choć wygląda naprawdę dobrze:) Ale może trzeba by dawki leków zmniejszyć... Okarze sie po badaniach za tydzień;) [quote name='bGirl']Hi jak się miewają roześmiane mordki... noski eskimoski [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & WielkoLUD [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS] Wszystkie mają się świetnie, dziękujemy:) Azulek większość dnia przesypia, Negro żebra aktualnie przy obiedzie, a Hasuś zadowolony, bo w końcu wykopał dół, gdzie ma miło i chłodno:evil_lol: [quote name='wiq']gratuluje egzaminu!:multi: dla mnie ocena nieosiagalna z fizyki:evil_lol: spisz juz?..:-( Dziękuję, ale to dopiero początek wyników, a jeszcze jeden egzamin, w środę trzeba napisać...:roll: Poszłam sobie, nikogo nie było, wszystkie światełka były pogaszone... [quote name='eria']graruluję wyniku!! jesteś GENIUSZEM Jadzia!!!! :multi: :multi: :multi: Eee gdzie tam;):oops: Dzięki;) Quote
Recommended Posts