Jump to content
Dogomania

Posrebrzana Morka i podpalaniec Hasan:) Azuś [*] Negruś [*]

Recommended Posts

Posted

Znalazlam Cie! Mimo, ze napisalas u mnei w galerii, ze sie schowalas. Ludzie! Ajdzia ma male klopoty z odroznieniem 2 briardow - na zuzole powiedziala, ze to ....Gutek :) Alem sie usmiala!!!! Kochom Cie....

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

BBeta napisał(a):
Ja wpadłam, ale nie przypadkiem :cool3: Właśnie sobie uświadomiłam, że za niedługo ja też będę mogła obfocić tego przystojniaka :multi: Tylko czy zechce dla mnie tak pięknie pozować :roll: :diabloti:

Jak nie będzie chciał po dobroci to siłą go, siłą kawalera :razz:!

Posted

Witajcie!!!!:multi:
Ale dziś zaduch w Krk, nie ma czym oddychać:shake:

Eriu napisał(a):
Widzę, że to taka Twoja mantra :lol:.

To zaklęcie na przetrwanie:cool3:

wiq napisał(a):
teraz wszystkie zdychaja, bo mialy jeszcze jeden wodno-nocny spacer:evil_lol:

juz niedlugo koniec sesji..:cool3:

Wielkie odliczanie:multi:

Ładnie to tak po nocy takie ślicznotki wyprowadzać? jeszcze je ktoś porwie:evil_lol:

BBeta napisał(a):
Ja wpadłam, ale nie przypadkiem :cool3: Właśnie sobie uświadomiłam, że za niedługo ja też będę mogła obfocić tego przystojniaka :multi: Tylko czy zechce dla mnie tak pięknie pozować :roll: :diabloti:

A ja obfocę Kajusie! :multi: Z noskiem przy ziemi, ale i tak obfoce!:multi:

Zechce, zechce... nie ma obawy, kabanosik lub parówka i jest twój:p

zuzolandia napisał(a):
Helloooooooooo Buziaczki Przesylam Sloneczneeeeeee
Mizianko Dla Psiokowwwwww !!!!!!!!!!!

Helo Zuzanki!:multi:

sota36 napisał(a):
Znalazlam Cie! Mimo, ze napisalas u mnei w galerii, ze sie schowalas. Ludzie! Ajdzia ma male klopoty z odroznieniem 2 briardow - na zuzole powiedziala, ze to ....Gutek :) Alem sie usmiala!!!! Kochom Cie....

Ehhh schowałam się, bo to wstyd, dziewczynkę z chłopczykiem pomylić:oops:
Mógłby jeden być czarny, nie byłoby problemu:oops:

wiq napisał(a):
A flaty już rozróżnia:lol::lol:

Czasami...:cool3:

Eriu napisał(a):
Jak nie będzie chciał po dobroci to siłą go, siłą kawalera :razz:!

...parówką!:cool3: wystarczy w zupełności:p

eria napisał(a):
oo tu się kolejki ustawiają do focenia Negra :evil_lol: :evil_lol: a moje ktoś obfoci ?:eviltong:

Ty?:cool3:
Zawsze możecie wpaść w góry, w końcu to nie daleko:razz:

Posted

Już jutro będę w domu:multi: Miziać swoje kudłacze:multi: I wezmę je na dłuuuuugi spacer:multi:

...a na razie jeszcze starsze foteczki;)

...obserwatorzy...

;)

Posted

przepiękne,cudowne,bomba,rewelacja,fantastyczne,(...).boskie... no nie ma słowa którym mogę wyrazić zachwyt nad tym zdjęciem:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='wiq']u mnie leje i jest burza:multi:

łee.. kto by to paskudztwo chcial gwizdnac..:shake::evil_lol:

Teraz też tutaj pada:multi: Jest taka burza, że ho ho!:roll:

Hmmm...a bo ja wiem kto... niech pomyśle...hmmm....na przykład...ja?:evil_lol:

[quote name='eria']
przepiękne,cudowne,bomba,rewelacja,fantastyczne,(...).boskie... no nie ma słowa którym mogę wyrazić zachwyt nad tym zdjęciem:loveu: :loveu: :loveu:

Dzięki:)
Jak ja tęsknie za tą mordeczką:loveu: Tak go jutro wypucze, że sama go nie poznam:loveu::evil_lol:

[quote name='wiq']a ja pisałam równocześnie z Jadzią i dopiero teraz widzę:shake:
http://img485.imageshack.us/img485/579/128qn7.jpg
pikne

Takie inne;)

Posted

Nie mogę... jej pokój, jej komp...:shake:

A jutro rano mamy obie egzamin, z mysimi oczkami wiele nie napiszemy:evil_lol: A ja kocham Zoologię Kręgowców, to się muszę wykazać, szkoda września na naukę:cool3:

EDIT: dobranoc!;)

Posted

Hey dziewczyny!:multi:

Witaj Basiu:)

Wasze kciuki zdziałały cuda-czwóreczka z fizyki:cool3:

A ja sobie miziam kudłacze! Jakie to cudowne po tylu dniach rozłąki:loveu:

...jacyś nocni Markowie?;)

Posted

Hi

jak się miewają roześmiane mordki...
noski eskimoski

[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & WielkoLUD

[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]

Posted

Hey:)
Dziś na polu tak świeżo i przyjemnie. Posiedziałam w ogródku, pogrzebałam na rabatach i od razu jestem wypoczęta:loveu:
Chciałam wstawić jakieś fotki, ale IS odmawia współpracy...
Postaram się coś wieczorek dać, może będą konie, jeśli się pospiesze ze spacerem i będą jeszcze na łące:cool3:
Azuś wydaje się być ospały, choć wygląda naprawdę dobrze:) Ale może trzeba by dawki leków zmniejszyć... Okarze sie po badaniach za tydzień;)

[quote name='bGirl']

Hi

jak się miewają roześmiane mordki...
noski eskimoski

[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & WielkoLUD

[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]

Wszystkie mają się świetnie, dziękujemy:)
Azulek większość dnia przesypia, Negro żebra aktualnie przy obiedzie, a Hasuś zadowolony, bo w końcu wykopał dół, gdzie ma miło i chłodno:evil_lol:

[quote name='wiq']gratuluje egzaminu!:multi:
dla mnie ocena nieosiagalna z fizyki:evil_lol:

spisz juz?..:-(

Dziękuję, ale to dopiero początek wyników, a jeszcze jeden egzamin, w środę trzeba napisać...:roll:

Poszłam sobie, nikogo nie było, wszystkie światełka były pogaszone...

[quote name='eria']graruluję wyniku!! jesteś GENIUSZEM Jadzia!!!! :multi: :multi: :multi:

Eee gdzie tam;):oops: Dzięki;)