Jump to content
Dogomania

Posrebrzana Morka i podpalaniec Hasan:) Azuś [*] Negruś [*]

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję, ale to dopiero początek wyników, a jeszcze jeden egzamin, w środę trzeba napisać...:roll:

Poszłam sobie, nikogo nie było, wszystkie światełka były pogaszone...

dobrze bedzie!:cool3:

ja zawsze prawie zagladam kolo 24.00;)

Posted

[quote name='ß@$!@']Ja też gratuluje! :multi:
P.S. ooo! ja jestem chętna na fotki koników :evil_lol: Prosimyy:loveu:

Dzięki Basiu:)
Koniki są;)

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cześć Jadziu! :multi:

Gratuluję fizyki, jesteś wielka w moich oczach, bo ja tej nauki nie rozumiem w ogóle :shake:

A zdjecia jak zwykle piękne :loveu:

Dzięki!!! Elektryka to mój ulubiony dział i dopisało mi szczęście;)

[quote name='wiq']dobrze bedzie!:cool3:

ja zawsze prawie zagladam kolo 24.00;)

Dobrze wiedzieć:cool3: Ale wczoraj i tak już padałam...;)

[quote name='despera']Witaj Einsteinie:D Czekam z niecierpliwością na focie konikowe:D ale psiurowymi też nie pogardzę:diabloti:

Proszę bardzo...

piękny jest!

...ta klacz jest ładniutka;) To córka z zeszłego roku...

...zdążyliśmy wrócić w samą porę przed burzą...

...a po burzy było takie coś:loveu:

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']A ta burza akurat przyszła do BB... :mad: A mówiłaś, że jej nie będzie :eviltong:

I jest i psie i końskie zdjęcie :loveu: Jak Negro na czterokoptne reagował?

To nie moja wina! Ja jej do Was nie kazałam iść!:placz::evil_lol:

Różnie reaguje;) W tej odległości może być bez smyczy, bliżej, jeśli koń na niego patrzy, to obszczeka i musi być na smyczy, ale ogólnie nie jest źle, jeśli konie są luzem;) Głupieje jak widzi ludzi na koniach-wtedy trudno go uspokoić...:roll:

[quote name='ß@$!@']:loveu::loveu::multi:Huraa:multi:Cudne fotki koników i Negra i burzy:evil_lol: i tęczy:evil_lol::loveu:
Czyżby ktoś w Leśnej miał te koniki? :cool3::loveu:

Dzięki Basiu:) Koniki należą do sąsiada, niedaleko mojego domu mają wybieg, dlatego mogę je do woli focić;) Ale nie są to konie pod siodło, tylko pracujące, ale zadbane jak widać;)

Posted

Dobcia napisał(a):

Dzięki Basiu:) Koniki należą do sąsiada, niedaleko mojego domu mają wybieg, dlatego mogę je do woli focić;) Ale nie są to konie pod siodło, tylko pracujące, ale zadbane jak widać;)

:crazyeye:A Ty nie wiesz, czy ten Pan prowadzi naukę jazdy? :roll:

Posted

:lookarou: niestety nie... Czasem zimą organizuje kuliki... Ale konie nigdy u niego nie są długo... Dla niego są tylko zwierzętami gospodarskimi i tak kończą.........:shake:

Posted

[quote name='Dobcia']:lookarou: niestety nie... Czasem zimą organizuje kuliki... Ale konie nigdy u niego nie są długo... Dla niego są tylko zwierzętami gospodarskimi i tak kończą.........:shake:
Oo..szkoda :placz: A jakiej rasy on tam ma? Wiesz może?;)
P.S. Sorry, że Cię tak męcze o te konie:evil_lol::oops:

Posted

[quote name='wiq']http://img514.imageshack.us/img514/9624/279ou0.jpg
jaki ladny dzieciaczek

i tecza:loveu: tego jeszcze nie mam w swych fotozbiorach;)

Jeszcze Ci się uda;)

Tęcz mam nawet kilka, ale księżyca nigdy porządnie nie umieć obfocić:roll:

[quote name='ß@$!@']aha;) Ale i tak Ci bardzoo dziekuje za info :loveu:

;););)

Co ta sesja robi z człowiekiem... my już dawno po 200 stronce, a ja dopiero teraz zauważyłam! To się nazywa spostrzegawczość:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

księżyc i błyskawice to wyższa szkoła jazdy;);)
mnie się też nie udało jeszcze:shake:

teraz chcę zrobić fajną fotkę psiaka w zbożu - jeszcze nigdy mi ładna nie wyszła:placz:

troszkę się pobawiłam;)

Posted

Musiałam się cofnąć, żeby zobaczyć, czego dokonałaś-ale fajne! Dzięki, od razu lepiej:loveu:
Brat mnie uczył kiedyś, jak się to robi, ale nie trenowałam i nie pamiętam już:oops:

...mnie zwykle wyostrza zboże, a nie psa... to jest wyjątek;) choć ciemny pies wychodzi ciemno, szczególnie jak światło nie dopisze...

Posted

jeszcze przy tej sie pobawilam

no wlasnie, o cos takiego mi chodzi:loveu: zeby bylo widac, ze to zboze, ale zeby pies tz byl ladnie wyeksponowany..;)

Posted

Dzięki:loveu:
To musisz brać sucze i w pola! Teraz jest najlepszy czas, bo zboże ma ładny kolor, niedługo zacznie żółknąć i nie będzie tak jednorodne;)

Posted

oj mamy zaległości dużo!! juz nadrabiam ;)
koniska najpiękniejsze na świecie!! cudne, takie pociągowe to i poczciwe dusze mają:loveu: Trzeba z Dobciem bawić się gdy jest obok, przyzwyczai sie do nich.
Lirka konie pokochała od pierwszego wejzenia. teraz poznaje nową miłość - Krowy. wczoraj została "umyta" przez jedną, która ją lizała jak cukierek!! :lol: ale Dobcio to dystyngowana gorzka czekolada a nie landrynka :cool3:

Posted

Justynko ja ci nie pomogę, bo na prawdę nie pamiętam, robiłam to tylko raz:oops:

Nówka masz szczęście, bo Lirunia to taki łagodny skarb:loveu: Negro raz na coś naszczeka, innym razem nawet nie zauważy. Dziś raczył napyskować na indyki za płotem, a kiedyś u cioci chodził z nimi po sadzie, w ogóle ptaszysk nie zauważając;)

Posted

Dobcia napisał(a):
Dzięki:loveu:
To musisz brać sucze i w pola! Teraz jest najlepszy czas, bo zboże ma ładny kolor, niedługo zacznie żółknąć i nie będzie tak jednorodne;)

tak.. może jutro, jak mój transport się odbrazi:evil_lol:
czekam jeszcze na rowerki, bo w naprawie są i se musze od babci pożyczać:evil_lol:

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
To teraz pouczcie niedoinformowaną i powiedzcie mi jak się usuwa takie niepotrzebne rzeczy ze zdjęć :cool3:

ja robie w photofiltre narzędziem o nazwie "clone stamp tool"
ctrl+CST - pobierasz kolor, a potem klikasz tylko myszką w miejsce, ktore chcesz zamaskować. i tak pixel po pixelu:evil_lol::evil_lol:

Posted

wiq napisał(a):

ja robie w photofiltre narzędziem o nazwie "clone stamp tool"
ctrl+CST - pobierasz kolor, a potem klikasz tylko myszką w miejsce, ktore chcesz zamaskować. i tak pixel po pixelu:evil_lol::evil_lol:

I tylko tyle? Że też na to nie wpadłam :p Dziękuję :loveu: