basia bonnie Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Ja też gratuluje! ;):multi: P.S. ooo! ja jestem chętna na fotki koników :evil_lol: Prosimyy:loveu::evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Cześć Jadziu! :multi: Gratuluję fizyki, jesteś wielka w moich oczach, bo ja tej nauki nie rozumiem w ogóle :shake: A zdjecia jak zwykle piękne :loveu: Quote
wiq Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Dziękuję, ale to dopiero początek wyników, a jeszcze jeden egzamin, w środę trzeba napisać...:roll: Poszłam sobie, nikogo nie było, wszystkie światełka były pogaszone... dobrze bedzie!:cool3: ja zawsze prawie zagladam kolo 24.00;) Quote
despera Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Witaj Einsteinie:D Czekam z niecierpliwością na focie konikowe:D ale psiurowymi też nie pogardzę:diabloti: Quote
Dobcia Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 [quote name='ß@$!@']Ja też gratuluje! :multi: P.S. ooo! ja jestem chętna na fotki koników :evil_lol: Prosimyy:loveu: Dzięki Basiu:) Koniki są;) [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cześć Jadziu! :multi: Gratuluję fizyki, jesteś wielka w moich oczach, bo ja tej nauki nie rozumiem w ogóle :shake: A zdjecia jak zwykle piękne :loveu: Dzięki!!! Elektryka to mój ulubiony dział i dopisało mi szczęście;) [quote name='wiq']dobrze bedzie!:cool3: ja zawsze prawie zagladam kolo 24.00;) Dobrze wiedzieć:cool3: Ale wczoraj i tak już padałam...;) [quote name='despera']Witaj Einsteinie:D Czekam z niecierpliwością na focie konikowe:D ale psiurowymi też nie pogardzę:diabloti: Proszę bardzo... piękny jest! ...ta klacz jest ładniutka;) To córka z zeszłego roku... ...zdążyliśmy wrócić w samą porę przed burzą... ...a po burzy było takie coś:loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 A ta burza akurat przyszła do BB... :mad: A mówiłaś, że jej nie będzie :eviltong: I jest i psie i końskie zdjęcie :loveu: Jak Negro na czterokoptne reagował? Quote
basia bonnie Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 :loveu::loveu::multi:Huraa:multi:Cudne fotki koników i Negra i burzy:evil_lol: i tęczy:evil_lol::loveu: Czyżby ktoś w Leśnej miał te koniki? :cool3::loveu: Quote
Dobcia Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']A ta burza akurat przyszła do BB... :mad: A mówiłaś, że jej nie będzie :eviltong: I jest i psie i końskie zdjęcie :loveu: Jak Negro na czterokoptne reagował? To nie moja wina! Ja jej do Was nie kazałam iść!:placz::evil_lol: Różnie reaguje;) W tej odległości może być bez smyczy, bliżej, jeśli koń na niego patrzy, to obszczeka i musi być na smyczy, ale ogólnie nie jest źle, jeśli konie są luzem;) Głupieje jak widzi ludzi na koniach-wtedy trudno go uspokoić...:roll: [quote name='ß@$!@']:loveu::loveu::multi:Huraa:multi:Cudne fotki koników i Negra i burzy:evil_lol: i tęczy:evil_lol::loveu: Czyżby ktoś w Leśnej miał te koniki? :cool3::loveu: Dzięki Basiu:) Koniki należą do sąsiada, niedaleko mojego domu mają wybieg, dlatego mogę je do woli focić;) Ale nie są to konie pod siodło, tylko pracujące, ale zadbane jak widać;) Quote
basia bonnie Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Dobcia napisał(a): Dzięki Basiu:) Koniki należą do sąsiada, niedaleko mojego domu mają wybieg, dlatego mogę je do woli focić;) Ale nie są to konie pod siodło, tylko pracujące, ale zadbane jak widać;) :crazyeye:A Ty nie wiesz, czy ten Pan prowadzi naukę jazdy? :roll: Quote
Dobcia Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 :lookarou: niestety nie... Czasem zimą organizuje kuliki... Ale konie nigdy u niego nie są długo... Dla niego są tylko zwierzętami gospodarskimi i tak kończą.........:shake: Quote
basia bonnie Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='Dobcia']:lookarou: niestety nie... Czasem zimą organizuje kuliki... Ale konie nigdy u niego nie są długo... Dla niego są tylko zwierzętami gospodarskimi i tak kończą.........:shake: Oo..szkoda :placz: A jakiej rasy on tam ma? Wiesz może?;) P.S. Sorry, że Cię tak męcze o te konie:evil_lol::oops: Quote
Dobcia Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 Nie ma za co;) Ale Ci nie pomogę, bo się nie znam na rasach koni:oops: Ma tylko te 3... Quote
wiq Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 http://img514.imageshack.us/img514/9624/279ou0.jpg jaki ladny dzieciaczek i tecza:loveu: tego jeszcze nie mam w swych fotozbiorach;) Quote
basia bonnie Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 aha;) Ale i tak Ci bardzoo dziekuje za info :loveu: Quote
Dobcia Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 [quote name='wiq']http://img514.imageshack.us/img514/9624/279ou0.jpg jaki ladny dzieciaczek i tecza:loveu: tego jeszcze nie mam w swych fotozbiorach;) Jeszcze Ci się uda;) Tęcz mam nawet kilka, ale księżyca nigdy porządnie nie umieć obfocić:roll: [quote name='ß@$!@']aha;) Ale i tak Ci bardzoo dziekuje za info :loveu: ;););) Co ta sesja robi z człowiekiem... my już dawno po 200 stronce, a ja dopiero teraz zauważyłam! To się nazywa spostrzegawczość:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
wiq Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 księżyc i błyskawice to wyższa szkoła jazdy;);) mnie się też nie udało jeszcze:shake: teraz chcę zrobić fajną fotkę psiaka w zbożu - jeszcze nigdy mi ładna nie wyszła:placz: troszkę się pobawiłam;) Quote
Dobcia Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 Musiałam się cofnąć, żeby zobaczyć, czego dokonałaś-ale fajne! Dzięki, od razu lepiej:loveu: Brat mnie uczył kiedyś, jak się to robi, ale nie trenowałam i nie pamiętam już:oops: ...mnie zwykle wyostrza zboże, a nie psa... to jest wyjątek;) choć ciemny pies wychodzi ciemno, szczególnie jak światło nie dopisze... Quote
wiq Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 jeszcze przy tej sie pobawilam no wlasnie, o cos takiego mi chodzi:loveu: zeby bylo widac, ze to zboze, ale zeby pies tz byl ladnie wyeksponowany..;) Quote
Dobcia Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 Dzięki:loveu: To musisz brać sucze i w pola! Teraz jest najlepszy czas, bo zboże ma ładny kolor, niedługo zacznie żółknąć i nie będzie tak jednorodne;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 To teraz pouczcie niedoinformowaną i powiedzcie mi jak się usuwa takie niepotrzebne rzeczy ze zdjęć :cool3: Quote
Od-Nowa Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 oj mamy zaległości dużo!! juz nadrabiam ;) koniska najpiękniejsze na świecie!! cudne, takie pociągowe to i poczciwe dusze mają:loveu: Trzeba z Dobciem bawić się gdy jest obok, przyzwyczai sie do nich. Lirka konie pokochała od pierwszego wejzenia. teraz poznaje nową miłość - Krowy. wczoraj została "umyta" przez jedną, która ją lizała jak cukierek!! :lol: ale Dobcio to dystyngowana gorzka czekolada a nie landrynka :cool3: Quote
Dobcia Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 Justynko ja ci nie pomogę, bo na prawdę nie pamiętam, robiłam to tylko raz:oops: Nówka masz szczęście, bo Lirunia to taki łagodny skarb:loveu: Negro raz na coś naszczeka, innym razem nawet nie zauważy. Dziś raczył napyskować na indyki za płotem, a kiedyś u cioci chodził z nimi po sadzie, w ogóle ptaszysk nie zauważając;) Quote
wiq Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Dobcia napisał(a):Dzięki:loveu: To musisz brać sucze i w pola! Teraz jest najlepszy czas, bo zboże ma ładny kolor, niedługo zacznie żółknąć i nie będzie tak jednorodne;) tak.. może jutro, jak mój transport się odbrazi:evil_lol: czekam jeszcze na rowerki, bo w naprawie są i se musze od babci pożyczać:evil_lol: pinczerka_i_Gizmo napisał(a):To teraz pouczcie niedoinformowaną i powiedzcie mi jak się usuwa takie niepotrzebne rzeczy ze zdjęć :cool3: ja robie w photofiltre narzędziem o nazwie "clone stamp tool" ctrl+CST - pobierasz kolor, a potem klikasz tylko myszką w miejsce, ktore chcesz zamaskować. i tak pixel po pixelu:evil_lol::evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 wiq napisał(a): ja robie w photofiltre narzędziem o nazwie "clone stamp tool" ctrl+CST - pobierasz kolor, a potem klikasz tylko myszką w miejsce, ktore chcesz zamaskować. i tak pixel po pixelu:evil_lol::evil_lol: I tylko tyle? Że też na to nie wpadłam :p Dziękuję :loveu: Quote
Recommended Posts