Jump to content
Dogomania

Posrebrzana Morka i podpalaniec Hasan:) Azuś [*] Negruś [*]

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie!
Ale mnie nogi bolą... ehhh... ale już tylko 4 dni:multi:
Z rzadkich istotek były dziś traszki górskie, i zrobiły na mnie duże wrażenie;)
Negruś podobno chodzi po domu jak cień, ożywia się przed spacerami a jak słyszy wjerzdzający samochód to biegnie, zagląda do środka po czym wraca do domu ze zwieszoną głowa... już niedługo skarbeczku...ehhhh...za to Azuś nawet nie zauważa, że mnie nie ma:evil_lol:

[quote name='eria']jeeeeeeeeeeeeee jak super!!!!!!!!!!!!!!!

Wiedziałam:cool3:

[quote name='niunia32']hihih super zdjęcia!

fajna opowieść

miłego dnia kochana cioteczko :*

Dziękuje;)

[quote name='wiq']co studiujesz, ze masz takie fajne zajęcia? biologię?

Zgadza się;)
I dziś na terenówkach byliśmy w Suchej Beskidzkiej, skąd pochodzi, jak dobrze pamiętam, twój dziadek?;)

[quote name='sota36']No wlasnie - fajne foty - ale to juz tutaj norma!!!

Cześć Joluś!:multi:

Znajoma już tu dobrze pani jaszczurka...

...ciekawe, kiedy w końcu urodzi te maleństwa:roll:

i coś z serii sesji przydomowej...

:loveu:

Posted

ahhhh jak Ci tych zajęc zazdroszczę :loveu: :loveu: :loveu: ale po tych zjęciach na temat bezkręgowców Polski to mi będziesz mówić jaki gatunek ufociłam, nie będę musiała po necie szperać :cool3:
u mnie dwa ogniskowe głupawe filmiki:cool3:

Posted

despera napisał(a):
Nie ma to jak stara zniszczona(najlepiej własnozębnie;)) piłka:evil_lol: Skąd ja to znam:D Kwiatuszki cudne:loveu:

zgadzam sie w zupełności

Posted

si, si, Sucha to dziadkowe strony;)

Piękny bezzzz:loveu:
Uwielbiam bez, chabry, maki i tulipany:loveu: I te małe łąkowe goździki:loveu:

Posted

[quote name='despera']Nie ma to jak stara zniszczona(najlepiej własnozębnie;)) piłka:evil_lol: Skąd ja to znam:D Kwiatuszki cudne:loveu:

One takich zniszczonych piłek mają kilka, a każda jest tą ulubioną, to ich nie wyrzucam:p

[quote name='eria']ahhhh jak Ci tych zajęc zazdroszczę :loveu: :loveu: :loveu: ale po tych zjęciach na temat bezkręgowców Polski to mi będziesz mówić jaki gatunek ufociłam, nie będę musiała po necie szperać :cool3:
u mnie dwa ogniskowe głupawe filmiki:cool3:

No popatrz, ludziom to nie dogodzi:evil_lol: Ja sobie zawsze myślę :" jak ta Ania ma super, raz w tygodniu zajęcia, a potem spokój, jak ja bym tak chciała";)

Nie wiem czy będę pomocna, bo planuje zakuć, zdać, zapomnieć:cool3:

[quote name='niunia32']zgadzam sie w zupełności

Miło mi:cool3:

[quote name='wiq']si, si, Sucha to dziadkowe strony;)

Piękny bezzzz:loveu:
Uwielbiam bez, chabry, maki i tulipany:loveu: I te małe łąkowe goździki:loveu:

Te pierwsze i ostatnie kfiatuski mam w ogródku:loveu:
Nie ma jak cudowny aromat kwiatu bzu wieczorkiem:loveu:

...jeszcze coś z resztuni spacerowycch;)

Aha! Zapomniałam dodać, ze na tej ostatniej fotce widać Azusia:cool3: To ta mała główka-oczko i nosek, między listkami w lewym dolnym rogu:evil_lol:

Posted

Witam, Witam :lol: Dopiero teraz zobaczylam temat takiego Dobermanowego cuda *_* Jak ja widze psy tej rasy to wariuje, sa poprostu bezbłędne a ta ich gracja ruchu... hmm chyba sie zamarzylam, prosze wybaczyc :lol: Dobciu twój Negro jest poprostu idealny. Jak widze niema kopiowanych uszu- to wg mnie bardzo dobrze ze niepodjęlas sie tego. Jestem pełna podziwu. Pozdrawiam :D:D

Posted

widać widać :loveu: ale Hasanka nie widać :shake:

a takie miny lubimy najbardziej :loveu:
a co studiujesz??nie wiem czy już tu padło i nie doczytałam ale zakres zajęć zaskakujący :cool3:

Posted

Nerul napisał(a):
Witam, Witam :lol: Dopiero teraz zobaczylam temat takiego Dobermanowego cuda *_* Jak ja widze psy tej rasy to wariuje, sa poprostu bezbłędne a ta ich gracja ruchu... hmm chyba sie zamarzylam, prosze wybaczyc :lol: Dobciu twój Negro jest poprostu idealny. Jak widze niema kopiowanych uszu- to wg mnie bardzo dobrze ze niepodjęlas sie tego. Jestem pełna podziwu. Pozdrawiam :D:D

Witaj Nerul:multi: Jak miło widzieć nowego gościa:multi:
Bardzo się cieszę, że mój dobek ci sie spodobał.
Przed kopiowaniem musiałam go bronić, bo rodzinka była innego zdania, ale absolutnie nie żałuję;)

wiq napisał(a):
przystojniak:loveu:
Azusia zauważyłam;)
Dużo chłopcy potrzebują ruchu?

Bardzo dużo-możemy łazić ze 3, 4 godziny, a jak wracam to Negro chwilkę odpocznie i po chwili z piłką przybiegnie:evil_lol:
Ale z drugiej strony był zimą okres, ok.5 dni, dwa lata temu, gdy na polu było z -15 stopni w dzień, pamiętam, ze Negro wychodził wtedy tylko na siqu do ogrodu, a mimo to i tak był bardzo grzeczny w domu;)
Za to Azuś coraz częściej nie chce iść na spacer, szczególnie na upale, na widok smyczy nawet nie podniesie głowy z legowiska...

wiq napisał(a):
hehe, ja już go od dawna wabię do siebie suszonym śmierdzielstwem..
Ale Jadzia go dobrze pilnuje;)

Myślę, ze Negro czuje się bardzo przywabiony:cool3:
To tylko pancie ma taką, co się nie może wybrać:eviltong:

Posted

[quote name='Od-Nowa']widać widać :loveu: ale Hasanka nie widać :shake:

a takie miny lubimy najbardziej :loveu:
a co studiujesz??nie wiem czy już tu padło i nie doczytałam ale zakres zajęć zaskakujący :cool3:

Nie widać, bo Hasek woli brata...
Studiuję biologię, ale zakres zajęć mamy tak rozległy, jak bym studiowała cały wachlarz nauk przyrodniczych;)

Posted

Hejka
Ale sliczne psinki masz:loveu:
A Negro jaki dostojny chłopak a uśmiech ma po prostu boski:loveu:

Słoneczne pozdrowionka przesyłają Pati & Baksymilian

Posted

[quote name='Elizusiek']widze Azusia :multi::loveu: trójwymiarowe zdjęcie :lol: dwa plany :cool3:

Nawet nie wiedziałam wcześniej, ze mały tam buszował, hehe nieśmiały z niego piesio:cool3:

[quote name='Nerul']Dobciu a kiedy masz zamiar wstawic wiecej zdjeć kochanych chłopaków... Co ty na to aby załózyc psi Boyspend hehe xP?

Za chwilke mam taki zamiar:cool3:

[quote name='Patikujek_Zabrze']Hejka
Ale sliczne psinki masz:loveu:
A Negro jaki dostojny chłopak a uśmiech ma po prostu boski:loveu:

Słoneczne pozdrowionka przesyłają Pati & Baksymilian

Witaj Pati:multi:
Miło cię widzieć, i dziękujemy za komplementy;)

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Negruś, piękności moje :loveu: :loveu::loveu:

Twoje? Będę zazdrosna:evil_lol:

[quote name='zuzolandia']DZIENDOBEREK KOFFFANIUTKA GRYFNO FRELKO ;-) ...CICIATE BUZIOLE PRZESYłAJA !!!!! heheheeheh

Witanko Zuzanki:multi:
Miło mi być gryfno frelko:loveu:................chyba:evil_lol:

[quote name='wiq']hej!
czyżbyś mykała po terenie ucząc się łaciny?..:lol:

Nie.... dziś była tylko teoria:shake:
A chwaliłam się już, jakiego miałam ładnego kleszcza prosto z twoich rodzinnych stron:razz: To mój drugi w tym roku i w ogóle w życiu:diabloti:

[quote name='Od-Nowa']dzień bez zdjecia to dzień stracony! nic dziś nie bedzie?? :cool3:

Jasne że będą!!! Staramy się nie zaniedbywać miłych gości:cool3: