sota36 Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 No wlasnie - fajne foty - ale to juz tutaj norma!!! Quote
Dobcia Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 Witajcie! Ale mnie nogi bolą... ehhh... ale już tylko 4 dni:multi: Z rzadkich istotek były dziś traszki górskie, i zrobiły na mnie duże wrażenie;) Negruś podobno chodzi po domu jak cień, ożywia się przed spacerami a jak słyszy wjerzdzający samochód to biegnie, zagląda do środka po czym wraca do domu ze zwieszoną głowa... już niedługo skarbeczku...ehhhh...za to Azuś nawet nie zauważa, że mnie nie ma:evil_lol: [quote name='eria']jeeeeeeeeeeeeee jak super!!!!!!!!!!!!!!! Wiedziałam:cool3: [quote name='niunia32']hihih super zdjęcia! fajna opowieść miłego dnia kochana cioteczko :* Dziękuje;) [quote name='wiq']co studiujesz, ze masz takie fajne zajęcia? biologię? Zgadza się;) I dziś na terenówkach byliśmy w Suchej Beskidzkiej, skąd pochodzi, jak dobrze pamiętam, twój dziadek?;) [quote name='sota36']No wlasnie - fajne foty - ale to juz tutaj norma!!! Cześć Joluś!:multi: Znajoma już tu dobrze pani jaszczurka... ...ciekawe, kiedy w końcu urodzi te maleństwa:roll: i coś z serii sesji przydomowej... :loveu: Quote
despera Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Nie ma to jak stara zniszczona(najlepiej własnozębnie;)) piłka:evil_lol: Skąd ja to znam:D Kwiatuszki cudne:loveu: Quote
eria Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 ahhhh jak Ci tych zajęc zazdroszczę :loveu: :loveu: :loveu: ale po tych zjęciach na temat bezkręgowców Polski to mi będziesz mówić jaki gatunek ufociłam, nie będę musiała po necie szperać :cool3: u mnie dwa ogniskowe głupawe filmiki:cool3: Quote
niunia32 Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 despera napisał(a):Nie ma to jak stara zniszczona(najlepiej własnozębnie;)) piłka:evil_lol: Skąd ja to znam:D Kwiatuszki cudne:loveu: zgadzam sie w zupełności Quote
wiq Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 si, si, Sucha to dziadkowe strony;) Piękny bezzzz:loveu: Uwielbiam bez, chabry, maki i tulipany:loveu: I te małe łąkowe goździki:loveu: Quote
Dobcia Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [quote name='despera']Nie ma to jak stara zniszczona(najlepiej własnozębnie;)) piłka:evil_lol: Skąd ja to znam:D Kwiatuszki cudne:loveu: One takich zniszczonych piłek mają kilka, a każda jest tą ulubioną, to ich nie wyrzucam:p [quote name='eria']ahhhh jak Ci tych zajęc zazdroszczę :loveu: :loveu: :loveu: ale po tych zjęciach na temat bezkręgowców Polski to mi będziesz mówić jaki gatunek ufociłam, nie będę musiała po necie szperać :cool3: u mnie dwa ogniskowe głupawe filmiki:cool3: No popatrz, ludziom to nie dogodzi:evil_lol: Ja sobie zawsze myślę :" jak ta Ania ma super, raz w tygodniu zajęcia, a potem spokój, jak ja bym tak chciała";) Nie wiem czy będę pomocna, bo planuje zakuć, zdać, zapomnieć:cool3: [quote name='niunia32']zgadzam sie w zupełności Miło mi:cool3: [quote name='wiq']si, si, Sucha to dziadkowe strony;) Piękny bezzzz:loveu: Uwielbiam bez, chabry, maki i tulipany:loveu: I te małe łąkowe goździki:loveu: Te pierwsze i ostatnie kfiatuski mam w ogródku:loveu: Nie ma jak cudowny aromat kwiatu bzu wieczorkiem:loveu: ...jeszcze coś z resztuni spacerowycch;) Aha! Zapomniałam dodać, ze na tej ostatniej fotce widać Azusia:cool3: To ta mała główka-oczko i nosek, między listkami w lewym dolnym rogu:evil_lol: Quote
Coffee&Nera Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Witam, Witam :lol: Dopiero teraz zobaczylam temat takiego Dobermanowego cuda *_* Jak ja widze psy tej rasy to wariuje, sa poprostu bezbłędne a ta ich gracja ruchu... hmm chyba sie zamarzylam, prosze wybaczyc :lol: Dobciu twój Negro jest poprostu idealny. Jak widze niema kopiowanych uszu- to wg mnie bardzo dobrze ze niepodjęlas sie tego. Jestem pełna podziwu. Pozdrawiam :D:D Quote
wiq Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 przystojniak:loveu: Azusia zauważyłam;) Dużo chłopcy potrzebują ruchu? Quote
Coffee&Nera Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 wig chyba mamy podobne zdanie co do Negra :loveu: Quote
wiq Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 hehe, ja już go od dawna wabię do siebie suszonym śmierdzielstwem.. Ale Jadzia go dobrze pilnuje;) Quote
Od-Nowa Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 widać widać :loveu: ale Hasanka nie widać :shake: a takie miny lubimy najbardziej :loveu: a co studiujesz??nie wiem czy już tu padło i nie doczytałam ale zakres zajęć zaskakujący :cool3: Quote
Dobcia Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 Nerul napisał(a):Witam, Witam :lol: Dopiero teraz zobaczylam temat takiego Dobermanowego cuda *_* Jak ja widze psy tej rasy to wariuje, sa poprostu bezbłędne a ta ich gracja ruchu... hmm chyba sie zamarzylam, prosze wybaczyc :lol: Dobciu twój Negro jest poprostu idealny. Jak widze niema kopiowanych uszu- to wg mnie bardzo dobrze ze niepodjęlas sie tego. Jestem pełna podziwu. Pozdrawiam :D:D Witaj Nerul:multi: Jak miło widzieć nowego gościa:multi: Bardzo się cieszę, że mój dobek ci sie spodobał. Przed kopiowaniem musiałam go bronić, bo rodzinka była innego zdania, ale absolutnie nie żałuję;) wiq napisał(a):przystojniak:loveu: Azusia zauważyłam;) Dużo chłopcy potrzebują ruchu? Bardzo dużo-możemy łazić ze 3, 4 godziny, a jak wracam to Negro chwilkę odpocznie i po chwili z piłką przybiegnie:evil_lol: Ale z drugiej strony był zimą okres, ok.5 dni, dwa lata temu, gdy na polu było z -15 stopni w dzień, pamiętam, ze Negro wychodził wtedy tylko na siqu do ogrodu, a mimo to i tak był bardzo grzeczny w domu;) Za to Azuś coraz częściej nie chce iść na spacer, szczególnie na upale, na widok smyczy nawet nie podniesie głowy z legowiska... wiq napisał(a):hehe, ja już go od dawna wabię do siebie suszonym śmierdzielstwem.. Ale Jadzia go dobrze pilnuje;) Myślę, ze Negro czuje się bardzo przywabiony:cool3: To tylko pancie ma taką, co się nie może wybrać:eviltong: Quote
Dobcia Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [quote name='Od-Nowa']widać widać :loveu: ale Hasanka nie widać :shake: a takie miny lubimy najbardziej :loveu: a co studiujesz??nie wiem czy już tu padło i nie doczytałam ale zakres zajęć zaskakujący :cool3: Nie widać, bo Hasek woli brata... Studiuję biologię, ale zakres zajęć mamy tak rozległy, jak bym studiowała cały wachlarz nauk przyrodniczych;) Quote
Elizusiek Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 widze Azusia :multi::loveu: trójwymiarowe zdjęcie :lol: dwa plany :cool3: Quote
Coffee&Nera Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Dobciu a kiedy masz zamiar wstawic wiecej zdjeć kochanych chłopaków... Co ty na to aby załózyc psi Boyspend hehe xP? Quote
Patikujek Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Hejka Ale sliczne psinki masz:loveu: A Negro jaki dostojny chłopak a uśmiech ma po prostu boski:loveu: Słoneczne pozdrowionka przesyłają Pati & Baksymilian Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Negruś, piękności moje :loveu: :loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 DZIENDOBEREK KOFFFANIUTKA GRYFNO FRELKO ;-) ...CICIATE BUZIOLE PRZESYłAJA !!!!! heheheeheh Quote
wiq Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 hej! czyżbyś mykała po terenie ucząc się łaciny?..:lol: Quote
Od-Nowa Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 dzień bez zdjecia to dzień stracony! nic dziś nie bedzie?? :cool3: Quote
Dobcia Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 [quote name='Elizusiek']widze Azusia :multi::loveu: trójwymiarowe zdjęcie :lol: dwa plany :cool3: Nawet nie wiedziałam wcześniej, ze mały tam buszował, hehe nieśmiały z niego piesio:cool3: [quote name='Nerul']Dobciu a kiedy masz zamiar wstawic wiecej zdjeć kochanych chłopaków... Co ty na to aby załózyc psi Boyspend hehe xP? Za chwilke mam taki zamiar:cool3: [quote name='Patikujek_Zabrze']Hejka Ale sliczne psinki masz:loveu: A Negro jaki dostojny chłopak a uśmiech ma po prostu boski:loveu: Słoneczne pozdrowionka przesyłają Pati & Baksymilian Witaj Pati:multi: Miło cię widzieć, i dziękujemy za komplementy;) [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Negruś, piękności moje :loveu: :loveu::loveu: Twoje? Będę zazdrosna:evil_lol: [quote name='zuzolandia']DZIENDOBEREK KOFFFANIUTKA GRYFNO FRELKO ;-) ...CICIATE BUZIOLE PRZESYłAJA !!!!! heheheeheh Witanko Zuzanki:multi: Miło mi być gryfno frelko:loveu:................chyba:evil_lol: [quote name='wiq']hej! czyżbyś mykała po terenie ucząc się łaciny?..:lol: Nie.... dziś była tylko teoria:shake: A chwaliłam się już, jakiego miałam ładnego kleszcza prosto z twoich rodzinnych stron:razz: To mój drugi w tym roku i w ogóle w życiu:diabloti: [quote name='Od-Nowa']dzień bez zdjecia to dzień stracony! nic dziś nie bedzie?? :cool3: Jasne że będą!!! Staramy się nie zaniedbywać miłych gości:cool3: Quote
Dobcia Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 Sesja balkonowa... ...hmmmm... kogoś chyba widzę... ...aaaa... to tylko Azuś:p portreciki:loveu: Quote
eria Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 :loveu: ah te portreciki Negra :loveu: a wypatrywacz z niego ciekawski jak Foxi :cool3: Quote
Recommended Posts