Od-Nowa Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 jak się robi taki backup?? ja na razie mam wrzucone w wersji do wydruku do worda ;) Quote
eria Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 otwierasz stronę, klikasz plik - zapisz jako - kompletna strona www czy jakoś tak i zapisujesz do wybranego folderu. I tak strona po stronie. Ja narzie mam 30 skopiowanych a mam ich ponad 500 w galerii:roll: czas się za to intensywnie zabrać Quote
Od-Nowa Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 rety, eria to musisz mieć zmiennika chyba!! ;) ale przecież zadnego słowa nie można stracić:p Quote
eria Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 już znowu kopiuję strona po stronie:shake: kiedy tego się nazbierało tyle:evil_lol: Quote
Dobcia Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 Hmmm chyba w takim razie jeszcze w ten weekend się muszę przenieść, bo potem mam sesje i na dogo... cóż... nie będę już zaglądać....:roll: Pocieszające jest to, że jest tam już tak wiele znanych twarzy;) i fotki można większe wstawiać... A skoro wy wszyscy tam będziecie, to to praktycznie żadna zmiana, co najwyżej na kompie, bo trzeba będzie zmienić strone startową:evil_lol: Choć szkoda mi tego, co tu do tej pory zostało napisane... backup? Hmmm... też się chyba za to musze zabrać:roll: Od-Nowa proszę bardzo;) http://gappay.pl/index.php?cPath=84 Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Fotki najgroźniejszego dobermana w Żywcu jak zwykle piękne :loveu: "Dobcia" napisał(a):Miło, ze jeszcze ktoś tu zagląda na coraz bardziej wyludniającym się forum............................................. .............................:roll: Oj tak, z tym się niestety muszę zgodzić :shake: Rok temu, po 5min nieobecności na Dogo miałam minimum 10 tematów w galerii do obskoczenia, a tu teraz ledwo 1.... Ludzie, co takie milczki się z nas zrobiły? I gratulacje dla niekaszlącego Azusia :) Quote
Dobcia Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 Nie mam pojęcia, czemu tu tak milcząco, szczególnie że z dogo wszystko teraz ok... :roll: A jak jeszcze od 12 ma być forum nieczynne, to juz w ogóle trzeba powżnie myśleć o przeprowadzce... uzależniłam się, więc całkowita rezygnacja nie wchodzi w gre:evil_lol: Quote
eria Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Dobcia napisał(a):uzależniłam się, więc całkowita rezygnacja nie wchodzi w gre:evil_lol: no właśnie to jest to,że dogo uzależnia :cool1: Quote
Dobcia Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 Ale to pozytywny nawyk;) Bo komu bym miała o moich futrach opowiadać, z kim dzielić się przeżyciami, rodościami i smutkami... sentymentalna się robię chyba....:oops: Ale na co dzień psich miłośników raczej nie spotykam:roll: Quote
eria Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 rację masz ...ja właściwie też niebardzo mam z kim o psach pogadać na codzien, chyba z nimi samymi. Ciągle się przyłapuję że gadam do psów, na spacerach też gadam do psów, normalnie człowiek dziwaczeje:evil_lol: Quote
Dobcia Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 Jak by można było nie mówić do psów? One to uwielbiaja:loveu: Kiedys myślałam, że to że tak mi na psach zależy, to jakieś dziwne jest... albo ludzie mi to wmówili?:roll: A potem było dogo, już 1,5 roku i wiem, że to zaleta a nie wada:loveu: Nie chciałabym tego stracić..ehhhhh Quote
wiq Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 łeee.. nie chce mi się wynosić z dogo...:placz::placz: mimo wszystko lubię to forum najbardziej.. Quote
Od-Nowa Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 na pewno się znajdziemy na kazdym innym gdzie nas zaniesie ;) Quote
Eriu Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Witamy i ślemy pozdrowienia dla przystojniaków. Super, że sytuacja z Azuniem jest opanowana :). eria napisał(a):rację masz ...ja właściwie też niebardzo mam z kim o psach pogadać na codzien, chyba z nimi samymi. Ciągle się przyłapuję że gadam do psów, na spacerach też gadam do psów, normalnie człowiek dziwaczeje:evil_lol: Ja mam tak samo. Mój chłopak ma już dość mojego stękania o psie i moich dylematach z nim związanych, to przychodzę tutaj. Tam się też już przeniosłam, ale póki co nie potrafię się odnaleźć. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Jak to zawieszone od 12?! NIEEEE!!!! :placz: :placz: :placz: Jestem zalogowana na wielu psich forach internetowych, ale to spasowało mi w 100% :) Jest rodzinnie, miło i przyjemnie :) I poznałam parę naprawdę świetnych osób, które tak jak ja nie widzą nic dziwnego w gadaniu do psa :cool3: Quote
Dobcia Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 Witajcie! Głowa do góry dziewuszki!:lol: Dziś się nie smucimy, bo dziś jest dzień dobrych wiadomości!:multi: :BIG::tort:NEGRUŚ KOŃCZY 6 LAT!:loveu::tort::BIG: To pierwszy powód do radości;) A drugi to taki, że jesteśmy z Azuniem już po badaniach, w czasie USG wyszło mu co prawda uszkodzenie wątroby, ale tylko na niewielkim fragmencie, mamy nowe leki i dzielnie się trzymamy;) A oto nasz zestaw: :roll: a tu już zadowolony maluszek:loveu: i w końcu solenizant, dopraszający się swojego prezentu, czyli pół kilograma świeżutkich żeberek;) i moje dwa ukochane kuchenne żebraki:loveu: :loveu: Quote
olekg89 Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Nie ścierają mu sie za bardzo opuszki od biegania po kamieniach w rzece?? Quote
Od-Nowa Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 STO LAT STO LAT NIECH ŻYJE DOBCIU NAM !!:multi: :loveu: i Dobcia też!! a co! Quote
Dobcia Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 Chyba nie... właściwie codziennie jesteśmy nad rzeką, szczególnie w takie upały jak dziś, i nie mają problemów z łapami;) Dzięki dziewczyny;):loveu: Quote
Od-Nowa Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 I Azuś z "zestawem specjalnym-typu survival" też!! (ogladaliscie "Anioł w Krakowie" :cool3: uwielbiam ten film!) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Łaaaa, co za święto! :) Negrusiu, :multi: :multi::multi: A Azuś jaki już zdrowiutki :) Quote
Elizusiek Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Ale te ostatnie zdjęcia są śliczne, takie ciepłe.Ten uśmiech Azusia-cudny i dwa żebraki :loveu: Oczywiście wszystkiego naj naj dla Negrusia od nas a w szczególności od Kary :cool3: Quote
eria Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ DLA NEGRUSIA!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :new-bday: :BIG: Quote
despera Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Sto lat dla Negrusia!!!! Najlepsze życzonka i urodzinowe mizianko dla pieszczocha:loveu: :new-bday: Quote
Recommended Posts