Jump to content
Dogomania

Posrebrzana Morka i podpalaniec Hasan:) Azuś [*] Negruś [*]

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

otwierasz stronę, klikasz plik - zapisz jako - kompletna strona www czy jakoś tak i zapisujesz do wybranego folderu. I tak strona po stronie. Ja narzie mam 30 skopiowanych a mam ich ponad 500 w galerii:roll: czas się za to intensywnie zabrać

Posted

Hmmm chyba w takim razie jeszcze w ten weekend się muszę przenieść, bo potem mam sesje i na dogo... cóż... nie będę już zaglądać....:roll: Pocieszające jest to, że jest tam już tak wiele znanych twarzy;) i fotki można większe wstawiać... A skoro wy wszyscy tam będziecie, to to praktycznie żadna zmiana, co najwyżej na kompie, bo trzeba będzie zmienić strone startową:evil_lol:
Choć szkoda mi tego, co tu do tej pory zostało napisane... backup? Hmmm... też się chyba za to musze zabrać:roll:

Od-Nowa proszę bardzo;)
http://gappay.pl/index.php?cPath=84

Posted

Fotki najgroźniejszego dobermana w Żywcu jak zwykle piękne :loveu:

"Dobcia" napisał(a):
Miło, ze jeszcze ktoś tu zagląda na coraz bardziej wyludniającym się forum............................................. .............................:roll:

Oj tak, z tym się niestety muszę zgodzić :shake: Rok temu, po 5min nieobecności na Dogo miałam minimum 10 tematów w galerii do obskoczenia, a tu teraz ledwo 1.... Ludzie, co takie milczki się z nas zrobiły?

I gratulacje dla niekaszlącego Azusia :)

Posted

Nie mam pojęcia, czemu tu tak milcząco, szczególnie że z dogo wszystko teraz ok... :roll:
A jak jeszcze od 12 ma być forum nieczynne, to juz w ogóle trzeba powżnie myśleć o przeprowadzce... uzależniłam się, więc całkowita rezygnacja nie wchodzi w gre:evil_lol:

Posted

Dobcia napisał(a):
uzależniłam się, więc całkowita rezygnacja nie wchodzi w gre:evil_lol:

no właśnie to jest to,że dogo uzależnia :cool1:

Posted

Ale to pozytywny nawyk;) Bo komu bym miała o moich futrach opowiadać, z kim dzielić się przeżyciami, rodościami i smutkami... sentymentalna się robię chyba....:oops:
Ale na co dzień psich miłośników raczej nie spotykam:roll:

Posted

rację masz ...ja właściwie też niebardzo mam z kim o psach pogadać na codzien, chyba z nimi samymi. Ciągle się przyłapuję że gadam do psów, na spacerach też gadam do psów, normalnie człowiek dziwaczeje:evil_lol:

Posted

Jak by można było nie mówić do psów? One to uwielbiaja:loveu:
Kiedys myślałam, że to że tak mi na psach zależy, to jakieś dziwne jest... albo ludzie mi to wmówili?:roll: A potem było dogo, już 1,5 roku i wiem, że to zaleta a nie wada:loveu: Nie chciałabym tego stracić..ehhhhh

Posted

Witamy i ślemy pozdrowienia dla przystojniaków. Super, że sytuacja z Azuniem jest opanowana :).

eria napisał(a):
rację masz ...ja właściwie też niebardzo mam z kim o psach pogadać na codzien, chyba z nimi samymi. Ciągle się przyłapuję że gadam do psów, na spacerach też gadam do psów, normalnie człowiek dziwaczeje:evil_lol:

Ja mam tak samo. Mój chłopak ma już dość mojego stękania o psie i moich dylematach z nim związanych, to przychodzę tutaj. Tam się też już przeniosłam, ale póki co nie potrafię się odnaleźć.

Posted

Jak to zawieszone od 12?! NIEEEE!!!! :placz: :placz: :placz:

Jestem zalogowana na wielu psich forach internetowych, ale to spasowało mi w 100% :) Jest rodzinnie, miło i przyjemnie :) I poznałam parę naprawdę świetnych osób, które tak jak ja nie widzą nic dziwnego w gadaniu do psa :cool3:

Posted

Witajcie!
Głowa do góry dziewuszki!:lol:
Dziś się nie smucimy, bo dziś jest dzień dobrych wiadomości!:multi:

:BIG::tort:NEGRUŚ KOŃCZY 6 LAT!:loveu::tort::BIG:

To pierwszy powód do radości;)

A drugi to taki, że jesteśmy z Azuniem już po badaniach, w czasie USG wyszło mu co prawda uszkodzenie wątroby, ale tylko na niewielkim fragmencie, mamy nowe leki i dzielnie się trzymamy;) A oto nasz zestaw:

:roll:

a tu już zadowolony maluszek:loveu:

i w końcu solenizant, dopraszający się swojego prezentu, czyli pół kilograma świeżutkich żeberek;)

i moje dwa ukochane kuchenne żebraki:loveu:

:loveu:

Posted

Chyba nie... właściwie codziennie jesteśmy nad rzeką, szczególnie w takie upały jak dziś, i nie mają problemów z łapami;)

Dzięki dziewczyny;):loveu:

Posted

Ale te ostatnie zdjęcia są śliczne, takie ciepłe.Ten uśmiech Azusia-cudny i dwa żebraki :loveu:
Oczywiście wszystkiego naj naj dla Negrusia od nas a w szczególności od Kary :cool3: