wiq Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 e tam, ja od razu poznaję mojego ulubionego dobka:cool3: SMALEC?.. w SCHRONIE?.. qrv..:shake::angryy: Quote
WinterGirl Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 dzień dobry ale uśmiech od uch do ucha i te oczka widać w nich tyle radości mizianko dla czworonogów [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS] Quote
Dobcia Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 Witajcie... piękny weekend się zapowiada...:-( Ale nie nam... aż do czwartku ( jejuuuu aż 6 dni....) siedzę w Krakowie. Mamy zajęcia terenowe, pokombinowałam i mam 6 dni a nie 14.... ale ja już tęsknie za moimi futerkami... wiem, że wszyscy w domu o nie dbają... Tata już do mnie dzwonił, że był z Negrem nad rzeką i dobuś zaczął coś wyławiać i nie chciał wracać do domu:loveu: ale w końcu to są moje psy, nienawidzę ich zostawiać... ... nie wiem, co ja zrobię na III roku, poważnie się zastanawiam nad zabraniem ich ze sobą... ale nie wiem, co z tego wyjdzie...bo najważniejsze jest ich dobro... że też Kraków nie może być bliżej:roll: [quote name='sota36']Usmiech na siodemke!!! A durne ludzie gadaja, ze psy sie nie smieja! Barany! Jak ktoś uważa, ze psy się nie uśmiechają, to chyba nigdy nie widział szczęśliwego psa;) [quote name='Anecioreczek']śliczne te foto:loveu: Ciesze się;) [quote name='Usia']on na tej fotce nie jest do siebie w ogole podobny :shake: Tak myślisz? Ono jest jakby z góry zrobione i czarno-białe, może temu... wyszło mi troszkę zamazane, a tak to się go dało uratować;) [quote name='wiq']e tam, ja od razu poznaję mojego ulubionego dobka:cool3: No ja myślę, cioteczko:cool3: [quote name='bGirl']dzień dobry ale uśmiech od uch do ucha i te oczka widać w nich tyle radości mizianko dla czworonogów [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS] Hello!:multi: Negrusia cieszy wiele rzeczy, chętnie to sobą wyraża;) [quote name='Anecioreczek']Hello:diabloti: Hello:diabloti: Quote
Dobcia Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 Wkleiłam trochę fot z ostatnich spacerów na IS, nie wiem czy na 6 dni wystarczy, zobaczymy;) moje kochane psisko:loveu: Quote
wiq Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 na portrecie slicznie sie tlo rozmylo:) wychodza Ci zdjecia w ruchu? chetnie zobaczylabym psiaki w akcji:cool3: Quote
Dobcia Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 Jakiś czas temu wklejałam fotki z pól, gdzie Negro biegał, mam też takie.... ale tu się ledwo zmieścił w kadrze:p ...i takie stare, chyba nie wklejałam.... ...może mam też inne, ale w najbliższym tygodniu nie będę mieć żadnego dostępu do swojego kompa, mam tylko tyle, co na IS... poza tym wolę portrety i makra, bo zawsze wychodzą;) A wspólnych zabaw nie mam, bo Azuś sie nie bawi... Quote
Elizusiek Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu::loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu::loveu: :loveu::loveu: :loveu: Quote
zuzolandia Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 .przepieknie tu Negrus wyszedł;-) ....witanko droga góralecko ;-) zniewolona przez smoka;-) heeheheheheh ;-) buzinki przesyłam!!! Quote
niunia32 Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 :loveu: :loveu: ale pomocnik :) świetne hihihi ile kwaitkuf do wąchania!1 pozdrawiamy Quote
eria Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 chcesz powiedzieć że te fotki mają nam na 6 dni wystarczyć ????? :grab: Quote
Dobcia Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 Elizusiek Zuzia niuna ..... witajcie:multi: Nie Aniu, to nie są fotki na 6 dni... zrobiłam skromny zapas... będę musiała go jednak dawkować... żadnej rozrzutności nie ma się co spodziewać:p Quote
eria Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 ufff co za ulga :loveu: :loveu: :loveu: Negro pięknie ucieka z kadru :loveu: :evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 pojedziesz Sobi i ani słówka nic?? jak to?? ciotki będą czekać i tesknić za roześmianym pracowitym Negruskiem. prosimy o zdjęcia . a na wyjeździe baw się jak najlepiej :lol: Quote
Dobcia Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 Witajcie;) [quote name='Od-Nowa']pojedziesz Sobie i ani słówka nic?? jak to?? ciotki będą czekać i tesknić za roześmianym pracowitym Negruskiem. prosimy o zdjęcia . a na wyjeździe baw się jak najlepiej :lol: Od-Nowa (heh, dziwnie się tam zwracać:roll:) to nie tak, że wyjeżdżam gdzieś, i mnie nie będzie;) Wprost przeciwnie, poza kilkoma godzinami dziennie zajęć i dwoma wycieczkami mam aż za dużo czasu... Tylko niestety siedzieć muszę te kilka dni ( już tylko 5:multi:) w Krakowie... Dziś byliśmy godzinę drogi od miasta, nad stawami, i obserwowaliśmy rzadkie ptaki wodne, żaby, rzekotki, kumaki... Pierwszy raz w życiu widziałam perkozy albo bąki:) ... dopiero co wróciłam i padam na twarz, ale chociaż burza nas minęła... Spacerek nad rzeką;) a tu oczywiście każdy szedł w inną stronę... Negro już świetnie rozpracował nurt rzeki, i jak się nie chce zmoczyć, to taktyka "na tamę" jest jak znalazł... widzicie, jaki ze mnie mądrala? pokarze Wam jak to się robi.... wystarczy poczekać... zgiąć się... ...ooooo właśnie tak... ...i gotowe! nic prostszego! ;) Quote
despera Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Ooo nurkujący dobek:) booooski:loveu::loveu::loveu: Quote
Elizusiek Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Ale Negruś to mądrala :evil_lol: wodny psiak :cool3: Quote
eria Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 A JA PYTAM GDZIE SĄ FOTY TYCH RZEKOTEK, TYCH KUMAKÓW, PERKOZÓW I BĄKÓW ?! NO GDZIE ! MA DZIECKO 10-KROTNY ZOOM OPTYCZNY I NIE KORZYSTA !!!!:mad: :mad: :mad: Quote
Dobcia Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 Dziecko zostawiło aparat w domku:oops: Ale kolega dziecka ma Nikona, jak będę grzeczna i się podliże, to może dostane całą płytkę zdjęć:cool3: Ciekawe czego może zażądać chłopak od dziewczyny w zamian za taki prezencik... lepiej nie będę pytać:evil_lol: Quote
eria Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 To sie w ogóle w głowie nie mieści, ty musisz koniecznie nabrać nawyku zabierania ze sobą aparatu wszędzie, zwłaszcza na takie wyprawy jak ta! ja to już bez aparatu nie wychodzę, ostatnio to nawet zabieram ze sobą dwa... Quote
Dobcia Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 Chyba jeszcze się z nim nie zżyłam. Dopóki mam zapas na kompie, to nawet na codzienne spacery go nie zabieram... Może do sierpnia sie wyrobię, bo wtedy też mamy wyjazd 5 dniowy na kurs-taki by ci się Aniu spodobał:cool3: ...bezkręgowce Polski-zajęcia terenowe:cool3: Quote
eria Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Dobcia napisał(a):by ci się Aniu spodobał:cool3: ...bezkręgowce Polski-zajęcia terenowe:cool3: jeeeeeeeeeeeeee jak super!!!!!!!!!!!!!!! Quote
niunia32 Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 hihih super zdjęcia! fajna opowieść miłego dnia kochana cioteczko :* Quote
wiq Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 co studiujesz, ze masz takie fajne zajęcia? biologię? Quote
Recommended Posts