Jump to content
Dogomania

Posrebrzana Morka i podpalaniec Hasan:) Azuś [*] Negruś [*]

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Wątroba :( Nie za dobrze :( Pamiętam, kiedy Gizmo miał problemy z wątrobą, to wyleczyły go szybko podane zastrzyki - bo rzuciło mu się na wszystko, wymiotował krwią, załatwiał się, nie jadł...

Mam nadzieję, że dobry weterynarz pomoże Azorkowi, wyznaczy odpowiednie leczenie... Kundelki są wytrzymałe, Azuś jak na swój wiek tryskał zdrowiem i niebawem znów tak będzie!

Wyobrażam sobie jak się teraz martwisz... ale zawsze po burzy wychodzi słońce - jesteśmy z Tobą! :*

Posted

Witajcie kochane! Dziękuje Wam za te słowa wsparcia, wiele dla mnie znaczą, nawet nie wiecie jak wiele....

[quote name='Od-Nowa']:glaszcze: czekamy na wytyczne. na pewno da się pomóc. być teraz obok najważniejsze

Bardzo w to wierze! Już to, że lepiej się czuje po leku na poprawę krążenia, daje mu dobre według doktora, rokowania na dalsze leczenie;)

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Wątroba :( Nie za dobrze :( Pamiętam, kiedy Gizmo miał problemy z wątrobą, to wyleczyły go szybko podane zastrzyki - bo rzuciło mu się na wszystko, wymiotował krwią, załatwiał się, nie jadł...

Mam nadzieję, że dobry weterynarz pomoże Azorkowi, wyznaczy odpowiednie leczenie... Kundelki są wytrzymałe, Azuś jak na swój wiek tryskał zdrowiem i niebawem znów tak będzie!

Wyobrażam sobie jak się teraz martwisz... ale zawsze po burzy wychodzi słońce - jesteśmy z Tobą! :*

Dziękuje Ci Justynko... Azuś nie ma żadnych objawów, takich jak miał Gizmo. Poszperałam w necie, u ludzi leczy się to schorzenie wątroby przeszczepem... My musimy walczyć inaczej...

[quote name='Elizusiek']Jesteśmy z Tobą i Azulkiem i trzymamy kciuki

Dziękuje!

[quote name='wiq']Trzymajcie się!

:buzi:

[quote name='eria']oj biedny Azuś:-(
trzymam kciuki!!!!!

a fotka rottweilera ->:diabloti: ja bym uciekała na najbliższe drzewo:diabloti:

Aniu, Negro by ci nie wybaczył ucieczki-najpierw byś go musiała wygłaskać-przed pieszczochami sie nie ucieka;)

[quote name='wiq']i co u Was? oswoiłaś się trochę z nową sytuacją?..

Dzięki wiquś, jest mi ciężko, ale mam tyle różnych spraw na głowie, ze całe szczęście nie mam czasu siąść i się martwić...

...Azuś sprzed miesiąca...

...i z niedzieli... wogóle nie widać, że choruje... mój maluszek:loveu:

...dawno Hasusia nie było;) ten to zawsze musi robić głupi miny do zdjęcia...

i dobeczek:loveu:

Posted

ojej:-( Jadziu, przykro mi..Ale jestem dobrej myśli ;) Musi być dobrze! Azuś jest silny! Na pewno sobie da radę. Jestem dobrej myśli, choć bardzo mi przykro, że zachorował :-(
Jadziu, Trzymaj się! ;) Pozdrawiamy i jesteśmy z Wami :buzi:

Posted

.Azus to dzielny chłopak ;-).....byle co go nie pokona ..... leki z pewnoscia pomoga mu w dalszym zyciu ....byc moze nie bedzie ono tak intensywne jak do tej pory ale bedzie ;-) ......i nie zamartwiaj sie Jadziuniu .jestesmy z WAMI !!!! .......BUZIACZKI !!!!

Posted

:loveu: oo i Hasek się pojawił :loveu: ależ ona jest wielki i piękny..przypomina mi psa koleżanki, ale Nero był dużo mniejszy;)

Posted

Witajcie kochane dziewczyny!!!
[quote name='Elizusiek']:eviltong: słodziutki :loveu: świetna minka :laugh2_2:

To właśnie cały Hasek:evil_lol:

[quote name='ß@$!@']ojej:-( Jadziu, przykro mi..Ale jestem dobrej myśli ;) Musi być dobrze! Azuś jest silny! Na pewno sobie da radę. Jestem dobrej myśli, choć bardzo mi przykro, że zachorował :-(
Jadziu, Trzymaj się! ;) Pozdrawiamy i jesteśmy z Wami :buzi:

Dziękuje Ci Basiu;)
Nie poddajemy się;)

[quote name='zuzolandia']

.Azus to dzielny chłopak ;-).....byle co go nie pokona ..... leki z pewnoscia pomoga mu w dalszym zyciu ....byc moze nie bedzie ono tak intensywne jak do tej pory ale bedzie ;-) ......i nie zamartwiaj sie Jadziuniu .jestesmy z WAMI !!!! .......BUZIACZKI !!!!

Oj! Azuś sie na pewno nie podda! Wcale po nim nic nie widać, ale też przez to musze go dobrze obserwowac, by coś zauważyć niepokojacego... Moje dzielne maleństwo:loveu:

[quote name='Od-Nowa']no właśnie chciałam napisac,że jak Azuś taką mine jak na zdjęciu powyżej , zrobi do lustra to ta choroba sama ucieknieeeoooooo:evil_lol:

:evil_lol:on warczy na siebie w lustrze:evil_lol:

[quote name='eria']:loveu: oo i Hasek się pojawił :loveu: ależ ona jest wielki i piękny..przypomina mi psa koleżanki, ale Nero był dużo mniejszy;)

Hasek jest największym psem, jakiego kiedykolwiek mieliśmy;) A jak skoczy na mnie zeby dać buziaka, to prawie że mnie zwala z nóg:evil_lol:

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Oj jakie śliczne mordki... wszystkie 3! :loveu:

Jak się Azorek czuje?

Azuś ma się dzis świetnie! Cały dzień nie kaszlał, widać ze leki zaczynają działać, w piatek zapewne wet doda jeszcze jakieś na wątrobe, ale już po tych na krążenie jest lepiej:multi:

...coś co pasuje do obecnej pory dnia;)

;)

Posted

Witajcie:multi:

Pinczerko, Eria, Elizusiek, Niunia, wiquś dzięki za dowiedzinki:loveu:
Widzę, że śpioszek się spodobał;)

Miło, ze jeszcze ktoś tu zagląda na coraz bardziej wyludniającym się forum..........................................................................:roll:

Olekg uznaję twój post za komplement;):evil_lol: Azuś jest jedyny w swoim rodzaju, przez te swoje ząbki jest najoryginalniejszym kundelkiem, a serce nie wybiera, moje ukochane maleństwo:loveu:

Azuś dziś mimo aktywnego dnia, witania gości i ogrodowych szaleństw nie kaszlał ani razu:multi:

"Negrusiwe wodne szaleństwa"

...pościg za patykiem

...dobry jestem w te klocki:cool3:

..nie foć, tylko rzucaj...

...dzielny dobek w głębokiej wodzie...

niech mnie ktoś wyciągnie! mam już dość!

wkońcu się wygramoliłem...

Dziś też byliśmy nad tym plosłem, ale już go nie ma, bo rzeka wezbrała, zabrała nawet Negrusia ulubioną kładkę...

;)

Posted

Dobcia, a ty się nie wybierasz na krótki urlop od dogo na inne forum?? od 12 mają być prace na forum i nie ma szans na dostanie się.
My już poczyniliśmy pierwsze kroki urlopowe.
lubie do Was zaglądać. i myślę sobie co to będzie...

Posted

Sama nie wiem... zalogowałam się już TAM, ale hmmm, na dwa forum nie wyrobię... musiałabym z dogo zrezygnować, i coś mi się wydaje, ze już chyba czas...:roll:

Posted

tylk trzeba by też jakoś poarchiwizować watek. przy ostatnich zmianach niektórym wyleciało w internetową próznie wiele stron...
na dwa fora to kiepsko. zwłaszcza,ze się troche człowiek przyzwyczaił. ale zmian nie należy się bać jeśli mają prowadzić ku dobremu;)
przesyłamy buźki dla Azusia

ps. mogłabyś wkleić jeszcze raz link sklepiku gdzie kupowałaś kaganiec Dobciowi??

Posted

forum nieczynne od 12 ??? kurcze to muszę szybko zrobić ten backup na dysk, bo jak zlikwidują fotoblogi to kaplica:cool1:

ta fota mi się strasznie podoba:lol: