Eriu Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [quote name='Dobcia'] Jaki on ma dostojny profil :cool1: No i ten wzrok. Błyszczy inteligencją :). A plamki nad oczami ma takie jak Beza :loveu: Pozdrawiamy :) Quote
Elizusiek Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Ale bym go dorwała i wytarmosiła :cool3::lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 "Dobcia" napisał(a):Twoje? Będę zazdrosna:evil_lol: A pewnie, że moje :diabloti: Patrz tylko jak mnie z tego balkoniku wypatruje :cool3: Quote
Dobcia Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 [quote name='eria'] ah te portreciki Negra a wypatrywacz z niego ciekawski jak Foxi :cool3: Jeszcze jak ciekawski!On kocha balkon, tylko słyszy, ze sie drzwi otwiera, a jest pierwszy:cool3: [quote name='Eriu']Jaki on ma dostojny profil :cool1: No i ten wzrok. Błyszczy inteligencją :). A plamki nad oczami ma takie jak Beza Pozdrawiamy Dziękujemy za komplementy:) dobrze, że Negro tego nie czyta, bo by się mi sie chłopak rozpuścił:evil_lol: [quote name='Elizusiek']Ale bym go dorwała i wytarmosiła :cool3: Ale by się ucieszył:cool3: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']A pewnie, że moje :diabloti: Patrz tylko jak mnie z tego balkoniku wypatruje :cool3: Oczywiście, jak bym mogła nie zauważyć:diabloti: Całymi dniami wyje Pinczerkooo! Pinczerkooo! A ciebie nie ma...:evil_lol: Zapasy fotek całkiem spore zrobiłam, a że jutro wracam do domu i pewno nie będę mieć czasu na kompa... to teraz dam troszkę więcej niż zwykle... ...najpierw widoczki... zachód słońca... dziś by takiego nie było, bo pada i pada.... ...a tak unoszą sie chmurki z lasu o świcie... ...futerka nad rzeką... ...dobi ma głupią minkę, bo właśnie miał zamiar się otrzepać... ...tutaj rzuciłam mu patyk za daleko i sie pyszczył:evil_lol: ...odwaga zwyciężyła... ...tylko powrót już był gorszy, ba patyk się gdzieś zapodział... ...niestrudzenie jednak dobi stara się udowodnić, że potrafi aportować z wody... i jest! udało się! zwycięzca;) ...i gimnastyka... ...przeciągamy się... Quote
Anecioreczek Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 a Hasana zdjęc brak:shake: ja to zawsze musze narzekać:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 .moj TY bohaterzeeeeeee ;-) heheehehehehhe witanko Jadziulkowa;-) .gorecki gryfne som ze hej ;-) Quote
niunia32 Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 :loveu: :loveu: niuchanie obowiązkowe :P pozdrawiamy :* Quote
niunia32 Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 sport przede wszystkim :) taki mały patyczek :lol: no ładnie, jeden wystawia język, drugi tyłek. no nie ładnie :P :) pozdrawiamy Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='"Dobcia"']Oczywiście, jak bym mogła nie zauważyć:diabloti: Całymi dniami wyje Pinczerkooo! Pinczerkooo! A ciebie nie ma...:evil_lol: Kiedyś Was zaskoczę... ;) Widzę, że Negruś gustuje w takich samych patykowych rozmiarach, co Gizmo ;) Co im z jakiś małych wykałaczek, to dopiero można nazwać patykiem! :cool3: Quote
Eriu Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Tak wogóle to w ślicznych okolicach to zdjęcie robione. Zdradzisz mi co to za miejsce? U mnie jak już wyjść na spacer to co najwyżej las mam, w którym pełno śmieci ;/. Zdjęcie z chmurkami super. No a badyl przebił wszystko :D Quote
despera Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Negro powinien pogadać z Nestorem... Nes takiego wieeelkiego drzewa w zęby nie weźmie, jak to przecież tego się nie da przegryźć:evil_lol: A fotki jak zwykle cudne :D:loveu: Quote
Od-Nowa Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 jak to nie da?? jak to nie da?? a na bobra :evil_lol: Quote
despera Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Nestor nawet nie próbuje, za dużo zachodu... On gustuje w badylkach, które można przegryźć i najlepiej od razu skonsumować:angryy: Po co nosić jak się nie da zjeść??:shake: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Cześć Jadziu! :) I jak tam - dotarłaś już do swoich stęsknionych potworków? :) Quote
wiq Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 http://img292.imageshack.us/img292/6274/93dh9.jpg :mdleje::loveu: Quote
Dobcia Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 eria napisał(a):toż to nie patyk !! to drzewo!!!!!!!!! Elizusiek napisał(a):z patyczkiem....:-o:evil_lol: ...przesadzacie:evil_lol: on lubi takie " malutkie" sztuki:cool3: Anecioreczek napisał(a):a Hasana zdjęc brak:shake: ja to zawsze musze narzekać:evil_lol: A gdzie tam, nie zawsze... może czasem...;) zuzolandia napisał(a):.moj TY bohaterzeeeeeee ;-) heheehehehehhe witanko Jadziulkowa;-) .gorecki gryfne som ze hej ;-) Witanko Zuzanki! Ano gryfne są gryfne:cool3: niunia32 napisał(a): sport przede wszystkim :) taki mały patyczek :lol: no ładnie, jeden wystawia język, drugi tyłek. no nie ładnie :P :) pozdrawiamy ...takie te moje futerka już sa, że i język i uśmiech pokazują równie chętnie;) Quote
Dobcia Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Kiedyś Was zaskoczę... ;) Widzę, że Negruś gustuje w takich samych patykowych rozmiarach, co Gizmo ;) Co im z jakiś małych wykałaczek, to dopiero można nazwać patykiem! :cool3: Będzie nam bardzo miło;) Negro i Gizmo mają wiele wspólnego, w końcu jak nam się chłopaki bez problemu dogadały, to coś ich musi łączyć:cool3: [quote name='Eriu']Tak wogóle to w ślicznych okolicach to zdjęcie robione. Zdradzisz mi co to za miejsce? U mnie jak już wyjść na spacer to co najwyżej las mam, w którym pełno śmieci ;/. Zdjęcie z chmurkami super. No a badyl przebił wszystko :D To są okolice Żywca:loveu: No niestety śmieci się czasem i u nas zdażają, ale źle nie jest;) [quote name='despera']Negro powinien pogadać z Nestorem... Nes takiego wieeelkiego drzewa w zęby nie weźmie, jak to przecież tego się nie da przegryźć:evil_lol: A fotki jak zwykle cudne :D:loveu: Negro na pewno pokazał by Nestorowi, jak zrobić wrażenie, ratując tonący konar z rwącej rzeki, a gryść to sie da- Negro zawsze przerabia to co wyłowi na drzazgi:evil_lol: [quote name='Od-Nowa']jak to nie da?? jak to nie da?? a na bobra :evil_lol: Aż tak źle nie jest.... Dobuś za żywe drzewa sie nie bierze... jak na razie:cool3: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cześć Jadziu! :) I jak tam - dotarłaś już do swoich stęsknionych potworków? :) Cześć:multi: Dotarłam, był spacerek, i fotki... i nie miłe wiadomości też:shake: [quote name='wiq']http://img292.imageshack.us/img292/6274/93dh9.jpg :mdleje::loveu: :cool3::cool3::cool3: Azuś jest chory, strasznie kaszle, mama powiedziała, ze jeszcze wczoraj tylko pokaszliwał, a dzis już przy każdym ruchu... Wróciłam za póżno, by gdzies jechać, dlatego jadę z nim do weta jutro z samego rana. Teraz śpi, ładnie zjadł kolacje, nie wyglada na chorego...tylko ten kaszeł... wolę nie ryzykować i go przebadać... Byliśmy na spacerze, ale tylko z Negrem, Azuś śpi w łóżeczku... moze zdąże jeszcze dziś wstawić fotki;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 No tak, sam fakt, że chłopcy się dogadali dobrym znakiem jest ;) Biedny Azuś... :( Musiało się biedactwo gdzieś przeziębić, tymbardziej, że ostatnio były ogromne skoki temperatury, upały na przemian z deszczem... Jedźcie jutro koniecznie do weta i pisz, co z Azorkiem! I zdjęciami byśmy nie pogardzili... ;) Quote
Dobcia Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 Ponieważ i tak nie mogę zasnąć, zawsze tak mam jak się martwie... to pomyślałam, że sobie na dogo posiedze, a może akurat sen sam przyjdzie... Azuś kaszle, gdy zmienia pozycję... mocno kaszle... więc i tak mnie budzi... ...takim uśmiechem mnie Negrus przywitał ...a tu już spacerek o zachodzie słońca... bardzo urosły trawy przez te kilka dni... ahhh chciałabym już wiedzieć, co maluszkowi dolega... Quote
Eriu Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Trzymamy kciuki, żeby nie było to nic poważnego i czekamy na wieści. [quote name='Dobcia'] Jessu, co za widoki. Tylko pozazdrościć. Quote
Od-Nowa Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 ojoj to się narobiło. Azusiu zdrowiej szybko. kto pomoże Dociowi rzeke oczyszczać :razz: .trzymamy kciuki mocnooooo za zdrowie:loveu: Quote
basia bonnie Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Oby wszystko było dobrze! ;):loveu: Pojechaliście do Żywca? ;) Do jakiego weta jak mogę wiedzieć? Bo jednego tam znam;) Wszystko będzie dobrze! :loveu: Musi być! ;):loveu: Quote
wiq Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 http://img296.imageshack.us/img296/291/205we2.jpg - śliczne Może serce Azusiowi dokucza?.. Mam obsesje na tym tle, jak tylko pies kaszle myślę o tym..;) Quote
Recommended Posts