Dobcia Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Witam w ten bardzo deszczowy dzień;) Eriu napisał(a):A ja myślałam, że właśnie trzeba zawsze centrować ;). Oczywiście dołączam się do powszechnych życzeń dla Azusia. Wierzę, że sobie z tym poradzicie :). Dziękuje;) Ja też tak zawsze myślałam, ale teraz widze, ze jednak Ania ma racje;) Coś dziś wypociłam, ale niewiele bo pada, potem zmniejsze i wstawie;) eria napisał(a):broń boszeeee!!! ;) jak tam dzisiaj Azulek sie czuje ?? Azorek śpi, wychodzi na siqu do ogrodu, wraca i znów śpi... Niestety wyników dzis nie ma, bo sobota i laboratorim ich nie wykonało. Będą dopiero w poniedziałek... trzeba czekać dalej... Elizusiek napisał(a):chętnie bym ukradnęła i ustawiła na pulpicie :loveu: Proszę bardzo, można kraść:cool3: niunia32 napisał(a):nooo bo zdjęcie super wyszło :) :loveu: dzieńdoberek kochana :* udanego weekendu życzymy Dziękuję i wzajemnie!;) Na razie wstawiam fotki z wczoraj i biegne na spacerek, bo w końcu po całym deszczowym dniu zaczeło się przejaśniać... ...juchu! idziemy nad rzeke! ...tu można się wybiegać... ...iść w prawo... ...i w lewo... ...skorzystać z orzeżwiających kąpieli...jak ktoś chce... ...pobiegać po wodzie! ...zostawic pancie na przeciwnym brzegu...i znów do niej wrócić... ...pokonywać silny nurt rzeki.... coś jeszcze? a tak.. nad rzeką przede wszystkim się sprząta...;) i wracamy do domku... ;) Quote
Coffee&Nera Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Dobry Dzień ^^ Jak widze nowe piękne fotki Dobciu... zgadnij o co poprosze :D:D Wygłaskaj !! Quote
wiq Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 nareszcie jakiś miły psi akcent..;) moje dziś nie poszły na spacer i w rewanżu zdemolowały mi pokój:lol: Quote
eria Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 heh moje też dziś po południu nie miały spaceru i są bardzo niezadowolone:cool1: Quote
Dobcia Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 ...ehhhh widzę, że dajecie się pokonać podłemu nastrojowi... Ja się nia dałam, mimo że pół dnia z sercem na ręce czekałam na te wyniki, a będą w poniedziałek... Wzięłam dobi na spacer i co? Oboje wrócilismy mokrzy, bo dawno nie padało:cool1: W końcu musi być lepiej... nie może zawsze być źle... Quote
wiq Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 nie no, mnie taka pogoda odpowiada, dół mój obecny raczej od niej nie zależy;) Quote
Od-Nowa Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Dobciu będzie dobrze już jutro bo będą dobre wyniki. będzie jutro dobrze bo będzie niedziela. spokojna, wolna i z pieknym spacerem. będzie dobrze jutro bo zrobisz najlepsze zdjęcie. będzie dobrze jutro bo my tu będziemy i Ci przypomnimy :loveu: :evil_lol: Quote
Dobcia Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 wiq napisał(a):nie no, mnie taka pogoda odpowiada, dół mój obecny raczej od niej nie zależy;) ...mój też nie, ale nie ma to jak pochmurny dodatek:roll: Od-Nowa napisał(a):Dobciu będzie dobrze już jutro bo będą dobre wyniki. będzie jutro dobrze bo będzie niedziela. spokojna, wolna i z pieknym spacerem. będzie dobrze jutro bo zrobisz najlepsze zdjęcie. będzie dobrze jutro bo my tu będziemy i Ci przypomnimy :loveu: :evil_lol: :buzi: dzięki za te słowa;) ...chciałabym;) Quote
Elizusiek Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 bardzo podoba mi się to zdjęcie :loveu: śliczne :lol: Quote
wiq Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 chmurne dodatki sa super, bo daja pretekst do calodziennego lenistwa:D Quote
olekg89 Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 eh nic nie widze ,ale zdjęcia piękne i zazdroszcze rzeczki:) Quote
Eriu Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Dobcia napisał(a): coś jeszcze? a tak.. nad rzeką przede wszystkim się sprząta...;) Toż to w pełni ekologiczny pies propagujący ideę recyklingu :D. A co do deszczu to wczoraj chciałam zacząć naukę czystości na dworze i ledwo wyszłyśmy to zaczęła się największa ulewa :roll:. I tak stały dwie sieroty pod klatką. Ja czekając, aż mała się wysika, a ona czekając, aż wezmę ją do domu. Taka mała dygresja. Mizianki dla Azunia. Quote
Usia Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Dobcia napisał(a): on ci poprostu jezyk pokazuje zeys go nie fociła od tyłu :eviltong: :eviltong: :eviltong: bo zle wyglada z tej strony ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Ale ten Negruś szczuplutki - ciągle taką piękną linię trzyma, aż chce się schrupać :loveu: A jutrzejszymi wynikami się nie przejmuj, na pewno będą dobre! Trzymam za to mocno kciuki! :* I pisz, jak tylko będziesz coś wiedzieć! Quote
Dobcia Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Witajcie! Dziś u nas od rana padał deszcz, do schroniska jechać więc nie mogłam, ale teraz się wypogodziło i właśnie wróciliśmy ze spaceru. Azuś dziś chodził dużo po domu, teraz szczekał w ogrodzie. Kaszel nie ustępuje, ale wydaje sie być słobszy... I przede wszystkim w nocy jest dużo lepiej:loveu: olekg18 napisał(a):eh nic nie widze ,ale zdjęcia piękne i zazdroszcze rzeczki Jak nie widzisz, to skąt wiesz? I czemu nie widzisz?:roll: Eriu napisał(a):Toż to w pełni ekologiczny pies propagujący ideę recyklingu . A co do deszczu to wczoraj chciałam zacząć naukę czystości na dworze i ledwo wyszłyśmy to zaczęła się największa ulewa . I tak stały dwie sieroty pod klatką. Ja czekając, aż mała się wysika, a ona czekając, aż wezmę ją do domu. Taka mała dygresja. Mizianki dla Azunia. Oj tak, zdecydowanie można brać z niego przykład:evil_lol: A w ogóle to tak teraz polubił wode, że nie ma spaceru, żebyśmy o rzeke nie zahaczyli... Usia napisał(a):on ci poprostu jezyk pokazuje zeys go nie fociła od tyłu bo zle wyglada z tej strony Dla mnie z kazdej strony jest piękny, nawet jak sam myśli inaczej:cool3: pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Ale ten Negruś szczuplutki - ciągle taką piękną linię trzyma, aż chce się schrupać A jutrzejszymi wynikami się nie przejmuj, na pewno będą dobre! Trzymam za to mocno kciuki! :* I pisz, jak tylko będziesz coś wiedzieć! Linie trzyma bo aktywne życie prowadzi-biegi, piłeczka a ostatnio i pływanie;) Jak tylko coś będę wiedzieć, na pewno napisze... obiecane makro;) ...wzięłam wczoraj aparat i poszłam focić do ogródka..i odkryłam, że wszędzie jest pełno mszyc! plaga jakaś...a feeeee larwa biedronki mrówcza hodowla mszyc to moim zdaniem wyszło najlepiej i pyskujący pyszczek... Negro ma cały wachlarz min, którymi mnie straszy, byle mu tylko kijek rzucić... ;) Quote
Od-Nowa Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: brawoooo ale się udało nadęciocha uchwycić!! super!! Quote
despera Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Cuuudne fotki, makro coraz lepsze:D A miny Negrusia po prostu zabójcze:diabloti: Gorące pozdrowienia dla Azusia!! Quote
Elizusiek Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Pucuś :loveu: u nas też mnóstwo mszyc,wszystko oblepione :shake: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Wybacz, ale jak zobaczyłam to zdjęcie to o mało nie wyplułam kanapki na monitor :lol: :lol: :lol: Świetne miny strzela ten Negro :lol: Quote
Od-Nowa Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 i nie chce nic mówić ... ale upodobnia się jednak coraz bardziej do bobra:lol: :loveu: Quote
wiq Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 rottweiler:evil_lol: gites makra, szkoda, że ja takich nie umiem:placz: Quote
zuzolandia Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 .Dziendoberek kochaniutka;-) sliczne te makra a te podoba sie mnie szczegolnie;-) ..........pozdrawianko i mizianko dla psioków ;-) Quote
niunia32 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 jeee pajączek z pajęczyna hihih ale fajne :) a negro tu wygląda jakby nabrał wode w pysk Quote
Dobcia Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Witajcie kochani!!! Dziękuje wszystkim, że tak licznie Nas odwiedzacie :loveu:i że zdjęcia się podobają... Mam oczywiście nowe, ale nastroju na obróbkę już nie... ....wyniki Azusia nie są najlepsze, żeby nie napisać.... bardzo złe:-( wszystkie parametry przekroczone, wet mówił mi jakie, ale telefonicznie i nie spamiętałam... podejrzewa uszkodzenie wątroby, marskość...:-( w piątek zrobimy USG żeby potwierdzić tą diagnozę, obejrzeć wątrobę i omówić leczenie... Nie wiadomo, czy to jakaś późno ujawniona wada genetyczna czy coś innego... Wiem, że Azulek ma przynajmniej 12 lat, jak nie dużo więcej, wiem o tym... ale ...ehhh Poodwiedzam Was jutro, bo dziś muszę to wszystko... przemyśleć:-( Quote
Recommended Posts