Selket Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Śliczna malutka :loveu: Myślę, że podbije serce Twojego Taty i zostanie u Was już na zawsze :kciuki: A technika przetrzymania jest jedną z najlepszych ;) Sama też ją stosuję, czasem inaczej się nie da ;) Trzymam kciuki za zmiękczenie rodziców :kciuki: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Ale mi kruszyna... toż to pirania :evil_lol: http://images23.fotosik.pl/259/b241515c3c434847.jpg Negruś jaki wzrok... :evil_lol: :loveu: Quote
marmara_19 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 no to kiedy na zlocik?: zapraszamy wszystkich chetnych;p Cek jakims moldelca nie jest;p ale Alfa tak:D p.s. tez mam 3 psiaka w domku;p corke Alfy:D na pare dni u nas zostanie:) p.s.1 tez mam fotki jeszcze ze spacerq.. ale jakos nie potrafie sie zabrac za wstawienie itp;/ Quote
Rinuś Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Dobcia ja słyszałam , że Ty nie pojechałaś na zlot bo masz jakąś znajdę ? :cool3::cool3: i kiedy ja poznam Negrulca?:placz: Quote
Dobcia Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 [quote name='Od-Nowa']Dobi widać w pełnie szczęścia :loveu: nie można mu zabierać koleżanki on za nią przepada!:loveu: [quote name='Selket']Śliczna malutka :loveu: Myślę, że podbije serce Twojego Taty i zostanie u Was już na zawsze A technika przetrzymania jest jedną z najlepszych Sama też ją stosuję, czasem inaczej się nie da ;) Trzymam kciuki za zmiękczenie rodziców :kciuki: Na razie podbiła serce mamy:lol: To już całkiem nieźle;) [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Ale mi kruszyna... toż to pirania :evil_lol: http://images23.fotosik.pl/259/b241515c3c434847.jpg Negruś jaki wzrok... :loveu: :shake:aniołek... obdarzony przez naturę w zęby:evil_lol: [quote name='eria']Ale się zkumplowali z Negrem!!! A jak się cudnie bawią!!! jeszcze nigdy Negro nie miała tak świetnego kompana do zabaw!!! [quote name='marmara_19']no to kiedy na zlocik?: zapraszamy wszystkich chetnych;p Cek jakims moldelca nie jest;p ale Alfa tak:D p.s. tez mam 3 psiaka w domku;p corke Alfy:D na pare dni u nas zostanie:) p.s.1 tez mam fotki jeszcze ze spacerq.. ale jakos nie potrafie sie zabrac za wstawienie itp;/ Taaa Alfy to się trzeba bać najbardziej:evil_lol: Wszystkich na pewno odstraszy:evil_lol: heh... ja też jeszcze mam trochę fotek, ale chętnie obejrzę Twoje:cool3: [quote name='Rinuś']Dobcia ja słyszałam , że Ty nie pojechałaś na zlot bo masz jakąś znajdę ? :cool3: i kiedy ja poznam Negrulca?:placz: Na razie jej nie mam tak całkiem, za to ona ma mnie:diabloti: może za rok...?;) Muszę się pochwalić, że Lunka została zaakceptowana przez moją mamę, a to już połowa sukcesu:) Dzisiaj kręciła się po domu, jak po swoim, wchodziła na kanapę itp i nikt jej nie zrzucał:) Jednak na wszelki wypadek nie zaprzestałam szukać jej domu i znalazłam sprawdzony nie daleko, u starszych państwa, którzy mają już pieska, ale chętnie wezmą Lunę. Miałaby do dyspozycji dom, ogród, spanie w łóżeczku i kolegę do zabaw... taaa pocieszam się, że nie miałaby źle... ale...:-( :loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Kochana ja też nie przypuszczałam ze można się w kilka dni tak do obcego psa przywiązać i tęsknię tu sobie za moją Lunką , oby Wam się powiodło jest szansa bo się psice polubiły więc z ludźmi też da radę :) a jak się nie uda będziesz ją miała po sąsiedzku więc też nie jest źle :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Jadziu, jak Ty tak szybko znajdujesz domki dla zwierzaków, to może i zaczniesz wypytywać ludzi o psy ze schroniska... ? :evil_lol: Lunka jest piękna, uratowałaś jej życie i wiem, że ciężko będzie Wam się rozstać... Kibicuję po cichu, że może jeszcze się uda, ale w razie czego - będzie miała cudowny, kochający dom! :loveu: Quote
eria Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 jeszcze nigdy Negro nie miała tak świetnego kompana czy ja o czymś nie wiem ?:diabloti: ciężka decyzja przed Tobą widzę....... Quote
Dobcia Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 Rudzia-Bianca napisał(a):Kochana ja też nie przypuszczałam ze można się w kilka dni tak do obcego psa przywiązać i tęsknię tu sobie za moją Lunką , oby Wam się powiodło jest szansa bo się psice polubiły więc z ludźmi też da radę :) a jak się nie uda będziesz ją miała po sąsiedzku więc też nie jest źle :) Z psami jest łatwiej, ludzie są bardziej uparci:evil_lol: Twoja Luncia na pewno będzie już szczęśliwa, polubi kota i zostanie na zawsze krakowianką:) Może nawet ją kiedyś spotkam...:) pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Jadziu, jak Ty tak szybko znajdujesz domki dla zwierzaków, to może i zaczniesz wypytywać ludzi o psy ze schroniska... ? :evil_lol: Lunka jest piękna, uratowałaś jej życie i wiem, że ciężko będzie Wam się rozstać... Kibicuję po cichu, że może jeszcze się uda, ale w razie czego - będzie miała cudowny, kochający dom! :loveu: Chciałabym, żeby wszystkie psiaki miały tyle szczęścia, co Luna:) Wiem Justynko... tylko ciężko mi, kiedy myślę, że musiałabym ją jednak oddać, bo stała się już moim psem... eria napisał(a):czy ja o czymś nie wiem ?:diabloti: ciężka decyzja przed Tobą widzę....... :lol:literóweczka... wszystko jest w porządku:evil_lol: ehhh eriuś... żebyś wiedziała... eria napisał(a):jaki cudny spacerek !!!!:loveu: więcej! Od-Nowa napisał(a):zdecydowanie prosimy o więcej :evil_lol: Jestem za!!!:) Śliczne zdjęcia, super wyszło to nasze wspólne, a jak się dobrze przyjrzeć, to i dobka na nim można zobaczyć:evil_lol: Za 4 dni, w poniedziałek Luncia idzie do cięcia...:nerwy: Quote
Selket Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Cześć :loveu: Ooo...to już jest nieźle, skoro podbiła serce Mamy :kciuki: Będzie dobrze, obaczysz :calus: Quote
BBeta Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Widze, że teraz masz aż trzy podpalańce :cool3: Luna miała ogromnego farta ;) http://images33.fotosik.pl/344/2852c0b7ac1a14f1.jpg Takie górskie widoki towarzyszą wam na każdym spacerze? :loveu: Quote
łapeczek Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 hejo wam fajne foty zapraszamy do siebie mamy juz setna stronke ;] Quote
Dobcia Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 [quote name='eria']Wszystko się ułoży Jadziu :lol: [quote name='Selket']Cześć :loveu: Ooo...to już jest nieźle, skoro podbiła serce Mamy :kciuki: Będzie dobrze, zobaczysz :calus: mocno w to wierzę;) [quote name='BBeta']Widze, że teraz masz aż trzy podpalańce :cool3: Luna miała ogromnego farta ;) http://images33.fotosik.pl/344/2852c0b7ac1a14f1.jpg Takie górskie widoki towarzyszą wam na każdym spacerze? :loveu: mam szczęście do tego koloru:lol: Tak;) jesteśmy otoczeniu górami; z każdej strony są wyższe i niższe szczyty;) [quote name='łapeczek']hejo wam fajne foty zapraszamy do siebie mamy juz setna stronke ;] cześć;) ;) Quote
łapeczek Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 usszko mu troszke klaplo ;] http://images33.fotosik.pl/345/fb8fffd8a798b559.jpg Quote
Selket Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Cześć Dobciu :loveu: Ooo....pieski zajęły łóżko.... skąd ja to znam :evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 zdjęcie piękne a ja powiem brzydko: "weź mnie kur..... nie rozpier......":diabloti: każde serce, nawet z kamienia by zmiękło!! wydrukuj i powieś rodzicom na lodówce!!!!!!!:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Dobry wieczór :) Mnie również urzekło zdjęcie dwóch łapek. To jest przeznaczenie Jadziu ... :) Do jutra! Weź pelerynę, bo coś czuję, że jutro stoczymy kolejną walkę z deszczem! :roll: Quote
Dobcia Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 Cześć dziewczyny!!!:multi: Mam wspaniałe wiadomości! Nie, nie jest to dokładnie to, co myślicie, ale prawie:cool3: Tata zabrał nas dziś z Luną na przejażdżkę autem, żeby jak sam powiedział 'zobaczyć czy mała nie będzie panikować w poniedziałek', bo zgodził się nas zawieść i przywieść z lecznicy:) Wiecie... dla mojego ojca auto to rzecz święta, nie bierze do środka byle zwierza:diabloti: Ale jaka ona grzeczna w aucie...:loveu: Użyłam ciężkiej artylerii i powiedziałam, że nie chce nic na urodziny, imieniny, gwiazdkę... bla bla bla, tylko żeby Luna została... znacie to, nie? To zawsze działa:evil_lol: Na razie wciąż nie powiedzieli mi prosto z mostu, że Luna zostaje... tak więc tytułu galerii JESZCZE nie zmieniam;) [quote name='Selket']Cześć Dobciu :loveu: Ooo....pieski zajęły łóżko.... skąd ja to znam :evil_lol: Łóżko duże... zmieścimy się:evil_lol: [quote name='Od-Nowa'] zdjęcie piękne a ja powiem brzydko: "weź mnie kur..... nie rozpier......":diabloti: każde serce, nawet z kamienia by zmiękło!! wydrukuj i powieś rodzicom na lodówce!!!!!!!:diabloti::diabloti::diabloti: mięknie, ale jak dla mnie zbyt powoli, bo ja bym już chciała tak zupełnie spać spokojnie...:roll: [quote name='eria']nie no, ich już rozdzielać nie wolno :loveu: nie dam dopuścić do takiej zbrodni:diabloti: [quote name='łapeczek']czeesccc wam ....... cześć;) [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dobry wieczór :) Mnie również urzekło zdjęcie dwóch łapek. To jest przeznaczenie Jadziu ... :) Do jutra! Weź pelerynę, bo coś czuję, że jutro stoczymy kolejną walkę z deszczem! :roll: Dobry wieczór;) Wiesz Justynko... kiedyś na dogo przeczytałam, chyba nawet był taki temat... że kiedy odchodzi ukochany pies, szuka dla swojego pana swojego zastępcy... Niedługo minie rok od odejścia Azorka... i jak tu nie wierzyć w przeznaczenie?;) Niestety chyba masz racje:shake: Jeszcze deszcz... ale żeby tylko nie wiało, jak dziś:roll: ;) Quote
Recommended Posts