Jump to content
Dogomania

Posrebrzana Morka i podpalaniec Hasan:) Azuś [*] Negruś [*]

Recommended Posts

Posted

Śliczna malutka :loveu: Myślę, że podbije serce Twojego Taty i zostanie u Was już na zawsze :kciuki: A technika przetrzymania jest jedną z najlepszych ;) Sama też ją stosuję, czasem inaczej się nie da ;) Trzymam kciuki za zmiękczenie rodziców :kciuki:

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

no to kiedy na zlocik?: zapraszamy wszystkich chetnych;p Cek jakims moldelca nie jest;p ale Alfa tak:D

p.s. tez mam 3 psiaka w domku;p corke Alfy:D na pare dni u nas zostanie:)

p.s.1 tez mam fotki jeszcze ze spacerq.. ale jakos nie potrafie sie zabrac za wstawienie itp;/

Posted

[quote name='Od-Nowa']Dobi widać w pełnie szczęścia :loveu: nie można mu zabierać koleżanki

on za nią przepada!:loveu:

[quote name='Selket']Śliczna malutka :loveu: Myślę, że podbije serce Twojego Taty i zostanie u Was już na zawsze A technika przetrzymania jest jedną z najlepszych Sama też ją stosuję, czasem inaczej się nie da ;) Trzymam kciuki za zmiękczenie rodziców :kciuki:

Na razie podbiła serce mamy:lol: To już całkiem nieźle;)

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Ale mi kruszyna... toż to pirania :evil_lol:

http://images23.fotosik.pl/259/b241515c3c434847.jpg

Negruś jaki wzrok... :loveu:

:shake:aniołek... obdarzony przez naturę w zęby:evil_lol:

[quote name='eria']Ale się zkumplowali z Negrem!!!

A jak się cudnie bawią!!! jeszcze nigdy Negro nie miała tak świetnego kompana do zabaw!!!

[quote name='marmara_19']no to kiedy na zlocik?: zapraszamy wszystkich chetnych;p Cek jakims moldelca nie jest;p ale Alfa tak:D

p.s. tez mam 3 psiaka w domku;p corke Alfy:D na pare dni u nas zostanie:)

p.s.1 tez mam fotki jeszcze ze spacerq.. ale jakos nie potrafie sie zabrac za wstawienie itp;/

Taaa Alfy to się trzeba bać najbardziej:evil_lol: Wszystkich na pewno odstraszy:evil_lol:

heh... ja też jeszcze mam trochę fotek, ale chętnie obejrzę Twoje:cool3:

[quote name='Rinuś']Dobcia ja słyszałam , że Ty nie pojechałaś na zlot bo masz jakąś znajdę ? :cool3:

i kiedy ja poznam Negrulca?:placz:

Na razie jej nie mam tak całkiem, za to ona ma mnie:diabloti:

może za rok...?;)

Muszę się pochwalić, że Lunka została zaakceptowana przez moją mamę, a to już połowa sukcesu:) Dzisiaj kręciła się po domu, jak po swoim, wchodziła na kanapę itp i nikt jej nie zrzucał:)

Jednak na wszelki wypadek nie zaprzestałam szukać jej domu i znalazłam sprawdzony nie daleko, u starszych państwa, którzy mają już pieska, ale chętnie wezmą Lunę. Miałaby do dyspozycji dom, ogród, spanie w łóżeczku i kolegę do zabaw... taaa pocieszam się, że nie miałaby źle... ale...:-(

:loveu:

Posted

Kochana ja też nie przypuszczałam ze można się w kilka dni tak do obcego psa przywiązać i tęsknię tu sobie za moją Lunką , oby Wam się powiodło jest szansa bo się psice polubiły więc z ludźmi też da radę :)
a jak się nie uda będziesz ją miała po sąsiedzku więc też nie jest źle :)

Posted

Jadziu, jak Ty tak szybko znajdujesz domki dla zwierzaków, to może i zaczniesz wypytywać ludzi o psy ze schroniska... ? :evil_lol:

Lunka jest piękna, uratowałaś jej życie i wiem, że ciężko będzie Wam się rozstać... Kibicuję po cichu, że może jeszcze się uda, ale w razie czego - będzie miała cudowny, kochający dom! :loveu:

Posted

Rudzia-Bianca napisał(a):
Kochana ja też nie przypuszczałam ze można się w kilka dni tak do obcego psa przywiązać i tęsknię tu sobie za moją Lunką , oby Wam się powiodło jest szansa bo się psice polubiły więc z ludźmi też da radę :)
a jak się nie uda będziesz ją miała po sąsiedzku więc też nie jest źle :)

Z psami jest łatwiej, ludzie są bardziej uparci:evil_lol:
Twoja Luncia na pewno będzie już szczęśliwa, polubi kota i zostanie na zawsze krakowianką:) Może nawet ją kiedyś spotkam...:)

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Jadziu, jak Ty tak szybko znajdujesz domki dla zwierzaków, to może i zaczniesz wypytywać ludzi o psy ze schroniska... ? :evil_lol:

Lunka jest piękna, uratowałaś jej życie i wiem, że ciężko będzie Wam się rozstać... Kibicuję po cichu, że może jeszcze się uda, ale w razie czego - będzie miała cudowny, kochający dom! :loveu:

Chciałabym, żeby wszystkie psiaki miały tyle szczęścia, co Luna:)

Wiem Justynko... tylko ciężko mi, kiedy myślę, że musiałabym ją jednak oddać, bo stała się już moim psem...

eria napisał(a):
czy ja o czymś nie wiem ?:diabloti:

ciężka decyzja przed Tobą widzę.......

:lol:literóweczka... wszystko jest w porządku:evil_lol:

ehhh eriuś... żebyś wiedziała...

eria napisał(a):
jaki cudny spacerek !!!!:loveu: więcej!

Od-Nowa napisał(a):
zdecydowanie prosimy o więcej :evil_lol:

Jestem za!!!:)

Śliczne zdjęcia, super wyszło to nasze wspólne, a jak się dobrze przyjrzeć, to i dobka na nim można zobaczyć:evil_lol:

Za 4 dni, w poniedziałek Luncia idzie do cięcia...:nerwy:

Posted

[quote name='eria']Wszystko się ułoży Jadziu :lol:

[quote name='Selket']Cześć :loveu:
Ooo...to już jest nieźle, skoro podbiła serce Mamy :kciuki: Będzie dobrze, zobaczysz :calus:

mocno w to wierzę;)

[quote name='BBeta']Widze, że teraz masz aż trzy podpalańce :cool3: Luna miała ogromnego farta ;)

http://images33.fotosik.pl/344/2852c0b7ac1a14f1.jpg
Takie górskie widoki towarzyszą wam na każdym spacerze? :loveu:

mam szczęście do tego koloru:lol:

Tak;) jesteśmy otoczeniu górami; z każdej strony są wyższe i niższe szczyty;)

[quote name='łapeczek']hejo wam fajne foty
zapraszamy do siebie mamy juz setna stronke ;]

cześć;)

;)

Posted

zdjęcie piękne a ja powiem brzydko: "weź mnie kur..... nie rozpier......":diabloti:
każde serce, nawet z kamienia by zmiękło!! wydrukuj i powieś rodzicom na lodówce!!!!!!!:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Cześć dziewczyny!!!:multi:

Mam wspaniałe wiadomości! Nie, nie jest to dokładnie to, co myślicie, ale prawie:cool3: Tata zabrał nas dziś z Luną na przejażdżkę autem, żeby jak sam powiedział 'zobaczyć czy mała nie będzie panikować w poniedziałek', bo zgodził się nas zawieść i przywieść z lecznicy:) Wiecie... dla mojego ojca auto to rzecz święta, nie bierze do środka byle zwierza:diabloti: Ale jaka ona grzeczna w aucie...:loveu:

Użyłam ciężkiej artylerii i powiedziałam, że nie chce nic na urodziny, imieniny, gwiazdkę... bla bla bla, tylko żeby Luna została... znacie to, nie? To zawsze działa:evil_lol: Na razie wciąż nie powiedzieli mi prosto z mostu, że Luna zostaje... tak więc tytułu galerii JESZCZE nie zmieniam;)

[quote name='Selket']Cześć Dobciu :loveu:
Ooo....pieski zajęły łóżko.... skąd ja to znam :evil_lol:

Łóżko duże... zmieścimy się:evil_lol:

[quote name='Od-Nowa']
zdjęcie piękne a ja powiem brzydko: "weź mnie kur..... nie rozpier......":diabloti:
każde serce, nawet z kamienia by zmiękło!! wydrukuj i powieś rodzicom na lodówce!!!!!!!:diabloti::diabloti::diabloti:

mięknie, ale jak dla mnie zbyt powoli, bo ja bym już chciała tak zupełnie spać spokojnie...:roll:

[quote name='eria']nie no, ich już rozdzielać nie wolno :loveu:

nie dam dopuścić do takiej zbrodni:diabloti:

[quote name='łapeczek']czeesccc wam .......

cześć;)

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dobry wieczór :)

Mnie również urzekło zdjęcie dwóch łapek. To jest przeznaczenie Jadziu ... :)

Do jutra! Weź pelerynę, bo coś czuję, że jutro stoczymy kolejną walkę z deszczem! :roll:

Dobry wieczór;)

Wiesz Justynko... kiedyś na dogo przeczytałam, chyba nawet był taki temat... że kiedy odchodzi ukochany pies, szuka dla swojego pana swojego zastępcy... Niedługo minie rok od odejścia Azorka... i jak tu nie wierzyć w przeznaczenie?;)

Niestety chyba masz racje:shake: Jeszcze deszcz... ale żeby tylko nie wiało, jak dziś:roll:

;)