Inkaa Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 tak więc tytułu galerii JESZCZE nie zmieniam Teraz jeszcze nie, ale mam nadzieje, że niedługo zmienisz tytuł. Trzymam kciuki. :multi: Mizianko dla całej gromadki! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Zdjęcia :loveu: Ale Negro musi być przeszczęśliwy! Sunia na własnośc! Ja już widzę przed oczami kolejny spacer Dogomaniaków... i tą "księżycową" ;) torpedę, z wywieszonym jęzorem, tańczącą dookoła Negro i wpatrującą się w Twoje oczy... ah, trzymam kciuki! I nie puszczam! :loveu: Quote
BBeta Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Ja też trzymam kciuki żeby Dobcia na następnym Bielskim spacerze dogomaniaków pojawiła się z dwoma psami :loveu: :kciuki: Quote
Od-Nowa Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 mięknie, ale jak dla mnie zbyt powoli, bo ja bym już chciała tak zupełnie spać spokojnie...:roll: eee co przychodzi łatwo nie cieszy tak bardzo :cool1: jeśli miękną serca to dobrze. Im też na pewno smutno po Azusiu. A tak czy owak do tego męskiego stadka przydałaby się taka Luneczka,żeby porozstawiać Negra i Haska po kątach :diabloti: Quote
łapeczek Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 wy tez macie gryzaczka .... tzn gryzaka bo to dwa razy wieksz od naszego ;] hehe Quote
Rudzia-Bianca Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 http://images27.fotosik.pl/260/59ec0f32740c46a0.jpg no to wygląda jak ślubne zdjęcie - podajcie sobie dłonie ( łapki ) i wiecie co dalej :) :loveu: zazdroszczę mięknącego taty , mój uparty góral spod samiuśkich Tater i nie działają na niego urodziny imieniny nic do końca życia ;) uparty naród :mad: Quote
eria Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 to tylko kwestia czasu i zmienisz opis na 'podpalańce trzy' :loveu::loveu::multi: Quote
anetta Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Cudownie że dałaś jej DT :loveu: Jest śliczna :loveu::loveu: A jak z Negrim się bawi :)))))))) Quote
eria Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 anetta napisał(a):Cudownie że dałaś jej DT :loveu: kobieto wypluj te słowa ! to MUSI być DS !!:cool3::loveu: Quote
eria Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 dziś niedzielę mamy wiq :evil_lol: coś chyba za dużo piłaś na tym wyjeździe :evil_lol: bo post mało czytelny Quote
Selket Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Cześć :loveu: :loveu: No to :kciuki: :kciuki: Quote
wiq Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 właśnie, cholera, ja myślałam, że dziś wtorek jest :evil_lol: nic nie piłam :P Quote
Szarik Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Och Jadziu, teraz to napewno się uda, widzisz ile kciuki dogomaniaków znaczą :loveu: A ta gadka o gwiazdce itd jest naprawdę niezła, u mnie praktycznie zawsze działa :evil_lol: U Ciebie widze też ;) To zdjęcie z łapciami :loveu: jest Boskie, mówi samo za siebie! Quote
Od-Nowa Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 ja tam mocno wierzę w dobroś DobcioTaty :lol: Quote
Dobcia Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 Cześć dziewczynki!:loveu: Ufff jaki pracowity weekend... w sobotę byłam na TKB, gdzie sprzedawałyśmy starocie na psiaki. Ruch był bardzo duży, szczególnie w porównaniu z zeszłą sobotą a nasze stoisko wyglądało bardzo profesjonalnie:) Jeszcze dobrze się nie wyspałam, a dziś już pojechałam do schroniska wyprowadzać futerka:) Niestety przybyła nowa suka dobermana, podobno porzucona w parku:angryy: Dała się głaskać, ustawiała do drapania za uszkiem, tylko te jej smutne oczy... i wzrok skierowany na każdego, kto wchodził:-( A jutro... tak wiqusiu, JUTRO:evil_lol: niezły stresik się szykuje... już chodzę jak na szpilkach:roll: Kciuki trzymajcie bardzo mocno!!! A co do Lunci jeszcze, to muszę jej kupić klatkę... Czy wiecie, że ok.7 kg pies, może w ciągu jednej nocy zjeść CAŁE drzwi?:diabloti: To uwierzcie, bo ja takiegoż psa posiadam:diabloti: I tak nie mamy już drzwi w piwnicy...:siara: Luna na tym dobrze wyszła, bo teraz już wiem, że nie można jej nigdzie zostawiać samej i śpi ze mną:diabloti: Ale na dłużej tak się nie da, bo czasem przecież pies musi zostawać sama, ale tym zajmę się później, najpierw sterylka... Quote
Dobcia Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 biedna to ja będę przy niej:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 ooooooo co ja czytam nowy domownik hihihihi i to szkodnik hhihihi witanko i buziowanko złociutka!!!!!!!1 Quote
Rudzia-Bianca Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 no Kochana jak po zjedzenu drzwi ona jest jeszcze u Ciebie tzn że Tata zmiękl już całkiem :) ukłony dla Niego i pozdrowienia i może by zechciał się z moim na małe pogaduszki męskie umówić i przekonac Go że 2 psy to pełnia szczęścia nie mówiąc już o 3 :) Trzymam jutro kciuki za sterylke , dziś już jestem mądra bo my jesteśmy już po i moge Ci napisac że wszystko będzie dobrze ale na nic nasze zapewnienia każdy musi przejść przez nerwicę sterylkową :evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 trzymam kciuki za sterylkę!;) a co do drzwi... to no no.. jakie to małe stworzonko niepozorne:crazyeye::lol: Quote
eria Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 z tym 7kg to się chyba pomyliłaś ?;) Foxi waży 15 :lol: trzymam kciuki za sterylkę ! Quote
wiq Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 sterylka straszne przeżycie, ale dacie radę :P Quote
Recommended Posts