Dobcia Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 Szarik napisał(a):Cześć Jadziu! :) http://images31.fotosik.pl/325/036b8201a01469bd.jpg Śliczne zdjęcie! :loveu: Masz Chomiki, ale... fajnie ;) Tez miałam kiedyś, ale mi zwiał. Nazywał się Bobuś! Bo pierwsze co zrobił, to narobił mi na reke bobka :evil_lol: Mmm, a co tam zamówiłaś psiego, że tak czekasz? My też czekamy! Cześć Moniczko:) Dostąpiłaś zaszczytu... hehehe:evil_lol: Zamówiłam kilka rzeczy z 'psiego raju'-aport, gryzaki, frisbee dla Haska;) I czekam dalej, heh:roll: dobek w środowisku naturalnym:lol: ;) Quote
zuzolandia Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 http://images25.fotosik.pl/252/a15c166c0edcd973.jpg matko jedynaaa i jak nie ulec tak blagalnemu spojrzeniu????????? hihihihi witanko i buziowanko kochana!!! Quote
Szarik Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 eh żebractwo się szerzy :evil_lol: U mnie to teraz plaga ;) Quote
Tina.Sara Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Dobcia napisał(a):kogo moje oczy widzą! cześć:multi: :loveu:moja szkoła:evil_lol: Czemu każdy mi to mówi? :o To tyś też zdolna :evil_lol: kolejna dawka zdjęć ślicznego psiuńka :loveu: Quote
Inkaa Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Dobcia napisał(a): Noo i jeszcze jest grupa psów, które wyprowadzają się same i takich jest bardzo dużo:roll: Takie zjawiska występują nie tylko na wsi. U mnie w miescie wiele osób zakłada obroże z identyfikatorem i wiuuu na godzine na dwór. I słynne powiedzonko ktore slyszałam już wieeele razy "Jak mądry to wróci!" Quote
Rudzia-Bianca Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Dobcia ale Ci fajnie z tymi chomiczkami :) jak braciszki coś przeskrobią to chomisie zaraz je naprostują :) Zdjęcia Negrowego żebraka fajne , Biana pomalutku też się uczy że czasem fajnie przekręcic sie obok jedzącego pancia , zawsze coś dostanie ( bo psica pancia się boi nadal :mad:a pancio chce za wszelką cenę ją przekupic no i dziwny handelek kwitnie przy niestety mojej zgodzie :diabloti:) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Dobry wieczór :) Negro jak zwykle piękny :loveu: A chomiki... jak to chomiki :evil_lol: Zanim miałam koszatniczki, ciągle w moim domu były chomiki - pamiętam kiedyś kupiłam pewnego dżungara, który rzucał się na ścianę akwarium jak ktoś tylko się zbliżył... :evil_lol: a jak mój tata wkładał rękę do akwarium, to chomik wkurzał się jeszcze bardziej, bo chciał ugryźć mojego tatę, a nie mógł objąć pyszczkiem jego palca... :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 http://images31.fotosik.pl/328/5cb12b8a9a76a522.jpg Ha ha Negro w żywiole :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Dobcia Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 [quote name='zuzolandia']http://images25.fotosik.pl/252/a15c166c0edcd973.jpg matko jedynaaa i jak nie ulec tak blagalnemu spojrzeniu????????? hihihihi witanko i buziowanko kochana!!! po prostu... nie da się:cool3: [quote name='Szarik']eh żebractwo się szerzy :evil_lol: U mnie to teraz plaga ;) Negro wpatruje się w mięso na talerzu, jakby miało w każdej chwili uciec i trzeba by go łapać:evil_lol: [quote name='Tina.Sara']Czemu każdy mi to mówi? :o To tyś też zdolna :evil_lol: kolejna dawka zdjęć ślicznego psiuńka :loveu: a jak myślisz?:evil_lol: wiemmmm....:oops::evil_lol: dzięki:multi: Enchantress'ka;10552225 napisał(a):Takie zjawiska występują nie tylko na wsi. U mnie w miescie wiele osób zakłada obroże z identyfikatorem i wiuuu na godzine na dwór. I słynne powiedzonko ktore slyszałam już wieeele razy "Jak mądry to wróci!" :shake:w blokach to dość powszechne... Sąsiedzi z klatki mojej koleżanki zawsze wypuszczają swojego psa i nawet nie schodzą na dół drzwi mu otworzyć, bo przecież znajdzie się ktoś kto go wypuści:shake: [quote name='Rudzia-Bianca']Dobcia ale Ci fajnie z tymi chomiczkami :) jak braciszki coś przeskrobią to chomisie zaraz je naprostują :) Zdjęcia Negrowego żebraka fajne , Biana pomalutku też się uczy że czasem fajnie przekręcic sie obok jedzącego pancia , zawsze coś dostanie ( bo psica pancia się boi nadal :mad:a pancio chce za wszelką cenę ją przekupic no i dziwny handelek kwitnie przy niestety mojej zgodzie :diabloti:) Co robić jak przecież trzeba Biancie edukować, że mężczyźni nie są tacy źli, jak jej się wydaje;) a to, że pancio będzie mieć mniejsze porcje... cóż... nauka wymaga poświęceń:evil_lol: Quote
Dobcia Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dobry wieczór :) Negro jak zwykle piękny :loveu: A chomiki... jak to chomiki :evil_lol: Zanim miałam koszatniczki, ciągle w moim domu były chomiki - pamiętam kiedyś kupiłam pewnego dżungara, który rzucał się na ścianę akwarium jak ktoś tylko się zbliżył... :evil_lol: a jak mój tata wkładał rękę do akwarium, to chomik wkurzał się jeszcze bardziej, bo chciał ugryźć mojego tatę, a nie mógł objąć pyszczkiem jego palca... :evil_lol: Biedny... chomiczek oczywiście:evil_lol: Wcześniej miałam bardzo spokojnego malucha, a jedyne co mogłam mu zarzucić to zamiłowanie do nocnego biegania na kołowrotku. A te zbóje na szczęście w nocy grzecznie śpią:) [quote name='basia bonnie']http://images31.fotosik.pl/328/5cb12b8a9a76a522.jpg Ha ha Negro w żywiole :evil_lol: :loveu: hihihi ciesz się... hihihi do pierwszej kanapki której mu na zlocie nie odmówisz... a potem następnej i następnej...:evil_lol::lol: ...ehh na takiej pogodzie tylko jakieś domowe fotki mam... ;) Quote
eria Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 no proszę jak Negruś pilnuje zwierzątek żeby nie wyszły :diabloti: bo by źle skończyły:evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Dzien dobry :) http://images33.fotosik.pl/330/a765d182ae3b88d2.jpg To jest kokos, czy cóż to? Świetne zdjęcie :) :loveu: A Negruś jak pilnuje... :) :loveu: Quote
anetta Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Też miałam się pytać w czym on siedzi :evil_lol: Ale to chyba nie kokos, kokos ma grubszą skorupke :evil_lol: Jak miałam chomiki to raz jednemu dałam kokosa jako domek ale mu się nie spodobał :evil_lol: Dobrze że nie tylko N. i H. wychodzą na spacerki :) Quote
Rinuś Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 czeeeść:loveu: a Ty czemu się nie udzielasz w wątku zlotowym ?:razz: Quote
Dobcia Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 eria nie wątpie, że on ich pilnuje... hihihi na szczęście jeśli mnie przy nich nie ma, to nie interesuje się klatką;) Justynko, Aneta to coś, to ja sama nie wiem co to jest:evil_lol: ale chomisie bardzo lubią w tym siedzieć:)Dostałam kiedyś bukiet kwiatów i ta kulka była tam włożone jako ozdoba;) A kokos też mają w klatce: ...heh i tak najbardziej lubią rolkę z papieru toaletowego:evil_lol: Kasiu czy Ty na mnie krzyczysz?:diabloti: Quote
Rinuś Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='Dobcia']:evil_lol: Kasiu czy Ty na mnie krzyczysz?:diabloti: yyy, że niby ja ? :roll: nieeee.... Quote
Od-Nowa Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 tu chomiki, u erii szczur... nie wiem co to si wyprawia. Jeszcze niech wiq sobie kota sprawi i będzie cyrk :evil_lol: Quote
anetta Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Dostałam kiedyś bukiet kwiatów i ta kulka była tam włożone jako ozdoba A kokos też mają w klatce Hhahah, a to ciekawe co piszesz :lol::lol: Kokosa nie widze, dla mojego monitora to za ciemne zdjęcia jest :evil_lol: Ale wierze Ci bo widze strzałeczke :evil_lol: Rinuś, ja?, czemu się nie udzialam? Quote
Dobcia Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 [quote name='Rinuś']yyy, że niby ja ? :roll: nieeee.... :evil_lol:to dobrze:cool3: [quote name='Od-Nowa']tu chomiki, u erii szczur... nie wiem co to si wyprawia. Jeszcze niech wiq sobie kota sprawi i będzie cyrk :evil_lol: :roflt:sprawiła sobie... Mona przytaszczyła:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='anetta']Hhahah, a to ciekawe co piszesz :lol::lol: Kokosa nie widze, dla mojego monitora to za ciemne zdjęcia jest :evil_lol: Ale wierze Ci bo widze strzałeczke :evil_lol: Rinuś, ja?, czemu się nie udzialam? Kokosy maja u mnie szerokie zastosowania, głównie w akwarium jako kryjówka dla nieśmiałych rybek:) Kasi chodziło raczej o mnie;) ;) Quote
Szarik Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 http://images31.fotosik.pl/330/781a4b91930246ea.jpg O, widzę, że u Ciebie też roślinkowo-owadowo :loveu: ;) http://images31.fotosik.pl/330/af86b82eab6c96fe.jpg Hasanek :loveu: A gdzie uszy? :( Toc uszy najważniejsze u psa! :evil_lol: Quote
anetta Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Hejj. Oooo, to Ty masz jeszcze rybki i to na dodatek nieśmiałe :evil_lol: Właśnie nie widziałam do kogo pisała :lol: Hasanek jak bryka :lol: Quote
Rinuś Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 ja już sama nie wiem co komu o co chodziło :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Dzień dobry :) Ja taki kokos muszę koszatniczkom sprawić - tylko , jakoś nikt nigdy nie przyniesie do domu kokosa... :evil_lol: Hasanek piękny - tyle radości w nim! :loveu: Quote
Od-Nowa Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 :roflt:sprawiła sobie... Mona przytaszczyła:evil_lol::evil_lol::evil_lol: to już cyrk na całego!! :diabloti: Hasek jaki wesolutki się zrobił:lol: Quote
wiq Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Ty się nie boisz dobiego tak przy otwartej klatce tych pitbuli zostawiać?.. :shake::placz: Quote
Recommended Posts