Jump to content
Dogomania

Posrebrzana Morka i podpalaniec Hasan:) Azuś [*] Negruś [*]

Recommended Posts

Posted

Szarik napisał(a):
Cześć Jadziu! :)

http://images31.fotosik.pl/325/036b8201a01469bd.jpg
Śliczne zdjęcie! :loveu:

Masz Chomiki, ale... fajnie ;) Tez miałam kiedyś, ale mi zwiał. Nazywał się Bobuś! Bo pierwsze co zrobił, to narobił mi na reke bobka :evil_lol:

Mmm, a co tam zamówiłaś psiego, że tak czekasz? My też czekamy!

Cześć Moniczko:)
Dostąpiłaś zaszczytu... hehehe:evil_lol:

Zamówiłam kilka rzeczy z 'psiego raju'-aport, gryzaki, frisbee dla Haska;) I czekam dalej, heh:roll:

dobek w środowisku naturalnym:lol:

;)

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dobcia napisał(a):
kogo moje oczy widzą! cześć:multi:

:loveu:moja szkoła:evil_lol:

Czemu każdy mi to mówi? :o

To tyś też zdolna :evil_lol:

kolejna dawka zdjęć ślicznego psiuńka :loveu:

Posted

Dobcia napisał(a):
Noo i jeszcze jest grupa psów, które wyprowadzają się same i takich jest bardzo dużo:roll:

Takie zjawiska występują nie tylko na wsi. U mnie w miescie wiele osób zakłada obroże z identyfikatorem i wiuuu na godzine na dwór. I słynne powiedzonko ktore slyszałam już wieeele razy "Jak mądry to wróci!"

Posted

Dobcia ale Ci fajnie z tymi chomiczkami :) jak braciszki coś przeskrobią to chomisie zaraz je naprostują :)

Zdjęcia Negrowego żebraka fajne , Biana pomalutku też się uczy że czasem fajnie przekręcic sie obok jedzącego pancia , zawsze coś dostanie ( bo psica pancia się boi nadal :mad:a pancio chce za wszelką cenę ją przekupic no i dziwny handelek kwitnie przy niestety mojej zgodzie :diabloti:)

Posted

Dobry wieczór :)

Negro jak zwykle piękny :loveu:

A chomiki... jak to chomiki :evil_lol: Zanim miałam koszatniczki, ciągle w moim domu były chomiki - pamiętam kiedyś kupiłam pewnego dżungara, który rzucał się na ścianę akwarium jak ktoś tylko się zbliżył... :evil_lol: a jak mój tata wkładał rękę do akwarium, to chomik wkurzał się jeszcze bardziej, bo chciał ugryźć mojego tatę, a nie mógł objąć pyszczkiem jego palca... :evil_lol:

Posted

[quote name='zuzolandia']http://images25.fotosik.pl/252/a15c166c0edcd973.jpg

matko jedynaaa i jak nie ulec tak blagalnemu spojrzeniu?????????

hihihihi witanko i buziowanko kochana!!!

po prostu... nie da się:cool3:

[quote name='Szarik']eh żebractwo się szerzy :evil_lol: U mnie to teraz plaga ;)

Negro wpatruje się w mięso na talerzu, jakby miało w każdej chwili uciec i trzeba by go łapać:evil_lol:

[quote name='Tina.Sara']Czemu każdy mi to mówi? :o

To tyś też zdolna :evil_lol:

kolejna dawka zdjęć ślicznego psiuńka :loveu:

a jak myślisz?:evil_lol:

wiemmmm....:oops::evil_lol:

dzięki:multi:

Enchantress'ka;10552225 napisał(a):
Takie zjawiska występują nie tylko na wsi. U mnie w miescie wiele osób zakłada obroże z identyfikatorem i wiuuu na godzine na dwór. I słynne powiedzonko ktore slyszałam już wieeele razy "Jak mądry to wróci!"

:shake:w blokach to dość powszechne... Sąsiedzi z klatki mojej koleżanki zawsze wypuszczają swojego psa i nawet nie schodzą na dół drzwi mu otworzyć, bo przecież znajdzie się ktoś kto go wypuści:shake:

[quote name='Rudzia-Bianca']Dobcia ale Ci fajnie z tymi chomiczkami :) jak braciszki coś przeskrobią to chomisie zaraz je naprostują :)

Zdjęcia Negrowego żebraka fajne , Biana pomalutku też się uczy że czasem fajnie przekręcic sie obok jedzącego pancia , zawsze coś dostanie ( bo psica pancia się boi nadal :mad:a pancio chce za wszelką cenę ją przekupic no i dziwny handelek kwitnie przy niestety mojej zgodzie :diabloti:)

Co robić jak przecież trzeba Biancie edukować, że mężczyźni nie są tacy źli, jak jej się wydaje;) a to, że pancio będzie mieć mniejsze porcje... cóż... nauka wymaga poświęceń:evil_lol:

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dobry wieczór :)

Negro jak zwykle piękny :loveu:

A chomiki... jak to chomiki :evil_lol: Zanim miałam koszatniczki, ciągle w moim domu były chomiki - pamiętam kiedyś kupiłam pewnego dżungara, który rzucał się na ścianę akwarium jak ktoś tylko się zbliżył... :evil_lol: a jak mój tata wkładał rękę do akwarium, to chomik wkurzał się jeszcze bardziej, bo chciał ugryźć mojego tatę, a nie mógł objąć pyszczkiem jego palca... :evil_lol:

Biedny... chomiczek oczywiście:evil_lol:
Wcześniej miałam bardzo spokojnego malucha, a jedyne co mogłam mu zarzucić to zamiłowanie do nocnego biegania na kołowrotku. A te zbóje na szczęście w nocy grzecznie śpią:)

[quote name='basia bonnie']http://images31.fotosik.pl/328/5cb12b8a9a76a522.jpg
Ha ha Negro w żywiole :evil_lol: :loveu:

hihihi ciesz się... hihihi do pierwszej kanapki której mu na zlocie nie odmówisz... a potem następnej i następnej...:evil_lol::lol:

...ehh na takiej pogodzie tylko jakieś domowe fotki mam...

;)

Posted

Też miałam się pytać w czym on siedzi :evil_lol: Ale to chyba nie kokos, kokos ma grubszą skorupke :evil_lol: Jak miałam chomiki to raz jednemu dałam kokosa jako domek ale mu się nie spodobał :evil_lol:

Dobrze że nie tylko N. i H. wychodzą na spacerki :)

Posted

eria nie wątpie, że on ich pilnuje... hihihi na szczęście jeśli mnie przy nich nie ma, to nie interesuje się klatką;)

Justynko, Aneta to coś, to ja sama nie wiem co to jest:evil_lol: ale chomisie bardzo lubią w tym siedzieć:)Dostałam kiedyś bukiet kwiatów i ta kulka była tam włożone jako ozdoba;)
A kokos też mają w klatce:

...heh i tak najbardziej lubią rolkę z papieru toaletowego:evil_lol:

Kasiu czy Ty na mnie krzyczysz?:diabloti:

Posted

Dostałam kiedyś bukiet kwiatów i ta kulka była tam włożone jako ozdoba
A kokos też mają w klatce

Hhahah, a to ciekawe co piszesz :lol::lol:
Kokosa nie widze, dla mojego monitora to za ciemne zdjęcia jest :evil_lol: Ale wierze Ci bo widze strzałeczke :evil_lol:

Rinuś, ja?, czemu się nie udzialam?

Posted

[quote name='Rinuś']yyy, że niby ja ? :roll: nieeee....

:evil_lol:to dobrze:cool3:

[quote name='Od-Nowa']tu chomiki, u erii szczur... nie wiem co to si wyprawia. Jeszcze niech wiq sobie kota sprawi i będzie cyrk :evil_lol:

:roflt:sprawiła sobie... Mona przytaszczyła:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='anetta']Hhahah, a to ciekawe co piszesz :lol::lol:
Kokosa nie widze, dla mojego monitora to za ciemne zdjęcia jest :evil_lol: Ale wierze Ci bo widze strzałeczke :evil_lol:

Rinuś, ja?, czemu się nie udzialam?

Kokosy maja u mnie szerokie zastosowania, głównie w akwarium jako kryjówka dla nieśmiałych rybek:)

Kasi chodziło raczej o mnie;)

;)