eria Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 http://images31.fotosik.pl/330/af86b82eab6c96fe.jpg matkooo on mnie zaraz stratuje !!!!!!! Quote
Dobcia Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 [quote name='Szarik']http://images31.fotosik.pl/330/781a4b91930246ea.jpg O, widzę, że u Ciebie też roślinkowo-owadowo :loveu: http://images31.fotosik.pl/330/af86b82eab6c96fe.jpg Hasanek :loveu: A gdzie uszy? :( Toc uszy najważniejsze u psa! :evil_lol: hehehe jasne że najważniejsze! Szczególnie jak pies ma wielkie, miziaste uszy:cool3: byczunia w kadrze się nie zmieścił:evil_lol: [quote name='anetta']Hejj. Oooo, to Ty masz jeszcze rybki i to na dodatek nieśmiałe :evil_lol: Właśnie nie widziałam do kogo pisała :lol: Hasanek jak bryka :lol: Hey!!! ...no bo one takie jak ja...:oops::evil_lol: W kokosach siedzą nocne sumy, takie śliczne-czarne w maleńkie białe kropki, ale ze względu na styl życia rzadko je obserwuje;) [quote name='Rinuś']ja już sama nie wiem co komu o co chodziło :evil_lol: zdarza się:evil_lol: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dzień dobry :) Ja taki kokos muszę koszatniczkom sprawić - tylko , jakoś nikt nigdy nie przyniesie do domu kokosa... :evil_lol: Hasanek piękny - tyle radości w nim!:loveu: cześć:) ehh...no właśnie... ja musiałam sama sobie kupić... Nie lubią w akwarium sztucznych ozdób jak zamki itp /od kiedy to zamki są pod wodą?:evil_lol:/, wolę naturalne dodatki jak na przykład korzenie czy kamienie;) Spożytkował tą radość na aporcie:) Quote
Dobcia Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 [quote name='Od-Nowa']to już cyrk na całego!! :diabloti: Hasek jaki wesolutki się zrobił:lol: u erii jeszcze były inne zwierza... żyrafy, lemurki:loveu: zoo!!! on zawsze taki wesoły, chyba że go dobrze wymęczę:razz: [quote name='wiq']Ty się nie boisz dobiego tak przy otwartej klatce tych pitbuli zostawiać?.. :shake::placz: szczepione są:evil_lol: [quote name='eria']http://images31.fotosik.pl/330/af86b82eab6c96fe.jpg matkooo on mnie zaraz stratuje !!!!!!! to całkiem możliwe, do delikatnych psów Hasek nie należy:evil_lol: pogonił sobie jeszcze za piłką... ...później pokontemplował... i poległ... zmęczony Hasek-rzadki widok:loveu: :placz:słyszę grzmoty... ja nie chce... na pewno mi się tylko wydaje... to ta jajecznica z grzybami...:diabloti: Jutro się wybieramy na spacerek dogomaniacki do Bielska i ma być ładna, słoneczna pogoda! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Dobcia napisał(a): /od kiedy to zamki są pod wodą?:evil_lol:/ A kokosy? :evil_lol: Zaciskam mocno kciuki za jutrzejsze słońce! Quote
basia bonnie Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 http://images30.fotosik.pl/255/67cb23557f947463.jpg Ucieszony, najpiękniejszy :) :loveu: Do jutra!!! :multi: bo pogoda będzie piękna! :cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 PIękny Hasanek :) Jadziu, dziękuję za SMSa - mam nadzieję, że trafiłyście bez problemu :) Dziękuję za udany spacerek! :multi: Quote
eria Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 ja mam nadzieję że będą fotki z tegoż spacerku :razz: Quote
Dobcia Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):A kokosy? :evil_lol: Zaciskam mocno kciuki za jutrzejsze słońce! :siara:mogły zatonąć...:evil_lol: ...skutecznie:cool3::lol: Quote
Dobcia Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 [quote name='basia bonnie']http://images30.fotosik.pl/255/67cb23557f947463.jpg Ucieszony, najpiękniejszy :) :loveu: Do jutra!!! :multi: bo pogoda będzie piękna! :cool3: A pewno hehehe:lol: Skąd Ty to wiedziałaś?:evil_lol: Quote
Dobcia Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):PIękny Hasanek :) Jadziu, dziękuję za SMSa - mam nadzieję, że trafiłyście bez problemu :) Dziękuję za udany spacerek! :multi: Bez problemów i na szczęście przed burzą:) Również dziękuję:loveu: Quote
Dobcia Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 ...udzielił mi się syndrom nowej stronki...:oops::evil_lol::evil_lol: [quote name='eria']ja mam nadzieję że będą fotki z tegoż spacerku :razz: no ba! jasne, że będą:cool3: Spacerek odbył się w stałym gronie: ja z Negrem, Basia z Bonnie, Justyna z Gizmo i Monika ehh... bez Szarika, ale za to z aparatem:evil_lol: Psy zajmowały się tym co zwykle, czyli głównie kopaniem:cool1: Nawet Bonnie zajarzyła o co chodzi i też kopała:evil_lol: pinczerka i Gizmo:loveu: Basia z Bonnie:loveu: Szarikowa z Negrem i aparatem:loveu: cdn... Quote
Dobcia Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 'a cio to?':evil_lol: to mi się bardzo podoba:loveu::lol: cdn... Quote
Dobcia Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 :evil_lol::evil_lol::lol: Dziewczyny, wszystkie wyszłyście ślicznie:cool3: Negruś jechał pociągiem, autobusem i poza rozwalaniem się na środku przejścia, był bardzo grzeczny:loveu: Nie zwracał uwagi na dzieci, nawet jak pewna dziewczynka w autobusie prawie na niego wpadła:) A teraz śpi sobie, zmęczony dobuś:loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Zdjęcia! :multi: Grzeczny Negruś - ale te nasze psy się na lepsze zmieniły :loveu: Istne aniołki :loveu: :diabloti: Bardzo podobają mi sie zdjęcia, zwłaszcza Bonnie z brudnym nochalem :) Negro przynajmniej patrzył się do zdjęcia - Gizmo potrafił wystawić tylko kooperek :evil_lol: http://images32.fotosik.pl/324/1397ccd902a1cf85.jpg Jakieś ale? :razz: :mad: Ciekawe zdjęcie :evil_lol: Zapraszam niebawem do mnie - też szykuję parę foto-niespodzianek... :diabloti: To kiedy następny spacer? :cool3: Quote
eria Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 żeby mój łos się tak umiał zająć sam sobą na spacerku, ale nie, cały spacer wgapiony w pancie żeby piłeczkę wyjęła :shake::lol: czemu nie było Szarika ? czyżby ..dojrzał ? a Bonnie ma obrożę jak na bulla :diabloti: Quote
basia bonnie Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Oo,widzę już pierwsze fotki!! Super!!! :multi: :loveu::loveu::loveu: Eria, ona budzi respekt w tej obroży i kagańcu..:diabloti: Quote
eria Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 ja bym taką małą delikatną Bonnie widziała w ładnym subtelnym rogziku :eviltong::loveu: nie pasuje jej w ćwiekach ;) Quote
basia bonnie Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Hehe ma ładnego subtelnego rogzika, rożowego z łańcuszkiem :cool3: :) ale do miasta ją biore na ćwiekach w kagańcu,żeby przypadkiem jakiś przechodzień nie próbował jej pogłaskać, bo to mnie strasznie denerwuje jak idę i mi psa zaczepiają... :shake: Quote
Dobcia Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Zdjęcia! :multi: Grzeczny Negruś - ale te nasze psy się na lepsze zmieniły Istne aniołki :loveu: Bardzo podobają mi sie zdjęcia, zwłaszcza Bonnie z brudnym nochalem :) Negro przynajmniej patrzył się do zdjęcia - Gizmo potrafił wystawić tylko kooperek :evil_lol: http://images32.fotosik.pl/324/1397ccd902a1cf85.jpg Jakieś ale? :mad: Ciekawe zdjęcie :evil_lol: Zapraszam niebawem do mnie - też szykuję parę foto-niespodzianek... :diabloti: To kiedy następny spacer? :cool3: Właśnie Wasze zdjęcie bardzo mi się podoba!!!!! Taka zgrana para:loveu: Wiesz... jak ja bym chciała tak się dopasować do Negra musiałabym gonić jak oszołom po łące bez celu, wkładać twarz w każdą dziurę i łowić kamienie z wody zębami:diabloti: Jak dla mnie... może być jak najszybciej:cool3: [quote name='eria']żeby mój łos się tak umiał zająć sam sobą na spacerku, ale nie, cały spacer wgapiony w pancie żeby piłeczkę wyjęła :shake::lol: czemu nie było Szarika ? czyżby ..dojrzał ? a Bonnie ma obrożę jak na bulla :diabloti: Fajnie masz, serio:) Ja to bym tak chciała, żeby Negro był choć pół spaceru we mnie wpatrzony...;) Szarik to porządny pies-samiec to trzyma się od Negra z daleka:evil_lol: [quote name='basia bonnie']Oo,widzę już pierwsze fotki!! Super!!! :multi: Eria, ona budzi respekt w tej obroży i kagańcu..:diabloti: A jaka furorę robiła na mieście!!! Nikt małej Bonnieczki nie przeoczył:lol: [quote name='eria']ja bym taką małą delikatną Bonnie widziała w ładnym subtelnym rogziku :eviltong::loveu: nie pasuje jej w ćwiekach ;) delikatna, ale z charakterkiem:cool3: Negro wie coś o tym hehehe [quote name='basia bonnie']Hehe ma ładnego subtelnego rogzika, rożowego z łańcuszkiem :cool3: :) ale do miasta ją biore na ćwiekach w kagańcu,żeby przypadkiem jakiś przechodzień nie próbował jej pogłaskać, bo to mnie strasznie denerwuje jak idę i mi psa zaczepiają... :shake: Na mojego mlaskają:diabloti: co jest równie denerwujące...ehhh:shake: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Dobcia napisał(a):Właśnie Wasze zdjęcie bardzo mi się podoba!!!!! Taka zgrana para:loveu: Wiesz... jak ja bym chciała tak się dopasować do Negra musiałabym gonić jak oszołom po łące bez celu, wkładać twarz w każdą dziurę i łowić kamienie z wody zębami:diabloti: Nie zapomnij o szczekaniu wprost do wody :evil_lol: Już to sobie wyobrażam... i aż brzuch boli mnie od śmiechu :lol: Swoją drogą... mlaskać na psa? :crazyeye: Quote
anetta Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Ale super spotkanko :multi::multi: Najlepsze :lol: http://images32.fotosik.pl/324/9e7f4d35ba48e375.jpg Quote
Od-Nowa Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 zdjęcia świetne! tylko za mało razem :mad: może to zdjęcia z kilku osobnych spacerów :cool3::hmmmm: od kiedy moje są dwa to ludzie zaczynają się bac :evil_lol: Quote
wiq Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 jeeej, jak dobi na jednym potężnie wyszedł :evil_lol: jak Hektor :evil_lol: Quote
eria Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 wiq napisał(a):jeeej, jak dobi na jednym potężnie wyszedł :evil_lol: jak Hektor :evil_lol: noo faktycznie na tych fotkach Negro jak Hektor wygląda :cool3::cool3: Quote
Rudzia-Bianca Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Dobcia może Ty masz jakiś pomysł , albo znajomego Krakusa który marzy o pięknej bokserce z dowozem pod dom ?? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117273 przepraszam że z takim pytaniem :( Quote
Recommended Posts