Od-Nowa Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 piękna Luna! imię na topie :lol: trzymam kciuki,żeby mogła być już Waszym podpalańcem :loveu: Quote
Marta_Ares Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 ale sliczna:loveu: :loveu: :loveu: co sie dzieje z tymi ludzmi....:-( Quote
Od-Nowa Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 imię na topie :lol: to napisałam i już mogę donieść,że pierwsza Luna znalazła nowy domek (ta od Rudzi -Bianki ) oby to imię niosło szczęście dalej :lol: Quote
wiq Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 wiesz, że to auto to znak :cool3: to będzie Twoja Bystra, bo przecież ona też tak zaczęła karierę psa w potrzebie :evil_lol: patrz, Luna ma nawet takie bystre kurwiki w oczach :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Cześć Jadziu:multi: Jesteś wielka,że sunię wzięłaś, opiekuj się nią i na pewno będzie dobrze kochana :calus: niczym się nie przejmuj, za rok sobie poszalejemy na pewno na zlocie! :calus: Trzymaj się Jadziu!!!:):loveu: Quote
diabelkowa Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 wiq napisał(a):wiesz, że to auto to znak :cool3: to będzie Twoja Bystra, bo przecież ona też tak zaczęła karierę psa w potrzebie :evil_lol: patrz, Luna ma nawet takie bystre kurwiki w oczach :evil_lol: a tam kurwiki to jest kokietujace spojzenie :-) super ze ja wzielas poslemy ci zdjecia ze zlotu ;P Quote
marmara_19 Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 ojj, nie dolujcie Jadzi... Jadzia! robimy zlot w Leśnej:D namiot sobie rozbije nad rzeka, Ty tez;p i bedziemy mialy zlot! Ooooo;p Quote
Selket Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Dzień dobry :loveu: Widzę, że co rusz masz odwiedziny ciekawych gości ;) Quote
Sallcia Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Fajnie by było , gdyby została z tobą i psiakami. Zycze wam tego ;) PS: piękna sunia:loveu: Quote
eria Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 jaka piękna suczka :loveu: co za ludzie :angryy:pewnie w drodze na urlop byli i zawadzała:angryy: i w ogóle to zaobserwowałam że prości, biedniejsi ludzie są lepsi dla zwierząt niż bogacze z wypasionymi autami,którzy uważają się za panów i władców........ może będzie mogła zostać u Ciebie :lol::loveu: oby ! Quote
Dobcia Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 Cześć dziewczyny!!! I witam nowych gości!!!:multi::loveu: Przez weekend nie miałam neta, poza tym w sobotę mieliśmy kiermasz na schronisko z okazji Tygodnia Kultury Beskidzkiej i mimo burz, deszczu i słabego ruchu byłyśmy dzielne i wszyscy dawali z siebie wszystko nie tracąc dobrego humoru:) Powiem Wam, że w sobotę było dość nie ciekawie, bo poważnie ścięłam się z tatą o Lunę ale było warto postawić na swoim, bo jak wróciłam do domu, tata zgodził się, żeby Luna została tak długo, jak to konieczne /nie na stałe.../, ale już wczoraj dwa razy z Negrem rozśmieszyli nas wszystkich prawie do łez, dwa wariaty:loveu: a dziś rano, jak tata wyjeżdżał autem, to sam zaprowadził Lunke do domu, żeby czasem nie wybiegła za bramę;) No ale zgody, żeby została na zawsze nie ma... z drugiej strony przez większość roku prawie nie ma mnie w domu, psami zajmują się rodzice i jeśli sami nie zechcą jej zatrzymać, nie mogę nalegać... Luna kocha spać w łóżku, uwielbia dzieci i jest taka całuśna:loveu: A ja ciągle ociągam się z założeniem jej wątku...:oops: Na szczęście wbrew moim wcześniejszym podejrzeniom nie ma cieczki i jak wszystko dobrze pójdzie, jeszcze w tym tygodniu idzie na sterylkę;) Żałuję, że nie pojechałam na zlot, ale jak patrze w te cudne, wielkie oczyska to wiem, że tak musiało być. Jeżeli u mnie nie zostanie, znajdę jej najlepszy domek, a na razie uczę ją zostawania samą, bo malutka chodzi za mną jak cień:evil_lol: na spacerku z Pestką i moją małą sąsiadką cdn Quote
Dobcia Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 i kolejne zdjecia ze spacerku:) Gugusia z kamyczkiem:) Quote
Dobcia Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 Zlocik nad Leśnianką?:cool3: Świetny pomysł:lol::evil_lol: A Negro jest tak w mała wpatrzony, że ustępuje jej we wszystkim, ehh normalnie nejlepsiejszy dobek na świecie:loveu: Quote
Od-Nowa Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: oby rozkochała w sobie rodziców!! jak przyjdzie czas na szukanie jej domu to daj znać, pomożemy. ale kciuki trzymamy,żeby ten pozornie chwilowy był stały ;) piękne zdjęcia! Quote
Sallcia Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 oby tata sie w tej małej Lunie zakocha i niech zostanie z tobą na zawsze!:diabloti: Quote
Rudzia-Bianca Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Cześć Dobcia, widzę że Luna i u Ciebie jest i w takich samych niemal okolicznościach się znlazła :( Moja niestety nie mogła u mnie zostać ,ale trzymam kciuki żeby Lunka podpalana dołączyła do Waszego frona :) Nie wyobrażam sobie kim trzeba być żeby wyrzucic z auta swojego psa :( przekracza to moją wyobraźnię :( Quote
wiq Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 ależ ona słodka :loveu: heh, moja mama niecierpiała Bystrej, nie chciała jej w naszym domu.. a teraz to jest jej ukochany pieseczek, "stróż, przyjaciel, moja miodunka" :evil_lol: Quote
eria Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Dobcia, czy Ty myślisz że ja miałam zgodę na Kreona ?? :diabloti::diabloti: a skąd !! wzięłam mamę na przetrzymanie, nie poruszałam w ogóle jego tematu !!:diabloti: a jak sama zaczynała to zagadywałam o czymś innym odpowiadając zdawkowo że szukam domu :diabloti: Tak więc, milcz Jadzia, milcz:diabloti: a wszystko będzie po Twojej myśli :diabloti: Gugusia jest fantastyczna!!!!!! :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Dobry wieczór Jadziu :) Dopiero teraz udało mi sie zobaczyć zdjęcia Luny... http://images26.fotosik.pl/258/579f18bb5cb38e4a.jpg Ja myślałam, że ona to taka mała niepozorna suczka... a ona taka piękna! :loveu: aż oczu nie mogę oderwać! I te uszy! Aż nóż się w kieszeni otwiera :angryy: takiego gnoja to bym wyrzuciła - ale do piekielnej czeluści :angryy: Zdjęcia spacerowe super :) Widzę, że nie tylko Gizmo gustuje w kamykach :evil_lol: Quote
Dobcia Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 [quote name='Od-Nowa'] oby rozkochała w sobie rodziców!! jak przyjdzie czas na szukanie jej domu to daj znać, pomożemy. ale kciuki trzymamy,żeby ten pozornie chwilowy był stały ;) piękne zdjęcia! Nawet nie wiesz, jak bardzo bym chciała... bo ja już zakochałam się w tym maluchu... [quote name='Sallcia']oby tata sie w tej małej Lunie zakocha i niech zostanie z tobą na zawsze!:diabloti: oby;) [quote name='Rudzia-Bianca']Cześć Dobcia, widzę że Luna i u Ciebie jest i w takich samych niemal okolicznościach się znlazła :( Moja niestety nie mogła u mnie zostać ,ale trzymam kciuki żeby Lunka podpalana dołączyła do Waszego frona :) Nie wyobrażam sobie kim trzeba być żeby wyrzucic z auta swojego psa :( przekracza to moją wyobraźnię :( Musiałam jakoś podświadomie zapamiętać imię nadane przez Ciebie fafluni, ale kiedy go wybierałam, byłam pewna że nie znam żadnej Luny:lol: Moją też:-( Ona tak lubi dzieci... może miał być z niej pinczerek, ale jakoś za bardzo wyrósł, dziecko wyjechało na kolonie a po powrocie się mu wmówi, że sunia uciekła... ehhh... Luna jak tylko słyszy głosiki moich sąsiadek, pierwsza jest przy ogrodzeniu...:-( [quote name='wiq']ależ ona słodka :loveu: heh, moja mama niecierpiała Bystrej, nie chciała jej w naszym domu.. a teraz to jest jej ukochany pieseczek, "stróż, przyjaciel, moja miodunka" :evil_lol: [quote name='eria']Dobcia, czy Ty myślisz że ja miałam zgodę na Kreona ?? :diabloti::diabloti: a skąd !! wzięłam mamę na przetrzymanie, nie poruszałam w ogóle jego tematu !!:diabloti: a jak sama zaczynała to zagadywałam o czymś innym odpowiadając zdawkowo że szukam domu :diabloti: Tak więc, milcz Jadzia, milcz:diabloti: a wszystko będzie po Twojej myśli :diabloti: Gugusia jest fantastyczna!!!!!! :) Już kiedyś przez to przechodziłam, kiedy nie mogłam jeszcze zatrzymać Azorka... nie mówiłam nic na ten temat, a tylko wykładałam mu jedzenie... ale wtedy żyła moja babcia, która miała ogromny wpływ na rodziców i była zawsze po mojej stronie... Strategia 'na przetrzymanie' to jedyna jaką stosuje:diabloti: Jak tata dziś wspomniał, że pies u nas nie zostanie, bąknełam coś na temat ogłoszeń, które wydrukowałam i zmieniłam temat:diabloti: Tylko że jak myślę, że na prawdę musiałabym ją oddać... nie sadziłam, że można tak przywiązać się do psa w ciągu 3 dni....:-( mały killer:diabloti: czyli jak kruszyna powala dobermana:diabloti: mój aparacik nie nadąża za nimi:p Quote
Od-Nowa Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Dobi widać w pełnie szczęścia :loveu: nie można mu zabierać koleżanki :evil_lol: Quote
Recommended Posts