pinczerka_i_Gizmo Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Bo psy były tak uradowane spacerem i okolicą, że nie miały czasu popatrzeć na siebie :evil_lol: Tu jest wspólne :evil_lol: http://i38.tinypic.com/2ujlegh.jpg Quote
Dobcia Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 Cześć dziewczyny!!! Jaką dziś mamy śliczna pogodę!!! Ale chyba spadło ciśnienie, bo zaraz jak przyjechałam ze schroniska, zjadłam obiad i padłam w łóżku na 3 godziny:P Nie wiem, czy to wczorajsze zmęczenie, którego nie zdążyłam odespać, czy też psiaki mnie dziś tak wymęczyły, ale ehh one mogą:loveu: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Nie zapomnij o szczekaniu wprost do wody Już to sobie wyobrażam... i aż brzuch boli mnie od śmiechu :lol: Swoją drogą... mlaskać na psa? :crazyeye: bo w wodzie potffory się czają!!! Taa mlaskanie, cmokanie... ehh dobrze że dobi na to raczej nie reaguje:) [quote name='anetta']Ale super spotkanko :multi: Najlepsze http://images32.fotosik.pl/324/9e7f4d35ba48e375.jpg Bardzo udane!!!:):):) [quote name='Od-Nowa']zdjęcia świetne! tylko za mało razem :mad: może to zdjęcia z kilku osobnych spacerów :hmmmm: od kiedy moje są dwa to ludzie zaczynają się bac a jak tu focić psy razem, jak każdy z nich jest samowystarczalny?:razz: Najlepiej, w sensie zabawowym, spacery nam się udają, kiedy jest wśród nich szaleniec rozbawiający towarzystwo;) Takich ślicznotek się bać?? [quote name='wiq']jeeej, jak dobi na jednym potężnie wyszedł jak Hektor :evil_lol: moja chudzina...?:evil_lol: [quote name='eria']noo faktycznie na tych fotkach Negro jak Hektor wygląda :cool3: fotki kłamią:evil_lol: [quote name='Rudzia-Bianca']Dobcia może Ty masz jakiś pomysł , albo znajomego Krakusa który marzy o pięknej bokserce z dowozem pod dom ?? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117273 przepraszam że z takim pytaniem :( Napisałam do znajomych, może akurat;) Trzymam kciuki za sunie!!! [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Bo psy były tak uradowane spacerem i okolicą, że nie miały czasu popatrzeć na siebie :evil_lol: Tu jest wspólne :evil_lol: http://i38.tinypic.com/2ujlegh.jpg Negruś patrzył... na Bonnie hihihi w pociągu:evil_lol: Jakie ładne wspólne zdjęcie!:lol: hmmm ale Gizmo chyba coś do mnie ma:evil_lol: to zdjęcie, autorstwa Pinczerki, bardzo mi się podoba:) cdn.. Quote
Dobcia Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 Bonnie pieszczoszka:loveu: Koniec fotek ze spaceru;) U Pinczerki i Szarikowej będzie na pewno więcej lepsiejszych:cool3: Quote
basia bonnie Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Ooo ile tu fotek spacerowej wariacji hihi :lol: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
eria Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 eeee to mało nafociłaś :eviltong::shake: czekam na fotki innych spacerowiczów :cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Czy ja wiem czy lepsiejszych... moje też już się kończą :evil_lol: Piękne zdjęcia, już pozapisywałam na komputerze :loveu: Swoja drogą nawet nie wiedziałam, że ja Negro też patykiem straszyłam... :evil_lol: http://images32.fotosik.pl/324/8e6fd920c611cff9.jpg Piękna mordka :loveu: Quote
łapeczek Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 my sie zegnamy na 5 dni ale w piatek jestesmy spowrotem .... papa Quote
Inkaa Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 http://images26.fotosik.pl/256/fefab087dd4a614e.jpg Bardzo ładne zdjęcie grupowe. ;-) Pewnie mieliście bardzo fajne spotkanie. Quote
Dobcia Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 [quote name='basia bonnie']Ooo ile tu fotek spacerowej wariacji hihi :lol: :multi: :loveu: tej najbardziej zwariowanej nie uchwyciłam:shake::evil_lol: [quote name='eria']eeee to mało nafociłaś :eviltong::shake: czekam na fotki innych spacerowiczów :cool3: 30 fot to mało?:cool3: [quote name='diabelkowa']ale wam fajnie na tych spacerkach:) Baaardzo fajnie!!!:) [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Czy ja wiem czy lepsiejszych... moje też już się kończą :evil_lol: Piękne zdjęcia, już pozapisywałam na komputerze :loveu: Swoja drogą nawet nie wiedziałam, że ja Negro też patykiem straszyłam... :evil_lol: http://images32.fotosik.pl/324/8e6fd920c611cff9.jpg Piękna mordka :loveu: Ooo tak, straszyłaś:shake: aż sie biedactwo zakopać musiało:evil_lol: [quote name='łapeczek']my sie zegnamy na 5 dni ale w piatek jestesmy spowrotem .... papa :hand: Enchantress'ka;10581638 napisał(a):http://images26.fotosik.pl/256/fefab087dd4a614e.jpg Bardzo ładne zdjęcie grupowe. ;-) Pewnie mieliście bardzo fajne spotkanie. Mnie się właśnie grupowe podobają najbardziej;) psiste zakupy:) ...dobek wybrał co mu najbardziej pasuje:razz: Wodny aport fajny, ale szwy miał słabe... musiałam już poprawić:razz: Hasek lata za frisbee, ale z łapaniem na razie nieco gorzej. Negro oczywiście nie łapie w ogóle tylko czeka aż spadnie:evil_lol: Ale mogę powiedzieć, że z zakupów jestem zadowolona, a psy bardziej:lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Ale super zakupy! :multi: Zazdraszczamy :loveu: Quote
anetta Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Ale ma duuuży wybór tych zabaweczek :cool3: Co to za szwy że już musiałaś poprawiać :shake: Quote
eria Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 ale fantastyczne zakupy !!!! :loveu: psiska miały dzień dziecka:evil_lol: Quote
diabelkowa Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 mamy identyczna zabawke do wody fakt jest delikatna ale swietna :-) dzisiaj idziemy nad wode to ja tez wezmiemy :-) Quote
wiq Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 za gryzaczek myślę, że kundel dałaby się przekupić :D a aqua toy - dla mnie do d>> :evil_lol: zabawka była na parę razy tylko :evil_lol: Quote
Dobcia Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Ale super zakupy! :multi: Zazdraszczamy :loveu: Bulwa na sznurku najlepsza:lol: heh Negro z nią spał na fotelu:evil_lol: [quote name='anetta']Ale ma duuuży wybór tych zabaweczek :cool3: Co to za szwy że już musiałaś poprawiać :shake: W końcu butelki po napojach poszły w odstawkę:p Jak 35kg pies się na nich zawiesił, to nie wytrzymały:razz: Ale teraz po poprawkach może będzie ok;) [quote name='eria']ale fantastyczne zakupy !!!! :loveu: psiska miały dzień dziecka:evil_lol: należało im się:loveu: [quote name='diabelkowa']mamy identyczna zabawke do wody fakt jest delikatna ale swietna :-) dzisiaj idziemy nad wode to ja tez wezmiemy :-) bardzo daleko leci i Negrowi przypadła do gustu:cool3: ale dobek to wielkie psisko, nie to co Loganek, więc za długo pewno nie wytrzyma... [quote name='wiq']za gryzaczek myślę, że kundel dałaby się przekupić :D a aqua toy - dla mnie do d>> :evil_lol: zabawka była na parę razy tylko :evil_lol: moje kundle na pewno:evil_lol: wprawiłam w ruch moje zdolności krawieckie:diabloti: co prawda właściwie takich nie posiadam, ale szwy w zabawce wzmocniłam....hihihi ciekawe na jak długo:evil_lol: ciemno już było wieczorem, więc fotki takie nijakie powychodziły... Schodzę sobie w nocy do kuchni, żeby napić się wody i o mało nie nadepnęłam na ryjówkę! Maleństwo musiało zbłądzić; weszła do domu pewnie za jakimś owadem. Znieruchomiała jak zaświeciłam światło-pewnie ją oślepiło. Bez problemu dała się wsadzić do pojemnika;) kruszynka nie wiele większa od mojego palca:loveu: według mnie była to ryjówka malutka:) ;) Quote
eria Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 jaka słodka!!! :loveu::loveu: rozumiem że wypuściłas maleństwo?:loveu: Quote
Dobcia Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 no jasne!!! dzięki niej wyszłam do ogródka w środku nocy, a tak cudnie grały świerszcze! i to gwieździste niebo:loveu: Ryjówki mają boskie noski:lol: koniuszek jest lekko rozdwojony, nie widać tego na fotce, a nie chciałam jej za długo stresować hihihi fajne stworzonko:) Quote
Od-Nowa Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 piękna!!:loveu::loveu::loveu: i ten ryjek :loveu::loveu::loveu: chcę taką w domu :lol: Quote
Dobcia Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 ryjówki są chronione:loveu: miłośnikom gryzoni zostają ryjówkopodobne chomiczki:loveu: Quote
Od-Nowa Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 chomiczka za nic na świecie! a ryjóweczke przecież bym chroniła :cool3::evil_lol: Quote
Szarik Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Cześc Jadzinko! ;) Piękne zakupy, zazdroszczę! Nie dziwię się, że Negro od razu się spodobał kłębuszek zielony, przydałby Nam sie taki, ma chłopak gust ;) To i ja dorzucam się do zdjęć spacerowych ;) Ja się tylko wytłumaczę, że Negro 90% spaceru spędził w takiej pozie :evil_lol: I jak tu robić zdjęcia? :diabloti: Czasem zobaczył, czy nikt sobie od Niego nie poszedł :diabloti: Jak nie Mahomet do góry, to góra do Mahometa :evil_lol: Mój śliczny jęzor :loveu: Quote
Szarik Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 I jeszcze Pyś. :loveu: To nie koniec! (niestety :shake: :evil_lol:) Nie wyrabiam ze wstawianiem zdjęć! ;) Quote
Recommended Posts