zuzolandia Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 GRATULACJE !!!! JADZIENKA ZDALA !!!!!!!!!! KOCHOMY CIE !!!!! Quote
eria Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Jadziu GRATULACJE!!!!!!!! :laola::cunao::drink1::laola::cunao: Quote
Od-Nowa Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 :errrr::megagrin::lol!::laugh2_2::klacz::sweetCyb::sweetCyb::bigcool::calus:najdzielniejsza!!BRAWO BRAWO!! Quote
Dobcia Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Witajcie kochane!!!! Bardzo Wam dziękuje za tyle miłych słów wsparcia!! Nie wiem, czy jest lepiej... w każdym razie nie odcinam się od świata;) Pamiętacie kotka, który się do mnie przybłąkał i zamieszkał u dziadków? Teraz został sam, bo babcia jest w szpitalu... bardzo jej się pogorszyło teraz, po śmierci dziadka... Wiadomo, ze nikt nie ma głowy do tego, więc na mojej pozostało znalezienie mu nowego domu, bo my go zabrać nie możemy. Zaczęłam od sąsiadki i zgodziła się go zabrać!:multi: Poza tym dziś miałam egzamin teoretyczny na prawo jazdy. Spóźniłam sie, zajęłam honorowe 13 stanowisko i... zdałam!:multi: Praktyczny już za... 42 dni:p i taka piękność nam w domu zakwitła;) Quote
eria Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 oo i domek dla kici jest!!! :multi::multi::multi: Quote
Dobcia Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 No i Zuzanki mnie ubiegły:lol: Dzięki dziewczyny!!!:lol: Quote
sota36 Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 ło Matko - uciekojta!!! Bo bydzie nowy kierofffffca!!!! Quote
Od-Nowa Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 na razie gderacz-teoretyk :cool3: zdjęcie Azusia IDEALNE:loveu::loveu::loveu: Quote
olifka Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Gratulacje:multi: http://images27.fotosik.pl/82/40bc6e6d56b76a04.jpg :loveu::loveu::loveu: Daj nam troszke słoneczka bo w warszawie ponuro i pada:-( Quote
Dobcia Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 [quote name='eria']oo i domek dla kici jest!!! :multi::multi::multi: Nie byłam pewna tego domku, bo ci państwo mają dwa koty, ale i ten nie jest im obcy, więc nawet chętnie się zgodzili;) Na razie jednak woli siedzieć pod zamkniętymi drzwiami swojego domu. Myślę jednak, że szybko się nauczy, ze to już nie są jego drzwi... [quote name='sota36']ło Matko - uciekojta!!! Bo bydzie nowy kierofffffca!!!! Spokojnie:razz: Najtrudniejsze dopiero przede mną, a w Bielsku bardzo koszą nowicjuszy:diabloti: ale nic w tym dziwnego, przez 6tyg można wiele zapomnieć... [quote name='Od-Nowa']na razie gderacz-teoretyk :cool3: zdjęcie Azusia IDEALNE:loveu::loveu::loveu: Ooo tak, teoretyk na pewno:evil_lol: ale gderacz...:hmmmm: to nie ja:eviltong: [quote name='Sznaucerka-Balbina']Gratulacje:multi: http://images27.fotosik.pl/82/40bc6e6d56b76a04.jpg :loveu::loveu::loveu: Daj nam troszke słoneczka bo w warszawie ponuro i pada:-( Dziękuję;) Chętnie bym Wam wysłała słonko, ale u nas też pada... To zdjęcie jest z przed dwóch dni;) Quote
Rinuś Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 ciesze się że kicia ma nowy domecek :multi::multi::multi: ale masz ślicznego kfiatuszka:loveu::loveu::loveu: czyli 3mamy kciuki za egzamin tak ?:razz: Quote
Dobcia Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 [quote name='Rinuś']ciesze się że kicia ma nowy domecek :multi::multi::multi: ale masz ślicznego kfiatuszka:loveu::loveu::loveu: czyli 3mamy kciuki za egzamin tak ?:razz: Cześć Kasiu! Też sie bardzo ciesze;) Egzamin dopiero za 6tyg;) Przez ten czas skupie się na zapominaniu wszystkiego, czego się nauczyłam:evil_lol: Quote
despera Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Gratulujemy zdania egzaminu!!:multi: I kto mówi, że 13 przynosi pecha;) Pozdrawiamy:loveu: Quote
Pimpek Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 BRAWO :multi: Jak to uczciliście ? :evil_lol: Quote
Tina.Sara Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Brawooooooooo :multi: gadanie... 13 zawsze jest szczęśliwa :cool3: Quote
Dobcia Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 despera napisał(a):Gratulujemy zdania egzaminu!!:multi: I kto mówi, że 13 przynosi pecha;) Pozdrawiamy:loveu: Pimpek napisał(a):BRAWO :multi: Jak to uczciliście ? :evil_lol: Tina.Sara napisał(a):Brawooooooooo :multi: gadanie... 13 zawsze jest szczęśliwa :cool3: Dzięki dziewuszki;) Mnie 13 nigdy nie przyniosła pecha, ani czarny kot ani nic z tych rzeczy:lol: Nie uczciliśmy, na to będzie jeszcze czas... kiedyś;) Quote
wiq Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 hej :) gratuluję egzaminu i akcji z kotem :D ja w tym roku prawka na bank nie skończę nawet :/ Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Jadzienko! Przychodzę, a tu takie miłe wieści :) GRATULACJE! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
anetta Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 No :-D Ogromne gratki! :klacz: Ale czekać teraz 6 tyg. to :grab::ekmm: Brawo dla sąsiadki! Quote
Dobcia Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 wiq napisał(a):hej :) gratuluję egzaminu i akcji z kotem :D ja w tym roku prawka na bank nie skończę nawet :/ Dzięki! Zobaczysz, skończysz! Będę Twoja inspiracją:cool3: Jak ja skończę, Ty tez musisz:cool3: Mnie drugi termin wypadnie jeszcze w tym roku, ale już 3 nie... mam nadzieje, że tak daleko się nie zagalopuje:p pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Jadzienko! Przychodzę, a tu takie miłe wieści :) GRATULACJE! :loveu: :loveu: :loveu: Dziękuje Justynko:loveu: Quote
zuzolandia Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Na mily poczatek dnia kochaniutka :loveu::loveu: Quote
wiq Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 staram się, zobaczymy, co wyjdzie;) a jak zdasz, to wiesz kogo masz najpierw odwiedzić:P Quote
basia bonnie Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Dzień Dobry :multi: Ja też gratuluję :loveu: Quote
Dobcia Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 Cześć;) [quote name='anetta']No :-D Ogromne gratki! :klacz: Ale czekać teraz 6 tyg. to :grab::ekmm: Brawo dla sąsiadki! Dzięki!!! [quote name='zuzolandia'] Na mily poczatek dnia kochaniutka :loveu::loveu: :calus:śliczny:bigcool: [quote name='wiq']staram się, zobaczymy, co wyjdzie;) a jak zdasz, to wiesz kogo masz najpierw odwiedzić:P zaraz, zaraz... hmmm... kto to miał być? zapomniałam:evil_lol: [quote name='Rinuś']dzień doberek :) bry:lol: [quote name='ß@$!@']Dzień Dobry :multi: Ja też gratuluję :loveu: Dziękuje Basienko:) nikt się nie upominał, a Haska dawno nie było:razz: choć pogoda dziś do zdjęć nie najlepsza... Quote
Recommended Posts